- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.581
canım merhaba ben 9 kilo aldım doktorum doğumdan sonra kilon kalmaz dedi çünkü sadece bebekler almış...hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah
maşallah canım sen 33 ü görmüşsün, darısı bize, bende ümitliyim aslında 36 yı görme konusunda, doktoruma ben normal doğum istiyorum dedim, o da güldü karnın biraz daha büyüsün beni kurtarın dersin dediherkese günaydın ..
korkmayın inş. hepimiz 36 ları bile geçeriz bellimi olur ,ben ümitliyim şahsen ..
en azından 36 diyorum ,ondan sonra da 37-38 i görürsem süper olur diyorum valla
Arkadaşlar kızım, erkek bebişime göre daha aktif, sürekli tekme atıp duruyor. Erkek bebişim tekme atmasa da
karnımda hareketlerini hissediyordum. Dünden beri hissedemiyorum (ya da hissediyorum da paniğimden anlayamıyorum).
Gece doğru düzgün uyuyamadım ara ara uyanıp hareketlerini bekledim. Hatta rüyama bile girdi yakınlardaki sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinliyorduk.
Yatmadan düşünmüştüm,bilinçaltıma atmışım demek ki... Çok moralim bozuldu, sizde de böyle bir durum oldu mu,yoksa bir gariplik mi var?
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Rabbim yavrularımıza sağlık, iyilik versin inşallah.
ayçem maşallah çok az kilo almışsın,demek ki bebişlerini büyütmüşsün:)
ben daha şimdiden 12 kilo aldım,allahtan boyum uzunda ondan belli olmuyor fazla.
doğum ne zaman olacak allah'ın izniyle?doktorun bişey söyledi mi?bebiklerinin kilosu nasıl haftalarıyla uyumlu mu?inşallah bizde senin gibi 34 leri görürüz....
28 de nsonra fırlıyorsun asılmaşallah darısı başımıza...bende 6.5 kg aldım bakalım senin haftana kadar kaç olurum
aslında çok takmıyorum bundan sonra aşırı kilo almam herhalde çnk iştahım öyle çok açılmadı
maşallah canım sen 33 ü görmüşsün, darısı bize, bende ümitliyim aslında 36 yı görme konusunda, doktoruma ben normal doğum istiyorum dedim, o da güldü karnın biraz daha büyüsün beni kurtarın dersin dedivalla haklı sayılır, bugün çok fenayım, karnım çok ağır geliyor artık, elim bacaklarım aşırı şiş ve uyuşuk, ayaklarımın üstüne basınca canım yanıyor, herhalde 36 dediği gün sezeryane giderim gibi geliyor, yoksa yavaş yavaş vucüt iflas ediyor:26:
canım meraklanma, bende senin haftalarındayken aynı durumdaydım, karnıma vurur durumdum uyanın diye, şimdi onlar gününün %95'ini uyuyarak geçiriyor, kalan %5 de hareket ediyorlar, bu haftalar az hissetmen normal, 26. haftadan sonra daha belirgin olacak hareketleri, sen canını sıkma, onlar karnında ve çok iyiler annesi....
günaydııınnn güzel anneler
herkese günaydın ..
korkmayın inş. hepimiz 36 ları bile geçeriz bellimi olur ,ben ümitliyim şahsen ..
en azından 36 diyorum ,ondan sonra da 37-38 i görürsem süper olur diyorum valla
Arkadaşlar kızım, erkek bebişime göre daha aktif, sürekli tekme atıp duruyor. Erkek bebişim tekme atmasa da
karnımda hareketlerini hissediyordum. Dünden beri hissedemiyorum (ya da hissediyorum da paniğimden anlayamıyorum).
Gece doğru düzgün uyuyamadım ara ara uyanıp hareketlerini bekledim. Hatta rüyama bile girdi yakınlardaki sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinliyorduk.
Yatmadan düşünmüştüm,bilinçaltıma atmışım demek ki... Çok moralim bozuldu, sizde de böyle bir durum oldu mu,yoksa bir gariplik mi var?
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Rabbim yavrularımıza sağlık, iyilik versin inşallah.
ben daha şimdiden 12 kilo aldım,allahtan boyum uzunda ondan belli olmuyor fazla.
doğum ne zaman olacak allah'ın izniyle?doktorun bişey söyledi mi?bebiklerinin kilosu nasıl haftalarıyla uyumlu mu?inşallah bizde senin gibi 34 leri görürüz....
neden 34 diyorsun ki bellimi oluriyi günlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
benim için 36 hayal gibi
benim hedefim zaten 34
inşallah görürüm o haftayı
sonrada alır gelirim kuzularımı eve
inşallahhhhhhhhhhh
?
