- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.761
Teşekkür ederim :) bencede hepimiz yapalım. Burada arkadaşların tecrubelerini okurken surekli acaba kac aylık bebekleri var diye düşünüyorum. Her defasında da soramiyorum.
Bilmem sansli miyim gercekten :) her doktor farkli sey soyleyince insan sansli olup olmadığını da bilemiyor. Uyku düzenlerini oturtabilmek suan için tek istegim. Gerci biliyorum daha çok degisir uyku duzenleri ama su gece beslenme olayini halledebilirsem kafam rahat edecek gerçekten. 6 sin da kontrolumuz var bakalim doktorumuz kilo alımları ve beslenme konusunda ne diyecek. Gece uykudan uyandirip emzirme cok sıkıntılı. Uyanmiyo diğerini aliyorum o da bi iki emip birakiyo. Ac kaldı diye dusunup öbürünü tekrar aliyorum.kolum agriyo valla. Bende bu ay genelde gece bir kere biberonla doyurdum. Gündüz öğünlerinde ictikleri kadar mümkün değil icmediler.hemde uykuda daha fazla zaman gecirmelerine rağmen. Uykuda enerji harcamiyo o yuzden de cok acikmiyo diye düşünüyorum
Cnm bu çatlak olayı tamamen bünye ile ilgili. Kimi arkadaslar vardi cok cok erken haftalarda catlak oluşmaya baslamisti.sen daha gecen hafta gördün ilk catlagini.bende 32. Haftada görmüştüm. 36+1 de de dogum yaptim zaten. Krem falan hiçbir şey de kullanmadim.simdi cok az gobek cevremde var. Ama iki ayda o bile çok düzeldi. Catlayacagi varsw ne kullanirsan kullan catliyo (arkadaslarimdan biliyorum)
Ben 5 ay once dogum yaptim hic catlagim olmadi ama kullanmadigim sey kalmadi lierac clarins oil clarins yag gece gunduz kasindikca surdum hic kasimadim tavsiye ederim
Aynen öle canım genlerle alakalı.ama şunu anladım tek bebiş olsa çatlamıycaktım:)annemde hiiç yok.benimde karnım 10 aylık gibi:)anca gecen hafta catladı işte.bende seninki gibi çoğalmamasını ümit ediyorum.
ben de lierac krem kullandım 4. aydan sonra. ama kremle birlikte zeytin yağı da sürdüm. hiç çatlak yok. memelere de sürmüştüm ben ama onlar da fena halde var. eğer doğumdan sonra da sürmeye devam etseydim bu kadar fena olmazdı. o yoğunlukta vakit ayıramadım.
sabah akşam yağlamanı tavsiye ederim karnını.
Bende çok şey kullanıyorum canım.lierac,mustela,kakao özlü bi krem,dünde aloe veralı krem sipariş verdim internetten...kaşıyıp kaşımamakta önemlimi gerçekten.kaşımayım bende
Benim aldigim donemde en uygun n11 deydi suan hala oylemi bilmiorum tekin acardada indirimde oldugu oluyorCanım clarins ürünlerini nerden aldın?indirimli aldığın biyer varmı?
Benim aldigim donemde en uygun n11 deydi suan hala oylemi bilmiorum tekin acardada indirimde oldugu oluyor
Anladım canım bana kullandıklarından birini tavsiye etsene:)hangisini alıyım,birini alıp kullanmak şstiyorm
Yani bitanesini soyleyemem dedigim gibi hepsini bir arada kullandim sabahlari clarins strech mark control, oglen lierac gece yatmadan once clarins huile tonic doguma dogru lieraci aklima geldikce surdum sadece oglen surmedim. Dustan sonrada bebe yagi kullandim sen karar ver istersen
evde misafir vardı, bebekleri başka bir odaya yatırmıştım, eren mızırdadı diye yanına gittim, yanına uzanmıştım uyusun diye
1 saatten fazla uyumuşum
kalktımki evde misafir yok, gitmişler
ayıp oldu ama napıyım, uyumuşum
çok yorgundum
Boşver ya senin kısuruna bakan gelmesin:)odaya bırakınca tek başlarına oyalanıyolarmı:))catlakların beyazlasıysa görüntüleri düzelmiştir bşraz.peki sarkıklık biraz toparlandımı canım?yoksa öyle kalıyomu bıngıl bıngıl:)
Bende iki kez ikiz doğum yaptım .benim göbeğimin ne halde olduğunu bilemezsiniz sanki üçüncü ikizleri doğurucam
:
nasıl yani?
bu mucize,
bu harika
ikisi de doğal yolla mı?
cinsiyetleri ne?
nasıl baktın
ne yaptın arkadaşım sen
çok şaşkınım şu an
Süpersin..masallah..ne guzel..:
Bende hala şaşkınım doğal yolla oldu yani şu an büyükler 5 küçükler 3 yaşında eltimin kızı yardımcı oldu saolsun:13:
evde misafir vardı, bebekleri başka bir odaya yatırmıştım, eren mızırdadı diye yanına gittim, yanına uzanmıştım uyusun diye
1 saatten fazla uyumuşum
kalktımki evde misafir yok, gitmişler
ayıp oldu ama napıyım, uyumuşum
çok yorgundum
Helal olsun sana. Allah kolaylik versin cnm. Sen iyi bi dinlenmeyi haketmissin. Tek yumurta ikizi mi ]Bende iki kez ikiz doğum yaptım .benim göbeğimin ne halde olduğunu bilemezsiniz sanki üçüncü ikizleri doğurucam
Nasil yani spontanmi peki 2 kez ikizmi oldu aman allahimmmmmm😟😟Bende iki kez ikiz doğum yaptım .benim göbeğimin ne halde olduğunu bilemezsiniz sanki üçüncü ikizleri doğurucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?