2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar peynir labne peyniri oldu.pek begenmediler. oglum aç oldugu için yedi.kızım da yedi ama oldugu gibi çıkarttı.
yarın da yapmış oldgum içn diger kavanozu vericem sonra tekrar yapar mıyım bilmiyorum.
Ben denemeyeyim ozaman hiç heveslenmiştim şimdi olmadı bak
Vururum popişlere o zaman:))ilk 2,3 ay beraber yatırıyım diyorum beşikte.hemen ayrılmasınlar:)sonrada alışıp beraber yatmak isterlermi acaba?

Alemsin canım:) benimkiler hala beraber yatıyorlar kimse kimsenin sesine uyanmıyor nadiren uyanıyorlar oda uyanma vakitleri gelmiş oluyor zaten. İkiside sallanmaya alışık olduğu için beşikte beraber sallıyorum kolay oluyor ama çok şükür evvelki gibi sallamıyorum artık ee tabi önceden gaz sorunuda vardı uyumayı bilmiyorlardı şimdi gündüz sarıyorum beş dk uyuyorlar gecede tulumlarını giydiriyorum emerken uyuyakalıyorlar. Bence ayrı yatırma çok huysuz bi bebek olmazlarsa beraber yatsınlar alışsınlar. Zaten beşikte te dönmeler başlarsa bende ayırıcam

Ben bide hiç erkek bebeğe alışkın değilim:))4 kız kardeşiz biz,etraftaki bebeklerde hep kız:)pipileri çok tuhaf gelecek bana,dokunamam heralde bi süre
Cok tatlı olur kız pipileri benim yegeniminkini sevesim geliyo bazen anakucagin güzelmiş güle güle kullan ins..
bizde bu günleri görür muyuz acaba sunu yedi bunu yemedi...ins..

Eki Görüntüle 894052

ikiz anneleri iki ana kucağı modeli var aklımda kararsız kaldım bunları kullanan var mı hangisi daha kullanışlı acaba fikir verirseniz çok sevinirim

1. de mama da yedirilebiliyor bebek 6.aydan sonra dönse bile yuvarlanmaz

2.de sandalye olarak sonradan kullanılabiliyor

Cok tatlı olur kız pipileri benim yegeniminkini sevesim geliyo bazen anakucagin güzelmiş güle güle kullan ins..
sağol teyzesi güzel günlerde kullanırlar inş.valla görecez allah izin verirse tatlım:)imrenşyorum valla ne kadar marifetli anneler.

Canım birinci daha kullanışlı sanki.mavi olan.

uzun bir aradan sonra merhaba.. benim 2 paşam 8 ayı dolduracaklar yakında oturuyorlar artık dönüyoruz yalnız emekleme felen yok henüz. kv yalnız bakıyor zorlanıyordur ama başka çaremiz yok. dişimiz hala çıkmadı suları var ama.hergün 2 saat geliş gidiş yaparak çalışıyorum öğretmenim.hatta şimdi dersteyim :) bunları yeni katılanlar için yazdım. hepinize hoşgeldiniz ve hayırlı bebekler diliyorum...
herşeyden yemeye başladılar yavaş yavaş.
büyük oğlumun yanaklarında bebek egzaması var ve sürekli uykuda kaşımaya çalışıyor bu bizi çok üzüyor. dr ilaç felen vermedi kendiliğinden geçer dedi ama kolunda da gördüm geçende. yayılmasından ve kalıcı olmasından korkuyorum. arada okumuştum burayı bazılarınızın bebeklerinde vardı. olanlar ne yapıyor acaba? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

bebek egzaması için biz çok nadiren advantan diye bir krem var
onu kullanıyoruz
sürekli kullanmıyorum
rahatsız olunca ve kaşınınca ince bir tabaka halinde sürüyorum
hemen geçiyor ve rahatlıyor
geçmiş olsun

canım belki sever seninkiler bir dene istersen az yap ziyan olmasın.
benimkiler biraz da toktu 1 saat kadar önce mama içmişlerdi belki ondandır.
yarın daha uzun açlık süresinde denicem.

