- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.901
Mrb canım nasılsın? Ben de ciğer geliştirici oldum perşembe günü 4 doz,12 saat arayla. Progeston,clexane dan başka ilacım yok. Bana nidilat vermedi dr.
cnm merhaba nasılsın?? nasıl gidiyo? iyimi bebişleriinnn
cnm benimde ayaklarım çok erken şişmeye başladı ve oldukça fazla şişti senin haftalarında tahlilde albümin falanda çıkmadı hemde ama şimdi inmiş durumda bende anlamadım bu şişlik olayınıbi şişiyo bi iniyo =) allah yardımcımız olsun
hayırlı ramazanlar arkadaşlar inşallah bu ay hep güzel gelişmeler olur
oruç tutmuyorum ilk defa ve hiç ramazan gelmemiş gibi hissettim
bu arada ben hastanenin farklı bir dr na gittim benden ilk defa kan sayımı tsh ... vs tahlil istedi ve neden daha önce yapılmadı ki diye şaşırdı
sizlerin her ay kan değerlerinize ve diğer değerlere bakıldı mı merak ettim
banada vermediler o ilaçtan canm ya o ilacı çok acılması olan rahmi sürekli dogum yapmaya hazır kişilere verilir canm ve o ilaca bi basladınmı sürekli içmek zorundasın bırkırsan yada sati sekterse hemen dogum baslar kötü bi ilaç ve yan etkisi çok profesor söyledi bana doktorda anlattı baya ... bende 4 doz oldum 12 saat arayla kuzum arkadasım ranada öle oldu öyle olması gerekiomus zaten 12 saat arayla olunca etkisi oluomus doktorum telaslanmıstı 15 dk geçiktigi için
hayırlı ramazanlar arkadaşlar inşallah bu ay hep güzel gelişmeler olur
oruç tutmuyorum ilk defa ve hiç ramazan gelmemiş gibi hissettim
bu arada ben hastanenin farklı bir dr na gittim benden ilk defa kan sayımı tsh ... vs tahlil istedi ve neden daha önce yapılmadı ki diye şaşırdı
sizlerin her ay kan değerlerinize ve diğer değerlere bakıldı mı merak ettim
S77sorunsuz bi gebelik oldu diyorsun ama dogum yapmayasın diye sana nidilat ve magnorn veriyorlar cnm bşeyler olmus belli bi sıkıntı olmus allah kurtarsın ne diim bu ilaçlarla zaten dogum yapman zor tututorlar rahmını senin sey sorucam ciger geliştiricini 2 hafta üst üste yaptılar derken 4 doz seklinde 12 saat araylamı yoksa 2 doz 2 dozmu yaptılar ... geçmiş olsun allah kurtarsın ?
S77
Sıkıntm hıc olmadı bnm doktorum bıraz evhamlı ılaclaı ben o yuzden duzennlı kllanmıorum bana bıraz annenm gıbı yaklasıo... Bısı olur mu dıe ama ben bugune dek karnım bıle agrıo demedım o ne olur ne olmaz dıo... Bnde onun bu halıne alıstım umursamıom ılac lara cok özen gostermıorum ara ara alıorum... Celestone da 4 doz olarak ıkı sefe yaptırdı onuda ne olur ne olmaz dıye yaptrdı zaten soyledıde bısı oursa bız hazır olalım dedı. Doktorum bıraz bnm vuct yapım ve goruntume aldanıo bıraz cıt kııldı narın duruyorum ona klasa bır bebek bıle tasıyamam ben zorlanırım o gozle bakıyor cnm en basında bu ılgısı canımı dıksada sımdı hosuma gıdıo anne sefkatı gıbısen nerden bu arada
Kizlar bu rahim ağzı ölçümü nasıl bisey ne zaman yapılıyor? Yarin 25.haftamiza giriyoruz inşallah :) ve yarın kontrol var. Henüz bir doz tetanos aşısı oldum. Bu hafta sanirim ikinci dozu da olmam lazım. Bir de bu haftalarda şeker testini de yaptirmam lazım. Yarın guzel haberler alalim inşallah
iyiz birtanem cok teşekkür ederim alalha sukur buyumeye hayatta kalmaya çalışıyoruz
Canım her muayenede yapılması gerekıyor aslında ama her dr bakmıyormus
Benım 8. Haftadan berı her muayenede dr önce rahım agzı uzunlugunu ölçüyor sonra bebeklere gecıyor
Cunku eger bır kısalma varsa 12. Haftada serklaj yapıyorlar daha sonra olursa cok gec olmamak sartıyla 20. Haftalarda da serklaj yapıldıgı oluyormus dıkıyorarmıs rahım agzını
Muaynede dr sor mutlaka rahım agzı boyunu
ahhh bi doğsalardaa rahatlasaakkk.. benide erken doğum korkusu sardı bu ara çok allah korusunrüyalarımda görüyorum sürekli güzel düşünmeye çalışıyorum ama naparsam yapiyim etkiliyorum kendimi işte
Konya'daki doktorum pek konuskan biri değildi zaten. Bi sikinti varsa söylerdi. Belki de rahim ağzı ölçümü yaptı ama hic duymadım agzindan.ultrason ile mi bakiliyo yoksa alttan mi ? Yarin ki doktora sorayım bakalim ne diyecek. Ya nasıl birsey bu ya. Doktora gitmeden önce her konuda uzmanlasip öyle gidiyoruz. Biraz daha arastirsak heralde kendi kontrolumuzu kendimiz yapicaz. Pes yani
ahhh bi doğsalardaa rahatlasaakkk.. benide erken doğum korkusu sardı bu ara çok allah korusunrüyalarımda görüyorum sürekli güzel düşünmeye çalışıyorum ama naparsam yapiyim etkiliyorum kendimi işte
merhaba arkadaşlar bugün okdar çok morelim bozuldu ki anlatamam size. geçen hafta dişim tuttu dişçiye gittim antibiyoktik kullanmam gerektiğini sonrasında çekilceğini söyledi fakar şehir dışındaydım bende dönünce kadın doğum doktorumun verdiği klamoks 'ı kullanmaya başladım bugün çekim için burdaki bi hadtaneye gittim kaç aylık hamilesiniz dedi 6 aylıkdedim 6 aylık hamilesiniz ve size klamoks mı verdiler dedi hiddetli bir şekilde okadar kötü oldumki araştırdım doktorlarla konuştum bir zararı yok dediler ama sabah ağmakatan gözlerim morardı resmen çok kötü bir gün geçirdim aranızda kullanan varmı hamileyken klomaks
zararı yok dediyse doktor dogrudur canım benim dert etme bazen yapıy densizler ani seler diolar insanın yregine indiriolar diş erken dogum yaptırıo riskli zaten kötü olmasa derdi az daha dayan kötü dişinki çekecek korkma sen rabim korur kollar evladını .. ağlama üzülme kendin için yıpratma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?