valla sizi okuyunca kendimi kötü hissettim ben 25.haftadayım ama gözümde büyüyor kalan haftalar.sağlıkla zamanında gelsinler ama bazen şu haftalar çabuk geçsin diye dua ederken buluyorum kendimi.halbuki yıllarca bu hamileliğim hayalini kurdum.vicdan azabı çekiyom şimdi.ama zormuş hamilelik.hiç bişeyi görmeden müdahale edemeden ölece beklemek belki beni yoran.yoksa bebiklerimin bi sıkıntısı yok çok şükür sağlığımda iyi.ama alışmamışşız ya bu zamana kadar hareketlerimiizin kısıtlanmasına insan bunalıyor bazen.herişi hemen yapasım gelio içimden ama tabi olmuyo birilerinin yapmasını beklemek çok zormuş:)neden 34 diyorsun ki bellimi olur
valla sizi okuyunca kendimi kötü hissettim ben 25.haftadayım ama gözümde büyüyor kalan haftalar.sağlıkla zamanında gelsinler ama bazen şu haftalar çabuk geçsin diye dua ederken buluyorum kendimi.halbuki yıllarca bu hamileliğim hayalini kurdum.vicdan azabı çekiyom şimdi.ama zormuş hamilelik.hiç bişeyi görmeden müdahale edemeden ölece beklemek belki beni yoran.yoksa bebiklerimin bi sıkıntısı yok çok şükür sağlığımda iyi.ama alışmamışşız ya bu zamana kadar hareketlerimiizin kısıtlanmasına insan bunalıyor bazen.herişi hemen yapasım gelio içimden ama tabi olmuyo birilerinin yapmasını beklemek çok zormuş:)
canım ben erken hissetmeye başlamıştım ama yine de tam ayırt edemeyeceğin dönemdesin
benim hep kızım harekteliydi oğlanın ki belli belirsiz bi hareketti
şimdi ise oğlumu tutana aşk olsun :))
bende ilk gece hissetmiştim hareketlerini
sanırım kendimizi daha iyi dinliyoruz yada onlar daha harektli oluyor
telaş etme 24.haftadan sonra hareketlerini kesin ayırt ediyorsun ama zaman zaman pozisyon değiştiriyolar
hareketsizler diye endişelenmen için çok erken
sağlıcakla kalın... kuzucuklar üzmesin annesi
benim mesela şuanda oğlan kızdan büyük ,kız biraz daha içerde altta bazen o kadar az hareketini hissediyorum ki ama sürekli dönüyor da ondan ,doktora ne zaman gitsem zilli yer değişitirmiş oluyor
hiç kafanı takma
bu topiğin en tecrübelisi benim sanırımhafta olarak yani
canım meraklanma, bende senin haftalarındayken aynı durumdaydım, karnıma vurur durumdum uyanın diye, şimdi onlar gününün %95'ini uyuyarak geçiriyor, kalan %5 de hareket ediyorlar, bu haftalar az hissetmen normal, 26. haftadan sonra daha belirgin olacak hareketleri, sen canını sıkma, onlar karnında ve çok iyiler annesi....
ben hiç takmıyorum inanki
hangisi tekmeledi
hangisi döndü
doktor ikisinin de maşallahı var dedi
ben kendimi dinlemeyi bıraktım valla
çok rahatımmmmmm
istediğin ve takip ettiğim tek şey zaman
bir an önce geçsin istiyorummmmmmm
28 de nsonra fırlıyorsun asıl
hatta 30dan sonra haftada 1er kilo gelebiliyor bebekler büyüyor çünkü
normal doğuma ben cesaret edemem ALLAH KORUSUN iki bebek var içerde son anda bişey olur filan mazallah..
bi de bende miyom var normal doğumda aşırı kanama yapıyor hayati tehlike demek o yüzden ben kesin sezeryan olacağım..
valla ben dayanabildiğim yere kadar gideceğim inş.
eşime diyorumki 40 a kadar yolu var
taşıyamazsın o zamana diyor ama şimdilik durumum iyi çok şükür taşıyorum da eğer bir sıkıntı olmazsa ben sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum ,belki rekor kırarım bellimi olur :))
tatlım bende doğum sonrası ağır olmaktan korkuyorum, sezeryan sonrası dikişler falan baya anneyi yıpratıyormuş, bende kalabildikleri kadar kalsınlar diyorum ama zaten plesenta normal gebelikler gibi 41-42. haftaya kadar dayanmıyormuş, 37. haftadan sonra kan geçirgenliği zaıfladığı için bebekleri beslemiyormuş ve bebekler hayati tehlikeye giriyormuş, maksimum ikiz bebekleri 38. haftaya kadar bekletiyorlar, inşallah sağlıkla doğsunlar da taşıyabiliğimiz kadar taşıyalım, onlar yeter ki küvezde kalmasınlar, dayanamam ben onlara, şimdiden doğum yapacağım günü zor bekliyorum, çok merak ediyorum onları, nasıl olacaklar, kime benzeyecekler, çok farklı bir duygu bu, dün doğum çantamı hazırladım, küçük küçük elbiselerini çoraplarını koydum, şuan tek hayal ettiğim minik elleri, tombik tombik boğumlanmış parmakları, inşallah Rabbim Bütün isteyelerle birlikte sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder
eğer öyleyse normal gebeleri neden 40 a kadar bekletiyorlar herkes 38 de doğursun o zaman ,bu bana pek mantıklı gelmedi
ben de merak ediyorum ama iice kilolarını alsınlar sağlıkla doğsunlar istiyorum ,ben de yarın annemle hazırlyacağım inş.
