2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
artık bizlere net tepkiler vermeye başladılar o kadar mutlu oluyorum ki :)
oglum mama yemek istemeyince kafasını saga sola sallıyor poposunu dönüyor bana
kızım yalancık yalancık aglıyor kucagına al beni diye,almıcam diyorum daha çok aglıyor
seviyorum onları çoookk

kızlar ilk peynirimi mayaladım
inşallah tutar

Nasıl mayaladın canım bende yapmak istiyorum ama Cesaret edemiyorum.
Oo yaramazlar sevilmezmi yaa ağlamaları bile tatlı tatlı

canım sen de yanlış anlama beni
diyorsun ya annem bile yeri geliyor söyleniyor
biz çok yardıma muhtaç olduğumuz için beklentimiz çok fazla etrafımızdan
beklenti karşılayınca da kızıyoruz herkese
ama öyle ya da böyle geçireceğiz bu günleri

sen o bızdıklardaki tepkiyi bir de 8. ayda gör
o zaman birer küçük insan oluyorlar

Estağfurullah cnm neden kizalim ki. Nefisebrk arkadaşın dediği gibi biraz ağlama duvarına döndü (donderdik) burayı hakkaten :) dediğin gibi bu işin temelinde karşılıklı saygı var. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ancak saygı duymak zorunda. Kurulan cümleler de hep oğullarının değerli olduğu ortaya konuluyor. Bit de ben bissey talep ettiğim zaman kenei kızlarınin da kayinvalidelerinden neler neler çektiğini bunun gibi şeylere takilmamam gerektiğini söylüyorlar. Benim de sinirlerim cok saglam değil malesef. Bi kac yil once 20 yaşındaki kardesimi trafik kazasında kaybettim. Bana karsi da.onlarin biraz daha hassas davranmasıni bekliyorum bende. Bilmiyorum belki de çok şey bekliyorum

Cnm bişey daha sorucam. Sütünü sagdiginda bebeklerine kacar ölçü vereceğimizi nasıl bilicez? Bir de sütü verirken ilitiyoruz degil mi? Diyelim ki artti ılıttıgımız süt omu ne yapiyosun döküyor muyuz?

canım yogurt yapar gibi yaptım.yogurt makinesinde yaptım.az önce çektim fişini daha :)
arzumun yogurt makinesi benimki,6 minik kavanozu var.kavanozların cc sini bilmiyorum ama kutusunun içine bakarım belki yazıyordur.ama 150den fazla oldugunu düşünmüyorum.kavanoz başına 1 tatlı kaşıgı peyniri ılıtılmış sütle ezdim.yogurt yapar gibi kavanozlara dagıttım.
ben yogurdu 2 günlük yapıyorum 4 kavanozla.kalan 2 kavanozla da peynir yaptık bakalım nasıl oldu birazdan yiyecekler :)

duygucum ben seni yanlış anlamadım.senin paylaşımlarından o kadar faydalandım ki kk aracılıgıyla.söyledigin herşey degerli benim için.
evet gerçekten dedigin gibi.keşke tek bakabilsem bunu o kadar çok istiyorum ki.anneme de hak veriyorum,eve kapandı çocuk bakıyor.sıkılıyor.eşinin ailesi nerde diyor.işte bunlar dillendirilince çok farklı konuşmalar oluyor ister istemez.
1 yaşlarına kadar annem benimle.sonrasında o da rahat ben de inşallah :)
senin bızdıklar nasıl :)

kızlar ne fark ettim biliyor musunuz,
evim darmadagın yıgınla ütüm var temizlik yapmak gerek,
yemek yapamadım dışardaydım eşim pizza aldı geldi,
ve bu sırada oglum yürütecinde,kızım beşiginde oglumu bir güzel hırkasından tutup çekmiş,oglum basıyor yaygarayı kendini kurtaramayınca
ve ben anladım ki gerçekten mutluyum..

Varsın evin dağınık olsun canım nolcak seni kınayan ewine gelmesin.bebeklerin mutlu olsun sen mutlu ol eşinle huzurunuz olsun o yetmezmi.kızlar çok fena oluyo galibabakalım benim iki erkeğim nasıl olacak:)

Varsın evin dağınık olsun canım nolcak seni kınayan ewine gelmesin.bebeklerin mutlu olsun sen mutlu ol eşinle huzurunuz olsun o yetmezmi.kızlar çok fena oluyo galibabakalım benim iki erkeğim nasıl olacak:)

kızım gözü kapalı yapıyor cinligini elleri her yere uzanıyor :) Bir de çaktırmıyor başka bir yere bakıyor :)
daha şimdiden biliyorlar herşeyi :)
senin iki erkek de yaramas olur illa ki :)

Son düzenleme:
kızım gözü kapalı yapıyor cinligini elleri her yere uzanıyor :) Bir de çaktırmıyor başka bir yere bakıyor :)
daha şimdiden biliyorlar herşeyi :)
senin iki erkek de yaramas olur illa ki :)

Yaramaz olcakları allahın emribende kendimi teselli ediyorum.en azından ikisi erkek akılları bşraz ermeye başladığında birbirleriyle oynayabilirler diyorum,zevkleri aynı olur diye

Canım bana drum şukadar cc yi geçme diyordu. Bi iki kere fazla koy bakalım içiyormu ne yapıyor.sütü biberon a koyup biberon u kaynamış suyun içinde bekleterek ısınıyoruz canım.artan sütüde eğer bir saati geçmezse tekrar veriyordum ziyan olmasın diye geçersede döküyordum malesef.
Allah mutluluğunu daim etsin canım
Yaramaz olcakları allahın emribende kendimi teselli ediyorum.en azından ikisi erkek akılları bşraz ermeye başladığında birbirleriyle oynayabilirler diyorum,zevkleri aynı olur diye

Canım genelde erkek bebekleri daha yaramaz oluyor arkadaşlarımın çoğunun erkek ondan biliyorum inşallah seninkiler uslu olur.

Ben bide hiç erkek bebeğe alışkın değilim:))4 kız kardeşiz biz,etraftaki bebeklerde hep kız:)pipileri çok tuhaf gelecek bana,dokunamam heralde bi süre

Kızlar ben anakucağı aldım iyi etmişmşyim sizce?gün içinde oturma odasında olduğumuzda onun içinde yatarlar diye düşündüm.

canım ne tarz bir ana kucagı aldın? bence baştan itibaren yataklarında yatırmaya alıştır.benimkiler başka yerde yatmıyordu yataklarına yeni yeni yatıyorlar.

Bide gece birini kv yanında yatırırım diye aldım aslında:)

bizde de biri annemle yatıyor

Ben bide hiç erkek bebeğe alışkın değilim:))4 kız kardeşiz biz,etraftaki bebeklerde hep kız:)pipileri çok tuhaf gelecek bana,dokunamam heralde bi süre

canım ben de seni şimdiden telaşlandırmak istemedim ama erkek ikizlerin çok kavga ettigini duyudm ben de :) ama bu da seninkiler öyle edecek demek degil tabii ki :)

kızlar peynir labne peyniri oldu.pek begenmediler. oglum aç oldugu için yedi.kızım da yedi ama oldugu gibi çıkarttı.
yarın da yapmış oldgum içn diger kavanozu vericem sonra tekrar yapar mıyım bilmiyorum.

Ayy deme:)bekleyip görecez bakalım.

Ana kucağımız bu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…