Deneyeyim bi ozman canım.
Bende ilk defa meyve sıktım elma havuç armut. Herzaman cam rendeden geçiriyordum meyveleri. Ama böyle pek bi severek içtiler 70 cc çokmu acaba.biberon almayan bebeklerim biberonla içtiler çok sevindim demekki işlerine nasıl gelirse

canım iki kavanoz yapmıştım ya peynir,bugün digerini yedirdim,dün kusan kızım bugün 5 dk bile sürmedi yemesi
oglum zorlandı bu sefer de.ama yedi.demem o ki dene belki severler.

canım meyve suyunu çok severek içiyorlar.ben elma havuç mandalina yapıyordum.bazen senin gibi yapıyordum.70 cc benimkilere az biz 150 cc içiyorduk
ben de cam rendeyle başladım sonra tülbentten geçiriyordum.iki kolumda da karpal tünel sendromu olunca doktor sıkma tarzı şeyleri yapma dedi. gerçekten de tülbenti sıktıgımda kolum omzuma kadar agrıyordu br kaç saat. sonra meyve sıkacagında yapmaya başladım.ama onun da temizlik işi uzun.benim sıkacagın her kullanımda yıkanacak 7 8 parçası var.ben püreye geçtim şimdi.bir elmayı cam rendede rendeliyorum,bir de br mandalinayı.bir bebe bisküvisi katıp yediryorum.

sağol teyzesi güzel günlerde kullanırlar inş.valla görecez allah izin verirse tatlım:)imrenşyorum valla ne kadar marifetli anneler.

Canım birinci daha kullanışlı sanki.mavi olan.

görürsünüz tabii ki o günleri kızlar günler çok çabuk geçiyor :)
hayırlısıyla bir dogum yapın öyle bir büyüyolar ki.

görürsünüz tabii ki o günleri kızlar günler çok çabuk geçiyor :)
hayırlısıyla bir dogum yapın öyle bir büyüyolar ki.

Kontrolden geldik biz canım.1900 gr olmuş ikiside.suları iyi rahimde açılma yok.kontroller artık haftalık olcakmış...bebeğimin biri baş aşağı dönmüş.korktum sanki biraz:18:bide canım ben bugğn ilk defa böyle şiştimayak bileklerim şiş,diz kapağımdan aşağısı...doktorumuz bize 1,5 saat mesafede.yolculukta şişlik yapıyo artık sanırım.seninde olmuşmuydu şişliğin böyle.

canım sizin topikte de yazmıştım.
benim ayaklarım shrek in ayakları gibiydi ben 43 numara giyiyordum dogumdan önce
normal canım maşallah gebeliginde hiçbir sorun yok.şu an dogum yapsan bile problemsiz saglıklı bebikoların olur hiç korkma.

Bu şişler doğumdan sona geçiyomu gerçekten:)sanki hiç geçmiycek gibi hissediyorum:)

baş aşagı dönmesi korkutmasın seni.o normal pozisyon zaten. digeri de dönerse normal doguma alınabilirsin.
ben normal çok istedim ama kızım makat oglum baş pozisyonundaydı.doktor riske giremem direkt sezeryan dedi.

Bu şişler doğumdan sona geçiyomu gerçekten:)sanki hiç geçmiycek gibi hissediyorum:)

geçiyor canım :) bir iki hafta sonra geçmeye başlayacak. kilolar da gidiyor.
inşallah süt verirsen çok daha çabuk gider. ben çok süt veremedigim için dogum kilomdan çok farklı degilim şu an.
yediklerime dikkat etsem de o kilo çabuk gitmiyor.yani bende öyle oldu.

Allah razı olsun canım kafamda hiç soru kalmadı sayende:)bebeklerin sağlıkla yanındaya boşver kiloyu.bende pek takmamaya calılıyorum kiloyu 18 kilo aldım şimdşye kadar69 um şuan.olsun napıyım millet tek gebelikte 20 alıyocanım sağolsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…