- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.081
Amin canım. Hepimizin bebislerini korusun rabbim. Öncelikle tok karnina olman gerekiyomus.kilonu olcuyorlar. Sonra sırt üstü yatiyosun sedyeye.karnina iki uc tane olcum cihazı gibi bisey koyuyorlar.bunlarida bel kismindan şeritlerle sabitliyorlar.bu kadar. Bu arada hemsire tansiyonunuda olcuyo.bebegin kalp atislarini duyuyorsun bu arada kasılma sayisini siddeti falan ölçülüyo cihaz. Nst de kaldigin surece cihaz sancıları bir kağıda isliyor.sonra bunu doktoruna gösteriyorsun.sonra inşallah iyi haberler aliyorsun :) bu kadar :)
herkese selamm!
benim prenseslerim gelmek için çok sabırıszlandılar hastanede yattım 30 saat =( serumlar iğeneler falan.. kasılmalarım var baya şiddetli ama açılmam yok şükür 37 mm rahim uzunluğu.. kasılmalrım 11 dakikada bir falandı hastanede inanılmaz üzgünüm =(( napıcamı bilemiyorum.. bi kaç saattir 20 dk da bir olarak devam ediyo şuan.. ben en az 34. haftayı beklerken başıma böyle bişey gemesi beni mahvetti psikolojik olarakçok zormuş gerçekten çok zormuş
aranızda bunları yaşayan varmı?? henüz çok küçük meleklerim ve allah korusun doğarlarsa çok uzun süre kövez olayımız olacak ve ben buna dayanamam =(( düşüncesi bile kahrediyo beni.. bugün doktorum 32. haftayı görsek bile çok iiyi dedi =((( karnım bildiğiniz taşş gibi inanın nefes almak bile çok zor bana.. kıpır kıpırdım o kadar rahattımki birden çöktüm ve şuan psikolojim hiç iyi değil =(((
ne yapacağımı şaşırdım başına böyle şeyler gelen arkadaşlarım neler yaptınız bana söyleyin lütfen =( yatıyorum dinleniyorum hiç bişey yapmıyorum ama yatma pozisyonu bile bulamıyorum kendime karnımın sertliğinden hiç bi yere sığamıyorum.. çok çaresizim bana bişeyler söyleyin nolur
bu arada doktorum hastanede nidilat verdi bana ama eve vermedi kullanmam için.. evde kullananalar vardı okuduğum kadarıyla bana neden devamını vermedi anlamadım???
merhaba kızlar.. size bir sorum olacak.göbeğimin alt tarafı 3 gündür çok kaşınıyor aynada baktığımda yer yer ince çatlaklar oluşmuş. lierac krem kullanıyordum ama fayda etmedi.yalnız kaşıntı çok fazla benim gibi olan var mı acaba başka ne sürebilirim.
ben diyet yapıyorum şekerli şeyleri hiç yemiyorum birde diyet programı aldım internetten et süt yumurta peynir birazcık da meyve inşallah yavrularım besleniyorlardır aklım onlarda
bi de iştahım çok açıktı kavuna bayılıyorum ancak bir süre uzak durmalıyım her gün şekerimi ölçüyorum kontrol altında çok şükür ama üst sınırın oralarda yani diyete rağmen
birde iki haftaya kadar ciğer geliştirici iğne olma konusu var hiç düşündün mü ve siz diğer 26 hafta civarı arkadaşlar sizlere dr nuz bu konudan bahsetti mi ben dr a kendim hatırlatıcam bir sonraki muayenede
30 hafta ve üstü olan arkadaşlar Nasılsınız? Nasıl gidiyor?nasıl geçiyor günler? Bizde yarın tam 31 olcaZ giderek Ayak şişmeleri bel ağrıları vs artıyor.yürüyüşüm acayip değişti .sürekli birşeyler yemek düşüncesi beni çık sıkıyor içim midem kötü oluyor ama iştah yok diyebilirim. Eşyaların hemen hemen hepsini aldım ama hala çantam tam olarak hazır değil.bu arada bağırsak problemim gene başladı Demir ilacını bıraktım hemen. Bağırsak sıkıntısı olduğunda tüm karnım ağrıyor resmen oda iyice huzursuz ediyor.böyle işte bu günleri gördüğüm için çok şükrediyorum inş eylülüde görürüz :)
canım ben ılk nstye 32 de gırdım o zaman da tansıyonum yukselmıstı o yuzden dr da 32 oldugu ıcın zor alıyor cıhaz demıstı genelde 34de alıyoruz demıstı.
sen baya erken gırmıssın 27 görünüyorsun eger takvımındekı gibiyse
sen mi istedin dr mu ?
Cnm öncelikle geçmiş olsun. Bu konuda tecrubeli degilim yalniz forumda denk gelmistim. Sancisi cikipta hastanede ilac serum tedavisiyle evine dönüp haftasini tamamlayanlari.dua edelim inşallah zamaninda dogsunlar. Allahin " ya mübdiu celle celalühu" ismini oku bol bol.iyi haberleri bekliyoruz. Dualarim seninle
canım cok gecmıs olsun 28 i tamamladın sanırım degıl mi?, dr step step gidecektir 30 u ve 32 yi tamamlamanı beklıyecektır.
ciğer geliştirici iğne oldun mu ? olmadıysan dr a mutlaka hatırlat
onun dısında sakin olmaya calış lütfen bebeklerın strese girmemesi gerek, bol su ve sıvı iç hep su belki mideni bulandırır portakal suyu muzlu süt vs iç ki bebek de kilo alsın .