dolabımız haftaya gelecekmiş siparişte sorun oldu biraz ama ben herşeyimi hazırlayayım kıyafetleri de yıkar hurca koyarım hurçta beklesin diyorum
bi daha haftayı beklemeyyim ne olur ne olmaz diyorum
bende yıkamıştım eşyalarını şifonyerlerimiz gelince ütüleyip yerleştirdim, bu arada çantayı da çıkarttım aradan, ama hala düşününce eksik var gibi, sen neler koyacaksın çantaya? ben gecelik, iç çamaşırı, pijama, terrlik, havlu falan koydum, daha ne lazım olur bilmiyorum, göğüs kalkanı ve kremi almadım, onları da alsam olacak sanırım, bebeklerin herşeyi tam ama ben kendime gelince şaştım kaldım sankiya bir de herkes doğum sonrası giymek için korse alın diyor, sen ne düşünüyorsun bu konu da?
bende yıkamıştım eşyalarını şifonyerlerimiz gelince ütüleyip yerleştirdim, bu arada çantayı da çıkarttım aradan, ama hala düşününce eksik var gibi, sen neler koyacaksın çantaya? ben gecelik, iç çamaşırı, pijama, terrlik, havlu falan koydum, daha ne lazım olur bilmiyorum, göğüs kalkanı ve kremi almadım, onları da alsam olacak sanırım, bebeklerin herşeyi tam ama ben kendime gelince şaştım kaldım sankiya bir de herkes doğum sonrası giymek için korse alın diyor, sen ne düşünüyorsun bu konu da?
neden 34 diyorsun ki bellimi olur
canım herşey yolunda çok şükür...
hulusi hocayla doğumla ilgili konuştuk biraz 36 da alırım fazla bekletmem,tehlikeye atmam dedi.zaten daha fazla bekleyemezsin,beni kurtar diye beklersin dedi.inşallah sağlıkla dünyaya gelsinlerde gerisini çok düşünmüyorum.kuzucuklar büyümüş teyzesi oğluşum 1393 kızımda 1200 olmuş,e bide 28+3 de gitmiştik hulusi hocaya.
allah'ım inşallah hepimize sağlıklı bir şekilde kuzucuklarımızı kucağımıza almayı nasip eder...
bu arada bu haftaya kadar kiloları hep hemen hemen aynıydı ama 28.haftada oğluş biraz fark atmış kıza:)
bi dahaki kontrolumüz 31 aralıkta inşallah,sen ne zaman gidiyosun kontrole?
canım merhaba ben 9 kilo aldım doktorum doğumdan sonra kilon kalmaz dedi çünkü sadece bebekler almış...hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah
benimde kız rahat üstte :))içime öyle doğuyor
daha fazla taşıyamam gibi geliyor
şu anda bile çok zorlanıyorum ben
bakalım artık
kısmetttttttt
ohhhhh maşallahhhhhhhhh
hııııııımmmmmmmmmm 200 gr a yaklaşmış fark
26. haftada benimkilerinde arasında 100 gr vardı
randevum 27 aralıkta, bakalım ne kadar büyüdülerrrrr
benim de oğlan üste yerleşmiş, kız altta kalmış
paşanın keyfi de yerindeydi
sanırım o yüzden kiloda fark arttı kız kardeşine
gelişmeleri yazarım burayaaaa
benim doktorum baştan itibaren ikiz oldukları için kilom konusunda çok titizdi protein ağırlıklı beslendim başından beri karbonhidrat hayatımda çok azdı..ben bebişleri beslemişim şuan bir tanesi 2 kilo civarındalar ocak 14 gibi doğacaklar aksilik olmazsa yaklaşık 2aydır çok gezmiyorum hatta son 1aydır hep yatıyorum erken doğum riskine karşı benim hamileliği kilo almadığım için hamileliğim rahat geçti sadece son zamanlarda büyüyen karnım biraz rahatsızlık veriyor ama olacak okadar....umarım hepimiz istediğimiz zamanda sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?