2013 ikiz anne adayları buraya

maşallah...............

maşallah kızlara
sanırım bu haftadan sonra kilo alımı yavaşlıyomuş
normal doğumu düşünüyosun galiba gönlüne göre olsun inşallah

Cnm gözün Aydın aramızda 1 gün var ordan hatırlıyorum sen sezen60 ile aynısın maşallah bebekler çok iyi doğmuşlar. Sezen60 dadoğurdu. Diğer bebeğin konumu nasıldı norml doğum ihtimali yokmuydu. Benimkinin biride aşağıda. Senin toparlanman nasıl oldu? Epidural mi oldu? Bebekler hemen emdilermi?

maşallah kızlara
sanırım bu haftadan sonra kilo alımı yavaşlıyomuş
normal doğumu düşünüyosun galiba gönlüne göre olsun inşallah

İnşallah alirlar ya bebeklerinin kilosu iyi olan arkadaslardan tavsiyeler bekliyoruz. Ne yiyip ne icmisler?
Normal doğum adi uzerinde normal doğum :) hangisi hayirli ise o olsun inşallah hepimiz için

cnm bnm 18. haftaya kadar hiç bir sorun yoktu yada ben öyle biliodum. 18. haftamda kontrolümde ikiz olan yani tek yumurta olan bebeklerimin birinin gelişiminin geride olduğu diğerininde suyunun çok arttığı ortaya çıktı ve acil ankaraya büyük doğuma sevketti doktorum. bir hafta ankarada yattım ve gelişmeyen bebeğime fetosit yapıldı yani karnımda girilerek bebeğimin kalbine ilaç verildi ve durduruldu, diğer bebeğimden su çekildi. bu iki bebek tek yumurta olduğu için aynı plesentadan beslendikleri için verdikleri ilaç sağlam olan bebeğimi de etkiledi kalbi zayıfladı. birkaç gün sonra o bebeğimide kaybettiğimi öğrendim. ALLAHIMA şükürler olsun ki üçüncü bebeğim ayrı yumurta olduğu için ona bişey olmadı. kaybettiğim bebeklerimde karnımda hala o yüzden riskim var. şuan 26. haftadayım sabırla günümüzün dolmasını beklioruz miniğimle. ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun :)

Tesekkur ederim. Darisi tum bekleyenlerin basina. Hastanede oncesi ve sonrasiyla bir haftaya yakin kaldigim icin klimaya carptirdim kendimi sanirim ve grip oldum. Bu yuzden oksurdukce veya hapsurdukca cok canim yandi ama onun haricinde dikislerim pek acimadi. Sezeryan bitip sizi sedyeye aldiklarinda hemen ustunuzdeki ortuyle omuzlarinizi ortmenizi tavsiye ederim cunku orasi cok soguk oluyu ve insanin omuzlari tutuluveriyo ayrica bol kahve icin ve yatagi dik degil hafif yatarpozisyonda tutun. İlk gece bebekler yanimda olmadigi icin dinlenme firsati buldum.
Bebekler gelir gelmez emmeye basladi. Zaten emme refleksleri gelisince dr yogun bakimdan cikardi. Su an hem emziriyorum hem de mama veriyoruz. Annem yanimda. Arada kayinvaldemde geliyo. Onlarin yardimi olmasa cok zor olurdu hem ev isleri hem cocuklar. Daha bir duzen kuramadik zaten. Kacta uyuyolar uyaniyolar kestirmek zor oluyo ama her saniyeleri muthis guzel allah herkese bu gunleri gormeyi nasip etsin

Cnm adina karar verdiniz mi maşallah ya. Allah evladina hayırlı uzun ömürler versin

ewet cnmm ALLAHIM bize bağışlarsa YUSUF TALHA olacak oğlumun ismi :) ALLAHIM yavrularımızı bize bağışlasın hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah :)

şu mesajınızı okuyunca nasıl imrendim:)Allah nazardan saklasın... ben 32+4 teyim ama zorlanmaya başladım açıkçası..

e birazda sabırsızlık var bende hemen geçsin zaman diyorum çünkü bazen çok nefes darlığı çekiyorum..

ne güzel siz hepsini atlatmışsınız :)

maşallah hepinize...

