2013 ikiz anne adayları buraya

hafi gözün aydınnnnnn

Cok gecmis olsun.rabbim kolaylik sifa versin

mrb bende ikiz anne adayıyım su an 12 haftalık

Hoş geldin, Rabbim sağlıcakla yavrularını kucağına almayı nasip etsin inşallah.

dosba gözün aydın. Çok sevindim karaciğerinde sorun olmamasına ve sonuçlarının iyi olmasına... Rabbim inşallah, hep güzel haberlerle karşılaştırsın hepimizi...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Ben de hamileliğimin 21. haftasındayım ve ikizlerimin hayırlısıyla sağlıkla doğmalarını,hepimizin bu mutluluğu yaşayabilmesini diliyorum.
Kilo ve şeker hastalığı konusunda biraz takıntılıyım. Şu anda 5 buçuk kilo aldım iyi gittiğimi söylüyor doktorum . Siz ne durumdasınız?

saolun kızlar çok şükür...
hafif kaşıntılarım var belki yediklerime dikkat etmem lazım

Benim de kollarımda ve boynumda ciddi kaşıntı var üstelik ilginçtir boynumda ki bulgur tanesibuyuklugunde bir et ben vardı hamilelik sürecinde büyüdü. Acaba sadece hormonlardan mıdır?

hoşgeldin hayırlı olsun ..21 haftaya göre normal sayılır ama bundan sonra hızla alacaksın ,ben senin gibiyken 4 kilo almıştım şuan 13 kiloya kadar çıktım ,başlarda zaten bebekler küçük olduğu için alınmıyor ,ne zamanki büyümeye başlıyor şişmeye başlıyorsun :))
herkese selam ..
ben artık geceleri dönmekte çok zorlanıyorum..gece sabahı zor ediyorum ,önceden göbeğimin içi daha boştu sanırım şimdi taa göğsüme kadar çıktı hamsiler heryerim yıklım tıkış dolu
ve miyom da eklenince sağa sola dönerken miyom çok acı veriyor nefes nefese kalıyorum ,eşim kaldırıyor döndürüyor ..
artık son 3 hafta ,zor dönemece girdim sanırım ,normalde ayakta iken iyiyim de uyurken zorlanıyorum ,eee içimde 5 kiloya yakın hamsi var o kadar olacak tabi ama uykum zehir oluyor valla

Hosgeldin . Tesekkurler amin insallh saglikla yavrularimizi kucagimiza aliriz. Ben ucbucuk kilo aldim. Sen dort boyutlu ultrosana girdinmi nasil oluyor??

Allah kolaylık versin canım, senin aldığın kilo yine iyi ben şimdiden 12 kilo almış durumdayım son haftalarda diyetisyen ile kontrol altına almama rağmen. İlerisini hiç bilemiyorum, dengeli beslenecek gitmeye devam ediyorum, başka yapabileceğin birşey yok diyor doktorlarım. Hamilelikle birlikte bende de miyom oluştu 2 tane, şu an küçükler, seninki kaç cm civarında ? Büyüyüp mü rahatsız ediyor yoksa bebekler büyüyünce yer sıkıntısından mı acı veriyor?
Az kalmış az daha sabır:)) sevgiler

Çok geçmiş olsun, gözün aydın valla, hep böyle güzel haberler olsun:))

Herkese iyi Pazarlar...

Delikiz1982 masalllah subanallah 34. Haftadasin 13 kilo almissin sirrini soylermisin)?

canım gözün aydın çok sevindim .sizlerden kötü haber duyunca içim kararıyo ,üzülüyorum.bu sabaha senin güzel haberinle başladım...

merhaba.sende hoşgeldin aramıza.bebişlerinin cinsiyeti ne.21.haftadasın 5buçuk iyi bence.ben 18. haftamdayım 4.buçuk kilo aldım ama sadece karnım var biraz.görenlerde sen nasıl ikiz hamilesin hiç kilo almamışsın diyor.ama ben senden çok almışım baksana ileride ne olurum allah bilir.yani vücudum aynı karnımda az büyüdü bu kilolar nerde bilmiyom...bu arada benim ikiside kız....

sağolasın..
diyetisyenle devam et bence hem en sağlıklısı hem de kilo az aldıkça dayanma gücü o kadar artıyor ..
benim miyoum eskiden beridir vardı ama rahim dışında olduğu için sorun olmaz dedi doktorlar ..
önceden 3 cm filandı gebelikte büyüdü 5 cm oldu ,bi ara 7 cm e çıktı sonra tekrar eski haline döndü 5 cme ,şuan 5 cm
miyom büyümüyor ,bebekler büyüdükçe o miyomu itip kakıyorlar çünkü onlara yer lazım
benim miyom tam kafalarının üzerinde ,onlar ittirip kaktırdıkça karnımda dağ oluyor miyom sonra kendiliğinden iniyor
bu zamana kadar ağrı vermiyordu artık o kadar olsun doğuracağım zaten az kaldı diyorum ben de
Delikiz1982 masalllah subanallah 34. Haftadasin 13 kilo almissin sirrini soylermisin)?

ben normalde de kilo alan bi-r yapıya sahip değilim.. kilo baklava yiyip fit kalanlardanım :)
ben çalışıyor olsaydım kesin kiloyla kapatırdım ama aydır evdeyim ,sürekli oturuyorsun hareket az o yüzden aldım bu kadar kiloyu yoksa daha az alırdım ..
bi de son dönemde bi on gündür filan ellerim ayaklarım şişti hissediyorum ödem oluştu az da olsa ,son aya girdimya ondan sanırım
hamsileri taşımakta zorlanmıyorum çok şükür yürümekte filan bir problemim yok ama işte miyom rahatsız ediyor.
bir sırrım yok valla ,ben hiç kusmadım o yüzden hani kilo kaybım da olmadı ,baştan beridir herşeyi de yedim hiç kısmadım
sanırım bu iş genetik aynı anneme çekmişim ,o da 7 aylıkken annesine gitmiş hamile olduğunu annesi anlamamış :))

Hoşgeldin, ben de 21. haftamdayım senin gibi. Rabbim sağlık ve mutlulukla tamamına erdirsin inşallah hamileliğimizi. 3 hafta önce 3,5 kilo almıştım ama tekrardan tartılmadım ve göbeğim hayli büyüdü. Başından beri tahminim 4-5 kg de ben almışımdır.

slm,bugün kendim için alışverişe gittim pijama ve gecelik hariç bi kaç parça bişey aldım. karar veremedim sonra yorulup eve geri döndüm.alınması gereken bir sürü şey var ama gücüm yok.artık internete kaldım

Bilgi verdiğin için teşekkürler canım. Normalde bile 5-7 cm ilk miyom ağrı yapar birde bebeklerle birlikte yer daralıyor, çok normal rahatsız etmesi. Çok az kalmış bunca zaman bir sürü şey atlatmışsındır, az daha gayret haklısın. Benimkiler şu an 1,5-2 cm, biri rahim dışı biri içinde, bakalım ne olacak. Hep birlikte senin ve benzer haftadaki arkadaşların en hayırlı zamanda, en kolay şekilde, bebeklerine sağlıkla kavuştukları güzel haberlerini bekliyoruz:) Sonra bizde sıraya gireceğiz inşallah...:)

Mrb kızlar mesajımı malesef hastaneden yazıyor um. Cumartesi aksam doğum sancılarim başladı. Iki gündür hastanede sancıları durdurma ya çalışıyorlar çok şükür dün akşamdan beri kasilmalar durdu smaç çarşambaya kadar burdayız. Dua. Edin bize teyzeleri biraz daha dayanalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…