- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.301
ben de kuzularımı paylaşmak istedim :)
bu da bizim adam oglumuz altın çilegimiz ömerimiz :) Eki Görüntüle 868995 Eki Görüntüle 868996
kızımın resimleri yok bu bilgisayarda onu paylaşamadım :)
Maşşallah kızlar ya allah esirgesinkızınla oğlun pek benzemiyodur senin dimi
Allah bağışlasın canım çok tatlılar maşallahişte bizim çift yumurtalar :) 6 aylığız bu fotoda. daha yenisi laptopta yok. sağdan sola aylin ve selin.Eki Görüntüle 868609
Canım biberon almıyorlar ya bin dereden su getiriyorum canları isterse. Napcam şaşırdım akıl veren yokmuugeçmiş olsun canım.
bir yöntem var biliyorsundur sen de büyük ihtimalle belki de denedin ama ben yine hatırlatayım dedim,çünkü benim kız da başta kaşıkla yemeyi istememişti,bir kaşık mama verdim ardından süt dolu bbieronu agzına verdim.biraz emdikten sonra çektim tekrarladım böyle.sonra iki kaşık bir biberon sonra üç kaşık bir biberon...alışana kadar mamasıyla içirerek yedirdim.sonra alıştı.kaşıkla bagırdıgı anda agzına biberon dayadım.susup sakinledigi anda biberonu çekip kaşık maması yogurt vs neyse ne vereceksem onu verdim.bagırdıgı an tekrar biberonu soktum agzına :) öyle böyle alıştı.
Benimde uyutmam 11i geçiyor gece çok sık uyanıyoruz bi ara ne güzel üç dört saat kesintisiz uyuyorlardı şimdi nerdeeiki gecedir oglum tam 4 buçukta uyanıp bas bas bagırıyor,mama almıyor diş jelini sürüp emzigini veriyorum susup uyuyor.
yahu aynı saatte diş agrır mı?
bu geceki kalkışlarımız şöyle;
*11buçuk yatış (bu saati ne kadar ugraşsam da öne çekemedim)
*2 buçuk
*4buçuk
*6.00
*7.00
*8.00
oglum en iyi ihtimalle böyle uyuyor...
bu da bizim adam oglumuz altın çilegimiz ömerimiz :) Eki Görüntüle 868995 Eki Görüntüle 868996
kızımın resimleri yok bu bilgisayarda onu paylaşamadım :)
alakaları yok benimkilerin canım,hatta kan grupları bile farklı :)
kızım 0 pozitif oglum a negatif :)
Allah bağışlasın canım çok tatlılar maşallah
Canım biberon almıyorlar ya bin dereden su getiriyorum canları isterse. Napcam şaşırdım akıl veren yokmuu
Benimde uyutmam 11i geçiyor gece çok sık uyanıyoruz bi ara ne güzel üç dört saat kesintisiz uyuyorlardı şimdi nerdee
Maşallah canım allah nazarlardan korusun paşa paşa
:)büyüyünce çok iyi iki arkadaş olurlar inşallah.bidaha yapmayı düşünürmüsünüz kızlar ilerde:)
agzından yel alsın sel kapsın :) ben hiç istemiyorum :) sen bi dogur,bir de öyle sor bu sruyu :)
Benimkiler iki oğlan ama:)hep kızım olmasını isterdim bekarlığımdan beri:)allahıma şükür biz bir isterken o bize iki ewlat verdi.ama belki 4,5 sene sona belki kız olur diye bidaha yapmak isterim.bence bi kadının bi tane kızı mutlaka olmalı.
maşallah iki paşa desene :) isim düşündünüz mü :)
bir de neden 4buçuk sene sonra? 5 6 degil de niye 4buçuk onu anlamaıdm :)
ben dogum sonrası geçirdigim rahatsızlıktan dolayı biraz da istemiyorum.tekrarlanırsa yine süt veremem. bir de biliyorsundur,ikinci gebelikte asıl ikiz olma ihtimali çok yüksek ya tekrar ikiz olursa :)
bu da prensesim hümeyram :)
Eki Görüntüle 869184 Eki Görüntüle 869183
burada 3buçuk aylık ama,daha yenisini bulamadım :)
maşşallah ya:)kız bebekler bi ayrı oluyo hangisi daha akıllı uysal kızınmı oğlunmu
ikisi de akıllı uysal degil valla :)
kızım başta çok sessiz sakindi şimdi felaket cadı oldu :) gırltlagından sesler çıkarıyor akşama kadar kulagımız şişiyor :)
oglum yaygara yapa yapa dogdu hala öyle :) düzelir gibi oldu, iki gündür başa sardı :)
maşallah isimleri ile yaşasınlar inşallah :) hazırlıklarını tamamladın mı ? ikiz gebelik neticede,her an gelebilirler. valizin hazır dursun bir köşede.ben 31. haftada hazırlıklarımı bitirmiştim.5 hafta valiz kapıda bekledi ama olsun :)
Allah ewlatlarımızı bize bağışlasın..o kadar çok insan varki tedavi için ewlerini satıp kredi ceken,şükürler olsun ilk seferde tuttu bizim..zor günler olacak ama inş bende tempoya alışırm:)Herşeyimiz hazır valize yerleşecek sadece:)
Ben hastane için gecelik değilde iki tane pijama takımı aldım kızlar.yüksek bel ve geniş lastikli.gecelik giydinizmi gerek varmı
amin canım.hayırlı evlat olsunlar inşallah.iki erkek oldugu için gaz seni bayagı bir yorabilir ama korkma onun çüzümü var :) bunların donemsel oldugunu bilip öyle yaklaşırsan zorlanmazsın. 3 aya kadar gaz var,sonra nispeten rahatsın.alışırsın ben ki alıştım herkes alışır :)
canım ben bir tane gecelik kullandım hastanede.dogumdan sonra pijama giydirmiyorlar,hiçbirşey giydirmiyorlar çamaşır olarak da.altında kocaman bir hasta bezi var çünkü pijama giyemezsin ki.
ben ikinci gün iç çamaşırlarımı ve pijama takımımı giymiştim.ama benim kanamam nerdeyse hiç olmamıştı.hemen de yürümeye başlamıştım onların da etkisi var. gecelik olsun yanında.
ben şöyle yaptım,sabahlıgım epey pahalı birşeydi,ama içindeki geceligim uyduruktu,kanamam çok olur da kan lekesi çıkmazsa yazık etmiyim diye öyle yaptım.odaya biri girince de sabahlıgımı geçiriyordum kimse uyduruk pazar malı geceligimi görmüyordu.
pahalı geceligimi de evde giydim.
işte bizim çift yumurtalar :) 6 aylığız bu fotoda. daha yenisi laptopta yok. sağdan sola aylin ve selin.Eki Görüntüle 868609
Canım oyüzden sürekli emmedeyiz. Devam sütüne başladık kaşıkla veriyorum oda yorucu oluyor içine cici bebe atıyorum. Sabahları kahvaltıya başladık yumurta peynir veriyorum ayrıca yine cici bebeli devam sütüne karıştırtırıyorum. Bebek tarhanası aşdım kemik suyuyla çorba yapıyorumcanım peki nasıl besleniyorlar? sadece emziriyor musun ? bildigin aç geziyorlar o zaman,doktora danıştın mı ?
bizim de uykular berbat.bu yazdıgım oglumun en güzel uyudugu gecelerden biriydi.
sen de koysana bebişleirinii :)
Ben hastane için gecelik değilde iki tane pijama takımı aldım kızlar.yüksek bel ve geniş lastikli.gecelik giydinizmi gerek varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?