2013 ikiz anne adayları buraya

papatya canım dr.uma göre ankaradaki en iyi özel hastane güven hastanesi ama pahalı... eğer 32den önce gelirse bebişler kesinlikle orayı tavsiye ediyo...yoğun bakım ünitesi çok iyi diyor
güven için para konuşmadık
ama 32 den sonra hrs de doğumu düşünüyoruz
hrs de epudral sezeryan+1 gece+1 refakatçi+çocuk dr.u dahil 3200tl dedi...
eğer 1 gece fazladan kalırsak 150tl fark vercez...küvez ise her durumda ücretsizmiş...
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

canım doktorun kim?
evet benim arkadaşım da ikizlerini orada yani güven de doğurdu
onun doktoru özgür derendi
7000 liraya mal olmuş onlara

benim doğumum allah kısmet ederse başkent hastanesinde gerçekleşecek
fiyat senin verdiğine göre çok uygun
duan için aminnnnnn canım

canım dr.um güvende değil zaten
şükran çakmak...
7000 bana da çok inşallah öyle bişey olmaz
hrs ise dişimizi sıkıp karşılayacaz artık
evime çok yakın ... sadece kadın doğum hastanesi olması da içimi rahatlatıyor
yenidoğan üniteside iyiymiş
kısmet canım
önemli olan Rabbim hayırlı yazılar yazsın... hastanede , dr. da sadece vesile...

hımmmmmmmmm doktorunu ismen tanıyorummmm
haklısın canım
hakkımızda hayırlısı olsun her şeyinnnn
amin

günaydınlar...güzel anneler.sizlerde benim gibi uykuya doymamış haldemi uyandınız..bide sırt,bel ağrılarım ama ayakta dolaşınca geçiyo çok şükür.hepimize iyi hafta sonları...

benim de bi ara araları açıktı sonradan kapandı ,bi hafta gittiğimde 300 gram fark vardı sonra kızım oğlumu yakaladı
salı günü benim de randevum var bakalım nasıl olmuşlar
inş. sonucun da güzel çıkar

ben ihtiyaç olursa alacağım ,internetten herşey alınıyor artık 1 günde geliyor nasıl olsa

benim kaşıntılarım günün her anında var ama akşamları çok artıyor. kaşıdığım yer kızarıyor ama 5-10 dakikaya kızarıklık geçiyo. Verdiği ilaç enzimleri düşürecekmiş, doğuma kadarda kullanacağım gibi görünüyor. Benim enzimlerim bayaaaa yüksek ama. İnşallah senin sonuçlar iyi gelir bişey yapmana gerek kalmaz.Şimdiden geçmiş olsun...

30 a kadar baya zor geldim. evdeyken yapmak için bir sürü hayalim vardı ama o hafta rahatsızlanınca hep istirahat halindeyim. Neyse hayırlısı inşallah ocağın 2. haftası gibi olacak doğum (bu benim tahminim tabii) ondan sonra bebeklerimi sağlıkla kucağıma alınca herşeyi unutacağım. Bu duam hepimiz için tabi, sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah

maşallahın var bence 35.hafta bile çok iyi...şuan kiloları nasıl?

iyiymiş valla o zamana kadar bekleyeceksen ,yani doktorlar genelde 36 da almak istiyorlar da o açıdan sordum

slm kızlar sabah sonucu tel ile öğrenemedim daha çıkmamıştı
dayanamadık eşimle gittik
çoook şükür karaciğer enzimlerim iyi çıktı sıkıntı yokmuş nasıl mutlu oldum anlatamam
tarcın canım seninki sanırım son haftalarda çıkmıştı...neyse az kalmış... benim kaşıntılarım hala devam ediyo ve sadece akşamları ilginçtir... sana acil şifa diliyorum çok zormuş (
dr.um bi losyon yazdı bakalım etkili olcakmı ??
bu arada b12 ve kanım yükselmiş tiroidim iyi :)) bugün güzel haberler aldım kısacası
bizden bu kadar hepinize ii geceler diliyorum

Gözün aydın canım, inşallah sonuna kadar bi sorun çıkmaz

mrb bende ikiz anne adayıyım su an 12 haftalık
hoşgeldin ,hayırlı olsun

gözünaydın inş. böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…