2013 ikiz anne adayları buraya

aynen ben de haftaları sayıyorum valla

ben günde iki fincan çay bir fincan kahve içiyorum
bitki çayları olmaz zaten onlar idrar söktürücü oldukları için kullanılmaları yasak ama çay ve kahve az içersen bir sorun olmyr
ben de taksi kullanıyorum genelde ,çankaya derken neresi oluyor çankaya büyük bir semt:))
hangi bölgesi ? ben dikmendeydim daha önce doktorum da kavaklıdereydi rahat oluyordu taksiyle gidiyordum
ama eryamana taşındım şimdi ,doktorum da sincanda şimdi de rahat yine taksiyle gidiyorum
benim 2 kitabım var azar azar okuyorum ki sindire sindire olsun diye ,bir çok kitap okuyup kafa bulandırmak istemiyorum açıkçası
kitapla değil tecrübeyle olacak işler bunlar ama ön bilgi için kitaplar okunabilir tabiki neden okunmasın

delikiz sen ciğer geliştirici iğneyi vurundun mu?çok kararsız kaldım.

yok vurulmadım doktorum da bahsetmedi ben de sormadım ,ciğer geliştiriciyi iyi demeyenler de var ,zaten ani bir durumda da vurulabiliyor şimdi vurulması şart değil yani..

hadi raporun hayırlı olsun
evde olmak gibisi yok ben istediğim zaman yatıyorum istediğim zaman kalkıyorum
zaten karda geldi... çok şükür son aylar yaza gelmedi...
ciğer geliştirici iğneyi benim dr.um pek tavsiye etmiyor zorda kalmadıkça

heheh evet çankaya çok geniş oldu ama gerçekten oturduğum cadde adı çankaya... köşke yakın diyeyim ozaman
eskiden bende cevizliderede oturuyordum dr.a gitmek daha kolaydı
hamile olunca hiç dolmuşa otobüse binmedim cesaret edemedim doğrusu
saolsun eşim götürüyor ama zaman zaman kendim de gitmek zorunda kalmadım değil
neyse şükür doğum yapacağım hastane çok yakın... cinnahta sayılır belki biliyorsundur hrs... evime 10dk mesafede...
özellikle yakın olmasından çok memnunum Allah korusun küvez sorunumuz olursa gidip gelmek kolay olur

biliyorum oraları 4 sene orda yaşadım ben oralar mekanımdı ,eşim de oran tarafında çalışıyor zaten ..
senin doktorun şükran çakmaktı sanırım o da zaten hrsde doğum yaptırıyor biliyorum
hrs çok pahalı geldi bana gitmedim akaya gidiyordum ben de ama akaydan da vazgeçtim şuanki koru hastanesi ve ben çok memnunum ,doktorun da methini çok duydum ..
benim de evime yakın olması ve yenidoğan ünitesinin çok geniş kapsamlı olması ve doktorumun yakın ilgi ve alakası ve iyi bir doktor olması cezbetti
RABBİM yardımcımız olur inş.

evet canım doğru hatırlıyorsun dr.umu...
bende memnunum dr.umdan çok şükür
önemli olan dr.larımıza güvenmemiz.... ne kadar güvende hissediyorsan o kadar iyi
Rabbim korusun meleklerimizi....
hrs evet pahalı ama balgattaki koru hastanesi de çok uygun değil sanırım
belki senin gittiğin daha uygundur.... zaten balgat korudaki dr.u beğenmiyorlardı şimdi nasıl bilmiyorum

ben sincan korudayım ..balgattaki doktoru bilemem hiç gitmedim balgata zaten ama benim doktorum çok iyi ..
şükran çakmaka ben de gitmiştim hiç memnun kalmadım hiç iyi anılarım yok o doktorla ilgili..
balgattaki koru pahalı evet ama sincanda fiyatlar uygun ve yeni açıldığı için tüm aletler son moda ,ultrason cihazları hep 4 boyutlu ,her gittiğimde hamsilerin resmini alıyorum 4 boyutluda görüyorum .
yenidoğan ünitesi olarak da çok iyi ,özel hastaneler içinde en ii yenidoğanı olan hastanelerden biri araştırmıştım zamanında ..
hayırlısıyla doğuralım inş.

