- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.601
güle güle kullanın canım çok güzel
ama dedigim gibi yataklarına alıştırsan daha rahat edersin.ben gittigim her yere taşıyordum ana kucaklarını,başka yerde uyumuyorlardı çünkü.
Vururum popişlere o zaman:))ilk 2,3 ay beraber yatırıyım diyorum beşikte.hemen ayrılmasınlar:)sonrada alışıp beraber yatmak isterlermi acaba?
Ben denemeyeyim ozaman hiç heveslenmiştim şimdi olmadı bakkızlar peynir labne peyniri oldu.pek begenmediler. oglum aç oldugu için yedi.kızım da yedi ama oldugu gibi çıkarttı.
yarın da yapmış oldgum içn diger kavanozu vericem sonra tekrar yapar mıyım bilmiyorum.
Vururum popişlere o zaman:))ilk 2,3 ay beraber yatırıyım diyorum beşikte.hemen ayrılmasınlar:)sonrada alışıp beraber yatmak isterlermi acaba?
Ben denemeyeyim ozaman hiç heveslenmiştim şimdi olmadı bak
Cok tatlı olur kız pipileri benim yegeniminkini sevesim geliyo bazenBen bide hiç erkek bebeğe alışkın değilim:))4 kız kardeşiz biz,etraftaki bebeklerde hep kız:)pipileri çok tuhaf gelecek bana,dokunamam heralde bi süre
sağol teyzesi güzel günlerde kullanırlar inş.valla görecez allah izin verirse tatlım:)imrenşyorum valla ne kadar marifetli anneler.Cok tatlı olur kız pipileri benim yegeniminkini sevesim geliyo bazenanakucagin güzelmiş güle güle kullan ins..
bizde bu günleri görür muyuz acaba sunu yedi bunu yemedi...ins..
Eki Görüntüle 894051
Eki Görüntüle 894052
ikiz anneleri iki ana kucağı modeli var aklımda kararsız kaldım bunları kullanan var mı hangisi daha kullanışlı acabafikir verirseniz çok sevinirim
1. de mama da yedirilebiliyor bebek 6.aydan sonra dönse bile yuvarlanmaz
2.de sandalye olarak sonradan kullanılabiliyor
uzun bir aradan sonra merhaba.. benim 2 paşam 8 ayı dolduracaklar yakında oturuyorlar artık dönüyoruz yalnız emekleme felen yok henüz. kv yalnız bakıyor zorlanıyordur ama başka çaremiz yok. dişimiz hala çıkmadı suları var ama.hergün 2 saat geliş gidiş yaparak çalışıyorum öğretmenim.hatta şimdi dersteyim :) bunları yeni katılanlar için yazdım. hepinize hoşgeldiniz ve hayırlı bebekler diliyorum...
herşeyden yemeye başladılar yavaş yavaş.
büyük oğlumun yanaklarında bebek egzaması var ve sürekli uykuda kaşımaya çalışıyor bu bizi çok üzüyor. dr ilaç felen vermedi kendiliğinden geçer dedi ama kolunda da gördüm geçende. yayılmasından ve kalıcı olmasından korkuyorum. arada okumuştum burayı bazılarınızın bebeklerinde vardı. olanlar ne yapıyor acaba? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
canım belki sever seninkiler bir dene istersen az yap ziyan olmasın.
benimkiler biraz da toktu 1 saat kadar önce mama içmişlerdi belki ondandır.
yarın daha uzun açlık süresinde denicem.
Deneyeyim bi ozman canım.
Bende ilk defa meyve sıktım elma havuç armut. Herzaman cam rendeden geçiriyordum meyveleri. Ama böyle pek bi severek içtiler 70 cc çokmu acaba.biberon almayan bebeklerim biberonla içtiler çok sevindim demekki işlerine nasıl gelirse
Cok tatlı olur kız pipileri benim yegeniminkini sevesim geliyo bazenanakucagin güzelmiş güle güle kullan ins..
bizde bu günleri görür muyuz acaba sunu yedi bunu yemedi...ins..
sağol teyzesi güzel günlerde kullanırlar inş.valla görecez allah izin verirse tatlım:)imrenşyorum valla ne kadar marifetli anneler.
Canım birinci daha kullanışlı sanki.mavi olan.
görürsünüz tabii ki o günleri kızlar günler çok çabuk geçiyor :)
hayırlısıyla bir dogum yapın öyle bir büyüyolar ki.
Kontrolden geldik biz canım.1900 gr olmuş ikiside.suları iyi rahimde açılma yok.kontroller artık haftalık olcakmış...bebeğimin biri baş aşağı dönmüş.korktum sanki biraz:18:bide canım ben bugğn ilk defa böyle şiştimayak bileklerim şiş,diz kapağımdan aşağısı...doktorumuz bize 1,5 saat mesafede.yolculukta şişlik yapıyo artık sanırım.seninde olmuşmuydu şişliğin böyle.
canım sizin topikte de yazmıştım.
benim ayaklarım shrek in ayakları gibiydiben 43 numara giyiyordum dogumdan önce
normal canım maşallah gebeliginde hiçbir sorun yok.şu an dogum yapsan bile problemsiz saglıklı bebikoların olur hiç korkma.
Kontrolden geldik biz canım.1900 gr olmuş ikiside.suları iyi rahimde açılma yok.kontroller artık haftalık olcakmış...bebeğimin biri baş aşağı dönmüş.korktum sanki biraz:18:bide canım ben bugğn ilk defa böyle şiştimayak bileklerim şiş,diz kapağımdan aşağısı...doktorumuz bize 1,5 saat mesafede.yolculukta şişlik yapıyo artık sanırım.seninde olmuşmuydu şişliğin böyle.
Bu şişler doğumdan sona geçiyomu gerçekten:)sanki hiç geçmiycek gibi hissediyorum:)
geçiyor canım :) bir iki hafta sonra geçmeye başlayacak. kilolar da gidiyor.
inşallah süt verirsen çok daha çabuk gider. ben çok süt veremedigim için dogum kilomdan çok farklı degilim şu an.
yediklerime dikkat etsem de o kilo çabuk gitmiyor.yani bende öyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?