2013 ikiz anne adayları buraya

canım ben ılk nstye 32 de gırdım o zaman da tansıyonum yukselmıstı o yuzden dr da 32 oldugu ıcın zor alıyor cıhaz demıstı genelde 34de alıyoruz demıstı.
sen baya erken gırmıssın 27 görünüyorsun eger takvımındekı gibiyse
sen mi istedin dr mu ?

canım cok gecmıs olsun 28 i tamamladın sanırım degıl mi?, dr step step gidecektir 30 u ve 32 yi tamamlamanı beklıyecektır.
ciğer geliştirici iğne oldun mu ? olmadıysan dr a mutlaka hatırlat
onun dısında sakin olmaya calış lütfen bebeklerın strese girmemesi gerek, bol su ve sıvı iç hep su belki mideni bulandırır portakal suyu muzlu süt vs iç ki bebek de kilo alsın .
bana dr bız ne yaparsak yapalım bu yaramazlar gelecegı saatı biliyor demişti
dua et bebeklerınle konus sakin olsunlar acele etmesinler.
ama olur da doğarlarsa ümitsiz olma 28 hafalık doğan pek ççok ikiz var hatta benım dr bır tanesıyle foto cekılmişti maşallahı vardı
kaderde ne varsa o yasanacaktır, dayanamam deme Allah kaldıramayacagımız dert vermesin .
bebeklerın kılosu kaç?
dualarım senınle

canım ben bugun 34ü bitiriyorum inşallah ve yaklaşık 2 haftadır aynı yer deli gibi kaşınıyor
zaten çatlak çatlak taa 12. haftada catlamaya basladım ben sanrım o çatlaklar yerleşti onlar kasınıyor krem suruyorum gecıyor ıkı saat sonra tekrar baslıyor bır de sımdı göbek büyüdüğü için o kısım terliyor çok o yüzden de kasınıyor .
ben sürekli peçeteyle ter siliyorum faydası oluyor

evet canım ben oldum dr 29u bıtırdıgımde yaptırmıstı 4 doz 24 saat arayla oldum 2i 2i.
bir de 32 bıtımınde aldırdı ama o önlem amaclı elınızde bulunsun dedı .
mutlaka hatırlat gerek yok dese bile sen ısrar et ikizlerde erken doğum riski her an var malesef

canım bendeki en büyük degişikl,ik iştah azalması
neredeyse canım hiçbişey yemek istemiyor zorla yıyorum
vajına kemıklerım cok agrıyor bacaklarımı ıkıye acamıyorum yatakta yatarken saga sola dönerken agrılarım oluyor ama yine de cok şükür iyiyim :)

bu halime şükür sag salim kavusalım da bu sıkıntılar bişey değil

Son düzenleme:

Doktorum istedi. Ciger geliştirici igneyi sordugumda nst ye gir bakalim gerekli gorursek vurunursun dedi.bi de ben.karnimdaki sertlesmeleri sormustum.. belki de ondan istedi nst yi bilemiyorum şimdi. 28.haftama giriyorum inşallah :)
Internette de bi cok doktorun sitesinde erken doğum riski olan gebeliklerde 26. Haftadan itibaren nst istenebildigi yazıyor. Cok şükür sikinti çıkmadı zaten. Insallah cikmasinda.37-38.haftalari görmek istiyorum :)

Son düzenleme:

inş. cnm inş. bende o şanslılardan olurum =( hiç bişeyim yokken birden sancılar falan çok fazla korktum.. inş. rabbim hepimiznkini zamanında nasip eder cnm benim.. dua için saol okurum bol bol cnm inş. rabbim kabul eder...

cnm çok teşekkür ederim 28'i yarın tamamlıyorum inş.. o sancıları görünce doktor hemen ciğer geliştiricilerimi yaptı.. sakin olmaya çalışıyorum ama işte elimdede olmuyo herzaman =((
bebişlerimin kilosu biri 1.575 diğeri 1.280 cnm.. iştahım eskisi gibi yok hatta kusmalarım bile geri geldi yavaş yavaş =( ama faydalı beslenmeye çalışıyorum yinede.. senin dediklerinide içerim cnm saol.. doktor hergün mutlaka kırmızı et tüket dedi onuda yapmaya çalışıyorum sırf protein ağırlıklı besleniyorum bu ara.. oturmak kalkmak yatmak herşey çok zor şuan inan sürekli karnıma sahip çıkmak zorundayım.. karnım çok sivri ve nereye yönelsem pelte gibi düşüyo karnım seninde öylemi??
cnm maşallah sen atlatmışsın inş. bende senin haftalarını görürümmm seninkiler kaç kilo doğum için günün belirlendimi??

