- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.661
geçmiş olsun ,dikkat et yorulmamaya çalış ..merhabalar arkadaşlar....bugün okullar tatil.kızım evde .bende temizlik yaptım biraz yoruldum.boynumda zaten bugünlerde çok ağrıyo.bende kas romatizmasıda var.tekrarlar diye korkuyom.bilgisayarada fazla bakamıyom hemen ağrı oluyo boynumda.hepimiz allaha emanet,kendinize iyi bakın....
hoşgeldin.maş.RABBİM sonuna kadar sağ salim gitmek nasip etsin.Merhaba arkadaslar , herkese allahtan kolaylik sifa diliyorum. Ben 16 haftanin icindeyim iki gun once kontrolumuz vardi iki erkegimiz olacak insallah.evdede bir tane abimiz vardi uc oglum olacak nasipse) doktorum bana magnrzyum hapi verdi sizlerden kullanan varmi ? Zaten elevit kullaniyodum ona devam.
evet işte araştırınca neler neler çıkıyor insan kendini ölecek falan sanıyor hiç gerek yok aslında ama şeytan dürtüyordün kaşınıyorum dediğimde eşim bi netten baksana dedi... bende bakmayacağım dedimneyse kendisi bakmış bana o kadar masum anlatıyor ki
dedim senin ses tonuna göre önemli de olabilir .... neyse sonuçta bende baktım tabii moralim bozuldu ama bugün kontrolümün olması rahatlatıyo...
bazı yerlerde kan hapından da olabilir diyo... eee bende en son kansızlıkta çıktı ben de bu ihtimali daha çok düşünüyorum
bu hormonlar insanın herşeyini değiştiriyor
çok şükür senin hamilelikte düzelmiş buna sevindim
bence de ilk 6 ay bırakın gezmeye dışarıya çıkmayı tuvalete vaktimiz olmayacakmerhaba hamileliğin hayırlı olsun
durumunuz varsa evet değiştirmekte fayda var ama yok şu ara ikiz masrafı fazla gelecekse ertelenebilir...
açıkcası eskisi kadar araba kullanabilir miyiz ben bilmiyorum
sonuçta uzun yolculuklar ilk 6 ay çok zor
kısa mesafeler içinde idare edilebilir...
bizim arabamız tüplü sanmıyorum ki ikiz arabası sığsın...
hoşgeldin..hafta olarak benden önde biri çıktı sonundaMeraba ben bir aydir takip ediyor ama ilk defa buraya birşey yaziyorum. Ben de 35. Haftadayim kaşintilarim 15 gün önce cikti. Ama onemsememistim doktora gecen hafta soyledim karaciger enzimlerim yuksek cikti. Doktorda erken dogum riski için ilaç başladi k.c enzimlerini düşürecekmiş. İnşallah senin kaşinti sebebin o degildir. Hepimizin bebişleri sağlicakla vaktinde gelir inşallah.
hayırlı cumalar ...
kızlar ben 2-3 gündür hafif hafif kaşınıyorum
aslında ilk başta pek anlamadım ama dün gece bu kaşıntı kendini göstermeye başladı
netten baktım hamilelerde sık olan bi durummuş
sadece %1 kadında karaciğer enzimlerine bağlı olarak çıkarmış ve tehlikeliymiş... müdahele edilmesi ve erken doğum şartmış yoksa bebek kaybedilebilirmiş
neyse tabii en kötüsünü düşünmüyorum Allah tan bugün kontrolüm var yarında test sonuçlarını alırım
aklıma takıldı aranızda kaşıntısı olan var mı?? bu bahsettiğim çatlak kaşıntısı değil yani sadece göbek falan değil... bildiğiniz bacak kol sırt gibi...
kafama takıldı biraz moralim bozuldu açıkcası
Merhaba hanımlar
Şu ara yatarak günleri geçirdiğim için internette vakit geçirebiliyorum.Alışveriş benim için daha çok erken ama ikiz olduklarını öğrendiğimizde aklımıza bir soru takıldı.Daha bebeklerin alışverişi,masrafı başlamadan bu arada arabamızı değiştirmemiz gerekiyor mu?
Arabamız küçük.İşe rahat gelip gideyim diye bayanlara da uygun bir araba alalım demiştik.Tatile, yolculuğa filan çıkınca eşimle ancak sığıyoruz diyebilirim.Şimdi ikiz bebek arabası, araba koltuğu filan gelince nasıl olacak diye düşünüyorum.Bagaja bebek arabası sığar mı?İnternette bebek arabalarına bakıyorum daha küçükler var mı diye ama pek bilemedim ne yapmamız gerektiğini.
Sizler aldınız mı bebek arabası?Aldıysanız nasıl tavsiye edersiniz (bizim gibi küçük bagajlı arabası olanlar varsa ne yapmalıyız) ? Aslında doğum öncesi bir de araba masrafına girmeyi çok istemiyouz ama mecbur kalırsak değiştiricez tabi.
