- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.061
epeydır yazamadım ama ara ara takip ettim
umarım ıyısınızdır.
ben isim konusunu hala cozemedim
bi pransesime bi de prensime isim arıyorum
benım durumların gerisi iyi çok şükür
Normal dedi doktorum.diyete de gerek görmedi cok şükür. Sen nasılsın canım?
Oncelikle hayırlı olsun diyelim :) bende dogal yolla hamile kaldim :) iki tane kizim olacak inşallah benimde :) ultrason cihazlari net olarak bilgi veremeyebiliyor.dert etme bizlerde se bazen boyle sonuçlar cikti. Sonra bi bakiyosun geride olan bebis ataga gecmis :) Senin tek plasenta tek kese mi nasil?[/QUO
ben diyet yapıyorum şekerli şeyleri hiç yemiyorum birde diyet programı aldım internetten et süt yumurta peynir birazcık da meyve inşallah yavrularım besleniyorlardır aklım onlarda
bi de iştahım çok açıktı kavuna bayılıyorum ancak bir süre uzak durmalıyım her gün şekerimi ölçüyorum kontrol altında çok şükür ama üst sınırın oralarda yani diyete rağmen
birde iki haftaya kadar ciğer geliştirici iğne olma konusu var hiç düşündün mü ve siz diğer 26 hafta civarı arkadaşlar sizlere dr nuz bu konudan bahsetti mi ben dr a kendim hatırlatıcam bir sonraki muayenede
epeydır yazamadım ama ara ara takip ettim
umarım ıyısınızdır.
ben isim konusunu hala cozemedim
bi pransesime bi de prensime isim arıyorum
benım durumların gerisi iyi çok şükür
Cnm Merhaba. Burası baya durgun son zamanlarda. Pek gelen giden yok yani. Isim konusu bendede muamma. Cift isim mi tek isim mi ona bile karar vermedim henuz. Isim konusunda olmazsa olmaz sartlarin var mi
selam kızlar bende ikiz annesi adayıyım benimkilerde 25 hafta 3 günlük oldular çift yumurta ikizleri ikiside kız bende isim bulamadım görüşlerinizi yazarsanız sevinirim ciger geliştirici igneleri kaçıncı haftada vuruluyor bi bilginiz varsa yazarsanız sevinirim benide ekleyin arkadaşlar banada yazın
merhaba kızlar.. size bir sorum olacak.göbeğimin alt tarafı 3 gündür çok kaşınıyor aynada baktığımda yer yer ince çatlaklar oluşmuş. lierac krem kullanıyordum ama fayda etmedi.yalnız kaşıntı çok fazla benim gibi olan var mı acaba başka ne sürebilirim.
merhaba kızlar.. size bir sorum olacak.göbeğimin alt tarafı 3 gündür çok kaşınıyor aynada baktığımda yer yer ince çatlaklar oluşmuş. lierac krem kullanıyordum ama fayda etmedi.yalnız kaşıntı çok fazla benim gibi olan var mı acaba başka ne sürebilirim.
