2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
:)anladım canım.küçücük bebekler nerden biliyo ya ana dizine alışmayı:)keretalaralmayım o zaman.3,4 ay olduklarında oto koltuğu alırım

canım ben ana kucagı kullanmadım daha dogrusu ev tipi kullanmadım.ben ana dizine alıştırma demek istemiştim. saga sola da sallanan demirden beşik tarzı olanlar var ya,onlar.
elde taşınan ana kucaklarından aldım,ama geç aldım biraz keşke daha önce alsaydım diyorum pratikmiş epey.
araba koltuklarımız da bizim bildigin koltuk gibi.yerden epey yüksek oldukları için de ben evde oturtuyorum bazen.şöyle anlatiyim;mutfagımla oturma odam birbirine çok uzak.salon da hemen mutfagın yanında oldugu için oto koltuklarını oraya koydum.mutfakta yemek yiyecegimiz zaman onları mutfaga getiriyorum çocukları oturtuyorum.şimdiye kadar sıkılıp da hiç bagırmadılar.
çocuktan çocuga degişiyor.

hayırlı olsun,iyi günlerde kullansınlar inşallah neşeyle saglıkla :)

Kizlar ya 0-25 kg oto koltugu ne kadar kullanışlı acaba? Yani kemeri falan nasil baglanir ki el kadar bebeklerin?

canım destek minderi olmadan kullanamazsın bebeklerin daha çok küçülk.
bende 0-18 kg var inan ben hala kullanmıyorum büyük geliyor ama kullanıcam artık.

Cnm destek minderi var bu modelde. Ancak yine de nasıl kullanicam bilemiyorum. Yenidogandan itibaren nasıl kullaniyolar bunu bilemedim simdi
Kraft Royal Oto Koltuğu Kırmızı - ebebek

Cnm destek minderi var bu modelde. Ancak yine de nasıl kullanicam bilemiyorum. Yenidogandan itibaren nasıl kullaniyolar bunu bilemedim simdi
Kraft Royal Oto Koltuğu Kırmızı - ebebek

bende de bu model var,dayımızın hediyesi :) bana kalsa ben almazdım ama insan araba koltugunda çok tereddüt ediyor,senin şu an yaşadıgın gibi.
bu modelde de destek minderi var ama olmadı kullanılmıyor dogumdan itibaren.içeri kaçıyorlar daha bellerini başlarını tutamadıkları için vücut gelişimlerini de bozabilir diye ben kullanmadım eve çıkardım.onun yerine ana kucagı aldık daha rahat oldu.oto koltugunu da sonra kullanırız dedik.

Bellelli Gr1 Leonardo Oto Koltuğu (0-18 kg) Mavi Mavi | hızlıal.com

kışın son güzel gününü de eşim ve bebeklerimizlee bostancı sahilinde geçirdik :)
istanbul epey yagmurlu şu an.etrafı bu kadar çok algılamaya başladıkları zaman kışa denk geldi maalesef.yazın da hep dışardaydım nerdeyse ama aglıyorlardı bagırıyorlardı insan çıktıgından hiçbirşey anlamadan eve dönüyordu.
dün etrafı seyretmekten sebze mamalarını zor yedirdim resmen.evdeyken bahçelerde börülce şarkısını söylemeden yemeyen çocuklarım sahilde agaçlara insanlara baka baka mama yedi :) yemezler dışarda belki diye az aldım,yetmedi.
oglum acıktı mı büü büü deyip duruyor büüleri hiç bitmedi :)
artık gittikçe kolaylaşıyor bebeklerimle hayatbunu gördükçe çok mutlu oluyorum.
kızımı şu an aynanın karşısına oturttum eline de yumuşak kitabını verdim,aynaya tekme ata ata konuşuyor kendiyle :) önceden mümkün degildi ya aglarlardı ya uyurlardı,uyanıklarken hiçbirşey yapamazdık.
hayat onlarla daha güzel şimdi :)

İyiki yazdın canım ya:)korkularım azaldı bu yazını okuyunca.demekki ikiz bebekleri insanı ewe bağımlı yapmıyo,benimde yeniden sosyal hayatım olcak demekki:)

