- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.361
Kızlar önceki günlerime göre çok rahatladım şükürler olsun. Tombikbebekler sizin gibi dışarı çok çıkamıyoruz ama bebeklerimin kahvaltılarını verip onları temizleyip uyutuyorum sonra işimi gücümü yapıyorum arta kalan vakittede çay keyfi yapıyorum ne kadr mutlu oluyorym bu duruma bile anlatamam.hiç geçmeyecek gibime gelen günler uzakta kaldı sanki:)
Fırsat buldukça böyle gzl şeyler yazın kızlar ya valla bebeklerimi dahada heyacanla bekliyorum sizi okudukça:)
Kızlar önceki günlerime göre çok rahatladım şükürler olsun. Tombikbebekler sizin gibi dışarı çok çıkamıyoruz ama bebeklerimin kahvaltılarını verip onları temizleyip uyutuyorum sonra işimi gücümü yapıyorum arta kalan vakittede çay keyfi yapıyorum ne kadr mutlu oluyorym bu duruma bile anlatamam.hiç geçmeyecek gibime gelen günler uzakta kaldı sanki:)
Fırsat buldukça böyle gzl şeyler yazın kızlar ya valla bebeklerimi dahada heyacanla bekliyorum sizi okudukça:)
canım çok sevindim senin adına :) dişler çıktı mı ? ek gıdaya alıştılar mı ?
ben de tek baksam çıkamazdım ki dışarıya bu kadar,annem hazırlıyor ediyor çocukları hazır vre nazır bir biçimde elime veriyor da eşimle çıkıyoruz :)
aramızda tam olarak ne kadar var canım? ben 5 haziranda dogum yapmıştım.bizim 6 ayı tamamlamaya az kaldı.
Canım biz 26 nisan doğumluyuz.ek gıda işine gelince canları istediği zaman yiyorlar zorlayamıyorum ortalığı yıkıyorlar. Birinin sevdiğini diğeri yemiyor işler karışık anlayacağın uğraşıp duruyorum.diş yok hala huzursuzluğu var. Ama genel olarak iyiyiz okadarda olcak
Merebalar benim dünyalar tatlısı ikiz kızlarım var su an 6 buçuk ayliklar benim 24. Haftada sancim başladı hastaneye yattım 8 hafta. Boyunca hastanede yattım sancılar kesilmedi 32. Haftada doğum oldu kızların biri 11 gün diğeri 24 gün kuvezde kaldı çok zor günler geçirdik kızların biri 2000 gr diğeri 1450 gr doğdu şimdi bir tombik ve bir çıtı pıtı iki tane dünya tatlısı kızım var ceren ve feyzam tarifsiz bi duygu bu şimdi geride kalan acı günleri hatırlayınca aglayacagim yerde gulesim geliyo.......benim ki gerçekten zordu 8 hafta tam hastanede yattım ve yanlizdim eşim yoğun calisiyo d u çok yanlizlik çektim ziyaretime bile kimse gelmedi ziyaret saati hastane dolup yaşardı bana egelen olmazdı hatta çalışanlar sorardı kimsen yok mu die velhasil 8 hafta boyunca ozel ödada tek basina ağlaya ağlaya yattim ama cok şükür geçti gitti
Hiçbir kıymetli şey kolaylıkla gelmiyor iste..saglıklı sıhhatli kızların olmuş ne guzel büyümüşler artık gunünün mutluluğunu yasa canım..benimde iki kızım olacak ins..allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin diye dua ediyorum bende..Merebalar benim dünyalar tatlısı ikiz kızlarım var su an 6 buçuk ayliklar benim 24. Haftada sancim başladı hastaneye yattım 8 hafta. Boyunca hastanede yattım sancılar kesilmedi 32. Haftada doğum oldu kızların biri 11 gün diğeri 24 gün kuvezde kaldı çok zor günler geçirdik kızların biri 2000 gr diğeri 1450 gr doğdu şimdi bir tombik ve bir çıtı pıtı