2013 ikiz anne adayları buraya

Yok hiçbir şikayetim yoktu normal rutin bir kontrolde ki bizim doktorumuz cok pimpirikliydi 3 gunde bır kontrole gıdıyorduk daha fazla strese sokmayalım bebeklerı yerleri darlastı alalım dedi aldı. Bnm oglusumda en basından berı makat gelıslı duruyodu hıc degısmedı. Umarım senın bebısın doner hakkında hayırlısı olsun cnm Allahım saglıkla kucagına versın meleklerını

Merhaba anneler 03.08.2013 tarıhınde kuzularımı genel anestezi ile dogurdum ama kuveze aldılar az solunum sıkıntıları vardı bayrama bi tarafım buruk girdim .. Su an kuvez içi oksijen alıyorlar anne sutu ile besleniyorlar rabbimin izniyle toparlanıcaklar ..

Cnm hem gecmis olsun hem gozun aydin Saglicakla insallah
Hayirdr neden erken oldu
Sen ciger gelistirici olmustun sanirim degil mi
Ameliyat nasil gecti

tebrik ederim
bu bayramı yavrularınla geçirmek kısmet oldu Rabbim hep birlikte olacağınız nice bayramlar nasip eder inşallah
bebeciklerini öpüyorum tez zamanda çıkarlar inşallah

Cnm hem gecmis olsun hem gozun aydin Saglicakla insallah
Hayirdr neden erken oldu
Sen ciger gelistirici olmustun sanirim degil mi
Ameliyat nasil gecti
Tesekkür ederim canım benim saol .. Cok buyuduler içimde kuzum hareketleri azaldı kuzularımın hastaneye gittik işte hani iciniz rahat olsun diye nst de agrılarım cıkıodu zaten ama bı sefer 105 felan cıktı yatırdılar hastaneye serum verdiler durmadı acılmam oldu 2 den 3,5 a cıktı doktor sabahı ameliyay dedi kansızlıgım vardı once 2 unite kan taktılar kan aradı esim saatlerde ab- olumca kan grubu doktor tehlikeye atmak istemedi .. Sey bebegimin birinde sorun vardı azcık kuzum ciger geliştirici oldulardı ama yınede alındılar makineye baglanmadılar sukur sadece fanus içinde oksijen verdiler 2 gune topladılar az kilo kaybı yaptırdılar simdi iyiler sükür olsun hortum felan takılı degil anne sütü ile besleniyorlar kilo alsınlar salıcaklar ..
tebrik ederim
bu bayramı yavrularınla geçirmek kısmet oldu Rabbim hep birlikte olacağınız nice bayramlar nasip eder inşallah
bebeciklerini öpüyorum tez zamanda çıkarlar inşallah
Tesekkür ederim canım benim aminn rabbim kimsenin evladını kimseden ayırmasın cok zormus gercekten onlar iyi olsun yeter diyosun orada iyi bakıyolar diyosun ama gırtlagındaki o agırlık seni ele verio kırlılerini seviosun kokluosun yawrularının dokundurmuyolar koklatmıyolar cok zor

Gözün aydın cnm. Tez zamanda bebeklerini alırsın inşallah kucağına. Hayırlı bayramlar diliyorum sana da

Gözün aydın sezer60. En kısa zamanda çıkarlar hastaneden inş.

Cok gecmiş olsun canım en kısa zamanda evinize saglıcakla gidin inşallah
Ben ilk 29 da oldum
Dr 35 bıtımınde bıda verdı dun yaptırdım ama cok zorladı benı ödem oldu idrar cıkısım azaldı bas agrısı çarpıntı offf ilki bu kadar olmamıştı ıns bır fydası olur bebeişlere
Kac kilo doğdular canım

Cnm 29 da 35 te ne oldun? Anlamadım maşallah 36 haftadasın bebekler nasıl kiloları vs?

Cnm 29 da 35 te ne oldun? Anlamadım maşallah 36 haftadasın bebekler nasıl kiloları vs?

