2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
işte bizim çift yumurtalar :) 6 aylığız bu fotoda. daha yenisi laptopta yok. sağdan sola aylin ve selin.Eki Görüntüle 868609
Allah bağışlasın canım çok tatlılar maşallah
Canım biberon almıyorlar ya bin dereden su getiriyorum canları isterse. Napcam şaşırdım akıl veren yokmuu
Benimde uyutmam 11i geçiyor gece çok sık uyanıyoruz bi ara ne güzel üç dört saat kesintisiz uyuyorlardı şimdi nerdee
ben de kuzularımı paylaşmak istedim :)
bu da bizim adam oglumuz altın çilegimiz ömerimiz :) Eki Görüntüle 868995 Eki Görüntüle 868996

kızımın resimleri yok bu bilgisayarda onu paylaşamadım :)

Maşallah canım allah nazarlardan korusun paşa paşa

canım peki nasıl besleniyorlar? sadece emziriyor musun ? bildigin aç geziyorlar o zaman,doktora danıştın mı ?

bizim de uykular berbat.bu yazdıgım oglumun en güzel uyudugu gecelerden biriydi.
sen de koysana bebişleirinii :)

agzından yel alsın sel kapsın :) ben hiç istemiyorum :) sen bi dogur,bir de öyle sor bu sruyu :)

Benimkiler iki oğlan ama:)hep kızım olmasını isterdim bekarlığımdan beri:)allahıma şükür biz bir isterken o bize iki ewlat verdi.ama belki 4,5 sene sona belki kız olur diye bidaha yapmak isterim.bence bi kadının bi tane kızı mutlaka olmalı.

maşallah iki paşa desene :) isim düşündünüz mü :)
bir de neden 4buçuk sene sonra? 5 6 degil de niye 4buçuk onu anlamaıdm :)

ben dogum sonrası geçirdigim rahatsızlıktan dolayı biraz da istemiyorum.tekrarlanırsa yine süt veremem. bir de biliyorsundur,ikinci gebelikte asıl ikiz olma ihtimali çok yüksek ya tekrar ikiz olursa :)

Son düzenleme:

Eymen ve ege olacak allah izin verirse...4 bucuk değil kız:)4-5.arada virgül olunca bucukmu sandın:))kendiliğinden olursa daha iyi olur üçüncü:)benim normal gebelik değil tüp bebek ikizlerim.kendiliğinden olmazsa bu sefer tek embriyo isterim.:)

maşşallah ya:)kız bebekler bi ayrı oluyohangisi daha akıllı uysal kızınmı oğlunmu

ikisi de akıllı uysal degil valla :)
kızım başta çok sessiz sakindi şimdi felaket cadı oldu :) gırltlagından sesler çıkarıyor akşama kadar kulagımız şişiyor :)
oglum yaygara yapa yapa dogdu hala öyle :) düzelir gibi oldu, iki gündür başa sardı :)

maşallah isimleri ile yaşasınlar inşallah :) hazırlıklarını tamamladın mı ? ikiz gebelik neticede,her an gelebilirler. valizin hazır dursun bir köşede.ben 31. haftada hazırlıklarımı bitirmiştim.5 hafta valiz kapıda bekledi ama olsun :)

Allah ewlatlarımızı bize bağışlasın..o kadar çok insan varki tedavi için ewlerini satıp kredi ceken,şükürler olsun ilk seferde tuttu bizim..zor günler olacak ama inş bende tempoya alışırm:)Herşeyimiz hazır valize yerleşecek sadece:)

amin canım.hayırlı evlat olsunlar inşallah.iki erkek oldugu için gaz seni bayagı bir yorabilir ama korkma onun çüzümü var :) bunların donemsel oldugunu bilip öyle yaklaşırsan zorlanmazsın. 3 aya kadar gaz var,sonra nispeten rahatsın.alışırsın ben ki alıştım herkes alışır :)

Ben hastane için gecelik değilde iki tane pijama takımı aldım kızlar.yüksek bel ve geniş lastikli.gecelik giydinizmi gerek varmı

canım ben bir tane gecelik kullandım hastanede.dogumdan sonra pijama giydirmiyorlar,hiçbirşey giydirmiyorlar çamaşır olarak da.altında kocaman bir hasta bezi var çünkü pijama giyemezsin ki.
ben ikinci gün iç çamaşırlarımı ve pijama takımımı giymiştim.ama benim kanamam nerdeyse hiç olmamıştı.hemen de yürümeye başlamıştım onların da etkisi var. gecelik olsun yanında.
ben şöyle yaptım,sabahlıgım epey pahalı birşeydi,ama içindeki geceligim uyduruktu,kanamam çok olur da kan lekesi çıkmazsa yazık etmiyim diye öyle yaptım.odaya biri girince de sabahlıgımı geçiriyordum kimse uyduruk pazar malı geceligimi görmüyordu.
pahalı geceligimi de evde giydim.

Anladım canım bi tane alayım o zaman bende gecelik.göbek kaç günde biraz iniyo peki:)hemen inmiyodur heralde:)

bebeklerim 5 gün sonra 9 aylık olacaklar
doktorumuza gittik
oğlum 71cm 9 kilo
kızım 69cm 8 kilo
kadar herş şey iyi ama
kızımın bir aydır farkettiğim bir şeyi var
ilk doğduklarında memeleri şiş oluyor ya
hani doktorlar sakın ovmayın derler ya
o halinden biraz daha şiş memeleri kızımın bu aralar
onu göstermek için 9 ayını bekleyemeden gittik
hormanal bir durum ama böyle bir dalgalanmanın olması hoşuma gitmedi dedi
hemen vajinasına baktı, böyle durumlarda yapışıklık olabiliyor dedi
ama yokmuş çok şükür
ilaç kullanıp kullanmadığımı sordu, 1 yaşına kadar bekleyelim, geçmezse sizi doktora yönlendireceğim dedi
moralim bozuldu
gelişimlerrini çok beğendi
sizinle sofraya otursunlar
bal hariç her şeyi yesinler dedi
beslenmelerini de beğendi, kemik gelişimleri, refleksleri, kanı
derken, nasıl besliyorsanız aynen devam dedi

oğlumun yaza sünnet olma durumu var
pipinin ucu kapanmamış ama darmış
bir de pipisi büyükmüş, ucunun ona göre dar olduğunu bunun da onu sıkıntıya sokacağını söyledi
yani yaza da sünnetimiz var inşallah

bizden haberler böyle kızlar

Canım oyüzden sürekli emmedeyiz. Devam sütüne başladık kaşıkla veriyorum oda yorucu oluyor içine cici bebe atıyorum. Sabahları kahvaltıya başladık yumurta peynir veriyorum ayrıca yine cici bebeli devam sütüne karıştırtırıyorum. Bebek tarhanası aşdım kemik suyuyla çorba yapıyorum
Pek sevmediler ama denemeye devam.kabak havuç vs yapıyorum muhallebi yapıyorum meyve suyu yerine püre veriyorum öyle geçiyor ama beslenmemizin çoğu anne sütü
Ben hastane için gecelik değilde iki tane pijama takımı aldım kızlar.yüksek bel ve geniş lastikli.gecelik giydinizmi gerek varmı

Canım isimleri çok güzel adıyla büyüsünler inşallah. Gecelik şart dikişlere ve karnının içindeki ağrılara sebep lastikli bişi giyemiyorsun neolur nolmaz ikş tane al bence hemdr mutlaka önünde sağlı sollu düğmeli olanlardan al emzirirken rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…