2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım Allah senden razı olsun. ne güzel motive ediyorsun insanı ben 32 yaşındayım 7 seneden sonra tedaviyle oldu ikizlerim çok şükür.bugün 4. günüm birşekilde gidiyor bakalım. kayınvalidem de yok vefat etmiş eşim 18 yaşındayken.o ilacı bende kullanıyorum pek fayda etmedi benimkilere .emzirdiğim için benimde beslenmem lazım artık arada derede komposto fln yaparım. evet Allah bir kolaylığını verir inşalah. hergün dua ediyorum bu günümü kolayla allahım diye. günde 3 defa mama sonrasında emziriyorum sen emziriyor musun ankarada mısın

sevgili ikiz anneleri, bebeğimin biri kırkımız çıktığından beri sağa, diğeri hep arkaya yatar oldu ne yaptıysam uyurken yön değiştiremiyorum. sağa yatanın kafasında hafif o tarafa basıklık oldu diğerinin de arkası düzleşti. theraline diye bir yastık aldık medikal ortası çukur ama yine yatmıyorlar kafalarını yastıktan düşürüp tekrar istedikleri yönde yatıyorlar. ne yapacağımı bilemiyorum zamanla düzelir mi yoksa benim bıcırıkların kafası yamuk mu olacak

Helal olsun valla ne deyim:)hayranlıkla okudum.bende 25 yalındayım 2 hafta sona gelecek paşalarım:)tek bakabilmeyi umuyorum.inş beceririmde kendimle gurur duyarım

ben de beş ay emzirdim. sutum azaldı kendime hiç bakamiyodum.sonra da süt üm kesildi.inşallah ablacim allah ailenle evlatlarinla uzun ömürler versin . allah hepimizin yardimcisi olsun. bebekleri mi ben hep aynı vakitlerde uyandirdim. çünkü daha kolayima geliyo du.ikisininde karnını doyuruyodum sonra uyutuyodum bana da böylece vakit kaliyo du. öteki türlü biri uyuyo biri uyanıyo zor yani. ama her sekilde insana rabbim bi kolaylık veriyo inşallah sağlıklı ca
buyuturuz bebeklerimizi.kolay gelsin allaha emanet olun......♡♥♥♥♡♥♥♥

Helal olsun valla ne deyim:)hayranlıkla okudum.bende 25 yalındayım 2 hafta sona gelecek paşalarım:)tek bakabilmeyi umuyorum.inş beceririmde kendimle gurur duyarım

allah sağlıklı doğumlar nasip etsin. bakarsın ınş. biz ikiz anneleriyiz her şeyin üstesinden geliriz ınş. kendine de bebisler ede dikkat et ♥♥♥

allah sağlıklı doğumlar nasip etsin. bakarsın ınş. biz ikiz anneleriyiz her şeyin üstesinden geliriz ınş. kendine de bebisler ede dikkat et ♥♥♥

Bende senin gibi ikisini aynı anda uyandırıp beslemeye calışıyım dimi,dahamı kolay oluyo?birini emzirirken diğerini biberonlamı besledin?ben öyle yapıyım diyorum.süt sağma aletide aldım biberonla beslerim birini

ilk önce ikisini de Emzirdim sonra mama verdim. yetişmediği m zaman biberon verdim . sonra da ikisini de aynı anda uyutmaya çalıştm
ikisi de mizmizlandiginda birine mama ver. mamani yanına hazırla koy. mizmizlanirsa verirsin. birini emzirirken mama yapmak zorunda kalmasn.

Sağolasın canım allah kolaylık sabır versin hepimize

bugün en sevdiğim günlerden cumartesi yani bugün anneanneye gidiyoruz bugün sabah a kadar uyku var.haftanın bir günü uyku on numara oluyo.
ege zaten bugün çok huzursuzdu.gece baya mizirdandi.öksürük yuzunden heralde.neyse hazirlanmaya basliyim pazar günü gorusuruz özel ve güzel anneler ve tatlı mi tatlı bebisleri. .kendinize dikkat edin allaha emanet olun sizleri çok seviyorum iyi ki burayla tanismisim ikiz anneleri sanki benim ailem gibi oldu söylemek istedim öptüm.pazar günü gorusuruz. ....bu arada emziren annelerede bol bol sütlü günler herkese kolay gelsin. ya bi türlü gidemiyorum dimi

bugün müthiş uykusuz bir gece geçirdik
uyandılar gece, 2.5 saat uyanık durdular, sürekli mızırdandılar
sabah bir baktım oğlumun dişi çıkmış
dün yoktu inan ki
anlamadım ya bir gecede diş çıkar mı?

