- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.681
kızlar kayınvalidem geldi ben yolcu... on gün kadar yokum o yüzden sojuklarımın son halini paylaşmak istedim
selametle..
ağzı hep akan oğlum
Eki Görüntüle 901451
rapçi kızım
Eki Görüntüle 901452
nefiseberk, bu grupta bulunan herkesin kararı. benim grubun patronu değilim yani.
burada yazrdımcı olabileceğim bir konu varsa tabiki cevap veriyorum zamanım oldukça. şu konu da var ki bazen aynı sorular defalarca soruluyor defalarca aynı biçimde cevaplanıyor. ben de cevaplama gereği duymuyorum. çok önemli gördüğüm konularda ve özellikle ben de yaşamışsam bu sorunları tecrübemi aktarırım. ben her forumda her soruya yetişemem. buarada tabiki bir yıldır görüştüğüm arkadaşlarım var. onlarla muhabbetim bana özel bir şey. özellikle bebeklerimiz aynı gelişim döneminde olduğu için daha çok konuşma ihtiyacı duymam normaldir değil mi? tıpkı senin buradaki diğer üyelerle muhabbetinin daha derin olduğu gibi.
amacımız tüm foruma facebook a taşımak değil. bir yılı aşkın süredir aynı dönemleri ortak yaşamış arkadaşlarla bu muhabbti daha ileri seviyey götürmek. bu bir araya gelip yapabilirdi de. biz 30 kişi yapabilmeyi başardık. istersen sen de yaparsın. kim karışır. bu senin özelin deği mi? istediğinle özel konuşursun.
orada da amaç sadece bu süreçlerle iligili bilgi almak aynı muhabbetleri etmek olsa değer neden ayrı bir platforma taşınalım ki? burada da oluyordu zaten bu.
verdiğin tepkiyi anlamsız bulmadım değil. sizi önemsemesem bu açıklamayı yapmaya hiç gerek duymazdım. zira bizlerin morale ve zamana ihtiyacı var. önemsemesem hiiçç vakit harcamam cevap vermek için. brnim artık buradaki insanlara ihtiyacım yok, nasıl olsa sorularıma cevap buluyorum deyip yazmam olur biter.
burada sizlerle çok yakın eski grup arkadaşlarımki kadar çok samimi muhabbetler etmesemde sizleri önemsediğim için okuyorum ve eğer yeterince "tecrübem ve bilgim" varsa cevap yazıyorum. onu da istemezsen nefiseberk, bu da senin tercihin. ya medenice konuşuruz tartışırız ya da görmezden gelirsin.
kolaylıklar diliyorum.
bu arada diğer tepki koyan arkadaşın mesajından alıntı yapamadım. aynı düşünceler onun içinde geçerli. umarım anlatabilmişimdir. gönül koymanızı istemem.
tekrardan kolay gelsin hepimize.
Bebişlerini allah nazarlardan korusun canım çok özletme kendini :)
canım nerelerdesin sen ya günlerdir yoksun
bu akşam evimdeyim gündüz bir türlü gezmelerden dönemedigim için epey yoruldum yarın gidicem :)
ne getirmiş bana bakayım memleketten
sen nasılsın??
Canım annemlerdeyim pazar dönücez bu hfta kafa dağıtmak ve dinlenmek için gelmiştim iyide oldu. Emzirmeler vr geceleri bakma dışında yemeler içmeler altlarını almalar anneanneden ve teyzelerdendi keyfimiz yerindeydi anlayacağın ama çok kalamıyorum herkesin bir düzeni dedemiz ne kadar gitmemizi istemesede kardeşlerim ders çalışamıyor kızları sevmekten. Ben iyiyim şükür kızlar iyi. Gece emzirdiğim için problem olmuyor geceleri bana eskisi gibi. Aslında ikisininde uykusu iyi ama biri hep yanımda benle olmak istiyor onu alıştırmayım diyorum emdikte atıyorum beşiğe on dk sonra emene kadar bağırıyor dokunmazsam problem yok koyun koyuna yatıyoruz:) dişimiz yok hala birinin ağzı hala akıyor. Seninkiler nasıl srn nasılsın canım
annelerin bakması çok güzel oluyor degil mi ben de bazen ikisini atıyorum anneme,annem imdat çıglıgı atana kadar hiç bakmıyorum
küçük mü kardeşlerin?? çalışırlardı ya sen de daha uzun süre dinlenmiş olurdun.arada onlar da dinlensin çalışmasın
iyiyim ben de çok şükür bebişlerim de iyi.oglum maşallah bir kaç gündür daha iyi uyuyor.kızım gece yattıgında her gece 20 dk sonra bagıra bagıra uyanıyor muhakkak.anlam veremedim buna.her gece oluyor ama hiç şaşmıyor.diş jelini sürüyorum uyuyor.
oglum hala hiçbirşeyle oyalanmıyor..nasıl olacak bilmiyorum.yüzüstü oldugu anda çıglık çıglıga alın beni diye bagırıyor. düzelir degil mi?