bana dr bız ne yaparsak yapalım bu yaramazlar gelecegı saatı biliyor demişti
dua et bebeklerınle konus sakin olsunlar acele etmesinler.
ama olur da doğarlarsa ümitsiz olma 28 hafalık doğan pek ççok ikiz var hatta benım dr bır tanesıyle foto cekılmişti maşallahı vardı
kaderde ne varsa o yasanacaktır, dayanamam deme Allah kaldıramayacagımız dert vermesin .
bebeklerın kılosu kaç?
dualarım senınle
herkese selamm!
benim prenseslerim gelmek için çok sabırıszlandılar hastanede yattım 30 saat =( serumlar iğeneler falan.. kasılmalarım var baya şiddetli ama açılmam yok şükür 37 mm rahim uzunluğu.. kasılmalrım 11 dakikada bir falandı hastanede inanılmaz üzgünüm =(( napıcamı bilemiyorum.. bi kaç saattir 20 dk da bir olarak devam ediyo şuan.. ben en az 34. haftayı beklerken başıma böyle bişey gemesi beni mahvetti psikolojik olarakçok zormuş gerçekten çok zormuş
aranızda bunları yaşayan varmı?? henüz çok küçük meleklerim ve allah korusun doğarlarsa çok uzun süre kövez olayımız olacak ve ben buna dayanamam =(( düşüncesi bile kahrediyo beni.. bugün doktorum 32. haftayı görsek bile çok iiyi dedi =((( karnım bildiğiniz taşş gibi inanın nefes almak bile çok zor bana.. kıpır kıpırdım o kadar rahattımki birden çöktüm ve şuan psikolojim hiç iyi değil =(((
ne yapacağımı şaşırdım başına
evet canım ben oldum dr 29u bıtırdıgımde yaptırmıstı 4 doz 24 saat arayla oldum 2i 2i.
bir de 32 bıtımınde aldırdı ama o önlem amaclı elınızde bulunsun dedı .
mutlaka hatırlat gerek yok dese bile sen ısrar et ikizlerde erken doğum riski her an var malesef
merhaba benimde senin haftalarinda kasilmalarim baslamisti hatta 5 dk bir bile oluyordu rahim uzunlugu da 21 mm ye dusmustu 35. haftada dogum yaptim yani senin durumun cok normal korkma hicbirsey olmaz bazi gebeler cok kasilabiliyor ikizlerde idrara sikisma ve stres yapma.nidilati eve vermemesinin sebebi tasikardi yapmasidir demekki gerek gormemis doktorun gecmis olsun
fpgz çoook geçmiş olsun şimdi evdesin galiba bence ilaç kasılmalarını azaltır ne güzel açılman da yokmuş atlatacağını düşünüyorum inşallah
samsunlu sana da teşekkür ederim nst yi merak eder dururdum
canım ben bugun 34ü bitiriyorum inşallah ve yaklaşık 2 haftadır aynı yer deli gibi kaşınıyor
zaten çatlak çatlak taa 12. haftada catlamaya basladım ben sanrım o çatlaklar yerleşti onlar kasınıyor krem suruyorum gecıyor ıkı saat sonra tekrar baslıyor bır de sımdı göbek büyüdüğü için o kısım terliyor çok o yüzden de kasınıyor .
ben sürekli peçeteyle ter siliyorum faydası oluyor
hayırlı olsun kuzuların
rabbim cümlemizin kuzularını bağışlasın sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeyi nasip etsin
benımkilerde bugün itibariyle 25+2 ler
iğne konusunda en ufak bı fıkrım yok ayın 12 sinde kontrol var bakalım doktorum bısı dıyecek mı
isim konusunda da kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş bizde çok kararsızız
canım allah senin bebişlerinide korusun aramızda 1 gün var seninkilerin cinsiyeti ne kız erkek isim görüşlerini yaz ben karar veremedim alara ilem almina diye düşündüm ama pek karar veremedim
Doktorum istedi. Ciger geliştirici igneyi sordugumda nst ye gir bakalim gerekli gorursek vurunursun dedi.bi de ben.karnimdaki sertlesmeleri sormustum.. belki de ondan istedi nst yi bilemiyorum şimdi. 28.haftama giriyorum inşallah :)
Internette de bi cok doktorun sitesinde erken doğum riski olan gebeliklerde 26. Haftadan itibaren nst istenebildigi yazıyor. Cok şükür sikinti çıkmadı zaten. Insallah cikmasinda.37-38.haftalari görmek istiyorum :)
ben de yapılması taraftarıyım ne olacağı hiç belli olmuyor senin kasılmaların ya da açılman yoktu di mi iğneyi yaptırdığın hafta
cnm çok teşekkür ederim 28'i yarın tamamlıyorum inş.. o sancıları görünce doktor hemen ciğer geliştiricilerimi yaptı.. sakin olmaya çalışıyorum ama işte elimdede olmuyo herzaman =((
bebişlerimin kilosu biri 1.575 diğeri 1.280 cnm.. iştahım eskisi gibi yok hatta kusmalarım bile geri geldi yavaş yavaş =( ama faydalı beslenmeye çalışıyorum yinede.. senin dediklerinide içerim cnm saol.. doktor hergün mutlaka kırmızı et tüket dedi onuda yapmaya çalışıyorum sırf protein ağırlıklı besleniyorum bu ara.. oturmak kalkmak yatmak herşey çok zor şuan inan sürekli karnıma sahip çıkmak zorundayım.. karnım çok sivri ve nereye yönelsem pelte gibi düşüyo karnım seninde öylemi??
cnm maşallah sen atlatmışsın inş. bende senin haftalarını görürümmm seninkiler kaç kilo doğum için günün belirlendimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?