- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.841
kaç yasindasiniz bilmiyorum ama ben yirmi yaşındayım iki tane altı aylık paşa var bende de. en baştan tek bakıyorum
çok zorlandım üç ay hiç kimse yardima gelmedi zaten annem de u uzakta.ama üç aydan sonra bi düzen başlıyor
ben yapabilirim de kendini motive et.benim eşim bile ben anlamam deyip kenara cekilrdi bazen. ama çok zevkli gercekten
benim Bebeklerim de çok gazliydi bacak hareketleri yap.iki bacağında karnına doğru it sonra karnını saat yönünde biraz ov sonra tekrar it bacakları bunu
bi kaç defa tetrarlA.gaz dMlasida sab simplex. kullandım çok da memnun kaldım.ek gıda işine dört ayın sonunda başladım yavaş yavaş.yiceklerni sıraya koydum verebilecegim şeyler zaten ilk başta kısıtlı.kendine program yap gerçekten ise yariyo. bebeklerle temizlik falan zor oluyo ama bi gününü çamaşır bi gün temizlik günü yap.bi gün geceden bi kaç türlü yemek yap.akşamları zorlanmassin. ben böyle atlattım hala da bu düzende gidiyoruz
kesinlikle geceyi bilsinler isig kapat uyku düzeni saglamya çalış ilerde çok işine yarar.benimkiler yalanci emzik bile almadılar. biberonla uyuyorlar. ama şunu unutma canım allah bi kolayligini veriyo. kimseye minnet etme demem ama mirin kirin edenlerde boşver.o bebeklerin annesi sensin en iyi sen bakarsın
kaç yasindasiniz bilmiyorum ama ben yirmi yaşındayım iki tane altı aylık paşa var bende de. en baştan tek bakıyorum
çok zorlandım üç ay hiç kimse yardima gelmedi zaten annem de u uzakta.ama üç aydan sonra bi düzen başlıyor
ben yapabilirim de kendini motive et.benim eşim bile ben anlamam deyip kenara cekilrdi bazen. ama çok zevkli gercekten
benim Bebeklerim de çok gazliydi bacak hareketleri yap.iki bacağında karnına doğru it sonra karnını saat yönünde biraz ov sonra tekrar it bacakları bunu
bi kaç defa tetrarlA.gaz dMlasida sab simplex. kullandım çok da memnun kaldım.ek gıda işine dört ayın sonunda başladım yavaş yavaş.yiceklerni sıraya koydum verebilecegim şeyler zaten ilk başta kısıtlı.kendine program yap gerçekten ise yariyo. bebeklerle temizlik falan zor oluyo ama bi gününü çamaşır bi gün temizlik günü yap.bi gün geceden bi kaç türlü yemek yap.akşamları zorlanmassin. ben böyle atlattım hala da bu düzende gidiyoruz
kesinlikle geceyi bilsinler isig kapat uyku düzeni saglamya çalış ilerde çok işine yarar.benimkiler yalanci emzik bile almadılar. biberonla uyuyorlar. ama şunu unutma canım allah bi kolayligini veriyo. kimseye minnet etme demem ama mirin kirin edenlerde boşver.o bebeklerin annesi sensin en iyi sen bakarsın
canım Allah senden razı olsun. ne güzel motive ediyorsun insanı ben 32 yaşındayım 7 seneden sonra tedaviyle oldu ikizlerim çok şükür.bugün 4. günüm birşekilde gidiyor bakalım. kayınvalidem de yok vefat etmiş eşim 18 yaşındayken.o ilacı bende kullanıyorum pek fayda etmedi benimkilere .emzirdiğim için benimde beslenmem lazım artık arada derede komposto fln yaparım. evet Allah bir kolaylığını verir inşalah. hergün dua ediyorum bu günümü kolayla allahım diye. günde 3 defa mama sonrasında emziriyorum sen emziriyor musun ankarada mısın
Helal olsun valla ne deyim:)hayranlıkla okudum.bende 25 yalındayım 2 hafta sona gelecek paşalarım:)tek bakabilmeyi umuyorum.inş beceririmde kendimle gurur duyarım
allah sağlıklı doğumlar nasip etsin. bakarsın ınş. biz ikiz anneleriyiz her şeyin üstesinden geliriz ınş. kendine de bebisler ede dikkat et ♥♥♥
ilk önce ikisini de Emzirdim sonra mama verdim. yetişmediği m zaman biberon verdim . sonra da ikisini de aynı anda uyutmaya çalıştmBende senin gibi ikisini aynı anda uyandırıp beslemeye calışıyım dimi,dahamı kolay oluyo?birini emzirirken diğerini biberonlamı besledin?ben öyle yapıyım diyorum.süt sağma aletide aldım biberonla beslerim birini
ilk önce ikisini de Emzirdim sonra mama verdim. yetişmediği m zaman biberon verdim . sonra da ikisini de aynı anda uyutmaya çalıştm
ikisi de mizmizlandiginda birine mama ver. mamani yanına hazırla koy. mizmizlanirsa verirsin. birini emzirirken mama yapmak zorunda kalmasn.
