- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.661
cnm merhaba eğer geceleri bacağına kramp giriyosa o karmp girmesinin acısı bi kaç gün devam ediyodu bende damar çekilmesi gibi ağrı yapıyodu yürürken.. panik yapma sakın senin zamanlarındayken bende herşeyi inanılmaz panik yapıyodum herşeyi stres yapıyodum 32. haftalık doğum yaptım bu yüzden =(( aman dikkat et kendine cnm benim hiç bişeyi takma kafana az zamanın kalmış huzurla geçir bu günlerini inş. hayırla sağlıkla zamanında kavuşursun bebişlerineee :)
bende özel mesaj atmıştım size face grubunuz için.. demek bu yüzden cvp vermediniz..
çokk üzücü bu şekilde düşünmeniz açıkçası.. kimse face grubunuza fitne fesat sokmak için katılmazki.. kimse dostluğunuzu bozmazdı yani.. bizim işimiz her anneninkinden daha zor ikiz annesi olarak çok daha fazla bilgiye ve pratikliğe tecrübeye ihtiyacımız var bu yüzden ihtiyaç duyuyoruz bebekleri bizden büyük olan annelerin bilgisine.. bu şekilde düşünmeniz gerçekten çok üzücü...
28. hafta ve sonrası kritik haftalardır erken doğum için. yaşadıkların tetikleyebilir. eğer tam olarak anlattığın sıkşma tarzı bir şeyse, karnın bir tarafta tepeleniyorsa bir tarafa doğru sıkışma varsa ciddiye al derim. zira sancı olabilir. bence dokoruna danış. belki nst ye alr seni. bu hafatadan sona oldukça dikkat etmelsin. hele sıkıntı ve stresten uzak durmalısın.
çok yorgunum beeennnnn
Kolay değilki hem calışıp hem iki bebeğinin olması
Merhaba ark ben 3,5 aylık iki kız annesiyim deneyimli annelere sormak istediğim uyku düzenini nasıl sağladıkları? Birde ekgıdaya geçiş ne zaman başladınız
zor hem de çok zorr
rahat geçirdiğin son günlerinin keyfini çıkar bence
benimkiler kötü bir örnek ama
sihirli bir değnek değmişçesine 9 aya girince düzeldiler
sadece 2 kere beslenmek için kalkıyorlar
eskiden gecelerimiz kabustu
şimdiye şükürler olsun
ek gıdaya 4.5 aylıkken başladım
Allah razı olsun canım her soruma cvp buluyorum burda.küvözde kaldımı bebişlerin?kaçar kilo doğdular
ntugbagoksin kullanıcı isimli arkadaşımız zaten genelde kendi arkadaşlarına cevap veriyor.
çok spesifik sorular olmadıkça cevaplamıyor.
bu onun kendi tercihidir tabii ki,beni de kimseyi de ilgilendirmez.
benim facebook grubuna katılma amacım oydu,ben zaten internet dostluklarına çok güvendigimi söyleyemem.
ama o bilgileri burada da pek çok kişiden alabildigim için artık çok lüzumlu da degil o grup.o da eksik kalsın.
senin kaç aylık bebişlerin??
ne demek cnm fırsat buldukça her soruna cvp yazarım seve seve.. biri 1.900 diğeri 1.780 doğdular cnm biri 15 diğeri 17 gün kaldılar küvezde.. 34 haftayı atlattıktan sonra pekte sorun olmuyo az daha sabret cnm
cnm bizde bi gurup kuralım isteyen herkes katılır bende pek buraya gelemediğim için face daha rahat olur bana diye istemiştim zaten..
3.5 aylıklar cnm seninkiler kaç aylıklar??
Sağolasın canım...dün gece sağ kasığımda sancı oldu biraz.o taraftaki bebeğim başaşağı duruyo..sonra geçti ama korktum...yarın doktoruma söyleyim bakalım sancıyı ne diycekne demek cnm fırsat buldukça her soruna cvp yazarım seve seve.. biri 1.900 diğeri 1.780 doğdular cnm biri 15 diğeri 17 gün kaldılar küvezde.. 34 haftayı atlattıktan sonra pekte sorun olmuyo az daha sabret cnm
cnm bizde bi gurup kuralım isteyen herkes katılır bende pek buraya gelemediğim için face daha rahat olur bana diye istemiştim zaten..
3.5 aylıklar cnm seninkiler kaç aylıklar??