Anlattığın sıkıntılar yaşadığın mutluluğun yanında basit kalmıştır ne mutlu sana sağlıkla sıhatle kucağına aldınya zamanla herşey düzene girer onları emzirmek bile tarifsiz bir duygudur eminim ayyyyy çok duygulandım yaaa.bu arada iyiki annelerimiz varda herşeyimize yardım ediyorlar daha 2 aydayım ama şimdiden annem ilgileniyor bebişlerinle sevgiyle kal arkadaşım:)))

Canım ya çok ama çok geçmiş olsun yaşadıkların gerçekten zor ve sıkıntılı işlemler senin korkularını İnan çok iyi anlıyorum benim bebeğin kalbi kendi durmuş eğer durmasaydı aynı işlem banada yapılacaktı şimdi beklemek ve dua etmekten başka çarem yok Allah hepimizin yardımcısı olsun bende 3senedir uğraşıyorum sayısız doktor yumurta takibi 3 aşılama 2 tüp ve ilk kez hamile kaldım allahım inşallah sağlıkla bebeklerimi kucağına verir seninde o güçlü bebeğini allahım nazardan korusun artık ona birşey olmadan doğum yaparsın annesi gibi mücadeleci ve güçlü olacak:)))

Ayy okurken heycanlandım herseyin normal gitmesine çok sevindim canım benimkiler de kafa kafaya inşallsh vaktindr hayırlı doğumlar nasip eder Allah ım maşallah:))

Cnm senin durumuna benzer bir ark var bebeklerinden birini 4-4,5 aylıkken kaybetti. Diğerini çok şükür bişi olmadı şimdi 7-8 aylık. Dr sezeryanla doğum yaptırdı diğer bebeği alayım diye Dr demişki eğer yaşadıklarını bilmesem 2. Bebeğin olduğunu anlamazdım o kadar küçülmüş demiş.o nedenle inş bebeğin sağlıklı doğar cnm diğerleri küçüldükçeküçülğyormuş.

saol cnm sanada çok geçmiş olsun ALLAHIM çok büyük hepimizin yar ve yardımcısı olsun yavrularımızı hayırlı sağlıklı bir şekilde bize bağışlasın bol bol dua edelim aklımıza kötü şeyler getirmeyelim ii düşünelim ii olsun :)

ewet cnm normalde olması gereken de küçülmeleri. zaten gelişmeyen bebeğim küçüldü ama diğer sağlamken kaybettiğim bebek olduğu gibi duruyo. çünkü o bebek 19 haftalıktı kaybettiğimde ve kemikleşmişti o yüzden küçülmüyo diyo doktorum.

kızlar şu an bütün ailem uçakla Ardahana gidiyor. yarın abimin kına gecesi var çünkü. ben gidemiyorum dolayısı ile çok üzülüyorum.benim babam 2008 de vefat etti en büyüğümüz biricik abimin mürvetini göremediğim için ben ağlarken görümcemde tutturmuş ben sana demiştim ağırlaşacaksın gidemezsin diye gülüp duruyor en çokta onun dediği gibi oldu ve o sevindiği için içim acıyor

Ayy okurken heycanlandım herseyin normal gitmesine çok sevindim canım benimkiler de kafa kafaya inşallsh vaktindr hayırlı doğumlar nasip eder Allah ım maşallah:))

30.haftaya gelince birden degisiveriyor sanki hersey :) dogum yaklastigindan midir nedir.hem seviniyosun hem korkuyorsun. Bol bol dinlen dedi doktorum. Agir isler yapmak yok. Gun boyunca bi karnimi doyurursam yetiyo. Ev islerini esime devrettim.gerci o henüz gorevi devralmadi ama :) evin supurulmesi lazim. Hic umrunda degil. Haftasonu bari supurttureyim suna :)

Cnm son zamanlarin artik. Yolculuk sıkıntı olurdu. Sabret bebeklerin hayırlısı ile dogsun dayilarinin yanina el opmeye goturursun :) üzülmek yok stres yok. Gorumcen de ne kadar anlayissiz takma sen onu bosver

Cnm son zamanlarin artik. Yolculuk sıkıntı olurdu. Sabret bebeklerin hayırlısı ile dogsun dayilarinin yanina el opmeye goturursun :) üzülmek yok stres yok. Gorumcen de ne kadar anlayissiz takma sen onu bosver

canım çok teşekkür edrim cvp yazdığın için.içim çok sıkıldı burada paylaşmak istedim inşallah o günler gelir bebişlerimle gideriz dayısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…