iki tane dünya tatlısı kızım var ceren ve feyzam tarifsiz bi duygu bu şimdi geride kalan acı günleri hatırlayınca aglayacagim yerde gulesim geliyo.......benim ki gerçekten zordu 8 hafta tam hastanede yattım ve yanlizdim eşim yoğun calisiyo d u çok yanlizlik çektim ziyaretime bile kimse gelmedi ziyaret saati hastane dolup yaşardı bana egelen olmazdı hatta çalışanlar sorardı kimsen yok mu die velhasil 8 hafta boyunca ozel ödada tek basina ağlaya ağlaya yattim ama cok şükür geçti gitti
Canım milasisten haberim yok topic harici kimseyle görüşmüyorumhmm sen milasis ile eş zamanlı dogum yapmışsın sanırım o da nisanın sonuydu.epeydir girmiyor da foruma,sen görüşüyor musun neler yapıyor haberin var mı? merak ediyorum onu ve bebişlerini :)
Hehehe.aynı biz bi tavuğumuz var pelüş kızım onun antenlerini kemirdiği kadar dişliklerini kemirmiyor:)oglum peluş pengueninin iki kanadından tutuyor,uzun gagasını agzına sokup bir güzel diş kaşıyor :)
bir de nam nam diyor :)
sırılsıklam olmuş pengueni petegin üstünde kurutuyoruz :)
Merebalar benim dünyalar tatlısı ikiz kızlarım var su an 6 buçuk ayliklar benim 24. Haftada sancim başladı hastaneye yattım 8 hafta. Boyunca hastanede yattım sancılar kesilmedi 32. Haftada doğum oldu kızların biri 11 gün diğeri 24 gün kuvezde kaldı çok zor günler geçirdik kızların biri 2000 gr diğeri 1450 gr doğdu şimdi bir tombik ve bir çıtı pıtı iki tane dünya tatlısı kızım var ceren ve feyzam tarifsiz bi duygu bu şimdi geride kalan acı günleri hatırlayınca aglayacagim yerde gulesim geliyo.......benim ki gerçekten zordu 8 hafta tam hastanede yattım ve yanlizdim eşim yoğun calisiyo d u çok yanlizlik çektim ziyaretime bile kimse gelmedi ziyaret saati hastane dolup yaşardı bana egelen olmazdı hatta çalışanlar sorardı kimsen yok mu die velhasil 8 hafta boyunca ozel ödada tek basina ağlaya ağlaya yattim ama cok şükür geçti gitti
kızlar ben ne yaptım biliyor musunuz?
eşimle bir kaçamak yapıp bir günlüğüne antalyaya gittim,
eşimin görevi vardı, ben de takıldım peşine
kuzları babanneyle dedeye bıraktım
onlarla büyüdükleri için benim yokluğumu gece hariç hiç hissetmemişler
bu bir günlük tatil beni nasıl kendime getirdi anlatamam
yazın da tatil yapamamıştım
kızlar ben ne yaptım biliyor musunuz?
eşimle bir kaçamak yapıp bir günlüğüne antalyaya gittim,
eşimin görevi vardı, ben de takıldım peşine
kuzları babanneyle dedeye bıraktım
onlarla büyüdükleri için benim yokluğumu gece hariç hiç hissetmemişler
bu bir günlük tatil beni nasıl kendime getirdi anlatamam
yazın da tatil yapamamıştım
kızlar bebeklerimi kıytırık beşiklerinden indirip yataga yatırma çalışmalarına başladık.annemde oldugum için haliyle kendi karyolalarına yatıramadık yere yatak yaptık.
oglum 4buçukta yüzüstü bir şekilde bagırarak uyandı :) 5buçuktan sonra da yatakta uyutamadım beşigini istedi orada uyudu.
kızım da bir poposunu dikiyor bir yüzüstü oluyor :) kızım oglumdan daha iyi uyuyor yatakta.
sizler nasıl alıştırdınız önerileriniz taktikleriniz var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?