Merhaba ark ben 3,5 aylık iki kız annesiyim deneyimli annelere sormak istediğim uyku düzenini nasıl sağladıkları? Birde ekgıdaya geçiş ne zaman başladınız
kızlar kayınvalidem geldi ben yolcu... on gün kadar yokum o yüzden sojuklarımın son halini paylaşmak istedim
selametle..
ağzı hep akan oğlum
Eki Görüntüle 901451
rapçi kızım
Eki Görüntüle 901452
çok tatlılar Allah uzun ömür versin hep okuyorum sizi takip ediyorum..benimkiler daha 3 aylık baya sıkıntılıyız bakalım şimdilik bebekler düzeliyor yavaş yavaş ama çok zormuş ikiz yaa
İkiz bebekten korkuyorum,hatta bazen ağlamak istiyorum nasıl bakıcam diye:)ama senin bu yazılarını okuyunca heralde çok korkunç bişi değil diyorum:)Sabaha kadar uykusuz kaldığın oldumu hiç??amin canım teşekkür ederim rabbim senin bebişlerine de uzun ömürler versin inşallah.
düzelir şimdiden sonra.gaz sorunları varsa azalır artık endişe etme.uykuları nasıl? o da oturursa gerisi teferruat inan ki.
oyuncak almaya başladın mı? artık oyuncaklara ilgi duymaya başlarlar sen de bir nebze rahatlarsın.
ikiz evet zor ama bir o kadar da güzel.ben ikizlerimle geziyorum devamlı,hiç yoksa haftada bir.tabii annem yanımda oluyor ama bir süre sonra o da olmayacak ve ben yine dışarılara çıkıcam eve kapanmıcam. zaten bir süre sonra hayatın onlar oluyor,onlarsız birşey yapmak istemiyorsun.
aslında çok şanslısın biliyor musun,etrafa en ilgili olacakları zamanlar bahara denk geliyor.her fırsatta arabalarına koyup atarsınız kendinizi sokaga.hem onlar oyalanır mutlu olur,hem sen rahatlarsın dinlenirsin.bundan sonra her geçen gün daha da rahatlayacagını düşünürsen daha mutlu olursun yorgunluk gözüne gelmez.
benimkiler kötü bir örnek ama
sihirli bir değnek değmişçesine 9 aya girince düzeldiler
sadece 2 kere beslenmek için kalkıyorlar
eskiden gecelerimiz kabustu
şimdiye şükürler olsun
ek gıdaya 4.5 aylıkken başladım
İkiz bebekten korkuyorum,hatta bazen ağlamak istiyorum nasıl bakıcam diye:)ama senin bu yazılarını okuyunca heralde çok korkunç bişi değil diyorum:)Sabaha kadar uykusuz kaldığın oldumu hiç??
canım ben dogum yapmadan önce o kadar mutlu ve neşeliydim ki ikizlerim olacak diye.bakarım ne var ki,herkes nasıl bakıyorsa ben de bakarım diyordum.kendime inancım o kadar çoktu ki.arkadaşlarım yapamazsın diyorlardı yaparım diyordum.
bir dogum yaptım öyle bir dibe vurdum ki vuruş o vuruş.okumuşsundur zaten buradan,hep yazıyordum.iyileşmem aylar aldı.ama bu seni korkutmasın,sen burada herşeyi okuyorsun biliyorsun.benim hiç bir bilgim yoktu.ona ragmen yaparım diyordum.ama benimki psikolojik rahatsızlıgımın tekrarıydı yani farklı bir durumdu.
ilk 40 gün uyku bekleme.acı ama bunu bilmen gerek.yani uyursun ama gecen gündüzün birbirine karışır.gece 4 saat uyursan kendini şanslı say.gece gündüz ayrımları olmadıgı için ve anne karnının sıcaklıgını aradıkları ve dünyaya alışamadıkları için uykuları karman çorman olur.düzen 3 aydan sonra oturmaya başlıyor.ama kimi bebek 4 ayda 6 ayda kimisi 9 ayda kimisi bir yaşında uyku düzenini oturtuyor.o yüzden burada kim sana ne derse kendi yaşadıgını anlatmış olur.onu sen kendi bebeklerinle tecrübe edeceksin,inşallah uykusu çabuk oturan ve derin uyuyan bebeklerden olurlar.korkma,zira artık korkmanın sana bir faydası olmayacak sona yaklaştın çünkü.rabbim iki tane verdigine göre kolaylıgını da verir diyeceksin.benim kolaylıgım annem,senin kolaylıgın da belki yalnız bakılabilecek kadar uslu bebekler olmaları olacak.inşallah öyle olur.
sen daha da şanslısın.düşünsene çocukların 6 aylık oldugunda haziran temmuz falan olacak.ben ne gezerdim var ya
ilk günler zor olacak ama zaten yanında 40ına kadar birileri olur.40ından sonra da bebekelrin ve senin durumunuza göre bir yol belirlersiniz zaten.
ntugbagoksin kullanıcı isimli arkadaşımız zaten genelde kendi arkadaşlarına cevap veriyor.
çok spesifik sorular olmadıkça cevaplamıyor.
bu onun kendi tercihidir tabii ki,beni de kimseyi de ilgilendirmez.
benim facebook grubuna katılma amacım oydu,ben zaten internet dostluklarına çok güvendigimi söyleyemem.
ama o bilgileri burada da pek çok kişiden alabildigim için artık çok lüzumlu da degil o grup.o da eksik kalsın.
senin kaç aylık bebişlerin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?