- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.821
Canım Merhaba:)
Dün doktor kontrölüme gittim herşey yolunda çok şükür bebeklerde çok iyi doktor bana 2 günü bile çıkaramazsın derken 2 haftayı geride bıraktım tam 36+1 im bugün salı günü büyük ihtimal son kontrölüm var :) Sabah saat 8 de nst ye baglanıcam testlerim yapılcak sonra doktorla görüşüp gün verilcek.
Büyük ihtimal önümüzdeki cumaya kadar yavrularımı kucagıma almış olucam inşallah hayırlısıyla. Herşeyler hazırda bekliyor hastahane çantamız bebek şekerlerimiz çikolatalarımız tek eksiğimiz onlar şu an :)
Umarım sende iyisindir 37 haftaları hepiniz görürsünüz kızlar umarım
Senin adına çoook sevindim:) Ben bile öyle heycanlandım ki,seni düşünemiyorum. Ben de iyiyim çok şükür ama beklemek sabretmek çok zor. Rabbim cümlemize zamanında ,hayırlı doğumlar nasip etsin. İyi haberlerini bekliyoruz:))
merhaba arkadaşlar günaydınnn :) 22. haftamda ayrıntılı ultrasona gircem ama çorumda yokmuş ankara yada samsunda bildiğiniz önerebileceğiniz ii bi hastane varmı? devlet hastanelerindede yapılıomu acaba?
Rana nasılsın,seni merak ettim. Umarım herşey yolundadır.
Cnm bnm çok şükür iyiyim hastaneden Çarşamba çıktım rahim kalınlaşmış Dr serklajı gerek görmedi. Ama bu arada 2 defa 2 şer gün boyunca çektiğim bağırsak ağrısı beni mahvetti. Sürekli ağrı çektiğim bitkin düştüm. Hastanede ciğer geliştirici vurdular başlangıçta rahim ağrı inceldiği için. Çok şükür bugün 28. Haftamızı doldırduk Allah 35 i geçmeyi nasip eder. Senin nasıl gidiyor? Sen progestan kullanıyor musun?progestan rahmi kalınlaştırdı. Sürekli kullanacağım artık.
Herkese mrb. Salı günü Sancim dan dolayı gene hastanede yattım
Az önce geldim evime.bide kan almislardi kanım da düşük çıktı
Bide kan icin ilave verdiler. Ayaklarım çok şişti. Kanimin düşüklüğünü fazla olmadini söyledi
Doktorlar ama yinede ilaç verdiler. Ama Sancim çok çıktı. Çok şükür bugün
Evime gelebildm. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Sheisspeaking teşekkür ederim beni sormussun. Gayet iyim şimdi canım sağol.
Canım Merhaba:)
Dün doktor kontrölüme gittim herşey yolunda çok şükür bebeklerde çok iyi doktor bana 2 günü bile çıkaramazsın derken 2 haftayı geride bıraktım tam 36+1 im bugün salı günü büyük ihtimal son kontrölüm var :) Sabah saat 8 de nst ye baglanıcam testlerim yapılcak sonra doktorla görüşüp gün verilcek.
Büyük ihtimal önümüzdeki cumaya kadar yavrularımı kucagıma almış olucam inşallah hayırlısıyla. Herşeyler hazırda bekliyor hastahane çantamız bebek şekerlerimiz çikolatalarımız tek eksiğimiz onlar şu an :)
Umarım sende iyisindir 37 haftaları hepiniz görürsünüz kızlar umarım
İyi olmana sevindim cnm ama sancın çok çıktıysa eve dönmene nasıl izin verdiler?
30 haftalikken deyatmistim sancimi durdurdular. Yine Sancimi durdurup
Cikarttilar. Simdilik biseyim yok. Inşallah 37 haftayı görürüz.
canim ta kendisiyim :)
Cok sukur Allahima bugunlere geldik
Sizleri okur bana da kismet olur mu ki derdim ins kucagima almak buyutmek de nasip olur
Bize tavsiyelerin var mi ?
