2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Sağol canım güzel dileklerin için.zormuş valla ikiz gebelik:)tek bebek taşıyıp naz yapanlara kızıyorum artık içimden:)

geçen gün kızımı alıp gezmeye gittim oglumu eşime bıraktım.o kadar rahattım ki anlatamam.arkadaşım bu sana hiç geliyordur di mi diyor valla ne yalan söyliyim öyle dedim ama oglumu çooook özledimmmm

Erken canım bence. Ben portakala bile yeni başladım sayılır gaz yapan bir meyve ama baktım dokunmuyor hemde sevdiler. Bu arada anca bu akşam peynir mayaladım bakalım nasıl olcak yarın söylerim

Erken canım bence. Ben portakala bile yeni başladım sayılır gaz yapan bir meyve ama baktım dokunmuyor hemde sevdiler. Bu arada anca bu akşam peynir mayaladım bakalım nasıl olcak yarın söylerim

ben mandalina da veriyorum epeydiir,dokunmadı.portakal daha agırdır degil mi başlasam mı.ya bir grip salgını var ya,ondan c vitaminine asılmaya çalışıyorum.
canım peynir yogurt gibi oluyor,rahat yiyor benimkiler.

evinde misafir ağırlayanlar
helal olsun size
kolay kolay kimseye gitmiyorum, kimseyi de davet etmiyorum açıkçası
eğer gelmesi gerekiyorsa da her şeyi hazır alıyorum, kusura bakmayın diyorum

duygucum ben de misafir agırlıyorum ama annem varken o sayılır mı
ben daimi gezenlerdenim,çocuklarımı da alıştırdım başta çok yaygara yaptılar ama alıştılar

Kızlar bebeklerime bişey oldu ya dün herzamanki gibi beslendik kahvaltı meyve suyu (elma havuç) vitamin çorbası geçen haftada yaptım (brokoli soğan mercimek prinç maydonoz patates havuç) akşamda gece maması yerken yemek istemedi büyük kızım neyse küçüğünü yedireyim dedim oda olduğu gibi kustu çok Afedersiniz ikiside recep ivedik gibi üstten acaip bi şekilde gaz çıkardı çok değişikti sesi. İkiside kustu sabah oldu ve hala gazlılar gece emiyorlar gazını çıkarıyorum yine aynı ses. Kendim değişik olarak soğan kürü uyguladım acaba o mu dokundu aklıma birtek o geliyor ( soğan kürü nüde grip olduğum için yapayım demiştim) ateşleri vs yok ishal değiller şimdilik ne yapsam dra ömo götürsem yoksa geçici bi durummudur

canım allah kolaylk versin öncelikle.ara ara benimkilere de gaz vuruyor sinir oluyorum kocaman oldular hala ne gazı diye.
canım sogan gaz yapar mı bilmem ama,brokoli benimkileri mahvetmişti.kızım sabahtan akşama kadar afedersin bagıra bagıra ıkınıyor ve hiçbirşey yapamıyordu.enfeksiyon kapıp serum yedikten sonra brokoliyi çıkartayım dedim, çok rahatladı.meger brokoli mahvetmiş kızımı.ne kaka yapabiliyor ne gaz çıkarabiliyordu alttan da üstten de.ama oglumu etkilememişti.bebekten bebege fark ediyor tabii ki.
benimkiler de bu ara kusuyorlar anlam veremiyorum.salgına mı yakalandılar yoksa bilmiyorum ki.ogluma da yogurt yedirdim,daha yogurt mideye inmeden,kavanozu ters çevirip yere dökmüşsün gibi kustu.yani kusmugu hiç kokmuyordu sindirmemiş mideye gitmemiş daha.
anlamıyorum ben de gerçekten bu duruma açıklık getirebilecek biri varsa ne iyi olur..