merhaba benimde senin haftalarinda kasilmalarim baslamisti hatta 5 dk bir bile oluyordu rahim uzunlugu da 21 mm ye dusmustu 35. haftada dogum yaptim yani senin durumun cok normal korkma hicbirsey olmaz bazi gebeler cok kasilabiliyor ikizlerde idrara sikisma ve stres yapma.nidilati eve vermemesinin sebebi tasikardi yapmasidir demekki gerek gormemis doktorun gecmis olsun

ben de yapılması taraftarıyım ne olacağı hiç belli olmuyor senin kasılmaların ya da açılman yoktu di mi iğneyi yaptırdığın hafta

fpgz çoook geçmiş olsun şimdi evdesin galiba bence ilaç kasılmalarını azaltır ne güzel açılman da yokmuş atlatacağını düşünüyorum inşallah

samsunlu sana da teşekkür ederim nst yi merak eder dururdum

ayy canım bana gerçekten çok iyi moral oldun çok saol.. inş. bende görürüm o haftaları.. nidilatın böyle bi etkisi olduğunu bilmiyodum cnm o yüzden vermedi bana demekki.. tekrar teşekkür ederim saol

cnm çok çok saol.. evdeyim çok şükür dinlenyorum artık.. gezmeler bitti eksiklerimide henüz tamalayamamıştım artık eşime kaldı işler.. bence eksiklerinizi bir an önce tamamlayın ben çok çok iyiyken birden bu hale geldim hala çok şaşkınım.. kıpır kıpır geziyodum hiç evde dinlenmiyodum.. size tavsiyem nolur dinlenin =( bebeklerin karnımızda durduğu her an çok değerliymiş gerçekten anladım.. açılmam yok şükür tatlım ama sancılar beni baya yoruyo..

şu ana kadar bebeklerinize ve kendinize neler aldınız kızlar resimleri paylaşırmısınız
bi de malum bayram yaklaşıyor bayramlıklarınızı aldınız mı birbirimize fikir versek ....

aynen canım terleyince iyice kaşınıyor tırnak izi oldu karnım yer yer kıpkırmızı yarın dr randevum var bakalım ne diyecek

canım allah senin bebişlerinide korusun aramızda 1 gün var seninkilerin cinsiyeti ne kız erkek isim görüşlerini yaz ben karar veremedim alara ilem almina diye düşündüm ama pek karar veremedim

canım allah senin bebişlerinide korusun aramızda 1 gün var seninkilerin cinsiyeti ne kız erkek isim görüşlerini yaz ben karar veremedim alara ilem almina diye düşündüm ama pek karar veremedim

amin Rabbim cümlemizin yavrularını korusun
benimkiler bi kız bi erkek

kız için beyza ya da zeynep olsun istiyoruz
erkek için ise kerem yada deniz

fonotik olarak uymuyorlar ama napalım

genede gel git aklımızla sürekli bişeyler düşünüyoruz

anladım canım inşallah görebiliriz o haftaları tabi tedbirli olmakta fayda var.

ben de yapılması taraftarıyım ne olacağı hiç belli olmuyor senin kasılmaların ya da açılman yoktu di mi iğneyi yaptırdığın hafta

yoktu canım 29 bitimindeki muayenede dr alın yaptırın dedi önlem amaçlı.
zaten acil bir durumda da hemen yapıp 48 saat bekletmeye calışıyorlar ama önce yapılmasında tabi fayda var.

canım kiloları iyi maşallah zaten 200 gr fazla ya da az cıkabılır az cıktıgını düşünsen bile iyi kiloları kafana takma sen elinden geldiğince güzel beslenmeye kendıne degıl bebeklere almaya calış, hamur işi çikolata yeme, bol sıvı tüket tavuk suyuna et suyuna çorba, ettten ziyade et suyune kemik çorba daha faydalı. yoğurdu da ihmal etme ben yoğurda meyveli tahılllı cornflakeslerden koyup yıyorum sade yıyemıyuorum mesela. zaten biliyorsundur bunları.
benım karnım da cok erken asagı ındı ama dr öyle olmaıgını söylüyor bebekler asagıda degıl diyor ama ben bırının hareketlerını resmen kasıgımın en asagısında hıssedıyorum :)
bana dr 37 + 0 da alacaını söyledi bebekler ve bende bır sorun olmazsa inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…