- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.141
Arkadaşlar mrhaba, uzun zamandır fırsat bulup yazamadım... Ben 11 temmuz aksamı saat18 de meleklerime kvustum. 36+4 te doğum yapmış oldum..Darısı hepinizin başına inşallah... Can 2600 gr Su 2100 gr meleklerim direk kucagıma geldi allahıma hamd olsun kuvezegırmedık .... Epidural sezeryan oldum.. Gayetbasarılı ve kolaybıroperasyondu... Allahım hepınıze bnmkıgıbı kolay dogum nasıp etsın ınsallah.. Dogumdan 5 saat sonraayaklandımbır daha da yatmadım.. Ameliyatlıyım yatsam yatardım ama cok önemsemedım kalkıp cocuklarımla ben ılgılenmek ıstedım... Dunyanın en guzel duygusukelimelere dokemıorum hıslerımı ... Bu arada 47 kg ile hamile kaldım 64 ile doguma gırdım ve bugun ılkkez tartıldım doktor kont vardı 50 kg 20 gunde eskı halıme dondum .. Kendınıze ıı bakın allahım tek avazda kurtarsın yavrularınıza saglıcakla kavusun ...
Arkadaşlar mrhaba, uzun zamandır fırsat bulup yazamadım... Ben 11 temmuz aksamı saat18 de meleklerime kvustum. 36+4 te doğum yapmış oldum..Darısı hepinizin başına inşallah... Can 2600 gr Su 2100 gr meleklerim direk kucagıma geldi allahıma hamd olsun kuvezegırmedık .... Epidural sezeryan oldum.. Gayetbasarılı ve kolaybıroperasyondu... Allahım hepınıze bnmkıgıbı kolay dogum nasıp etsın ınsallah.. Dogumdan 5 saat sonraayaklandımbır daha da yatmadım.. Ameliyatlıyım yatsam yatardım ama cok önemsemedım kalkıp cocuklarımla ben ılgılenmek ıstedım... Dunyanın en guzel duygusukelimelere dokemıorum hıslerımı ... Bu arada 47 kg ile hamile kaldım 64 ile doguma gırdım ve bugun ılkkez tartıldım doktor kont vardı 50 kg 20 gunde eskı halıme dondum .. Kendınıze ıı bakın allahım tek avazda kurtarsın yavrularınıza saglıcakla kavusun ...
canım çok teşekkür ederim rahatladım biraz ayın 20. de tekrar gideceğiz bakalım ne diyecek bu sefer rabbim yardım eder inş. evet haftalarımız aynı gibi bebeklerinin kilosu kaç peki dr benimkilere 1500 civarı dedi sence iyi mi
Ne güzel darısı başımıza. Cnm normal dğm şansın yokmuydu. Sen mi istemedin? Bende şuan 12 kilo felan aldım bebişlerim 2 kg civarındalar inş senin gibi küveze girmezler.senin benim haftalarımda nasıldın? Hamileliğinnasıl geçti
Maşallah sizeeeee :) merak ediyodum seni. Bende 47 kilo ile hamile kaldım suan 57 kiloyum. Bakalim kac ile bitecek hamilelik. Bebeklerinin kuveze girmemesine sevindim. Darısı bize inşallah :)
tebrik ederim.. Rabbim size bağışlasın.. darsı bize inşallah:)
cnm maşallah size darısı başımıza inş. allah analı babalı büyütsün melekleriniepidural iğnesini olurken canın acıdımı?? bide epidural sonrası ya bel ağrısı yada baş ağrısı çok oluyomuş sendede oldumu bunlar cnm?? kuzularını kokla ve öp benim için =) bende kızlarıma kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorummmmmm inş. seninki gibi güzel gider herşeyimiz bizimde..
içini ferah tut canım ve protein ağırlıklı beslen.. yumurta süt et yoğurt.. bana doktorum bu şekilde beslen dedi bende uymaya çalışıyorum.. bebişler benimkilerde 1.500 civarı cnm biri biraz daha küçük 1.500 tan diğeri daha fazla.. aralarında 100-200 gram oynuyo hep.. iyiler kuzularımızın kilosu yani maşallah =)) seninkilerin cinsiyeti ne?
