- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.561
Canım bende şu Aralık ayını atlattıktan sonra inşallah ocağın 2. Haftasına kadar denicem kendimi dayanamadığım zaman rapor alıcam
Bugün şeker yüklemem vardı aynı zamanda diyetisyene başladım bundan sonra dengeli giderim umarım bi de şekerim çıkmaz inş
Sana iyi dinlenmeler cnm
sizlere bakıyorum da çok güzel sona yaklaşmışsınız darısı başıma ben de 18 haftalık ikiz gebeyim benım daha cok ama sızı gorunce ıcım rahatladı ben de kazasız belasız hayırlısıyla o haftalara geleyım
sizlere bakıyorum da çok güzel sona yaklaşmışsınız darısı başıma ben de 18 haftalık ikiz gebeyim benım daha cok ama sızı gorunce ıcım rahatladı ben de kazasız belasız hayırlısıyla o haftalara geleyım
Canım biz de aynı senin gibi düşünüyoruz aslında. Bu durumda senden 1 hafta önde birini görünce bile ayy darısı başıma diyor insan. Papatya'yı görüyor aa ne güzel 27.hafta diyorum, dosbayı görüyor 28.hafta ne güzel ya diyorum, delikızı görüp anam 33.hafta diyorumAnlayacağın doğuma kadar hep böyle bizden hafta olarak ileride olanlara imrenerek geçecek sanırım. Allah hepimize vakti gelince, sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
Allah şifalar versin, zor bir durum. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
canım çok geçmiş olsunnnnnn
inşallah güzel haberlerle dönersinn canım
duan için canı gönülden aminnnnnnnn
cümlemiz inşallahhh
pelenaycım merhaba,çok geçmiş olsun,dikkat et kendine.allah acil şifalar versin,dualarımız seninle...güzel haberlerle gel inşallah...
pelenaycım merhaba,çok geçmiş olsun,dikkat et kendine.allah acil şifalar versin,dualarımız seninle...güzel haberlerle gel inşallah...
Hamişler selam,
ben uzun zamandır giremiyorum devamlı yatıyorum annem geldi şu son bir haftadır geceleri zor geçiyor....karnım çok büyüdü doktor ocak 14 diyor doğum için bakalım bekleyecekmiyiz o güne kadar bu zamana kadar iyi geçti ama son zamanlar zorlanıyorum ama olsun ben razıyım oğluşlarım sağlıkla gelsinlerde
Hamişler selam,
ben uzun zamandır giremiyorum devamlı yatıyorum annem geldi şu son bir haftadır geceleri zor geçiyor....karnım çok büyüdü doktor ocak 14 diyor doğum için bakalım bekleyecekmiyiz o güne kadar bu zamana kadar iyi geçti ama son zamanlar zorlanıyorum ama olsun ben razıyım oğluşlarım sağlıkla gelsinlerde
selam herkese dün gece yine acilde sabahladım ,yeni bir sorunum daha var. safra kesemde taş çıktı çok ağrım var. 3 serum aldım. şimdi yeniden başladı. bu günde genel cerraha gidecğm.ne zormuş bu hamilelik.allahım sonumuzu hayır etsin.herkesin bebeğini kucağına sağlıkla almasını nasibetsin.
teşekkürler allah kimseye böyle ağrı vermesin
Arkadaşlar kızım, erkek bebişime göre daha aktif, sürekli tekme atıp duruyor. Erkek bebişim tekme atmasa da
karnımda hareketlerini hissediyordum. Dünden beri hissedemiyorum (ya da hissediyorum da paniğimden anlayamıyorum).
Gece doğru düzgün uyuyamadım ara ara uyanıp hareketlerini bekledim. Hatta rüyama bile girdi yakınlardaki sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinliyorduk.
Yatmadan düşünmüştüm,bilinçaltıma atmışım demek ki... Çok moralim bozuldu, sizde de böyle bir durum oldu mu,yoksa bir gariplik mi var?
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Rabbim yavrularımıza sağlık, iyilik versin inşallah.
bebek hareketleri için çok erken bir dönemdesin zaten ,öyle aşırı bir şekilde ayırt etmen için daha zaman var ..
ayrıca bebekler içerde sürekli dönüyorlar ,pozisyonlarına göre her zaman hissedemeyebilirsin ..
bebek hareketlerinin bebeğin sağlığı ile doğru orantılı olması için 30.haftaları beklemen lazım
yani o zamandan itibaren bebek hareketleri bir anlam ifade eder .
o yüzden paniğe kapılma bunu bir ölçüt olarak alma..bebek ters dönmüştür ,içeriye doğru gitmiş yukardan uzaklaşmış olabilir...
ben bile bu haftalarda bunu takmıyorum kafama çünkü poziayon çok etkiliyor ,içerde hareket ediyor ama pozisyonu uygun değilse hissedemeyebilirz bu gayet normal
Arkadaşlar kızım, erkek bebişime göre daha aktif, sürekli tekme atıp duruyor. Erkek bebişim tekme atmasa da
karnımda hareketlerini hissediyordum. Dünden beri hissedemiyorum (ya da hissediyorum da paniğimden anlayamıyorum).
Gece doğru düzgün uyuyamadım ara ara uyanıp hareketlerini bekledim. Hatta rüyama bile girdi yakınlardaki sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinliyorduk.
Yatmadan düşünmüştüm,bilinçaltıma atmışım demek ki... Çok moralim bozuldu, sizde de böyle bir durum oldu mu,yoksa bir gariplik mi var?
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Rabbim yavrularımıza sağlık, iyilik versin inşallah.
Çok teşekkür ederim delikiz1982, sayende biraz olsun ferahladım. İnşallah öyledir, ben yine sakin olmaya çalışayım...
selam aycem kaçıncı haftadasın?kaç kilo aldın<?sağlıkla kavuşuruz umarım bebeklerimize
canım merhaba ben 9 kilo aldım doktorum doğumdan sonra kilon kalmaz dedi çünkü sadece bebekler almış...hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?