2013 ikiz anne adayları buraya

Senin adına çoook sevindim:) Ben bile öyle heycanlandım ki,seni düşünemiyorum. Ben de iyiyim çok şükür ama beklemek sabretmek çok zor. Rabbim cümlemize zamanında ,hayırlı doğumlar nasip etsin. İyi haberlerini bekliyoruz:))

Gerçekten öyle canım aylar geçti gitti bu haftalar geçmez oldu :) Amin canımm Umarım herşey yolunda gider sağsalim alırsın bebeklerini kucağına

Ayaklarım davul gibi oldu oturdugum yerden zor kalkıyorum
Nefes alamıyorum. Gecede zaten hic uyku kalmadi.bebeklerrde masallah hic durmuyolar.:))
Boğazımda kazınıyo sanki acı bişey yemiş gibi.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.şu haftalarda geçse bi inşallah skntsiz 37 yi falan görürüz

merhaba arkadaşlar günaydınnn :) 22. haftamda ayrıntılı ultrasona gircem ama çorumda yokmuş ankara yada samsunda bildiğiniz önerebileceğiniz ii bi hastane varmı? devlet hastanelerindede yapılıomu acaba?

merhaba arkadaşlar günaydınnn :) 22. haftamda ayrıntılı ultrasona gircem ama çorumda yokmuş ankara yada samsunda bildiğiniz önerebileceğiniz ii bi hastane varmı? devlet hastanelerindede yapılıomu acaba?

Cnm merhabalar :) Samsun da Medicana ya gidebilirsin. Ben Konyada medicanaya gittim memnun da kaldim.yine de bi araştır istersen. Iyi haberlerinizi bekliyoruz:)

Rana nasılsın,seni merak ettim. Umarım herşey yolundadır.

Cnm bnm çok şükür iyiyim hastaneden Çarşamba çıktım rahim kalınlaşmış Dr serklajı gerek görmedi. Ama bu arada 2 defa 2 şer gün boyunca çektiğim bağırsak ağrısı beni mahvetti. Sürekli ağrı çektiğim bitkin düştüm. Hastanede ciğer geliştirici vurdular başlangıçta rahim ağrı inceldiği için. Çok şükür bugün 28. Haftamızı doldırduk Allah 35 i geçmeyi nasip eder. Senin nasıl gidiyor? Sen progestan kullanıyor musun?progestan rahmi kalınlaştırdı. Sürekli kullanacağım artık.

ÇOk şükür,herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Seni merak etmiştim. Benim kontrolüm perşembe günü,ben de ciğer geliştiriciyi talep edecğm dr dan. Progestan benim için ekmek,su gibi oldu:) Gebeliğin en başından beri 200mg sabah ve akşam kullanıyorum. Çünkü 6. haftamda büyük bir kanama geçirip hastanede 2 gün kalmıştım. Şu günleri görmek mucize gibi bana. Bunun yanında clexana iğne kullanıyorum. Bu arada 20. haftaya kadar proluton depot iğne kullanmıştım. O da düşüğü engelleme amaçlıydı.
Ben de bebişleri 15 gündür görmüyorum,baya merak içindeyim. Rabbim bizlere 35 'i geçemeyi hayırlısıyla nasip etsin. Beklemek çok zor. :18:

İyi olmana sevindim cnm ama sancın çok çıktıysa eve dönmene nasıl izin verdiler?

Çok şanslısın daisy, ben de cuma günü muayeneye gittim, nst'de sancım biraz daha artmış gözüktü, fakat ben nasıl oluyorsa bunu cidden hissedemiyorum, bebeklerin kalp atışları ve sıvıları iyi durumda. Dr endişeli, pazartesi günü tekrar nst'ye gir dedi, eğer sancın artarsa çocukları alacağız dedi, pazartesi aç gidicem, anesteziye de gözükücem, sancıda azalma olursa perşembe günü tekrar nst'ye girersin dedi, cuma çocukları alırız dedi, plasentam yaşlanmış, bebeklerin gelişiminde de azalma var, cnm sıkıldı ve çok gerginim, şu an 34+4'üm, 36'nın bitmesini çok istiyordum(

Selam güzel anneler :) belkı bılıyosunuzdur bır bebegımın ensesıne kalın demıstı doktorumuz . Suanda 14. Haftadayım 2 gun once kontrolde ense kalınlıgının ınceldıgını gördük ama yınede amnıyosentez diyo doktorumuz korkuyorum ama olsun ınsallah guzel haberler alıcam. Rabbım bebeklerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallaahh :)

canim ta kendisiyim :)
Cok sukur Allahima bugunlere geldik
Sizleri okur bana da kismet olur mu ki derdim ins kucagima almak buyutmek de nasip olur
Bize tavsiyelerin var mi ?