öenmli olan yenidoğan ünitesinin iyi olması ve inşallah ihtiyacımız kalmaz
evet şükran hanımla ilgili olumsuz şeyler bende duydum ama inanın ben çok memnunum... demek ki frekans olayı...
Rabbim mahcup etmesin... hayırlıca doğurmak nasip olsun hepimize...

inş. ihtiyacımız kalmaz ama bizi merken doğum riskimiz olduğu için hep bunu düşünmek zorundayız
ben akaya giderken hiç memnun değildim çok doktor araştırdım çok gezdim ,hatta eşim bi ara orta yerde doğuracaksın diyordu
ama en sonunda hem hastane hem doktor içime sindi çok şükür dedim ,inş.böyle devam eder ..
iyi şükran hanımdan memnun kalmana sevindim ,genelde bi giden bi daha gitmiyor oraya ama yine de sen tedbirli ol benden söylemesi tecrübeli biri olarak
yani herşeyi doktora bırakma ,kendin de bazı şeyleri araştır ölç biç sana nacizane tavsiyem bu
ben doktorumdan çok memnun olmama rağmen yine de herşeyi araştırıyorum ölçüp biçiyorum
doktorlarımız ne kadar ii olurlarsa olsunlar biz de tedbirli olmalıyız tamamen onlara bırakmamak lazım
çünkü bu konuda arkadaşımın başına gelen çok acı bir olay var ondan sonra ben hiçbir doktora yüzde yüz güvenmiyorum kendim de bazı şeyleri araştırıyorum

şükran hanım benim tüp bebek doktorum ve 3 yıldır tanıyorum
evet olumsuzluklar duydum ama gördüklerimde var tabii... yani 3 yıldır çok şükür bi yanlışını görmedim
herşeyimi çok ince araştırır... tedbir alır...
sen sanırım 1 defa gitmişsin yani dr.uma çok şükür güveniyorum Rabbim hiç birimizi mahcup etmesin
yüzde yüz zaten dr.a güvenilemez... sonuçta kul hata yapar tevekkül etmek lazım
yeni dr.un adına çok sevindim önemli olan işte bu diyebilmek bulmuşsun...
hrs yi evet çok araştırdım çnk hem pahalı hemde yenidoğanı nasıl diye??
hrs hakkında olumsuz bişeyle karşılaşmadım
zaten tüp bebeğimde orda yapıldı
doğuma yakın gidip anestezi uzmanı ile de tanışmak istiyorum sonuçta işin önemli bi kısmı da ona düşüyor

yanlış anlama ben doktoru kötülemek için yazmadım sadece seni uyarmak istedim
yok ben bir sene tedaviye gittim kendisine öyle bir kerelik değil
kötü bir doktor demedim zaten sadece doktorları en iisi de olsa gözaltında tutmakta fayda var demek istedim ,bu benim doktorum için de geçerli ,hepsi için geçerli
evet anestezi uzmanı da önemli ,aman zaten olacağı varsa oluyor orası ayrı ,RABBİM ii insanlarla karşılaştırsın hepimizi .
Ben hep diyorum ALLAH doktorlara vicdan versin diye ,umarım bizi de vicdanlı doktorlarla karşılaştırmıştır

aminnn Rabbim hayırlıca bebişlerimize kavuştursun
onlar sadece vesile... bu hepsi için geçerli Rabbim kolay doğum nasip etsin hepimize...

hoşgeldin canımmm:) maşallah maşallah sağlıkla gelsın yavruların ınsallah:)

Canım bende şu Aralık ayını atlattıktan sonra inşallah ocağın 2. Haftasına kadar denicem kendimi dayanamadığım zaman rapor alıcam
Bugün şeker yüklemem vardı aynı zamanda diyetisyene başladım bundan sonra dengeli giderim umarım bi de şekerim çıkmaz inş
Sana iyi dinlenmeler cnm

selam herkese dün gece yine acilde sabahladım ,yeni bir sorunum daha var. safra kesemde taş çıktı çok ağrım var. 3 serum aldım. şimdi yeniden başladı. bu günde genel cerraha gidecğm.ne zormuş bu hamilelik.allahım sonumuzu hayır etsin.herkesin bebeğini kucağına sağlıkla almasını nasibetsin.

Allah şifalar versin, zor bir durum. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

Günaydınlar annelere ve bebişlere...

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

canım çok geçmiş olsunnnnnn
inşallah güzel haberlerle dönersinn canım
duan için canı gönülden aminnnnnnnn
cümlemiz inşallahhh

pelenaycım merhaba,çok geçmiş olsun,dikkat et kendine.allah acil şifalar versin,dualarımız seninle...güzel haberlerle gel inşallah...

sizlere bakıyorum da çok güzel sona yaklaşmışsınız darısı başıma ben de 18 haftalık ikiz gebeyim benım daha cok ama sızı gorunce ıcım rahatladı ben de kazasız belasız hayırlısıyla o haftalara geleyım

Canım biz de aynı senin gibi düşünüyoruz aslında. Bu durumda senden 1 hafta önde birini görünce bile ayy darısı başıma diyor insan. Papatya'yı görüyor aa ne güzel 27.hafta diyorum, dosbayı görüyor 28.hafta ne güzel ya diyorum, delikızı görüp anam 33.hafta diyorum Anlayacağın doğuma kadar hep böyle bizden hafta olarak ileride olanlara imrenerek geçecek sanırım. Allah hepimize vakti gelince, sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…