Merhaba arkadaslar , herkese allahtan kolaylik sifa diliyorum. Ben 16 haftanin icindeyim iki gun once kontrolumuz vardi iki erkegimiz olacak insallah.evdede bir tane abimiz vardi uc oglum olacak nasipse) doktorum bana magnrzyum hapi verdi sizlerden kullanan varmi ? Zaten elevit kullaniyodum ona devam.
merhabalar arkadaşlar....bugün okullar tatil.kızım evde .bende temizlik yaptım biraz yoruldum.boynumda zaten bugünlerde çok ağrıyo.bende kas romatizmasıda var.tekrarlar diye korkuyom.bilgisayarada fazla bakamıyom hemen ağrı oluyo boynumda.hepimiz allaha emanet,kendinize iyi bakın....
Meraba ben bir aydir takip ediyor ama ilk defa buraya birşey yaziyorum. Ben de 35. Haftadayim kaşintilarim 15 gün önce cikti. Ama onemsememistim doktora gecen hafta soyledim karaciger enzimlerim yuksek cikti. Doktorda erken dogum riski için ilaç başladi k.c enzimlerini düşürecekmiş. İnşallah senin kaşinti sebebin o degildir. Hepimizin bebişleri sağlicakla vaktinde gelir inşallah.
merhaba hamileliğin hayırlı olsun
durumunuz varsa evet değiştirmekte fayda var ama yok şu ara ikiz masrafı fazla gelecekse ertelenebilir...
açıkcası eskisi kadar araba kullanabilir miyiz ben bilmiyorum
sonuçta uzun yolculuklar ilk 6 ay çok zor
kısa mesafeler içinde idare edilebilir...
bizim arabamız tüplü sanmıyorum ki ikiz arabası sığsın...
Biz de ikiz olduğunu duyunca eşim ilk transit alalım biz ancak sığarız demişti:) Sizinki yeter.Bizimki getz küçük bir bagaj var.Sadece bebek arabası sığsa ona razıyım ben.Bir süre idare etsek bile eninde sonunda sığamıcaz gibi duruyor.bence masrafa arabayı değiştirmekle başlayın eğer durumunuz varsa tabi.
küçük bebek arabası yok malesef. bu sıralar hep bebek arabası bakıyoruz. arabada da çok yer kaplayacak. bebeklerin eşyaları falan derken zor sığarsınz. bizim arabamız clio sembol, bagajı baya büyük, sığarız ama eşim yine de acaba kango, doblo gibi bir şey mi alsak diye belki şimdiki arabayla kafa kafaya olacak şekilde bulurum diye akşamları araba bakıyor.
ben hep evde durmayı düşünmüyorum bebeklerle. hafta sonları eşimle ev ziyaretleri ve alışverişe çıkarım muhakkak. o yüzden arabanın yeterli olması gerek. clio sembol yeter bize.
tatlım u konuyu düşünmek için henüz çok erken, arkadaşların dediği gibi zaten ilk 6 ay ancak pusetlerini kullanırsın o da hastaneye falan giderken, pek dışarı çıkmazlar, o arada bakarsınız gerek görürseniz değiştirirsiniz. bizim aracında bagajı pek büyük değil ama önce bi bebeklerimiz sağlıkla doğsun ondan sonra bebek arabasına binecek kadar olduklarında değişiriz diye erteledik bakalım
Bizim arabamızda küçük ama ilk aylar dışarı çıkabileceğimizi pek sanmıyorum. Sanırım bir müddet değiştirmemiz de mümkün olmaz tahminimce.
Tek ben değilmişim bu durumdaki demekki.Fazla detayları düşünüyorum sanırım:)
bence de ilk 6 ay bırakın gezmeye dışarıya çıkmayı tuvalete vaktimiz olmayacak
en ufak boş anımızda uyumak isteyeceğiz zaten ..
zaten hava da kar kış ben zorunlu olmadıkça doktor dışında dışarı çıkarmayı pek düiünmüyorum
yaza doğru toparlasınlar o zaman bol bol gezeriz diyorum inş.
bizim ikizi olan arkadaş var mesela 6 ay hiç evden çıkmadı,çıkamadı ,hem de 4 kişi bakıyorlardı
biz de seneye yaza araba almayı düşünüyoruz ,onun dışında zaten dışarı çıkmayı düşünmüyorum ,yakın mesafeye de pusetle taksiyle gider idare ederiz diyorum
bizim de çok borcumuz var yaza hafifleyecek inş. o yüzden şimdi hiç durduk yere araba masrafına gerek yok ,araba 6 aydan sonra aktif kullanılır bence
Herkes bu fikirde sanırım. Başlangıç için belki de idare edilebilir. Ben her şeyi planlayayım ona göre hareket edeyim diyorum ama çoğu şey plana uymuyor ki. Siz de borçları bitirir, arabanızı alırsınız umarım
Tesekkur ederim delikiz rabbim sizlerinde yavrularina sglk versin. Burda haftalarinizi gordukce bende mutlu oluyorum insallh ozamanlara ulasirim.benim erken dogum korkum var ilk oglumdan dolayi tekrar olmasini istemiyorum dua ediyorum hep.boonny sana tskkr edrrim .buarada hastane ismi falan yazabiliyormuyuz
Ben 30. Haftada doğum iznine ayrildim. Hamilelik biraz sikintili geçiyor diabet cikti karacigerimde sorun cikti 30. Haftada erken dogum riski oldu. Şimdi hiç birşey yapmiyorum/ yapamiyorum sadece yatiyorum. Gözünüz korkmasin herkesinki farkli olur ama bence bütun hazirliklari 30. haf oncesinde bitirin derim. Hepimize Allah kolaylik versin.
