- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.101
yoktu canım 29 bitimindeki muayenede dr alın yaptırın dedi önlem amaçlı.
zaten acil bir durumda da hemen yapıp 48 saat bekletmeye calışıyorlar ama önce yapılmasında tabi fayda var.
günaydın herkese
hangi şehirdesin dr un kim memnunmusun
kızlar bende 28 haftamın içindeyım.rabbım ızın verırse ıkı kızımız olacak tup bebek.bene cok sorun yasadım.4 ay boyunca 2 haftada 1 sureklı kanamam oluyodu sonra plesanta yukarı cıktı kılomda var oncedende ara ara tansıyonlarım çıkardı 20 gun once 3 hastanede yattım yuksek tansıyondan sımdıde alfamet 3x1 kullanıyorum.sadece proteın ve sut urunlerı yıyorum meyva bıle yasak insallah 36 37 haftaları göruruz hep bırlıkde dua edelım ınsallah
canım benım tansıyonlarım 130/90 dur hep normalde bır gece basım cok agrıdı makarna felan yemıstım 160/100 oldu bende ebeyım.acıle gıttık alfamed verdıler ertesı gun hala 150/100du.baska dr gıttım.3gun hastanede yattık.100/60 kadar dustu.sımdı en yuksek 130/90 oluyor.kılo almam yasak proteın de preeklampsıyı onluyormus.su ana kadar 6kılo almıstım 4 unu verdım zatem ama ben 113
kıloyum ama hep kıloluydum
canım hastaneye yatmadan once vardı bana agırlastın onun ıcın şişti ayakların dıyorlardı megersem ara ara tansıyonum cıkıyormus suanda hafıf var tabı
anladım canım hafıf ödem zaten hamıllerın genelınde var
ben annem gecırdıgı ve ıkız gebelık oldugu için baya arastırmıstım dr da hıcbırı tek basına preeklampsi belirtisi olmaz dedı tansıyon yüksekliği ve ıdrarda proteın bırlıkte olması lazım dedı,
belirtileri bilmek önemli birdenbire ögrenmektense şimdi tansıyon yükselirse hemen doktora gidersin
cogu kadın sadece muayenede tansıyon ölçtürüyor
ben de annemden bılmesem ben de ölçtürmem cunku bas agrısının filan tansıyondan oldgunu bılmezdım .
zaten eşiği gecmişsin bebeklerın kılosu için bişey dedi mi?
bu arada hangı sehırdesın
kızlar ben istanbuldayım
zorunlu sezeryan 1450 ikiz olunca 1600
anestezi 500
iki gece standart odada kalma ve bebeğin ilk testleri işitme topuk kanı felan..vs içindeymiş yani 2100 ediyor sizce normal mi ben öğretmenim sgk ile anlaşmalı hastane
bu arada kontrolüm iyi geçti diyete devam çocuklar kilo almışlar korkuyordum bu diyetle alırlar mı diye
canım ciğer geliştiriciyi sordum dr olumlu karşıladı o da yapılması taraftarıymış bir sonraki muayenede yaptıracağım inşallah o zaman 28 bitmiş olur Allahın izniyle
bebeklerin biri 936 biri 1030 gibi çok şükür büyüyorlar
Allah nazarlardan esirgesin cnm. Insallah bütün bebislerin ve annelerin saglikli sihhatli guzel haberlerini alalim. İsim konusunu ne yaptin :)
Merhabalar, konuyu ilk baslarda sıkı sıkı takip etsem de son zamanlarda takip edemedim. bugun 33+1 oldum. bir kız bir erkek bekliyorum. gecen hafta nst ye baglandım, cok sukur bir sey cıkmadı ama iki uc gundur karnım top gibi oluyor, sertlesiyor. ozellikle yorgunsam. sanırım kasılma bu. 65 kilo ile hamileliğe baslamıstım su an 76-77 kilo civarıyım. bebeklerim kiloları ise 2200 gr dı en son gittiğimizde. kızla erkek arasında asagı yukarı 100 gr. fark oluyor her seferinde. dr. ayrı keselerde oldukları için farkın onemi yok dedi. bayramdan sonra tekrar kontrole gidicem. ciger geliştirici igneyi o zaman vururuz dedi. 34 ile 36 hafta arası dogan bebekler iyi dogup hic kuvoze girmeyebiliyor ama cigerleri gelişmediği için kuvoze de girebiliyor. surpriz ile doguyorlar o yuzden onlem olarak vururuz dedi. ciger geliştirici igneden sonra hastanede yatmak gerekiyor mu?
teşekkürler canım
isim konusu tam bir komedi ben kerem ve pelin istedim eşim hiç beğenmedi
onun bulduğu isimleri de ben beğenmedim kaldık isimsiz
siz de hiç fikir oluştu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?