- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.321
Canım oyüzden sürekli emmedeyiz. Devam sütüne başladık kaşıkla veriyorum oda yorucu oluyor içine cici bebe atıyorum. Sabahları kahvaltıya başladık yumurta peynir veriyorum ayrıca yine cici bebeli devam sütüne karıştırtırıyorum. Bebek tarhanası aşdım kemik suyuyla çorba yapıyorum
Pek sevmediler ama denemeye devam.kabak havuç vs yapıyorum muhallebi yapıyorum meyve suyu yerine püre veriyorum öyle geçiyor ama beslenmemizin çoğu anne sütü
Canım isimleri çok güzel adıyla büyüsünler inşallah. Gecelik şart dikişlere ve karnının içindeki ağrılara sebep lastikli bişi giyemiyorsun neolur nolmaz ikş tane al bence hemdr mutlaka önünde sağlı sollu düğmeli olanlardan al emzirirken rahat olur.
allahım nazarlardan saklasın bu kuzuları
maşallah çok tatlılar
seninkiler benzemiyor, benimkiler de pek benzemiyor birbirlerine
bebeklerim 5 gün sonra 9 aylık olacaklar
doktorumuza gittik
oğlum 71cm 9 kilo
kızım 69cm 8 kilo
kadar herş şey iyi ama
kızımın bir aydır farkettiğim bir şeyi var
ilk doğduklarında memeleri şiş oluyor ya
hani doktorlar sakın ovmayın derler ya
o halinden biraz daha şiş memeleri kızımın bu aralar
onu göstermek için 9 ayını bekleyemeden gittik
hormanal bir durum ama böyle bir dalgalanmanın olması hoşuma gitmedi dedi
hemen vajinasına baktı, böyle durumlarda yapışıklık olabiliyor dedi
ama yokmuş çok şükür
ilaç kullanıp kullanmadığımı sordu, 1 yaşına kadar bekleyelim, geçmezse sizi doktora yönlendireceğim dedi
moralim bozuldu
gelişimlerrini çok beğendi
sizinle sofraya otursunlar
bal hariç her şeyi yesinler dedi
beslenmelerini de beğendi, kemik gelişimleri, refleksleri, kanı
derken, nasıl besliyorsanız aynen devam dedi
oğlumun yaza sünnet olma durumu var
pipinin ucu kapanmamış ama darmış
bir de pipisi büyükmüş, ucunun ona göre dar olduğunu bunun da onu sıkıntıya sokacağını söyledi
yani yaza da sünnetimiz var inşallah
bizden haberler böyle kızlar
Anladım canım bi tane alayım o zaman bende gecelik.göbek kaç günde biraz iniyo peki:)hemen inmiyodur heralde:)
maşallah inşallah biz de o günleri görürüz.bugünler önceden nasıl uzak geldiyse,9 ay da çok uzak geliyor...
canım benim oglanla seninki aynı boy kilo falan :)
bir ay önce tartıldıgında 8990 kg ve 71 cmdi oglum.biraz uzun ve kiloluyuz ama doktor gayet iyi diyor.dogum kilosuna göre sorun yok diyor.
kızım da bir ay önce 6550 kg ve 68 cmdi.o da bize zayıf geliyor ama doktor ona da ayına göre iyi,oglun iri onla kıyaslarsan tabii zayıf gelir diyor :)
ya bu vajina yapışmasını haziran anneleri başlıgında da okumuştum ve çok enteresan gelmişti bana.benim kızda da o meme şişligi var.ovmuyorum ama geçmedi hala.ben de sorayım bak iyi oldu senden duymam.
ne ilacı kullandıgını sordu bu arada?
bir de benim kızın vajinasnını içi biraz koyu renkli dogdugundan beri,normal midir?
küçük adam sünnet olacak desene :) hayırlısı olsun inşallah agrısız sızısız olsun inşallah.ben yenidogdugunda oglum sünnet olsun isterdim olmadı,eşim yemek vericem yemek vericem deyip durdu yapamadık.
