- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.181
Iki çocuğun yogunlugu bir yana bir de esimle catisiyoruz bu aralar. Belki biliyorsunuzdur yanımda annem var dogumumdan beri. Allah razı olsun elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmuyo. Eşim ise bu dönemde henüz bir gece bile uykusuzluk yasamadi sağolsun. Basta yardımcı olmak istedi ancak yardimla burnunu sokmayı birbirine karistirdigi için annemle araları bozuldu. Bu ortamda kime hak verdiğimi soylemek gerekirse % 80 annem hakliydi. Şimdi aralarindaki sorun hallolmus gibi godunse de içten içe imisi de birbirine kızgın ve ikisi de birbirine bir şekilde laf sokuyo. Yapilan isten haberi olmadığı gibi kimseye de minneti yok ya. En cok da bu sinir ediyo beni. Annem bırakıp gitse su dönemde bana kim yardim eder bilemiyorum. Gorumcem de Ankara da. Bugun esim ısrarla ablasını cagirmis. Gittik alip geldik.O da iki çocuğu ile geldi. (İş yapmaya!) Sinir olduğum taraf ise şu: ablası is yapıyo diye esim evde dört dönüyo. Meyve tabağı hazirlamalar çay demlemeler. Annemle araları bozulduğu için bir aydır biz böyle bir ilgi hiç görmedik. Ablasının iki saatte yaptığı işin kat be kat fazlasını yaptigimiz halde !!! Bi de bugün kalması için ısrar etmis. Benim haberim yok tabi. Yarin da camları sileyim mı deyince anladım. Akıl verin ya. Düşündükce sinir oluyorum! !!
Kızlar ya bebegimin boğazında balgam var sanırım. Böyle midesi bulanıyor gibi yapıyo bazen. Bir de hırıltılı nefes alıyoburnunu kontrol ettim. Burnu temiz. Internette araştırdım biraz. 6 aydan küçük çocuklara yapılan hic birsey bulamadım bu konuda. Nasıl geçer ne önerirsiniz? Bebeklerim daha 37 günlük
kızlar oglumun ilk dişi çıktı :)) ama biz alttan beklerken ve hep alta jel sürerken onun ilk dişi üstten çıktı :)
kızlar merhaba
benim kuzular 9,5 aylık oldular ne çabuk büyüdüler bazen kuzularıma bakıp ağlıyorum çok çabuk büyüyorlar diye..kızlar çok gerginm benim eşim şehir dışında işi gereği 10 ay daha böyle devam edicez ve ben tek başıma bakıyorum çocuklara annemlerle aynı şehirdeyiz arada geliyorlar sağolsunlar ama ben olmadan olmuyor tabiii..birde bu sırada tezimi hazırlıyorum.gündüz kuzulara bakıyorum gecede bu saatlere kadar ders çalışıyorum ve uykusuzluk yorgunluk geriyor beni ..eşim hafta sonları geliyor o gelincede aman aman rahatlamıyorum ama onun evde olması iyi geliyor bana....birde çocuklar birbirine zarar vermeye başladılar buda çok üzüyor beni üstlerine düşmüyorum sakin davranıyorum ama beni çok üzüyor..işte böyle biraz dertleşmek istedim..iyiki varsınız insanın yanlız olmadığını bilmek çok güzel...
bu arada birde herşeyin üzerine poyraz park yatağından düştü o kadar hareketliki sabah ne olduğumu şaşırdım 10 yıl yaşlanıyorum onların başına bişey gelince yüreğim yanıyor ama alışcaz allahım tüm emeleklerimizi korusun....ayy uzun zamandır girmedim girincede susmak bilmedim dimiii))))))
Hadi gözün aydın inşallah rahatlamıştır bebişin darısı başımıza canım
oglum epeydir rahat görünüyordu,belki de çıktı da biz geç gördük bilmiyorum ki :) teşekkür ederim. kızım çok zorluyor hiç susmuyor uykusu çok bozuldu. darısı başına hayırlısıyla :)
Bizde aynı durumdayız o güler yüzlü kızım gitti yerine ağlak bi kız geldi sesi kısıldı artık herşeye ağlamaktan çok keyifsiz bu günlerde geçecek şimdi sıkılıyoruz ama özlemle anacağız
vee ikinci şok :) kızımın da ilk dişi gelmiş :) ama onun birden fazla dişi şiştigi için sıkıntısı henüz bitmedi. evet haklısın,ne zaman büyüdüler niye küçük kalmadılar dicez ama şu an vakit hiç geçmiyor gibi geliyor degil mi.
