2013 ikiz anne adayları buraya

iadere etme isteiğini anlıyorum bende denemek istedim aslında ama insankaynaklarını aradığımda bana neden zorluyorsunuz 9 ayı bile raporlu geçirmek gibi bi hakkınız var,neden risk alıyorsunuz dediler...eee onlar öle derse ben durumuyum hiç:) iyi oldu ama akşam resmen hiç uyumadım tekmeler iice şiddetlendi,hareketettiklerinde canım yanıyor.bugün şeker yüklemesi yapıldı değerim normal çıktı çok şükür.orda kanımı alan hemşiredede ufak bi göbek vardı sizdemi hamilesiniz dedim demezmi 29 haftalık diye neeeee ben ona bakınca vallahi 55 haftalık gibiyim:) sende çok yorma kendini bankanın ve bankacının işi bitmez.ve hiç bişeye değemez...

hoşgeldin ,gelirsin inş. merak etme ,ilk başlarda daha zor geçiyor ,sona yaklaştıkça daha kolay geçiyor meraketme..

Hamişler selam,

ben uzun zamandır giremiyorum devamlı yatıyorum annem geldi şu son bir haftadır geceleri zor geçiyor....karnım çok büyüdü doktor ocak 14 diyor doğum için bakalım bekleyecekmiyiz o güne kadar bu zamana kadar iyi geçti ama son zamanlar zorlanıyorum ama olsun ben razıyım oğluşlarım sağlıkla gelsinlerde

geleceksin canım, hiç merak etme,
eminim herkes aynı duyguları yaşıyor
gelmez gibi görünüyor ama o haftalar geliyor

bekaycım aynen katılıyorum sana

selam aycem kaçıncı haftadasın?kaç kilo aldın<?sağlıkla kavuşuruz umarım bebeklerimize

ayyy maşallah ... az kalmış sağlıkla gelsinler...
evet haklısınız kızlar herkes kendinden önde gidene imreniyor sanırım :))
inşallah hayırlıca en az 36yı hepimiz görürüz
bende hayırlıca ocağı atlatıp şubat ortalarını bi görseydim

teşekkürler allah kimseye böyle ağrı vermesin

Çok geçmiş olsun, hamileliğin kendi sıkıntıları yetmezmiş gibi birde hiç hesapta olmayan sağlık sorunları ortaya çıkınca zorluyor tabii, seninki de öyle olmuş. İnşallah hızlıca sıkıntın geçer, Allah yardımcın olsun

herkese günaydın ..
korkmayın inş. hepimiz 36 ları bile geçeriz bellimi olur ,ben ümitliyim şahsen ..
en azından 36 diyorum ,ondan sonra da 37-38 i görürsem süper olur diyorum valla

Arkadaşlar kızım, erkek bebişime göre daha aktif, sürekli tekme atıp duruyor. Erkek bebişim tekme atmasa da
karnımda hareketlerini hissediyordum. Dünden beri hissedemiyorum (ya da hissediyorum da paniğimden anlayamıyorum).
Gece doğru düzgün uyuyamadım ara ara uyanıp hareketlerini bekledim. Hatta rüyama bile girdi yakınlardaki sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinliyorduk.
Yatmadan düşünmüştüm,bilinçaltıma atmışım demek ki... Çok moralim bozuldu, sizde de böyle bir durum oldu mu,yoksa bir gariplik mi var?
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Rabbim yavrularımıza sağlık, iyilik versin inşallah.

bebek hareketleri için çok erken bir dönemdesin zaten ,öyle aşırı bir şekilde ayırt etmen için daha zaman var ..
ayrıca bebekler içerde sürekli dönüyorlar ,pozisyonlarına göre her zaman hissedemeyebilirsin ..
bebek hareketlerinin bebeğin sağlığı ile doğru orantılı olması için 30.haftaları beklemen lazım
yani o zamandan itibaren bebek hareketleri bir anlam ifade eder .
o yüzden paniğe kapılma bunu bir ölçüt olarak alma..bebek ters dönmüştür ,içeriye doğru gitmiş yukardan uzaklaşmış olabilir...
ben bile bu haftalarda bunu takmıyorum kafama çünkü poziayon çok etkiliyor ,içerde hareket ediyor ama pozisyonu uygun değilse hissedemeyebilirz bu gayet normal

Çok teşekkür ederim delikiz1982, sayende biraz olsun ferahladım. İnşallah öyledir, ben yine sakin olmaya çalışayım...

canım ben erken hissetmeye başlamıştım ama yine de tam ayırt edemeyeceğin dönemdesin
benim hep kızım harekteliydi oğlanın ki belli belirsiz bi hareketti
şimdi ise oğlumu tutana aşk olsun :))
bende ilk gece hissetmiştim hareketlerini
sanırım kendimizi daha iyi dinliyoruz yada onlar daha harektli oluyor
telaş etme 24.haftadan sonra hareketlerini kesin ayırt ediyorsun ama zaman zaman pozisyon değiştiriyolar
hareketsizler diye endişelenmen için çok erken
sağlıcakla kalın... kuzucuklar üzmesin annesi

Çok teşekkür ederim delikiz1982, sayende biraz olsun ferahladım. İnşallah öyledir, ben yine sakin olmaya çalışayım...

benim mesela şuanda oğlan kızdan büyük ,kız biraz daha içerde altta bazen o kadar az hareketini hissediyorum ki ama sürekli dönüyor da ondan ,doktora ne zaman gitsem zilli yer değişitirmiş oluyor

hiç kafanı takma

bu topiğin en tecrübelisi benim sanırım hafta olarak yani

canım merhaba ben 9 kilo aldım doktorum doğumdan sonra kilon kalmaz dedi çünkü sadece bebekler almış...hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah

maşallah darısı başımıza...bende 6.5 kg aldım bakalım senin haftana kadar kaç olurum
aslında çok takmıyorum bundan sonra aşırı kilo almam herhalde çnk iştahım öyle çok açılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…