Meraba ben bir aydir takip ediyor ama ilk defa buraya birşey yaziyorum. Ben de 35. Haftadayim kaşintilarim 15 gün önce cikti. Ama onemsememistim doktora gecen hafta soyledim karaciger enzimlerim yuksek cikti. Doktorda erken dogum riski için ilaç başladi k.c enzimlerini düşürecekmiş. İnşallah senin kaşinti sebebin o degildir. Hepimizin bebişleri sağlicakla vaktinde gelir inşallah.
slm kızlar
dr.dan yeni geldim
kaşıntıların inşallah karaciğer enzimlerinden değildir dedi dr.um kan tahlili idar tahlili verdim
yarın sonucu öğreneceğim inşallah
bebeklerime gelince çok şükür oğlum haftasında gidiyor 1280gr çıktı
kızım danaymış :)) 1650gr çıktı
araları açıldı diye telaşlandım ama dr.um önemli değil dedi... oğlan geride olsa sorun ama kız önden gidiyor korkma dedi...
dişimi sordum ağrı çekme git yaptır dedi... ama ben dayanabildiğim kadar duracağım ...sonuçta o strese girmek istemiyorum
doğum için hastaneyi konuştuk... fiyat konuştuk... 32 den önce gelmesin diyo :)) inşallah
yarın umuyorum iyi haberler alırım
bizden bu kadar şimdilik
canım bilsydim nette olduğunu açardım bende valla.sabah 6 ya geliyordu uyuduğumda(
bide benim kuzucuklarda maşallah hiç uyutmadı bi sağdan bi soldan canımı okudular valla:))
Merhaba arkadaslar , herkese allahtan kolaylik sifa diliyorum. Ben 16 haftanin icindeyim iki gun once kontrolumuz vardi iki erkegimiz olacak insallah.evdede bir tane abimiz vardi uc oglum olacak nasipse) doktorum bana magnrzyum hapi verdi sizlerden kullanan varmi ? Zaten elevit kullaniyodum ona devam.
merhabalar arkadaşlar....bugün okullar tatil.kızım evde .bende temizlik yaptım biraz yoruldum.boynumda zaten bugünlerde çok ağrıyo.bende kas romatizmasıda var.tekrarlar diye korkuyom.bilgisayarada fazla bakamıyom hemen ağrı oluyo boynumda.hepimiz allaha emanet,kendinize iyi bakın....
Merhaba hanımlar
Şu ara yatarak günleri geçirdiğim için internette vakit geçirebiliyorum.Alışveriş benim için daha çok erken ama ikiz olduklarını öğrendiğimizde aklımıza bir soru takıldı.Daha bebeklerin alışverişi,masrafı başlamadan bu arada arabamızı değiştirmemiz gerekiyor mu?
Arabamız küçük.İşe rahat gelip gideyim diye bayanlara da uygun bir araba alalım demiştik.Tatile, yolculuğa filan çıkınca eşimle ancak sığıyoruz diyebilirim.Şimdi ikiz bebek arabası, araba koltuğu filan gelince nasıl olacak diye düşünüyorum.Bagaja bebek arabası sığar mı?İnternette bebek arabalarına bakıyorum daha küçükler var mı diye ama pek bilemedim ne yapmamız gerektiğini.
Sizler aldınız mı bebek arabası?Aldıysanız nasıl tavsiye edersiniz (bizim gibi küçük bagajlı arabası olanlar varsa ne yapmalıyız) ? Aslında doğum öncesi bir de araba masrafına girmeyi çok istemiyouz ama mecbur kalırsak değiştiricez tabi.
slm kızlar
dr.dan yeni geldim
kaşıntıların inşallah karaciğer enzimlerinden değildir dedi dr.um kan tahlili idar tahlili verdim
yarın sonucu öğreneceğim inşallah
bebeklerime gelince çok şükür oğlum haftasında gidiyor 1280gr çıktı
kızım danaymış :)) 1650gr çıktı
araları açıldı diye telaşlandım ama dr.um önemli değil dedi... oğlan geride olsa sorun ama kız önden gidiyor korkma dedi...
dişimi sordum ağrı çekme git yaptır dedi... ama ben dayanabildiğim kadar duracağım ...sonuçta o strese girmek istemiyorum
doğum için hastaneyi konuştuk... fiyat konuştuk... 32 den önce gelmesin diyo :)) inşallah
yarın umuyorum iyi haberler alırım
bizden bu kadar şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?