- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.581
kızlar ilk peynirimi mayaladım
inşallah tutar
artık bizlere net tepkiler vermeye başladılar o kadar mutlu oluyorum ki :)
oglum mama yemek istemeyince kafasını saga sola sallıyor poposunu dönüyor bana
kızım yalancık yalancık aglıyor kucagına al beni diye,almıcam diyorum daha çok aglıyor
seviyorum onları çoookk
canım neredeyse her mesajmda belirtiyorum zaten sana çok imreniyorum diye.demek ki aynı kafa yapılarına sahipsiniz.kayınvalidenler de karı koca siz de olayın bilincindesiniz.
ama herkes öyle degil maalesef,keşke sizin gibi olabilsek.kendi adıma ben kızmadım neden kızayım ki,haklısın neticede.ama bende olay tek taraflı,kayınvalidem herşeyi bekliyor benden.ama ben de birgüne bir gün kendisine sinir olsam da kötü laf etmedim.evine gittigimde hem yemegi hem temizligi benden bekliyor,ve çocuklara da 5 dk bakmıyor.tuvalete gitsem nerdesin diyor.hal böyle olunca daralıyor insan.yapamıyor.
benim kayınvaldem asla 15 gün bebeklerimin başında beklemezdi.benim dizim agrıyor bacagım agrıyor der giderdi.ne mutlu sana ki pırlanta gibi bir kaıynvaliden var maşallah.
samsunlu ve ben burayı biraz aglama duvarına çevirdik ama ne yapalım,epey dertliydik bu konularda.
canım sen de yanlış anlama beni
diyorsun ya annem bile yeri geliyor söyleniyor
biz çok yardıma muhtaç olduğumuz için beklentimiz çok fazla etrafımızdan
beklenti karşılayınca da kızıyoruz herkese
ama öyle ya da böyle geçireceğiz bu günleri
sen o bızdıklardaki tepkiyi bir de 8. ayda gör
o zaman birer küçük insan oluyorlar
Nasıl mayaladın canım bende yapmak istiyorum ama Cesaret edemiyorum.
Oo yaramazlar sevilmezmi yaa ağlamaları bile tatlı tatlı
Nasıl mayaladın canım bende yapmak istiyorum ama Cesaret edemiyorum.
Oo yaramazlar sevilmezmi yaa ağlamaları bile tatlı tatlı
canım sen de yanlış anlama beni
diyorsun ya annem bile yeri geliyor söyleniyor
biz çok yardıma muhtaç olduğumuz için beklentimiz çok fazla etrafımızdan
beklenti karşılayınca da kızıyoruz herkese
ama öyle ya da böyle geçireceğiz bu günleri
sen o bızdıklardaki tepkiyi bir de 8. ayda gör
o zaman birer küçük insan oluyorlar
kızlar ne fark ettim biliyor musunuz,
evim darmadagın yıgınla ütüm var temizlik yapmak gerek,
yemek yapamadım dışardaydım eşim pizza aldı geldi,
ve bu sırada oglum yürütecinde,kızım beşiginde oglumu bir güzel hırkasından tutup çekmiş,oglum basıyor yaygarayı kendini kurtaramayınca
ve ben anladım ki gerçekten mutluyum..
Varsın evin dağınık olsun canım nolcak seni kınayan ewine gelmesin.bebeklerin mutlu olsun sen mutlu ol eşinle huzurunuz olsun o yetmezmi.kızlar çok fena oluyo galibabakalım benim iki erkeğim nasıl olacak:)
kızım gözü kapalı yapıyor cinliginielleri her yere uzanıyor :) Bir de çaktırmıyor başka bir yere bakıyor :)
daha şimdiden biliyorlar herşeyi :)
senin iki erkek de yaramas olur illa ki :)
Canım bana drum şukadar cc yi geçme diyordu. Bi iki kere fazla koy bakalım içiyormu ne yapıyor.sütü biberon a koyup biberon u kaynamış suyun içinde bekleterek ısınıyoruz canım.artan sütüde eğer bir saati geçmezse tekrar veriyordum ziyan olmasın diye geçersede döküyordum malesef.Cnm bişey daha sorucam. Sütünü sagdiginda bebeklerine kacar ölçü vereceğimizi nasıl bilicez? Bir de sütü verirken ilitiyoruz degil mi? Diyelim ki artti ılıttıgımız süt omu ne yapiyosun döküyor muyuz?
Allah mutluluğunu daim etsin canımkızlar ne fark ettim biliyor musunuz,
evim darmadagın yıgınla ütüm var temizlik yapmak gerek,
yemek yapamadım dışardaydım eşim pizza aldı geldi,
ve bu sırada oglum yürütecinde,kızım beşiginde oglumu bir güzel hırkasından tutup çekmiş,oglum basıyor yaygarayı kendini kurtaramayınca
ve ben anladım ki gerçekten mutluyum..
Yaramaz olcakları allahın emribende kendimi teselli ediyorum.en azından ikisi erkek akılları bşraz ermeye başladığında birbirleriyle oynayabilirler diyorum,zevkleri aynı olur diye
Canım bana drum şukadar cc yi geçme diyordu. Bi iki kere fazla koy bakalım içiyormu ne yapıyor.sütü biberon a koyup biberon u kaynamış suyun içinde bekleterek ısınıyoruz canım.artan sütüde eğer bir saati geçmezse tekrar veriyordum ziyan olmasın diye geçersede döküyordum malesef.
Allah mutluluğunu daim etsin canım
Canım genelde erkek bebekleri daha yaramaz oluyor arkadaşlarımın çoğunun erkek ondan biliyorum inşallah seninkiler uslu olur.
Kızlar ben anakucağı aldım iyi etmişmşyim sizce?gün içinde oturma odasında olduğumuzda onun içinde yatarlar diye düşündüm.
Bide gece birini kv yanında yatırırım diye aldım aslında:)
Ben bide hiç erkek bebeğe alışkın değilim:))4 kız kardeşiz biz,etraftaki bebeklerde hep kız:)pipileri çok tuhaf gelecek bana,dokunamam heralde bi süre
canım ne tarz bir ana kucagı aldın? bence baştan itibaren yataklarında yatırmaya alıştır.benimkiler başka yerde yatmıyordu yataklarına yeni yeni yatıyorlar.
bizde de biri annemle yatıyor
canım ben de seni şimdiden telaşlandırmak istemedim ama erkek ikizlerin çok kavga ettigini duyudm ben de :) ama bu da seninkiler öyle edecek demek degil tabii ki :)
Ben bide hiç erkek bebeğe alışkın değilim:))4 kız kardeşiz biz,etraftaki bebeklerde hep kız:)pipileri çok tuhaf gelecek bana,dokunamam heralde bi süre
ben de alt açamam kakayı elleyemem diyordun ama elledim valla
iki pipilikoyla sana kolay gelsinkendine hep dikkat et fıskiyeler sana denk gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?