Amin canım allah hepimize kolaylık versin. Brokoliyi 3.defa verdim canım diğerlerinde böyle bişi yaşamadım. Kusmasıda fışkırtıryor resmen gazla çok değişik ya ilk defa karşılaştım bu arada peynir tutmamış canım sen makinede yaptığın için tutmuş olabilir. Ama kendim başka türlü deneyeceğim nette anlatılan gibi yapınca söylerim artık

canım ben peynirini epey koyuyordum ama.bir tatlı kaşıgı diyor kullanım klavuzunda,ben bir yemek kaşıgını geçiyordum.
canım bir de benim kız enfeksiyon kapınca öyle fışkırtır gibi kusmuştu.doktora götürdük yedigi birşey taze degil dedi ondan dedi.serum aldı kuzum 2.5 saat.gece uykuları nasıl? bence doktorunu arayıp bir sor.

amin canm Allah ısteyen herkese nasip etsin ben gebelik zehirlenmesi gecırmek uzereydim hep sınırda devam ettim yüksek tansıyonumda vardı. ama mutlu sonla bitti cok şükür :))sende kavuşursun inşallah sağlıklı sekilde bebklerine

2.5 bardak kaynayan suya orta boy soğanı 4 deyada 6 ya bölüp 5 dk kısık ateşte kaynatıp ılığınca içiyorum.süper işeyarıyor

Gece uykuları idare ederdi canım şimdi iyi gibiler bugün sade tarhana yapayım bari

Geçmiş olsun canım soğan suyunu tavsiye ettim ama ben deneyemedim benımkilere soğan gaz yapıyor ben soğan yıyınce bır sure emzirmıyorum mamayla besliyorum.ama soğanın suyunda tereddüt ettim yaparmı acaba dıye sonuçda yemeklerede katıyoruz soğanı :44::44:

Teşekkür ederim canım soğan yapmamıştır diye düşünüyorum çorbalarına da katıyorum ben bi türlü çözemedim neyin dokunduğunu belki brokolidir bu sefer biraz hasta gibiler iştahları yok acaba midelrrimi hassas bu dönemde

dönemsel herhalde ya.iştahlı oglum bile agzını açmıyor bir iki gündür.ben de anlamadım.şu grip salgınından korkuyorum.

kızlar spora başladım bugün.ama ne hammışım elim kolum tutmuyor..

helal olsun sana
sürekli aklımda ama bir türlü başlayamadım ben
kaç kilosun şuan
veee hedefin ne?

57 kiloyum
hedefim 52 ama deliler gibi yiyorum
rejim yapamam ama inşallah spor yapabilirim

helal olsun sana
sürekli aklımda ama bir türlü başlayamadım ben
kaç kilosun şuan
veee hedefin ne?

57 kiloyum
hedefim 52 ama deliler gibi yiyorum
rejim yapamam ama inşallah spor yapabilirim

senin iki katınım ben duygu ya kilonda birşey yok ki.e azıcık fazlalık olur benim kilom çok fazla şu an.süt vermeyi bıraktıgım anda şiştim tekrar.bir de antidepresanlar feci kilo aldırdı.
canım annem yanımda yoksa ben de tek başıma yapamazdım bir de çalışmıyorum.
97 idim en son,80e düşmek istiyorum.ama annem yokken yapabilir miyim bilmiyorum.ben 115le doguma gittim 30 civarı kilo aldım.aile yadigarı bir yapım var yüzücüler gibi,o yüzden 70in altına düşemiyorum.bunu ben degil gittigim endokrin uzmanı söylemişti.çok dua ettim kızım minyon olsun diye,çok şükür öyle oldu :)

Kilo mevzusuna hiç girmesek:) tam 12 kg fazlam var hamile kaldığım kilodan sorma söylemek bile istemiyorum kilomu:)

Peyniri yaptım canım çok güzel oldu sevdiler hemde çok kolay beş dk lık bişi.yarım lt den az sütü yoğurt yaptığımız ısıda kaynatıp soğuttum içinede yarımla tam arasında limon sıktım limonun ölçüsü çok önemli değilmiş beş dk bekledim hemen kesildi süt zaten sonrada tülbentte süzdüm iki gün kahvaltıya yetecek kadar peynir oldu. Suyunud dökmeyecekmişiz ılıkken kavonoza koydum mamalarına katılabiliyormuş çok yararlıymış özgür şefin tarifi bu.ben ve kızları sevdik

hkere canım peynirle mayalamadın mı?? sadece limon suyu ve sütle mi yapılıyor?? lor peyniri mi oluyor,ben bu tarifi hatırlar gibiyim çünkü.afiyet olsun sizlere canımm

kızlar tüm adele agrılarıma ragmen bugün de spora devam ettim.inşallah şu kilolardan kurtulurum,koca dolap içine giremedigim kıyafetlerle dolu...

süt veren anneler siz kiloyu hiç takmayın.tabii ki yiyeceksiniz nasıl süt olacak yoksa.ben de verebilsem bu kadar kilo almazdım çünkü dogumdan sonraki kilomun üstündeyim şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…