2013 ikiz anne adayları buraya

evet protein ağırlıklı beslenme çok önemli ,benim de bir hafta önce 2 kiloyu geçkindiler,oğlan 1 hafta 10 gün önden gidiyor kız ise 3-4 gün önde ben daha bir aydır protein ağırlıklı besleniyorum hemen farketti ..
ben hemen her gün dışarı çıkıyorum valla ama öyle uzun süreli değil 1 saat filan ,onun da 15 dakikası yürümedir o kadar .
başta hiç kustunmu peki onu merak ettim

canım Allah yardımcın olsun
evet haklısın eşinin yanında olmak güzel... ama bi ankaraya gel bakalım dr. ne diyecek
eğer sıkıntılı bi durum yoksa gidersin yok dinlenmen gerekiyorsa kalırsın
bize sormuşsun benim fikrim eğer şartlar zorluyorsa bebekler için ankarada kalmalısın
içini ferah tut herşey gönlünce olsun

amin canım ya sağol...sanırım doğru olan bu.tekrar teşekkür ederim

Merhaba İkiz anneleri, ben de 33. haftanın içindeyim ikizlerim dogacak insallah. doktorum ve ben normal dogum taraftarıyız. bebeklerin pozisyonu da normal dogum seklini almış durumda. ilk cocugumu cok rahat ve neredeyse sıfır sancı ile 15 dakikada dogurmustum, inşallah bunlarda da sıkıntı olmaz. Allah hepimize akıl, beden ve ruh saglıgı bir arada bebekler nasip etsin insallah.

harika anlattın içim ferahladı valla...öle tabi bende dualarımı hep öle yapıyorum ben dayanırım allah bebeklerime dayanma gücü versin sağlık versin....hepimizinkilere..

kızlar bu arada kalakanı doğumdan 1 ay önce takmaya en azından günde birkaç saat takarsak göğüs uçları emizrmeye hazrılanıyormuş ve yara olmaması için iyi bir önlemmiş,denemekte fayda olabilrir değilmi?

Maşallah ne güzel, umarım her şey istediğin gibi olur. Rabbim cümlemize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.

kesinlikle ankaraya gitmen lazım eşin uzaktaa olsa kalbi sizinle olucak.ortak plesanta ikiz gebeliğin en zor hali diye biliyorum ,,,risk almaya değmez bence allah yardımcın olsun.

merhaba
bende 7.haftamdayım ve çift kese göründü,29 aralıkta kalp atışları için giicem.inşallah 2 ses duyarız.
protein ağırlıklı beslenme nasıl oluyor,biraz öğün öğün anlatabilir misin?
cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendin.ne güzel bir kız bir erkek.allah bağışlasın,darısı bana olsun :)

o konu da bilgim yok canım ama yakın arkadaşım göğüs kremini 1 ay önce kullanmam konusunda sıkı tembihte bulundu
çok faydası oluyormuş yara olmasını önlüyormuş
dün duştan sonra göğüs uçlarımın soyulduğunu ve genişlediğini farkettim
30.haftadan sonra kreme başlamayı düşünüyorum bakalım

canım bende ilk doğumumda onu yapacaktım arkadaşlarım banada söylemişti..doktoruma sordum sakınn dedi göğüsleri uyardığın için doğumu tetiikliyor erken doğuma neden oluyor dedi..ben doğum yapar yapmaz lansinoh diye bi krem var onu surdüm her emzirdikten sonra sürdüm ama hiç yara olmadı..

aaa gerçekten mi?? eğer süt gelirse sağılmaması gerektiğini biliyordum ama bunu bilmiyordum
saol canım bilgilendirdiğin için...
inşallah planlı bi doğum olursa 3 gün önce sürsekte olur sanırım
tabii bu durumda dr.uma da sorarım
bende göğüs uçlarımı öğle görünce başlarım diye düşünmüştüm

haklısın canım bugün işe geldim salak gibi acayip kar yağışı var kara kara düşünüyorum akşam nasıl dönücem diye yarın gelmicem ama riske atamam kendimi
benimde şeker yüklemem yapıldı çok şükür normal çıktı.
kocaman oldum bende bu hafta diyetisyene başladım bundan sonra dengeli giderim umarım.

bu gögüs kalkanı ve pedi konusunda hiç fikrim yok. yani şunu demek istiyorum. göğüs kalkanı aldıktan sonra göğüs pedine gerek var mı? göğüs kalkanı yani koruyucusu anladığım kadrıyla sütyenle teması engelliyor, tahrişi önlüyor. kalkan kullanmayan yani yara derdi olmayanlar sızan süt giysiye geçirmesin diye göğüs pedini kullanıyor sanırım. eğer yara olduysa göğüs kalkanı yani koruyucusu kullansa yeter değil mi? yara yoksa göğüs pedi kullanmak yeterli sanırım. doğru mu düşünüyorum. etrafımda da kullanan yok soramıyorum.
bir de göğüs kremi olarak en etkili hangi marka?alışveriş listeme ekleyeyim.