Hayırlı olsun canım.
Çok şükür Rabbim'e.
Vallahi size tavsiyem bol bol yiyin için ve hep yatın.
Bebeklerinizi besleyin ki iyi kg da doğsunlar vaktin de doğsunlar. :)
Sonra bebişler doğunca dinlenmek ne mümkün.
Cevabını daha yeni gördüm mesela :)
Çocuklar 8 aylık daha 2 ay evvel hamile kaldığım kilodaydım şimdi eksilere iniyorum sanırım.
Ama inanılmaz güzel ve özel bir duydu ikiz sahibi olmak.
Rabbim hepinize sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip eylesin inşallah.
[/I]

Günaydın güzel anneler :) hamileyken tasinmanin ne demek olduğunu da anlamış olduk. Yarin ankaraya tasinali tam bir hafta olacak ancak hala yerlesemedim neyse ki yanimda annem babam var.evin isi gücü eksigi bitmiyor. Gun boyu ayaktayiz.arada takip ediyorum sizleri. Iyi haberlerinizi bekliyorum

merhaba arkadaşlar nasılsınız;

Ben buaralar kendimi iyi hissetmiyorum ya allahıma şükürler olsun sağlık problemimiz yok ama çalışmaktan çok sıkıldım evde yatmak istiyorum sürekli okadar yorgun hissediyorumki kendimi piskolojikte olabilir çünkü yavrularımdan biri tekmelediği an o yorgunluktan eser kalmıyor. sanırım doğum iznine çıkana kadar iş beni zorlayacak biraz. sonrasını zaten hiç bilmiyorum çalışabilcekmiyim tekrar. annem ablam hep uzaktalar annemler biz geliriz diyor ama ne kadar bakabilecek 60 yaşındaki kadın biliyorum canımı sıkmama değmez bir şekide herşey olucak su akıcak yolunu bulucak ama bu yorgunluk ve uyku hali çok fena yaşayan varmı bu haftalarda blmiyorum. belki biraz şu yorgunluktan kurtulsam bu olumsuz duygulardan da kurtulcam ama .. biraz daha zaman sanırım.
allahıma şükürler olsun ki bebeişlerim çok hareketli sürekli onları dinliyorum biraz neşeleniyorum.

canım geçmiş olsun :) yeni bir şehir yeni bir ev... her şey dilediğin gibi olur inşallah :) hayırlıca bebeklerine de kavuşman dileğiyle :)

cnm yazdıklarında kendimi buldum :) bende aynı ruh hali içindeyim bende çalışıoruım ve çok zorlanıorum heyet raporu alacaktım vermediler. neymiş iefendim heyet raporu alabilmem için erken doğum riskim kanamam ve vb. sorunlarım olması gerekiomuş. ben zaten üçüz hamileyim zaten erken doğum riski taşıorum dedim ve bu şekilde çalışmaya devam edersem bu dedikleriniz zaten olcak dedim ama yinede vermedi devamlı oturmaktan kasıklarım çok ağrıo ve ayaklarım şişmeye başladı şimdiden boru gibi oldular hiç dinlenemiorum bu hafta özelde kontrolüm var ondan istiycem rapor vermezlersede işten ayrılcam yapacak bişi yok bi iki ay idare edecek işyerim napım. ALLAH senin bnm ve bizim gibilerin yar ve yardımcısı olsun miniklerimizi korusun cnm sabredicez bu günler geçicek güzel günler gelicek ALLAHIN izniyle inşallah :) öpüorum

Acil cevaplar yazarsınız sevinirim. 35 haftalık ikizlerime hamileyim
Ayaklarım da bazı yerler de şişten hariç bide farklı bi şiş oluştu. Acaba
Sizlerdede oldumu icinde iltihap falan olabilirmi.

valla patronum okadar iyiki arkadaşım tüm tedavi sürecim boyunca hiç sesini çıkarmadı sürekli izin verdi halsiz görsün git eve dinlen dedi ama sanırım iş olarak önümü göremediğim için çalışmaktan soğuyorum. yani iki cocukla çalışabilcekmiyim bilmiyorum. çalışamayacağıma kesin karar versem ayrılcam işten ama mmasraflar vs mecburum çalışmaya dediğin gibi oturmaktan kasıklarım ağrıyor benim iişimde stresli sürekli insalara birşyler anlatmaya çalışıyorum. yoruyo beni biide gce uykusuzluklaı başladı şimdi kramplar giriyor uyanıyorum hersabah ufaklıklar 6 da kaldırıyor annelerini uykusuzlukta çok fena. zamanla herşey düzelicek eminim ama şuan piskolojik olarak yıprandım sanırım. umarım rapor alabilirsin arkadaşım. senin işin daha zor aşağıya çok baskı yapıyor benimkiler senin bide üçüz . bulantıların nasıl oldu bu arada geçtimi biraz...

yok cnm yaa geçmedi geçeceğede benzemio ALLAHIMIN gücüne gitmesinde çok zor geçio her yönden benimde gece kramplarım başladı yemek yemek zaten ölüm gibi bide geri çıkartması çabası, halsizlik yorgunluğu hiç katmıorum :) bnm işimde stresli muhasebeciyim bnm patronlarda çok anlayışlı ALLAH razı olsun ama insan yine de çekinio doğum iznini 6. ayın bitmeden çıkamazsın dedi doktorum bekliycez bakalım sayılı günler az kaldı :)

hakkımızda hayırlısı bende eylül gibi çıkmayı planlıyoruma ama... bakıcaz artık
offf izne çıkmayı dört gözle bekliyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…