evet canım seninkilerin maşallahı var
iri olacaklar sanırım, ben 1.60 ım, eşim de 1.75
öyle uzun değiliz yani
vajinasının içine bakıyor doktor
eliyle geriyor bakıyor,
benimkinin meme şişliği geçmişti
tekrar oldu, hep olsa problem değil sanırım ki
geçip tekrar şişmesi üzerine geri dönüş iyi değil dedi
doğum kontrol hapı kullanıyor musun ya da herhangi bir ilaç dedi
yok dedim
tüp bebekler, çok ilaç kullandım, acaba onlar yapmış olabilir mi dedim
takip edicez bakıcaz dedi
benim eşim de sünnet düğünü yapacağım diyip duruyordu ama herhalde kısmet olmayacak
Benim bi arkadaşımın oğlunda vardı cocuğu aglatmamaya çalışıyodu cunku aglayinca buyuyormuş galiba onu hatırlıyorum..cok gecmis olsun..Merhaba kızlar
Oglumun gobek fıtığı giderekbuyuyor doktor kendiliginden gecer bisey yapma dedi ama icime sinmiyor basina gelen varmi doktorunuz ne dedi
Benim bi arkadaşımın oğlunda vardı cocuğu aglatmamaya çalışıyodu cunku aglayinca buyuyormuş galiba onu hatırlıyorum..cok gecmis olsun..
Ayyy mümkün değil ki aglatmamak zaten ikinmaktan ağlamak tan oldu ya doktor gecicek diyor ama icim acıyor baktikca
kızlar bir sorum olacak,
avent in 3 ay üzeri için olan 3 delikli biberon emzigini kullandıgımda benimkiler bogulacak gibi oluyor.
ama 1 ay üzeri için olan 2 delikliyi kullandıgımda da agızlarına çok gelmiyor diye kuduruyorlar sinirden.
gece 3 numarayla vereyim dedim,oglumu öksürük tuttu bir güzel uykusu kaçtı.
5 buçuk ayları bitti,6ya dogru gidiyoruz.
sizlerde de aynı sorun oldu mu?
Merhaba kızlar
Oglumun gobek fıtığı giderekbuyuyor doktor kendiliginden gecer bisey yapma dedi ama icime sinmiyor basina gelen varmi doktorunuz ne dedi
ben de kuzularımı paylaşmak istedim :)
bu da bizim adam oglumuz altın çilegimiz ömerimiz :) Eki Görüntüle 868995 Eki Görüntüle 868996
kızımın resimleri yok bu bilgisayarda onu paylaşamadım :)
maşallah bebeklerine. uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum onlarabu da prensesim hümeyram :)
Eki Görüntüle 869184 Eki Görüntüle 869183
burada 3buçuk aylık ama,daha yenisini bulamadım :)
bizim de ilk aylara memelerimiz şişti. düzeldi kendiliğnden. aylinin vajinasında yapışıklık yok. ama bir çıkıntı, bir et parçası mı diyeyim bilemedim. öyle bir şey var. yaşına gelsin bir çocuk crrahına götüreceği. ne büyüdü ne de ufaldı.bebeklerim 5 gün sonra 9 aylık olacaklar
doktorumuza gittik
oğlum 71cm 9 kilo
kızım 69cm 8 kilo
kadar herş şey iyi ama
kızımın bir aydır farkettiğim bir şeyi var
ilk doğduklarında memeleri şiş oluyor ya
hani doktorlar sakın ovmayın derler ya
o halinden biraz daha şiş memeleri kızımın bu aralar
onu göstermek için 9 ayını bekleyemeden gittik
hormanal bir durum ama böyle bir dalgalanmanın olması hoşuma gitmedi dedi
hemen vajinasına baktı, böyle durumlarda yapışıklık olabiliyor dedi
ama yokmuş çok şükür
ilaç kullanıp kullanmadığımı sordu, 1 yaşına kadar bekleyelim, geçmezse sizi doktora yönlendireceğim dedi
moralim bozuldu
gelişimlerrini çok beğendi
sizinle sofraya otursunlar
bal hariç her şeyi yesinler dedi
beslenmelerini de beğendi, kemik gelişimleri, refleksleri, kanı
derken, nasıl besliyorsanız aynen devam dedi
oğlumun yaza sünnet olma durumu var
pipinin ucu kapanmamış ama darmış
bir de pipisi büyükmüş, ucunun ona göre dar olduğunu bunun da onu sıkıntıya sokacağını söyledi
yani yaza da sünnetimiz var inşallah
bizden haberler böyle kızlar
ben aventin 3 numarsını kullanıyorum 3/4 aydır. çok emnunum. hemen içiyorlar sütlerini. şimdi 4 numaraya yan 6 ay ve ütü olan uçlara geçeceğim. çünkü artık bebe bisküvisi de katıyorum sütlerine.daha yoğun olur st. daha kolay içsinler. ben de bakayım mothercare e. internetten siperiş veriliyordu değil mi?