Slm canım nasılsın? Minnakların nasıl?
ek gıda işini tamamen halletmiş annelere bir sorum olacak,kahvaltı ve sebze menüsünü nasıl veriyorsunuz? ben daha onlara başlamadım ama başlıcam artık.ben meyve suyu,yogurt ve gece muhallebisi veriyorum şu an sadece.
iki çocuk dışında başka birşeylere vakit ayırabilenlere hayranım... allah kolaylık versin.ama bebekler dışında birşeylerle ilgilenmek bence iyi geliyordur sana,uykusuz kalıyorsun ama en azından kafan dagılıyordur diye düşünüyorum.
bizim eşlerimiz yanımızda da ne oluyor allah aşkına...gerginlikten başka birşey degil.ama tabii ki sen geceleri de yalnızsın,o ayrı konu.9.5 ay çarçabuk geçtigi gibi 10 ay da çabucak geçer inşallah ve rahatlarsın.
bebeklerinin uykuları oturdu mu peki? bizim oturdu derken diş sıkıntılarıyla tekrar bozuldu. çocuk büyüt mek gerçekten çok büyük sabır isteyen bir iş.
geçmiş olsun ben de çok korkuyorum kızım çok hareketli benim de.amin rabbim herkesin kuzularına saglık sıhhatle büyümek nasip etsin.
merhabakızlar merhaba
benim kuzular 9,5 aylık oldular ne çabuk büyüdüler bazen kuzularıma bakıp ağlıyorum çok çabuk büyüyorlar diye..kızlar çok gerginm benim eşim şehir dışında işi gereği 10 ay daha böyle devam edicez ve ben tek başıma bakıyorum çocuklara annemlerle aynı şehirdeyiz arada geliyorlar sağolsunlar ama ben olmadan olmuyor tabiii..birde bu sırada tezimi hazırlıyorum.gündüz kuzulara bakıyorum gecede bu saatlere kadar ders çalışıyorum ve uykusuzluk yorgunluk geriyor beni ..eşim hafta sonları geliyor o gelincede aman aman rahatlamıyorum ama onun evde olması iyi geliyor bana....birde çocuklar birbirine zarar vermeye başladılar buda çok üzüyor beni üstlerine düşmüyorum sakin davranıyorum ama beni çok üzüyor..işte böyle biraz dertleşmek istedim..iyiki varsınız insanın yanlız olmadığını bilmek çok güzel...
bu arada birde herşeyin üzerine poyraz park yatağından düştü o kadar hareketliki sabah ne olduğumu şaşırdım 10 yıl yaşlanıyorum onların başına bişey gelince yüreğim yanıyor ama alışcaz allahım tüm emeleklerimizi korusun....ayy uzun zamandır girmedim girincede susmak bilmedim dimiii))))))
vee ikinci şok :) kızımın da ilk dişi gelmiş :) ama onun birden fazla dişi şiştigi için sıkıntısı henüz bitmedi. evet haklısın,ne zaman büyüdüler niye küçük kalmadılar dicez ama şu an vakit hiç geçmiyor gibi geliyor degil mi.
ek gıda işini tamamen halletmiş annelere bir sorum olacak,kahvaltı ve sebze menüsünü nasıl veriyorsunuz? ben daha onlara başlamadım ama başlıcam artık.ben meyve suyu,yogurt ve gece muhallebisi veriyorum şu an sadece.
İyiyiz canım biz sen nasılsın. Nasıl gidiyor annelik bebeğin uslumu. Bizimkiler gülüş oynaş yaramazlıklar başladı. Uykumuz düzene girmişken yine bozuldu dişlere sebep uğraşıyoruz işte halimize şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?