İyiki yazdın canım ya:)korkularım azaldı bu yazını okuyunca.demekki ikiz bebekleri insanı ewe bağımlı yapmıyo,benimde yeniden sosyal hayatım olcak demekki:)

sosyal hayatın olur tabii ki niye olmasın :) ama ilk aylar zor geçecek buna hazırlıklı olursan daha rahat edersin.3. aydan sonra nispeten rahatlayacaksın,6. aya dogru her gün yeni birşeylerini göreceksin benim gibi :)
ben burada az aglamadım eve kapanıcam kafayı yiycem diye,ama hepsi geçiyormuş :)

benim bebeklerim 32 haftalık doğdular cnm biri 1.780 kilo diğeride 1.900 doğdular. biri 15 diğeri 17 gün kaldılar küvezde.. birinin durumu daha kötüydü çok fazla solunum sıkıntısı yaşadı.. ben bebeklerim küvezden çıktıktan 3 gün sonra gezmelere başladım :) çok sık olmasada çıkardım onları dışarı alışveriş merkezlerinede gittik yürüyüşlerede çıktık :) o yüzden hiçç sıkma canını eve bağımlı falan kalmazsın yeterki dışarı çıkmak iste kendini bebeklerinle birlikte eve kapatmak zorundaymışsın gibi hissetme
tek sorun şu oluyo ben normalde tek başıma bakıyorum kuzularıma ama dışarı çıkarken birine çok ihtiyaç duyuyorum =) koca bir çanta iki bebek bir tek sıkıntım yalnız taşıyamamak =) ama ben bebek arabalarınıda ayrı ayrı aldım belkide sıkıntım o yüzden :)

Çok güzel annelersinşz siz kızlar.korkuyorum bakamıycam yapamıycam diye.tek bebek bakıp zorlananlara gülüyorum.inş bende sizin gibi olmayı becerebilirim

Bebek arabaları ayrı ayrı derken birlestirip mı kullanıyosun canım bende nası alsam diye düşünüyorum genelde dışarı yalnız çıkıcam ben baston ikiz bebek arabaları mantıklı geliyo bana da.. Ama asansöre sığar mı bilmiyorum..sığmazsa bi anlamı yok..

Çok güzel annelersinşz siz kızlar.korkuyorum bakamıycam yapamıycam diye.tek bebek bakıp zorlananlara gülüyorum.inş bende sizin gibi olmayı becerebilirim

canım benim gibi olma sakın,ben çok zor geldim bugünlere :) yalnız bakamadım biliyorsun.ama allah kolaylıgın veriyor.benim kolaylıgm da annemin yakın olması.dagına göre kar işte.abim evli degil haliyle çocugu yok okula giden kardeşim yok.yani annem tamamiyle bana ait şu an :) kokrma ben çok korktum korkun sana psikolojik olarak geri dönüyor.ben yapabilirm allah verdigine göre kolaylıgın da verir de.ilk günlerden de alıştır dışarı çıkmaya bagırsalar da çagırsalar da. başta gittigin yerlerden birşey anlamazsın ama yavaş yavaş aılışırlar.ben haziranda dogum yaptıgım için en meraklı ayları kışa geldi ama havayı güzel gördügüm an yine atıcam kendimi bebeklerimle dışarıya :)
yazın zaten bogazda denize sokucaz bızdıkları :) merakla bekliyorum o günleri :)

Çok sağol canım.ocak olacak galiba benim doğum,martta nisanda sokaklara atarız inş kendimizi.ben hep cesaretliydim.40 ımız çıktıktan sona tek bile bakarım diyorum ama bilmşyorum rabbim inş sabrımı kuvvetimi verir.benimde annem yakın ama okula giden 2 tane kardeşim var.kayınvalidemde yan binada oda yardımcı olur ama tek bakabilmeyi çok isterim:)

Kızlar sütümü saklamak için poşetmi almalıyım yoksa şişemi???göğüs pompası alcam gitti gidiyordan.uygun fiyata.yanında poşet hediyeli olanda var,şişe hediyeli olanda?

Kızlar sütümü saklamak için poşetmi almalıyım yoksa şişemi???göğüs pompası alcam gitti gidiyordan.uygun fiyata.yanında poşet hediyeli olanda var,şişe hediyeli olanda?

Canım poşet almalısın bence. Ayrıca sağmak için iki şişe yeterli olmuyordu bana ayrıca dörtlü almıştım yine kolaylık oluyor çünkü bazen dondurucuya atmadan dolapta günü birlik kalabiliyor ilk başlarda süt ucu ucuna yetiyor. Ne marka alıyorsun canım pompayı

Lansinoh marka canım kullanışlımı sencede??yanında 25 tane süt saklama poşeti hediye.148 lira.poşetler tek kullanımlıkmı oluyo

Lansinoh marka canım kullanışlımı sencede??yanında 25 tane süt saklama poşeti hediye.148 lira.poşetler tek kullanımlıkmı oluyo

Çift pompa değilmi? Ben çok memnun kaldım öyle çok yara yapmadı da şükür.süt saklama poşetlerini yıkamayı düşündüm ama çok steril olmuyor gibime geldi attım bende.kurutmakta problem

Çift pompa değilmi? Ben çok memnun kaldım öyle çok yara yapmadı da şükür.süt saklama poşetlerini yıkamayı düşündüm ama çok steril olmuyor gibime geldi attım bende.kurutmakta problem

Ewet canım çift pompa.bende o zaman hem poşet hemde yedek şişe alıyım.yarın bu işide hallediyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…