Tesekkurler cnm darısı basına senın haftalarında bende 56-57 kg cıvarıydım 32. Haftadan sonra hızla arttı kılom ama bısey kalmıoemın olkıloya cok takmıstım bende ama korkulacak bısey yok bence tamamen bunye ıle alakalı emınım sende hemen toparlrsın rabbım yardımcın olun saglıkla kavus meleklerıne
cnm maşallah size darısı başımıza inş. allah analı babalı büyütsün melekleriniepidural iğnesini olurken canın acıdımı?? bide epidural sonrası ya bel ağrısı yada baş ağrısı çok oluyomuş sendede oldumu bunlar cnm?? kuzularını kokla ve öp benim için =) bende kızlarıma kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorummmmmm inş. seninki gibi güzel gider herşeyimiz bizimde..
içini ferah tut canım ve protein ağırlıklı beslen.. yumurta süt et yoğurt.. bana doktorum bu şekilde beslen dedi bende uymaya çalışıyorum.. bebişler benimkilerde 1.500 civarı cnm biri biraz daha küçük 1.500 tan diğeri daha fazla.. aralarında 100-200 gram oynuyo hep.. iyiler kuzularımızın kilosu yani maşallah =)) seninkilerin cinsiyeti ne?
Kiloya takılıyorum cnm yeterki bebeklerim saglikli sihhatli olsunlar. Bu arada sütün ne zaman geldi? Süt pompası kullandin mı? Hangi markayı tavsiye edersin?
Dogumdan sonra yarım saat ıcınde emzırdım bebıslerı cnm, hemen geldi.. PompA kullanmadım gerek kalmadı
normal yolla oldu benimde. benimde ilk hamileligim. plasenta olayinin tek mi cift mi oldugu 8-8. haftalarda net anlasiliyor evet. ama bizde normal bir ay sonra kontrole gittigimizde ogrenmistik ikiz olduklarini. ayrintili ultrasonda ogrenirsin plasenta sayisini. ancak tek yumurta cift yumurta olayini sanirim ogrenemiycez ;( korkma ya allaha emanetler dua edicez. rabbim korktuklarimizdan emin eylesin hepimizi
Sanırım birbirine çok benzeyen iki hamilelik:) Kalp atışı için gittiğimizde tek bebek ve tek yolk kesesi vardı bizim tek yumurta olduğunda tek bebek iki yolk kesesi olması gerekiormuş senin öyle miydi? gerçekten kafamız çok karıştı dr nasıl göremez diyoruz bi de yrd doçentti gitiğimiz doktor:)
Aynen öyle5.haftada sadece keseyi gorduk.7.haftada gel kalp atisina bakalim dedi. Gittik evet gebelik var dedi.bir ay sonra kontrole gelin dedi. 11+2 de gittik. Supriiiiiiizzzzzz :) benimde başta kafam cok karıştı ama artık gecti o devreler :) ayrintili ultrasonografide prof.bakti o da birsey diyemedi :) saglik olsuuuuun :)
Ilac kullaniyor musun
içini ferah tut canım ve protein ağırlıklı beslen.. yumurta süt et yoğurt.. bana doktorum bu şekilde beslen dedi bende uymaya çalışıyorum.. bebişler benimkilerde 1.500 civarı cnm biri biraz daha küçük 1.500 tan diğeri daha fazla.. aralarında 100-200 gram oynuyo hep.. iyiler kuzularımızın kilosu yani maşallah =)) seninkilerin cinsiyeti ne?[/QUOT
iki erkek teyzesi, seninkilerin cinsiyeti ne?
iki erkek teyzesi, seninkilerin cinsiyeti ne?
İçini rahat tut tatlım emin ol ben kdr iğneden korkan bır ınsan daha bulamazsın ki buna ragmen hıc bır acı hıssetmedım sonrasında da dedıgın hıc bır sıkıntıyı yasamadım 5 saat snra ayakta ıdım hala daha ayaktayımtek sıkntım 4 gun suren bı odemım oldu ki o da normal sanırım br ton serumdan sonra ama ne bel agrısı ne bas donmesı hıc bıseyım olmadı. Su kadar solımkı pozıtıf ol hersey sende bıtıo kotuyu cagırma ıns guzel gecıcek hersy
Çok güzel bir hamilelik gecırdım cnm ben, hıc sıkıntı yasamadım.. Dogum sancısı bıle cekmedım doktorum hersey bu kdr normal ıken alalım daha da strese sokmayalım dedı normal sansım yoktu cunku bebısımın bırı makat gelıslıydı... Sanırım tek puruz buydu hamılelıgım boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?