- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.121
Bizde de ayni muhabbetler var. Ben begenmem o begenmez.iki isim mi tek isim mi daha ona bile karar veremedik
canım kiloları iyi maşallah zaten 200 gr fazla ya da az cıkabılır az cıktıgını düşünsen bile iyi kiloları kafana takma sen elinden geldiğince güzel beslenmeye kendıne degıl bebeklere almaya calış, hamur işi çikolata yeme, bol sıvı tüket tavuk suyuna et suyuna çorba, ettten ziyade et suyune kemik çorba daha faydalı. yoğurdu da ihmal etme ben yoğurda meyveli tahılllı cornflakeslerden koyup yıyorum sade yıyemıyuorum mesela. zaten biliyorsundur bunları.
benım karnım da cok erken asagı ındı ama dr öyle olmaıgını söylüyor bebekler asagıda degıl diyor ama ben bırının hareketlerını resmen kasıgımın en asagısında hıssedıyorum :)
bana dr 37 + 0 da alacaını söyledi bebekler ve bende bır sorun olmazsa inşallah.
kızlar bende 26 haftalık hamileyim 2 side kız isim konusunda çok kararsızım isim bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim bildiginiz güzel isimleri yazarsanız çok sevinirim
cnm iyi çok şükür kiloları dediklerine uyucam cnm çok saolmaşallah 37+0 inş. bende görürüm o günleri cnm ama şimdilik 34 e bile razıyım inann yeterki daha erken gelmesinler benimde biri daha aşağıda bebeklerin biri daha yukarda.. biri resmen kasığımda rahim a.ılıyomuş gibi oluyo o oynayınca =) diğeride ayaklarıyla bütün gün sağ kaburgamı ittiriyoooo feci şekilde =) artık ayakta yatarak sağa yada solada dönsem hiç bi duruş rahat değil bana =).. karnım çok sivri ve çok şiş çokta sert daha nereye kadar şişerim bilmiyorum ama şuan bana dahada şişmeye hiç yerim yok gibi geliyo rabbim sağlık versin hepimizinkine inş.
Cnmbeninde biri kasığımda. Sağ bacağıma dayanmış gibi hareketlerimi kısıtlıyor ve ayakların davul oldu tabi çok aşağıda olduğu için. İnş Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. Cnm hiç belli olmuyor çok zor zaman geçirenler bir bakmışsın 36-37 olmuşlar çok dua etmek lazım elimizden başka hiçççç bişi gelmiyor. Allah herşeyin en hayırlısını bilir deyip dua etmek sürekli
Sezen60 arkadaşımız 3 ağustos saat 20:30 itibariyle bebeklerini sezeryanla dogurdu.2200 2500 gr lar. Büyük kızı bir hafta küvezde kalacakmış. Herşey yolundaymış.
arkadaşlar merhaba ikizlerimi11. haftada öğrendim 5. ve 6. haftalardaki kontrolümde tek bebek demişlerdi, önce çift kese tek plesanta dediler 18. hafta ayrıntılı kontrolde ise plesantalar birleşmiş dedi doktor.hala tek yumurta mı çift yumurta mı bişey söyleyemiyorlar.başına böyle bişey gelen var mı ?
kızlar günaydın!cuma dr kontrolüm vardı 2 haftada küçük olan bebeğim 260 gr almış, büyük olan bebeğim çok aşağıda kasığımdaydı o sadece 60 gram almış yani küçük olan büyük olanı geçti. aşağıdaki bebeğimin yeri çok darmış plasentasıda aşağıda gelişimi durursa diye korkuyorum 2 haftada rahim boyumda 5.6 dan 3.5 e düşmüş. dr ağustos sonunu görmelisin dedi.bende endişeler başladı.Allah yardım eder inşallah..
mrb öncelikle hayırlı olsun sag salım kucagına alırsın inş senın bebeklerın arasında sadece grm farkı mı vardı hafta farkı da varmı..kızlar günaydın!cuma dr kontrolüm vardı 2 haftada küçük olan bebeğim 260 gr almış, büyük olan bebeğim çok aşağıda kasığımdaydı o sadece 60 gram almış yani küçük olan büyük olanı geçti. aşağıdaki bebeğimin yeri çok darmış plasentasıda aşağıda gelişimi durursa diye korkuyorum 2 haftada raehim boyumda 5.6 dan 3.5 e düşmüş. dr ağustos sonunu görmelisin dedi.bende endişeler başladı.Allah yardım eder inşallah..
Teşekkür ederim canım amin hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.Senin normal yolla mı oldu bebeklerin?Benim de 2kızım olacak Allah nasip ederse benim ilk hamileliğim ve normal yolla oldu , sanırım 8 9. Haftalarda net ayırım yapılabiliyor ama malesef drum o haftalarda beni kontrole çağırmadı ikili test için gittiğimizde öğrendik ve şok olduk:) 19. Haftama girmek üzereyim hayırlısını diliyorum Allah tan ama çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun
cnm aynı olay 1.5 hafta önce başıma geldi.. büyük kızım 15 günde çok az kilo almıştı küçük kızım inanılmaz fark atmıştı büyük olana ve onu geçmişti.. saatlerce ağladım beslenemedi diye =(( ama sonra buradaki arkadaşlardan öğrendimki doktor ölçümleri her seferinde farklı çıkıyo maalesef.. 5 gün sonra tekrar gittiğimde büyük olan yine küçük olanın üstündeydi kilo bakımından.. sanırım bazen doktorlar yanlış ölçüyo cnm bizede boşuna panik yaşatıyolar.. içini ferah tut güzelce beslenir ikiside merak etme cnm inş...
bu arada benimde 41 mm di hep rahim uzunluğum... geçen hafta düzenli sancılardan dolayı hastanede yattım ve ödüm koptu erken doğum yapıcam diye rahim boyum 37 mm olmuş ve gayet iyi dedi doktorum.. 25 ten düşük olursa sıkıntılı diye biliyorum ben..
aramızda çok fark yok bol bol dinlenip haftamızı bekleriz inş. allah yardımcımız olsun...
mrb öncelikle hayırlı olsun sag salım kucagına alırsın inş senın bebeklerın arasında sadece grm farkı mı vardı hafta farkı da varmı..
benım üçüzlerim olacak inş tek yumurta ıkızlerım gayet ıyler ama tek kesede olan bebegım ıkı hafta gerıde kalmış son kontrolumde dr öyle dedi aranın kapanabilecegını söyledı ama bılemıyrm kendı dr da ızınde gıdemedım...
ikiz anneleri sizin bebeklerınız arasında bu kadar fark varmıydı... bu ara kapanırmı gercekten sanırım butun besın ve gıdayı tek yumurta ıkızlerım topluyor çok korkuyorum bişey olacak dıye...
bırde pregestan kullananlar kacıncı aya kadar kullandız benım kanam var ve hala kullanıyrm....
teşekkür ederim senin hamileliğinde hayırlı olsun canım.. bebeklerimde gram farkı da hafta farkıda vardı küçük 1 hafta gerideydi şimdi yine hafta olarak geride ama kilo olarak büyüğü geçmiş.sende kafana takma çoğul gebeliklerde 2 hafta geriden gelmesi bile normal diye duydum ben, önemli olan sağlıkları, rabbim yardım etsin biz ikizde zorlanırken senin üçüz maaşallah hayırlı haftalarda doğumun olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?