2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Aynen öle canım genlerle alakalı.ama şunu anladım tek bebiş olsa çatlamıycaktım:)annemde hiiç yok.benimde karnım 10 aylık gibi:)anca gecen hafta catladı işte.bende seninki gibi çoğalmamasını ümit ediyorum.

Ben 5 ay once dogum yaptim hic catlagim olmadi ama kullanmadigim sey kalmadi lierac clarins oil clarins yag gece gunduz kasindikca surdum hic kasimadim tavsiye ederim

ben de lierac krem kullandım 4. aydan sonra. ama kremle birlikte zeytin yağı da sürdüm. hiç çatlak yok. memelere de sürmüştüm ben ama onlar da fena halde var. eğer doğumdan sonra da sürmeye devam etseydim bu kadar fena olmazdı. o yoğunlukta vakit ayıramadım.
sabah akşam yağlamanı tavsiye ederim karnını.

Sabah öğle ikindi akşam gece sürekli kremliyorum canım:))olacağı varsada ben elimden geleni yaptım valla.zeytinyağ sürünce öyle kalıyomuydu yoksa yıkıyomuydun geri?

Bende çok şey kullanıyorum canım.lierac,mustela,kakao özlü bi krem,dünde aloe veralı krem sipariş verdim internetten...kaşıyıp kaşımamakta önemlimi gerçekten.kaşımayım bende

Bende biomiorum tabi dogruluk payini ama ne derlerse yaptimm:)) gece bile olsa kasininca krem suruodum..
Ben ne yaparsan yap catlayacaksa catlar olayina inanmiorum hic aksatmakm kremlerimi saatini bile gecirmedim annemde cok fazla olmasina ragmen bende hic olmadi denemekte fayda varr ama cok duzenli kullanilmali

Tabikii yinede doktoruna sor en iisini o bilir ama benim okudugum kadariyla bebek gun icinde iyi besleniyorsa geceleri kalkmazmis 6 saat ac kalabilirler suanda sadece hizli buyume donemlerinde geceleride beslenme ihtiyaci hissederlermis. Ben 22:30-23:00 arasi ikisinide uyurlarken biberonla besliorum sonr kacta uyanirlarsa dertleri acliksa besliorum yoksa uyandirmiorum su an 5 aylik olmak uzereler 2 aydir boyle yapiorum

Anladım canım bana kullandıklarından birini tavsiye etsene:)hangisini alıyım,birini alıp kullanmak şstiyorm

Yani bitanesini soyleyemem dedigim gibi hepsini bir arada kullandim sabahlari clarins strech mark control, oglen lierac gece yatmadan once clarins huile tonic doguma dogru lieraci aklima geldikce surdum sadece oglen surmedim. Dustan sonrada bebe yagi kullandim sen karar ver istersen

Tmm canım.bebeyağınında çok faydası var galiba,gzl nemlendiriyo

Kızlar anne karnındaki bebek gaz çıkarır mı,karnımdan çok afedersiniz gaz çıkardıktan sonra olan hava sesi olur ya o sesler çıkıyor,8-10 kez oldu herhalde.ilk olan da önce bariz bir ses duyuldu yanımda biri gaz çıkarıyor gibi,sonra hava sesi yine..içerde hava yok ki,olabilir mi böyle birşey?korkulacak birşeyin habercisi olmasın da Allah korusun?Benzer birşey yaşayan oldu mu aranızda?

ben kreme inanmayanlardadım
hamileliğim boyunca hiç kullanmadım
doğumdan sonra berbat durumdaydım
36+3 de doğum yaptım
son bir hafta çatladım
doğum sonrası sarkıklık ve morumsu görüntü çok kötüydü
şimdi göbek küçüldü
mor görüntü gitti
yırtık yine var ama o kadar kötü değil
ya da ben alıştım

evde misafir vardı, bebekleri başka bir odaya yatırmıştım, eren mızırdadı diye yanına gittim, yanına uzanmıştım uyusun diye
1 saatten fazla uyumuşum
kalktımki evde misafir yok, gitmişler
ayıp oldu ama napıyım, uyumuşum
çok yorgundum

Boşver ya senin kısuruna bakan gelmesin:)odaya bırakınca tek başlarına oyalanıyolarmı:))catlakların beyazlasıysa görüntüleri düzelmiştir bşraz.peki sarkıklık biraz toparlandımı canım?yoksa öyle kalıyomu bıngıl bıngıl:)

tabi oyalanoyorlar oyuncaklarıyla
ama mutlaka tehlikeli bir şeyler yapıyorlar
tutunup bir yerlere ayağa kalkıyorlar sonra ellerini bırakıyorlar
sonra küt yere iniveriyorlar
kızım odada yalnızsa asla oyalanmaz
çok korkak, dudaklarını büze büze ağlıyor hemen
odaya biri gelince de iyiki geldin der gibi hemen alkışlıyor geleni

görüntü kötü ama rahatsız edici boyutta değil
ben epey zayıfladım ama hala eski kilomda değilim
süt için yemeye devam ediyorum
ve yoğunluktan ve yorgunluktan hiç spor yapamadım
mekik çekersem, biraz da diyet yaparsam eski kiloma kavuşurum
50 ile hamile kaldım
73 ile doğuma girdim
şimdi 57 kiloyum

Valla alemsin :) bizi bizden iyi kimse anlayamaz. Misafirlerin alinmis midir bilemem ama cok gormemeleri lazim diye düşünüyorum. Hani ikiz oldugunu duyunca millet "ayyy biliyorum çok zordur" falan diyo ya. Bilemezler kesinlikle sadece tahmin etmeye çalışıyorlar. Ama mümkün değil Bilemezler. Gecen gun eşime diyorum ki şöyle bi yere gitsem bir hafta deliksiz uyusam. Uyusam uyusam... öyle birikti ki uykusuzlugum. Hele seni düşünemiyorum bile. Geçenlerde gorumcem aradı diyo ki aksamlari çay demleyip icmiyor musunuz? Dedim ki Bi de beni anladığını soyluyordun. Bu soruyu sorarak snlamadigini gormus olduk. Yahu insanın hayatta kalabilmesi icin belli başlı ihtiyaçları vardir cay bunlardan biri degil. Ben fırsat buldukca yemeğimi yiyorum fırsat buldukca uyumaya çalışıyorum. Diyo ki ben asla caysiz yapamam. Dedim ki sen simdiye kadar hic uykusuz kalmamissin

Bende iki kez ikiz doğum yaptım .benim göbeğimin ne halde olduğunu bilemezsiniz sanki üçüncü ikizleri doğurucam
Helal olsun sana. Allah kolaylik versin cnm. Sen iyi bi dinlenmeyi haketmissin. Tek yumurta ikizi mi ]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…