benimde eşiminde iki ismi olduğu için cok zorluk çektik bide soyadımızda uzun sorun oluyor
tek isim düşünüyoruz
kız için Zeynep veya Beyza
erkek için deniz, kerim yada kerem diyoruz ama hala kararsızız
şartımız falan yok
baslarda fonatik olarak uyum aramıştık ondan da vazgeçtik
kısmet bakalım
zeytinyağı denesen olur mu
ben de bilmiyorum ama
sanırım bu kaşıntı 28 haftayı geçen birkaç arkadaşta da olmuştu
ben de hamile geceliklerine baktım hastanede alt üst pijama takımı yerine gecelik iyiymiş yalnız boyum 1 70 ve kapalıyım gecelikler hep dize kadar nerden bulabilirim ki acaba daha uzun gecelikleri bilginiz var mı
ben diyet yapıyorum şekerli şeyleri hiç yemiyorum birde diyet programı aldım internetten et süt yumurta peynir birazcık da meyve inşallah yavrularım besleniyorlardır aklım onlarda
bi de iştahım çok açıktı kavuna bayılıyorum ancak bir süre uzak durmalıyım her gün şekerimi ölçüyorum kontrol altında çok şükür ama üst sınırın oralarda yani diyete rağmen
birde iki haftaya kadar ciğer geliştirici iğne olma konusu var hiç düşündün mü ve siz diğer 26 hafta civarı arkadaşlar sizlere dr nuz bu konudan bahsetti mi ben dr a kendim hatırlatıcam bir sonraki muayenede
aynen bende lıerac kullanıyodum bastan berı
şiddetlıyse hemen kadın doğum dr git
gebelıkte görülen bı cılt hastalgı olabılır
benımde ılk karnımda başladı bacaklar kollar parmaklarım heryerım kasınıyr off berbat haldeyım pupp dıye bı hastalıkmış doğurunca gecıyomus karacıger enzımlerıne felna bakıyolar cnm ıhmal etme
Canim bende doktora gittim bugun. Cok şükür kizlar iyilermiskafa kafaya vermisler.. baslari asagidaydi :) sulari da gayet iyi dedi doktorumuz. Birinin kilosu 1050 gr. Digeri 960 gr. Ciğer gelistiren igneyi sorduk. Nst ye bağlan sonra bakalım sancin cikarsa vurunursun dedi.nst ye baglandim ( ilk defa ) cok şükür bişey çıkmadı. Igne vurdurmadim yani. Bakalim senin doktorun ne diyecek
Amin canım. Hepimizin bebislerini korusun rabbim. Öncelikle tok karnina olman gerekiyomus.kilonu olcuyorlar. Sonra sırt üstü yatiyosun sedyeye.karnina iki uc tane olcum cihazı gibi bisey koyuyorlar.bunlarida bel kismindan şeritlerle sabitliyorlar.bu kadar. Bu arada hemsire tansiyonunuda olcuyo.bebegin kalp atislarini duyuyorsun bu arada kasılma sayisini siddeti falan ölçülüyo cihaz. Nst de kaldigin surece cihaz sancıları bir kağıda isliyor.sonra bunu doktoruna gösteriyorsun.sonra inşallah iyi haberler aliyorsun :) bu kadar :)maşallah kızlarına ...rabbim korusun
nst nasıl bi şey ayrıntılı anlatırmısın
herkese selamm!
benim prenseslerim gelmek için çok sabırıszlandılar hastanede yattım 30 saat =( serumlar iğeneler falan.. kasılmalarım var baya şiddetli ama açılmam yok şükür 37 mm rahim uzunluğu.. kasılmalrım 11 dakikada bir falandı hastanede inanılmaz üzgünüm =(( napıcamı bilemiyorum.. bi kaç saattir 20 dk da bir olarak devam ediyo şuan.. ben en az 34. haftayı beklerken başıma böyle bişey gemesi beni mahvetti psikolojik olarakçok zormuş gerçekten çok zormuş
aranızda bunları yaşayan varmı?? henüz çok küçük meleklerim ve allah korusun doğarlarsa çok uzun süre kövez olayımız olacak ve ben buna dayanamam =(( düşüncesi bile kahrediyo beni.. bugün doktorum 32. haftayı görsek bile çok iiyi dedi =((( karnım bildiğiniz taşş gibi inanın nefes almak bile çok zor bana.. kıpır kıpırdım o kadar rahattımki birden çöktüm ve şuan psikolojim hiç iyi değil =(((
ne yapacağımı şaşırdım başına böyle şeyler gelen arkadaşlarım neler yaptınız bana söyleyin lütfen =( yatıyorum dinleniyorum hiç bişey yapmıyorum ama yatma pozisyonu bile bulamıyorum kendime karnımın sertliğinden hiç bi yere sığamıyorum.. çok çaresizim bana bişeyler söyleyin nolur
bu arada doktorum hastanede nidilat verdi bana ama eve vermedi kullanmam için.. evde kullananalar vardı okuduğum kadarıyla bana neden devamını vermedi anlamadım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?