Günaydın güzel anneler :) hamileyken tasinmanin ne demek olduğunu da anlamış olduk. Yarin ankaraya tasinali tam bir hafta olacak ancak hala yerlesemedimneyse ki yanimda annem babam var.evin isi gücü eksigi bitmiyor. Gun boyu ayaktayiz.arada takip ediyorum sizleri. Iyi haberlerinizi bekliyorum
merhaba arkadaşlar nasılsınız;
Ben buaralar kendimi iyi hissetmiyorum ya allahıma şükürler olsun sağlık problemimiz yok ama çalışmaktan çok sıkıldım evde yatmak istiyorum sürekli okadar yorgun hissediyorumki kendimi piskolojikte olabilir çünkü yavrularımdan biri tekmelediği an o yorgunluktan eser kalmıyor. sanırım doğum iznine çıkana kadar iş beni zorlayacak biraz. sonrasını zaten hiç bilmiyorum çalışabilcekmiyim tekrar. annem ablam hep uzaktalar annemler biz geliriz diyor ama ne kadar bakabilecek 60 yaşındaki kadın biliyorum canımı sıkmama değmez bir şekide herşey olucak su akıcak yolunu bulucak ama bu yorgunluk ve uyku hali çok fena yaşayan varmı bu haftalarda blmiyorum. belki biraz şu yorgunluktan kurtulsam bu olumsuz duygulardan da kurtulcam ama .. biraz daha zaman sanırım.
allahıma şükürler olsun ki bebeişlerim çok hareketli sürekli onları dinliyorum biraz neşeleniyorum.
cnm yazdıklarında kendimi buldum :) bende aynı ruh hali içindeyim bende çalışıoruım ve çok zorlanıorum heyet raporu alacaktım vermediler. neymiş iefendim heyet raporu alabilmem için erken doğum riskim kanamam ve vb. sorunlarım olması gerekiomuş. ben zaten üçüz hamileyim zaten erken doğum riski taşıorum dedim ve bu şekilde çalışmaya devam edersem bu dedikleriniz zaten olcak dedim ama yinede vermedidevamlı oturmaktan kasıklarım çok ağrıo ve ayaklarım şişmeye başladı şimdiden boru gibi oldular hiç dinlenemiorum bu hafta özelde kontrolüm var ondan istiycem rapor vermezlersede işten ayrılcam yapacak bişi yok bi iki ay idare edecek işyerim napım. ALLAH senin bnm ve bizim gibilerin yar ve yardımcısı olsun miniklerimizi korusun cnm sabredicez bu günler geçicek güzel günler gelicek ALLAHIN izniyle inşallah :) öpüorum
valla patronum okadar iyiki arkadaşım tüm tedavi sürecim boyunca hiç sesini çıkarmadı sürekli izin verdi halsiz görsün git eve dinlen dedi ama sanırım iş olarak önümü göremediğim için çalışmaktan soğuyorum. yani iki cocukla çalışabilcekmiyim bilmiyorum. çalışamayacağıma kesin karar versem ayrılcam işten ama mmasraflar vs mecburum çalışmaya dediğin gibi oturmaktan kasıklarım ağrıyor benim iişimde stresli sürekli insalara birşyler anlatmaya çalışıyorum. yoruyo beni biide gce uykusuzluklaı başladı şimdi kramplar giriyor uyanıyorum hersabah ufaklıklar 6 da kaldırıyor annelerini uykusuzlukta çok fena. zamanla herşey düzelicek eminim ama şuan piskolojik olarak yıprandım sanırım. umarım rapor alabilirsin arkadaşım. senin işin daha zor aşağıya çok baskı yapıyor benimkiler senin bide üçüz . bulantıların nasıl oldu bu arada geçtimi biraz...
yok cnm yaa geçmedi geçeceğede benzemioALLAHIMIN gücüne gitmesinde çok zor geçio her yönden benimde gece kramplarım başladı yemek yemek zaten ölüm gibi bide geri çıkartması çabası, halsizlik yorgunluğu hiç katmıorum :) bnm işimde stresli muhasebeciyim bnm patronlarda çok anlayışlı ALLAH razı olsun ama insan yine de çekinio doğum iznini 6. ayın bitmeden çıkamazsın dedi doktorum bekliycez bakalım sayılı günler az kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?