Başkasının bakması iyi oluyor ama ben bakın demiyorum inanki
Abla altını alayımmı
Abla ben yedireyim nolur
Mecburiyetten yani:)
Düzelirler hiç merak etme benimkilerde aynıydı şimdi hep yerlerde bi ters bi düz canları nasıl isterse. Bugün teyze ye bıraktık annemle dışarı çıktık hava aldık çok iyi geldi. Uykularda oturur hiç bitmicek düzelmicek gibi geliyordu ama çok iyiyiz maşallah dişler problem olmaz inşallah
Bi anda kardeşim aklıma geldi:) ne guzel bisi ya:) allah bozmasın benimde 1 tane bekar kız kardeşim var her hafta gelip evimi temizliyo hakkını ödeyemem kuzum ya..bu yüzden bebeklerime de ins az kardeşli bi hayat istemiyorum bol bol kardeşleri olur ins:)Başkasının bakması iyi oluyor ama ben bakın demiyorum inanki
Abla altını alayımmı
Abla ben yedireyim nolur
Düzelirler hiç merak etme benimkilerde aynıydı şimdi hep yerlerde bi ters bi düz canları nasıl isterse. Bugün teyze ye bıraktık annemle dışarı çıktık hava aldık çok iyi geldi. Uykularda oturur hiç bitmicek düzelmicek gibi geliyordu ama çok iyiyiz maşallah dişler problem olmaz inşallah
Bebişler iyice büyümeden başla artık canım. 200 ml oluyor ama o gün ksç çıkarsa koy 100-150. Tadını yadırgamazlar. Değişik gelirsede ek gıdaya başlayınca cici bisküvi vs katarsın çorbası na katarsın yerlerCnm.bu sut sagip dondurucuya koyma işine başlamak istiyorum. Srn hangi markanin süt posetini almistin? Kacar ml iyi olur ki? Bir de acaba doldurulup çözülmüş sütün tadını yadirgarlar mi? Allahım ya bi de dondurucu da dolu. Bi taraftan yiyip bi taraftan stoklamamiz lazım
Bi anda kardeşim aklıma geldi:) ne guzel bisi ya:) allah bozmasın benimde 1 tane bekar kız kardeşim var her hafta gelip evimi temizliyo hakkını ödeyemem kuzum ya..bu yüzden bebeklerime de ins az kardeşli bi hayat istemiyorum bol bol kardeşleri olur ins:)
Bebişler iyice büyümeden başla artık canım. 200 ml oluyor ama o gün ksç çıkarsa koy 100-150. Tadını yadırgamazlar. Değişik gelirsede ek gıdaya başlayınca cici bisküvi vs katarsın çorbası na katarsın yerler
Çok güzel bişi canım herkes musmutlu:) bizimkilerin dört tane teyzesi var hepsi bekar. .bende çok çocuk istiyorum ama benimkiler tüp bebiş zaten bundan sonra kendiliğinden olursa olur.hayırlısıyla büyüt inşallah canım bebişini
Cnm.bu sut sagip dondurucuya koyma işine başlamak istiyorum. Srn hangi markanin süt posetini almistin? Kacar ml iyi olur ki? Bir de acaba doldurulup çözülmüş sütün tadını yadirgarlar mi? Allahım ya bi de dondurucu da dolu. Bi taraftan yiyip bi taraftan stoklamamiz lazım
Başkasının bakması iyi oluyor ama ben bakın demiyorum inanki
Abla altını alayımmı
Abla ben yedireyim nolur
Bi anda kardeşim aklıma geldi:) ne guzel bisi ya:) allah bozmasın benimde 1 tane bekar kız kardeşim var her hafta gelip evimi temizliyo hakkını ödeyemem kuzum ya..bu yüzden bebeklerime de ins az kardeşli bi hayat istemiyorum bol bol kardeşleri olur ins:)
kızlar gezmelerde zor oluyor diye dün ilk defa kavanoz maması aldım,hipp organik armutlu.
geçen gün arkadaşımda geçtim mutfaga,kırk saat cam rendede elma rendeledim,zor oldu epey.evde sorun degil ama dışarıda bana zor geldi.
açıkçası bugün de kolayıma geldi,bugün de milupa organik aldım,kayısı muz.
şimdiye kadar hep evde kendim yaptım meyve pürelerini.ama kavanoz maması da çok pratik oluyormuş.
siz neler düşünüyorsunuz?? kullanıyor musunuz??
canım nasılsın?? yoksun epeydir.
inşallah canım ya.dün gece kızım hiç uyumadı resmen.ogulmsa maşallah hiç uyanmadı.tersine döndü düzen.kızım hiç kalkmazdı oglum saat başı kalkardı şimdi tam tersi oldu.kayınvalidemde de yardımcı olmayacak gecelerim inşallah uykusuz geçmez,ki gündüze enerjim olsun..
ben hiçkullanmadım ama geçenlerde eşime gösterdim
olur ya bir şey olur
aç kalır kuzular, hemen bunlardan bir tane yedir diye
aklımda tutamam diye resmini çekti
bu arada nefise bebeklerin kaç günlük olduğu bölüm var ya
onu nasıl yapıyorsun?anlatabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?