Canım 4 er doz ciğer geliştirici iğne yapıldı bir sorun yoktu önlem amaçlı yaptı dr
Bana net kilo söylemiyor cnm 2000 -2200 civarı ikisi de dedi 34. Haftada ama bu rakamsal degerdır + 200 ~200 degısır dedı kızım biraz daha minik ama onun da yapısal oldugunu söyluyor kız bebekler aynı rahımde erkek kardeslerıne oranla genelde minik kalırlar dıyor.
Cok şükür canım ben dha yenı gırdım 36 ya 35+1 im bugün 28 i bekledıgım zamanları hatırlıyorum çok şükür bugünümüze artık Allah hepimize saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin

Allah Allah ciğer geliştiriciye 12 Saatte bir 2 doz şeklinde vuruluyordiye biliyorum. Bende 28. Haftada oldum ama şimdi Dr lar hiç bahsetmiyorlar hatta forumda da ilk defa senden duyuyorum.nerde yaşıyorsun? Bende bugün tam 34+0 oldum dediğin gibi çok şükür bu günleri görmek çok güzel. Dr lar ne diyorlar doğumu nasıl yapacaksın? 38 i beklermi diyorlar?

Canım ben fakültede prof. A gıdıyorum hc bılmıyordum 12 saat oldugnu sonra öğrenınce sordum en az 12 saat ara ile yapılır eger acil bir durum yoksa ve tekrarlanacaksa 24 saat ara ile yapıyoruz kortizon sonucta demişti
Bilmiyoruz ki inanıyoruz ama bırkac bılımsel makale okudum orada da 24 saat ara ile yapıldıgını okuyunca rahatladım
2 tekrardan fazlasına gerek yok dedi zaten ki iğne beni çok etkiliyor inş faydası oluyordur
Bu arada ankaradayım ben sen nerdesin
Bana her sey yolunda gıderse 37+0 ideal bir zaman dedi epudural sezeryan olmalısın mümkünse daha cabuk toparlarsın dedi zaten kesınlıkle normal doğum yapmamalısın dedi eger ilerde baska dr gidersen demişti bı ara tasınma durumumuz vardı. işte şimdi 17 agustos son muayene ondan sonrakı hafta içinde doğurturum dedi kısmetse

Sen naptın sana ne dıyorlar

Cnm bende ankaradayım Gazi'ye merih hnma gidiyorum. Normal neden önermedi kesinlikle olmaz dedi? Aramızda 8 gün var bakalım inş 37-38 görürüz

Cnm bende ankaradayım Gazi'ye merih hnma gidiyorum. Normal neden önermedi kesinlikle olmaz dedi? Aramızda 8 gün var bakalım inş 37-38 görürüz

Ben hocanın ofisine gidiyorum benımkı ankara tıpta. Arada bişey olursa da fakülteye gidiyorum ilgilenıyorlar acilinde zaten herkesle memnunum yani
Valla bana ikizler riske atılmaz tek bebek cıkana kadar dıger bebek strese sıkıntıya gırebilir bu riski göze alamam dedi bır de anne iki bebegın stresıne gırıp tansıyonu oynayabilirmiş
Zaten benım oglan yan durus kız kafa durus ama o da kanalda degılmiş
Sana normal doğum mu önerıyor

inşallah olur canım faydası saglıcakla alırsın kucagına yawrularını ama atlattın sen haftan cok iyi korkma bosuna kiloları 2560 2200 dogdular cnm simdi 2020 ile 2350 kg oldular kilo verdirdiler şimdi anne sütü ile kilo aldırıyorlar solunumu küvez içi alıyorlar bi sıkıntıları yok önlem amaçlı tutuluyorlar bakalım belki haftaya cıkarırlar

Cok ii cnm kiloları masallah o zmn sız kısa zamanda eve cıkarsınız inşallah
Bakalım benım de cumartesı son randevu dedı sonra gün verecek ben önlrm maclı tansıyon hpı kullanıyorum tansıyon bır sıkıntı çıkarmaz inş
Genel oldum demiştin dimi sezeryanı

canım daha önce iki kese plesanta sayısı belli değil yazmışsın aynı durum bende de var çift mi yoksa tek yumurta mı nasıl öğendin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…