- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.701
slm kızlar sabah sonucu tel ile öğrenemedim daha çıkmamıştı
dayanamadık eşimle gittik
çoook şükür karaciğer enzimlerim iyi çıktı sıkıntı yokmuş nasıl mutlu oldum anlatamam
tarcın canım seninki sanırım son haftalarda çıkmıştı...neyse az kalmış... benim kaşıntılarım hala devam ediyo ve sadece akşamları ilginçtir... sana acil şifa diliyorum çok zormuş(
dr.um bi losyon yazdı bakalım etkili olcakmı ??
bu arada b12 ve kanım yükselmiş tiroidim iyi :)) bugün güzel haberler aldım kısacası
bizden bu kadar hepinize ii geceler diliyorum
çoook şükür karaciğer enzimlerim iyi çıktı sıkıntı yokmuş nasıl mutlu oldum anlatamam
tarcın canım seninki sanırım son haftalarda çıkmıştı...neyse az kalmış... benim kaşıntılarım hala devam ediyo ve sadece akşamları ilginçtir... sana acil şifa diliyorum çok zormuş(
bu arada b12 ve kanım yükselmiş tiroidim iyi :)) bugün güzel haberler aldım kısacası
mrb bende ikiz anne adayıyım su an 12 haftalık
saolun kızlar çok şükür...
hafif kaşıntılarım var belki yediklerime dikkat etmem lazım
hoşgeldin hayırlı olsun ..21 haftaya göre normal sayılır ama bundan sonra hızla alacaksın ,ben senin gibiyken 4 kilo almıştım şuan 13 kiloya kadar çıktım ,başlarda zaten bebekler küçük olduğu için alınmıyor ,ne zamanki büyümeye başlıyor şişmeye başlıyorsun :))Merhaba arkadaşlar. Ben de hamileliğimin 21. haftasındayım ve ikizlerimin hayırlısıyla sağlıkla doğmalarını,hepimizin bu mutluluğu yaşayabilmesini diliyorum.
Kilo ve şeker hastalığı konusunda biraz takıntılıyım. Şu anda 5 buçuk kilo aldım iyi gittiğimi söylüyor doktorum . Siz ne durumdasınız?
Merhaba arkadaşlar. Ben de hamileliğimin 21. haftasındayım ve ikizlerimin hayırlısıyla sağlıkla doğmalarını,hepimizin bu mutluluğu yaşayabilmesini diliyorum.
Kilo ve şeker hastalığı konusunda biraz takıntılıyım. Şu anda 5 buçuk kilo aldım iyi gittiğimi söylüyor doktorum . Siz ne durumdasınız?
hoşgeldin hayırlı olsun ..21 haftaya göre normal sayılır ama bundan sonra hızla alacaksın ,ben senin gibiyken 4 kilo almıştım şuan 13 kiloya kadar çıktım ,başlarda zaten bebekler küçük olduğu için alınmıyor ,ne zamanki büyümeye başlıyor şişmeye başlıyorsun :))
herkese selam ..
ben artık geceleri dönmekte çok zorlanıyorum..gece sabahı zor ediyorum ,önceden göbeğimin içi daha boştu sanırım şimdi taa göğsüme kadar çıktı hamsiler heryerim yıklım tıkış dolu
ve miyom da eklenince sağa sola dönerken miyom çok acı veriyor nefes nefese kalıyorum ,eşim kaldırıyor döndürüyor ..
artık son 3 hafta ,zor dönemece girdim sanırım ,normalde ayakta iken iyiyim de uyurken zorlanıyorum ,eee içimde 5 kiloya yakın hamsi var o kadar olacak tabi ama uykum zehir oluyor valla
hoşgeldin hayırlı olsun ..21 haftaya göre normal sayılır ama bundan sonra hızla alacaksın ,ben senin gibiyken 4 kilo almıştım şuan 13 kiloya kadar çıktım ,başlarda zaten bebekler küçük olduğu için alınmıyor ,ne zamanki büyümeye başlıyor şişmeye başlıyorsun :))
herkese selam ..
ben artık geceleri dönmekte çok zorlanıyorum..gece sabahı zor ediyorum ,önceden göbeğimin içi daha boştu sanırım şimdi taa göğsüme kadar çıktı hamsiler heryerim yıklım tıkış dolu
ve miyom da eklenince sağa sola dönerken miyom çok acı veriyor nefes nefese kalıyorum ,eşim kaldırıyor döndürüyor ..
artık son 3 hafta ,zor dönemece girdim sanırım ,normalde ayakta iken iyiyim de uyurken zorlanıyorum ,eee içimde 5 kiloya yakın hamsi var o kadar olacak tabi ama uykum zehir oluyor valla
mrb bende ikiz anne adayıyım su an 12 haftalık
Merhaba arkadaşlar. Ben de hamileliğimin 21. haftasındayım ve ikizlerimin hayırlısıyla sağlıkla doğmalarını,hepimizin bu mutluluğu yaşayabilmesini diliyorum.
sağolasın..Allah kolaylık versin canım, senin aldığın kilo yine iyi ben şimdiden 12 kilo almış durumdayım son haftalarda diyetisyen ile kontrol altına almama rağmen. İlerisini hiç bilemiyorum, dengeli beslenecek gitmeye devam ediyorum, başka yapabileceğin birşey yok diyor doktorlarım. Hamilelikle birlikte bende de miyom oluştu 2 tane, şu an küçükler, seninki kaç cm civarında ? Büyüyüp mü rahatsız ediyor yoksa bebekler büyüyünce yer sıkıntısından mı acı veriyor?
Az kalmış az daha sabır:)) sevgiler
Çok geçmiş olsun, gözün aydın valla, hep böyle güzel haberler olsun:))
Herkese iyi Pazarlar...
Delikiz1982 masalllah subanallah 34. Haftadasin 13 kilo almissin sirrini soylermisin)?
sağolasın..
diyetisyenle devam et bence hem en sağlıklısı hem de kilo az aldıkça dayanma gücü o kadar artıyor ..
benim miyoum eskiden beridir vardı ama rahim dışında olduğu için sorun olmaz dedi doktorlar ..
önceden 3 cm filandı gebelikte büyüdü 5 cm oldu ,bi ara 7 cm e çıktı sonra tekrar eski haline döndü 5 cme ,şuan 5 cm
miyom büyümüyor ,bebekler büyüdükçe o miyomu itip kakıyorlar çünkü onlara yer lazım
benim miyom tam kafalarının üzerinde ,onlar ittirip kaktırdıkça karnımda dağ oluyor miyom sonra kendiliğinden iniyor
bu zamana kadar ağrı vermiyordu artık o kadar olsun doğuracağım zaten az kaldı diyorum ))
Krcck hosgeldin aramizda hayirli olsun bir ay var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?