bugün müthiş uykusuz bir gece geçirdik
uyandılar gece, 2.5 saat uyanık durdular, sürekli mızırdandılar
sabah bir baktım oğlumun dişi çıkmış
dün yoktu inan ki
anlamadım ya bir gecede diş çıkar mı?
bugün müthiş uykusuz bir gece geçirdik
uyandılar gece, 2.5 saat uyanık durdular, sürekli mızırdandılar
sabah bir baktım oğlumun dişi çıkmış
dün yoktu inan ki
anlamadım ya bir gecede diş çıkar mı?
Hayırlı olsunmu denir bilemedim:)kızlar ben bişeye dikkat ettim ikiz bebekler herşeyi daha erken yaşıyo sanki?diş konusuda öyle.bi arkdaşımın 9 aylık kızı var henüz dişi yok.
canım tavsiye ederim peyniri severek yiyorlar.
ne güzel maşallah sana,inşallah benim de tek bakıp üstüne misafir agırladıgım günler yakındır :) ben anca geziyorum daha misafir agırlamadım,en son geçen pazar kar sogugunda eyüp sultana gittik maaile
benim etrafımda da iki kere ikizlere hamile kalan birkaç tanıdıgım var o yüzden aşinayım hayat işte iyi mi kötü mü belli degil :) rabbim hepsine saglık versin.beni yumurtaya doktorum 6. ayda başlattı.daha dogrusu ben 6. ayda gittim,yoksa o daha önce başlatacaktı.
ben herşeyi direkt verdim maşallah yediler de kızım bu aralar yemeyip beni üzüyor dişi mi acaba diye düşünüyorum.
Bn haftada bir iki mutlaka misafir alıyorum birini arabaya birini yürüteçe koyup mutfakta işimi yapıyorum bikeresinde haftada 32 kişi ağırlamıştım tek başıma ama gelin bide bana sorun bebeklerle misafir ağırlamak çok zor seviyorum misafiri sma oturanıyomki hizmet edip çocuk bakmaktan
Hayırlı olsunmu denir bilemedim:)kızlar ben bişeye dikkat ettim ikiz bebekler herşeyi daha erken yaşıyo sanki?diş konusuda öyle.bi arkdaşımın 9 aylık kızı var henüz dişi yok.
hiç kızarıklık, morarma, tomurcaklanma yok muydu? diğerleri de gelir peşpeşe.
ben bizimkilerin dişlerini hep bakıyorum. zaten geliyor gözüküyor. patlayıp patlamadığını kontrol ediyorum her gün. aylinde 8 selinde 6 diş var şuan. kanama da yaptı çıkarırken ama çok az.
tez zamanda çıksın da dişleri mızmızlıkları son bulsun.
diş olayı her bebekte değişir. aylin 7,5 aylıkken çıkardı. selin 9 aylıkken.
kuzularım
alkış deyince alkışlıyorlar
baba, dede, mama diyebiliyorlar
kızım dede gel diyor bariz şekilde
gel deyince geliyorlar
birbirlerine ve bize cee yapıyorlar
biri ne yaparsa diğeri de aynısını yapıyor
odadan arka arkaya çıkıyorlar
ilk hedefleri mutfak çekmeceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?