- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.681
papatya canım dr.uma göre ankaradaki en iyi özel hastane güven hastanesi ama pahalı... eğer 32den önce gelirse bebişler kesinlikle orayı tavsiye ediyo...yoğun bakım ünitesi çok iyi diyor
güven için para konuşmadık
ama 32 den sonra hrs de doğumu düşünüyoruz
hrs de epudral sezeryan+1 gece+1 refakatçi+çocuk dr.u dahil 3200tl dedi...
eğer 1 gece fazladan kalırsak 150tl fark vercez...küvez ise her durumda ücretsizmiş...
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
canım dr.um güvende değil zatencanım doktorun kim?
evet benim arkadaşım da ikizlerini orada yani güven de doğurdu
onun doktoru özgür derendi
7000 liraya mal olmuş onlara
benim doğumum allah kısmet ederse başkent hastanesinde gerçekleşecek
fiyat senin verdiğine göre çok uygun
duan için aminnnnnn canım
canım dr.um güvende değil zaten
şükran çakmak...
7000 bana da çok inşallah öyle bişey olmaz
hrs ise dişimizi sıkıp karşılayacaz artık
evime çok yakın ... sadece kadın doğum hastanesi olması da içimi rahatlatıyor
yenidoğan üniteside iyiymiş
kısmet canım
önemli olan Rabbim hayırlı yazılar yazsın... hastanede , dr. da sadece vesile...
benim de bi ara araları açıktı sonradan kapandı ,bi hafta gittiğimde 300 gram fark vardı sonra kızım oğlumu yakaladıslm kızlar
dr.dan yeni geldim
kaşıntıların inşallah karaciğer enzimlerinden değildir dedi dr.um kan tahlili idar tahlili verdim
yarın sonucu öğreneceğim inşallah
bebeklerime gelince çok şükür oğlum haftasında gidiyor 1280gr çıktı
kızım danaymış :)) 1650gr çıktı
araları açıldı diye telaşlandım ama dr.um önemli değil dedi... oğlan geride olsa sorun ama kız önden gidiyor korkma dedi...
dişimi sordum ağrı çekme git yaptır dedi... ama ben dayanabildiğim kadar duracağım ...sonuçta o strese girmek istemiyorum
doğum için hastaneyi konuştuk... fiyat konuştuk... 32 den önce gelmesin diyo :)) inşallah
yarın umuyorum iyi haberler alırım
bizden bu kadar şimdilik
ben ihtiyaç olursa alacağım ,internetten herşey alınıyor artık 1 günde geliyor nasıl olsamerhabalar herkese
arkadaşlar göğüs pompasını ihtiyaç duyduğunuzda mı alacaksınız, yoksa hazırlıklarınızda olacak mı? yani önceden almayı düşünüyor musunuz?
ben ihtiyaç olursa alayım diyorum. sütüm iyi gelirse gerek yok sanki değil mi?
canım çok geçmiş olsun
inşallah k.c. enziminden değildir
ne tür bi ilaç verdi adı ne?? bi de bu şekilde hamilelik ne kadar devam edebilirmiş
birde kaşıyınca benimki kızarıyor hatta ufak ufak kızarıklıklar oluyor senin kaşıntın nasıl canım
bi de benimki akşamları başlıyor ... çok sordum ksura bakma
30.haftaya kadar çalışman da çok güzel bence ,ben de 19 haftalıkken düşük riski atlattım o zamandan beri raporlu yatıyorum evde
ama yatalak gibi değil tabi sadece ağır iş yapmıyorum o kadar evdeyim yani kendi işimi görüyorum çok şükür...
geçmiş olsun doğum ne zaman peki bişey söyledilermi ,,
amin inş
30 a kadar baya zor geldim. evdeyken yapmak için bir sürü hayalim vardı ama o hafta rahatsızlanınca hep istirahat halindeyim. Neyse hayırlısı inşallah ocağın 2. haftası gibi olacak doğum (bu benim tahminim tabii) ondan sonra bebeklerimi sağlıkla kucağıma alınca herşeyi unutacağım. Bu duam hepimiz için tabi, sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
30 a kadar baya zor geldim. evdeyken yapmak için bir sürü hayalim vardı ama o hafta rahatsızlanınca hep istirahat halindeyim. Neyse hayırlısı inşallah ocağın 2. haftası gibi olacak doğum (bu benim tahminim tabii) ondan sonra bebeklerimi sağlıkla kucağıma alınca herşeyi unutacağım. Bu duam hepimiz için tabi, sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
inş. inş. .......................TArcinkara ve delikiz sizlerin az bi zamanlari kalmis rabbim saglikla kucGiniza almayi nasip etsin insallh darisida benim basima..
2013 ikiz anne adayları buraya ..
Bakalım kaç tane ikiz anne adayımız var
Hep beraber ikiz gebelik sürecini takip edelim ..
ALLAH Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ve sağlıklı gebelik güzel doğumlar nasip etsin inş.
mrb bende ikiz anne adayıyım su an 12 haftalık
TArcinkara ve delikiz sizlerin az bi zamanlari kalmis rabbim saglikla kucGiniza almayi nasip etsin insallh darisida benim basima..
slm kızlar sabah sonucu tel ile öğrenemedim daha çıkmamıştı
dayanamadık eşimle gittik
çoook şükür karaciğer enzimlerim iyi çıktı sıkıntı yokmuş nasıl mutlu oldum anlatamam
tarcın canım seninki sanırım son haftalarda çıkmıştı...neyse az kalmış... benim kaşıntılarım hala devam ediyo ve sadece akşamları ilginçtir... sana acil şifa diliyorum çok zormuş(
dr.um bi losyon yazdı bakalım etkili olcakmı ??
bu arada b12 ve kanım yükselmiş tiroidim iyi :)) bugün güzel haberler aldım kısacası
bizden bu kadar hepinize ii geceler diliyorum
hoşgeldin ,hayırlı olsunmrb bende ikiz anne adayıyım su an 12 haftalık
slm kızlar sabah sonucu tel ile öğrenemedim daha çıkmamıştı
dayanamadık eşimle gittik
çoook şükür karaciğer enzimlerim iyi çıktı sıkıntı yokmuş nasıl mutlu oldum anlatamam
tarcın canım seninki sanırım son haftalarda çıkmıştı...neyse az kalmış... benim kaşıntılarım hala devam ediyo ve sadece akşamları ilginçtir... sana acil şifa diliyorum çok zormuş(
dr.um bi losyon yazdı bakalım etkili olcakmı ??
bu arada b12 ve kanım yükselmiş tiroidim iyi :)) bugün güzel haberler aldım kısacası
bizden bu kadar hepinize ii geceler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?