Son düzenleme:

Hayırlı olsunmu denir bilemedim:)kızlar ben bişeye dikkat ettim ikiz bebekler herşeyi daha erken yaşıyo sanki?diş konusuda öyle.bi arkdaşımın 9 aylık kızı var henüz dişi yok.

Hayırlı olsunmu denir bilemedim:)kızlar ben bişeye dikkat ettim ikiz bebekler herşeyi daha erken yaşıyo sanki?diş konusuda öyle.bi arkdaşımın 9 aylık kızı var henüz dişi yok.

hiç kızarıklık, morarma, tomurcaklanma yok muydu? diğerleri de gelir peşpeşe.
ben bizimkilerin dişlerini hep bakıyorum. zaten geliyor gözüküyor. patlayıp patlamadığını kontrol ediyorum her gün. aylinde 8 selinde 6 diş var şuan. kanama da yaptı çıkarırken ama çok az.
tez zamanda çıksın da dişleri mızmızlıkları son bulsun.
diş olayı her bebekte değişir. aylin 7,5 aylıkken çıkardı. selin 9 aylıkken.

Bn haftada bir iki mutlaka misafir alıyorum birini arabaya birini yürüteçe koyup mutfakta işimi yapıyorum bikeresinde haftada 32 kişi ağırlamıştım tek başıma ama gelin bide bana sorun bebeklerle misafir ağırlamak çok zor seviyorum misafiri sma oturanıyomki hizmet edip çocuk bakmaktan

Son düzenleme:

Canım sana maşallah sen mutfaktan hiç çıkmıyorsun ki. Benim mutfağım çok soğuk oluyor tek petek büyük mutfak oyüzden onları yanımda Tutamıyorum mutfakta olunca. Küçük kızım çok huysuz benim hep kucak hep naz. Bendr çok severim misafir ama dediğin gibi onlarla ilgilenemiyorum yada hazırlık yapıcam diyr kızlarla ilgilenemiyorum.

Merhaba ikiz anneleri benimde haftaya 4 ayı dolduracak iki kızım var ikiz annesi ne kadar zor olsada bir o kadarda eğlenceli
bebklerine tek bakan anneleri tebrik ediyorum umarım bıraz buyuyunce bende tek başıma ıdaere edebilirim.şuan annemle bakıyorum bebeklerime.çünkü kayınvalidem ilk gunden kaytardı
insan torununu sevmezmi bakmazmı ılgılenmezmı anlamıyorum. neyse boşverelim onu :))
Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın...

bence tam da öyle değil
erken doğdukları için bence gelişimleri biraz geriden bile gelebiliyor
mesela benimkiler biraz geç döndüler
biraz geç oturdular tam olarak
diş olayı çok farklı
kız kardeşimin kızının dişleri 12. ayında çıktı

yoktu canım
her gün kalkar kalkmaz ve gün içinde mutlaka bakıyorum
erenin dişleri çok garip çıktı zaten
alttan tek diş çıktı
sonra da üstten köpek dişleri çıktı
sonra alttan bir diş çıkmıştı ki bugün alttan üçüncüsü çıkmış
kabarmamıştı
ama ikisi de müthiş huzursuzdu

evinde misafir ağırlayanlar
helal olsun size
kolay kolay kimseye gitmiyorum, kimseyi de davet etmiyorum açıkçası
eğer gelmesi gerekiyorsa da her şeyi hazır alıyorum, kusura bakmayın diyorum

müthiş bir grip salgını var
kendimize ve kuzularımıza dikkat edelim
grip bizlere gelmesin inşallah

kuzularım

alkış deyince alkışlıyorlar
baba, dede, mama diyebiliyorlar
kızım dede gel diyor bariz şekilde
gel deyince geliyorlar
birbirlerine ve bize cee yapıyorlar
biri ne yaparsa diğeri de aynısını yapıyor
odadan arka arkaya çıkıyorlar
ilk hedefleri mutfak çekmeceleri

Bende en çok birbirleriyle anlaştıkları,oynadıkları günleri hayal ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…