göğüs kremi en etkili lansinoh diye biliyorum dr.lar bunu tavsiye ediyor ... hem emzirirken silmek gerekmiyormuş...
göğüs pedi akan süt dışarı çıkıp çamaşırını ve kıyafetini kirletmesin diye
ama göğüs kalkanı ise dışarı çıkmasın göğüs tahriş olmasın aynı zamanda akan sütün birikmesini sağlıyor
biz ikiz annesiyiz akan süt inşallah olur fazla fazla... bi bebek emerken diğer göğüsten de süt geliyormuş... israf olmasın diye bu kalkan bu sütü topluyo aynı zamanda
benim kalkan ve krem eksiğim var
bi de lohusa korsesi...

Son düzenleme:
harika anlattın içim ferahladı valla...öle tabi bende dualarımı hep öle yapıyorum ben dayanırım allah bebeklerime dayanma gücü versin sağlık versin....hepimizinkilere..
amin inş.
hoşgeldin ..valla normal doğurabileceksen süper ben cesaret edemem doğrusu ,zaten bizimkiler baştan beri hep tersler hiç niyetleri yok normal doğmaya
bende bi de miyom var ,normal doğumda kanama yapıyor çok fazla o yüzden kesin sezeryan
RABBİM sağlıkla doğurmak nasip etsin hepimize inş.
hoşgeldin hayırlı olsun
proteinler şunlar :
[h=4]Yumurta,et, süt, balık, peynir ve diğer süt ürünleri.Soya fasulyesi, badem, fındık, tahıl ürünleri.[/h]bunlardan yoğun beslenirsen protein ağırlıklı beslenmiş oluyorsun
sabahları peynir yumurta süt ,öğlen ve akşamları et ,balık ,tavuk ,bir de günde bir avuç badem ,fındık şeklinde ..
ben 20.haftada öğrendim ,bizimkiler zor gösterdi
amin inş.

benim de aşırı kaşınıyor göğüslerim yırtıyorum kaşımaktan ,özellikle de uçları ve koyu renkli kısmı ...
ama kesinlikle sürmyeceğim ,ne olur ne olmaz ne gerek var riske atmaya ,doğumdan sonra sürerim bol bol diyorum

**arkadaşlar ben* oznrr*kullanıcı adımı değiştirdim.kaç gündür bakamıyorum neler yazmışsınınz...bilgisayarda sorun oldu.bu arada kullanıcı adımı değiştim.bundan sonra** **gelincik_41*****...olarak yazıcam sizlere..2 gün önce doktora gittim.herşey normal...18. haftamdayım .iki kızımda sağlıklı ama bu günlerde çok karnım çıktı rahatsız ediyor ve geceleri sırt,bel,boyun ağrılarıma uyanıyorum.kalkıp dolaşıyorum vede rahat bi koltuğum var odamda onda oturarak uyuyorum.sabaha kadar bi yatak bi koltuk,böyle sabah oluyo.bu arada kan şuruplarına başladım.berbat bi tadı var.birde balık yiyemediğim için doktorum omega3_700 diye bi hap verdi balık yağı ama kapsül.fiyatıda çok pahalı ama mecbur aldık.kızımdayken acayip balık yerdim şimdi görmek bile istemiyorum.neyse benden haberler şimdilik bu kadar.allah hepimize yardım etsin,bebişlerimize sağlık versin inşallah....

yeni nickin hayırlı olsun
kızlarının iyi olmasına sevindim canım
kanın kaç çıktı ki kan şurubu kullanıyorsun
ben kan hapı kullanıyorum bu ay düşük çıkmıştı (
uykusuzluk erken başlamış ben son bi kaç gündür geç yatıyorum sabaha kadar daha az kalkıyorum
ilerleyen zamanda uyku daha da problem oluyor
balık yiyememen kötü olmuş olsun hapını kullanmakta yeterli sanırım ... balık yemediğim günler bende balık kapsülü kullanıyorum dr. tavsiyesi

arkadaşlar bu göğüs kalkanını bebek eşyaları satan mağazalardamı buluruz.göğüs pedini orda gördüm.ama bu kalkanı ne duydum nede kullandım.ama biri emerken diğerinden süt akmasını önlüyorsa kesin alırım.eltimin ikiz bebeklerini hastanede doktor ikisini aynı anda emzircen dedi yardımlarla yaptı.bende hastanede yaparım ama eve gelince tek tek emziririm çünkü,ozaman ona çok gülmüştüm.çok komik görünüyodu.şimdi benim başıma geldi.hep diyo senide görcez,bende tek tek emzircem diyorum inşallah sağlıklı vedeee uslu olurlar bebişlerimiz en azından biri uslu olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…