canım benimkiler 9 aylık oldular, hala 2 delikli kullanıyorum
3 delikli aldım, ama kullanmadım, ağızlarının kenarından akıyor, dediğin gibi boğulacak gibi oluyorlar
bu arada ben aventin cam biberonuna geçtim
harika
hijyen anlamında da
ısıtma anlamında da
dolaptan çıkan süt hemen ısınıyor, diğeri gibi değil
bu arada avent kullanıyorsan mothercare de avent ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası var
emzik stokladım, emziğin tanesi 7 liraya geldi
canım ben ne oyun halısı aldım ne de yürüteç. çocuklarım çok sakindi kendi kendilerine vkit geçirebilirsu o yüzden oyun halısı almadım.yürüteç alan, kullanan, almayı düşünen var mı?
almak istiyordum ama netten uzman ve doktor görüşlerini okuduktan sonra vazgeçtim
doktoruyla bu konuyu görüşen var mı?
sizler ne düşünüyorsunuz?
canım benimkiler 9 aylık oldular, hala 2 delikli kullanıyorum
3 delikli aldım, ama kullanmadım, ağızlarının kenarından akıyor, dediğin gibi boğulacak gibi oluyorlar
bu arada ben aventin cam biberonuna geçtim
harika
hijyen anlamında da
ısıtma anlamında da
dolaptan çıkan süt hemen ısınıyor, diğeri gibi değil
bu arada avent kullanıyorsan mothercare de avent ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası var
emzik stokladım, emziğin tanesi 7 liraya geldi
yürüteç alan, kullanan, almayı düşünen var mı?
almak istiyordum ama netten uzman ve doktor görüşlerini okuduktan sonra vazgeçtim
doktoruyla bu konuyu görüşen var mı?
sizler ne düşünüyorsunuz?
Kızlar bebeklerinizi ne zaman ana kucağına yatırmaya başldınız??araba koltuğu olanlar değil,ev tipi ana kucağı.
yürüteç pek çok ülkede ölümlere neden oldugu için yasaklandı diye okumuştum.yürümeye yardımcı oyuncaklar var ben ondan almayı düşünüyorum.
hani el arabası gibi ittirmeli.fisher priceinki çok hoşuma gitti,çeşitli şekilde kullanılabiliyor,oturup oynayabilme özelligi de vardı.
dogdukları andan beri.ama benimki ana kucagı degil ana dizi.sakın alma ben hala kurtulamadım onlardan.sıgmadıkları halde başka yerde yatmıyorlar gittigimz her yere at kadar ana dizlerini de taşıyoruz. oglum gece sıgmadıgı için bas bas bagırıyor ama alınca da bagırıyor yine istiyor.
alma alıştırma :)
Kızlar bebeklerinizi ne zaman ana kucağına yatırmaya başldınız??araba koltuğu olanlar değil,ev tipi ana kucağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?