2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hkere canım peynirle mayalamadın mı?? sadece limon suyu ve sütle mi yapılıyor?? lor peyniri mi oluyor,ben bu tarifi hatırlar gibiyim çünkü.afiyet olsun sizlere canımm

Canım lor gibi oldu sadece limon suyu ile. Ama tadı yumuşaklığı çok güzel oldu hemdr pratik. Birde yoğurt ile yapılan varmış bi arada onu deneyeceğim bakalım hangisi daha güzel olacak
Peynirle yaptığım hiç tutmadı yaa

yarım litre süte iki yemek kaşığı yoğurt koyup kaynatıyordum, sonrada bir tülbentte süzüyordum
ben 3 ay boyunca peynirlerini böyle yaptım
şu an büyüdüğümüz için labne ve kaşar peyniri tüketiyoruz
kolay gelsin

canım dedigin gibi ben makinede yaptıgım için belki de tuttu peynirler.onu ben de deneyeyim.bu gece mayalamaya üşendim valla,tuzuz peynir verecegim annem getirmişti.daha yeni kalktı bızdıklarım hemen kahvaltıya

kızlar bu arada dün gece ilk defa karyolalarında yatırdım çocuklarımı.çok sık uyandılar.artık uykusuzluk annemle bana tak etti,yanımızıa aldık çocukları,eşim 7 gibi gidince.hiç kalkmadan bu saate kadar uyudular.yadırgadılar herhalde degil mi?
ama pes etmeyecegim alıştıracagım yoksa ileride daha zor olacak.

keşke olsa canım..karyolalarını yadırgadılar herhalde çok uyandılar.
işte tecrübe olsun sana,dogar dogmaz gece uyuduklarında yataklarından başka bir yerde yatırma.

Benimkiler doğduklarından beri beşikte yatıyor ama küçük kızım bi aydır hep yanımda yatmak istiyor emiyor uyuyor yatırıyrom on dk sonra yine avazı çıktığı kadar bağırma uykudan kafasını bile Tutamıyor emmeden susumuyor yanımda olursa keyfi yerinde ama hep bi tarafta yatmaktan ben rahatsız oluyorum inatlaşıyorum yerinde yatsın diyr bı sefer beni uykusuz bırakıyor. İyiki birbirlerinin sesine uyanmıyorlar yoksa halim haraptı

keşke olsa canım..karyolalarını yadırgadılar herhalde çok uyandılar.
işte tecrübe olsun sana,dogar dogmaz gece uyuduklarında yataklarından başka bir yerde yatırma.

Benimkiler doğduklarından beri beşikte yatıyor ama küçük kızım bi aydır hep yanımda yatmak istiyor emiyor uyuyor yatırıyrom on dk sonra yine avazı çıktığı kadar bağırma uykudan kafasını bile Tutamıyor emmeden susumuyor yanımda olursa keyfi yerinde ama hep bi tarafta yatmaktan ben rahatsız oluyorum inatlaşıyorum yerinde yatsın diyr bı sefer beni uykusuz bırakıyor. İyiki birbirlerinin sesine uyanmıyorlar yoksa halim haraptı

Meraba arkadaşlar, benim bebeklerimde dün 1 yaşını doldurdular. Zaman o kadaaar çabuk geçtiki hiç bişey anlamadım. Dolu dolu çok güzel çok keyifli geçti. Arada sıkıntılı anlar günlerde oldu tabi ama geçen bir yılı düşününce aklıma sadece güzel anlar geliyo. Bir yaş bitince çok büyük değişiklikler olmasını beklemiyodum zaten, uyku düzensizliği aynen devam ediyo malesef. Onun düzelmesi için hedefim yaz mevsimi :) inşallah. Ben bir yaşına kadar hep yanlarındaydım ve tuz, hazır gıda, bebe büskivisi, mama hiçbirini vermedim. İlk 6 ay sadece anne sütü emdiler. Şimdide öyle devam ediyoruz, inek sütünün tadına baktırıyorum, kontrolden sonra onuda gün içinde düzenli vermeyi düşünüyorum. Oğlum ilk başlarda yoğurdu kesinlikle yemiyodu şimdi çok şükür yiyo. Bugünlerde kızımın peynirle sorunu var. Yaniii bebeklerin tam düzeni oturdu diye bişey olmuyo malesef, ya da ben beceremiyorum. İkisinde de yürüme çabaları var bu ara, oğlum devamlı kanepelerin tepesinde, o düşmesin diye onu kontrol ederken kızım düşüyo, ikiz olunca ikisine aynı anda yetişmek zor oluyo ama Allah bize ona göre yetenekler vermiş heralde, kollarım bacaklarım uzadı. Biri kolumdayken öbürü yavaş düşsün diye ayaklarımla kontrol etmekten :)) Şimdi onlardan beklentim konuşmaları. Kısaca da şunu söyleyim onlarla vakit geçirmek her geçen gün daha keyifli. Bırakıp nasıl işe gitcem bilmiyorum

Öylemi,ben bilmiyodum alçak yastık yapmıştım kullanmayız bizde o zaman

cnm merhaba ben yastığı gaz çıkartma amaçlı kullandım.. doktor bi arkadaşım söylemişti büyük ama içi çok dolu olmayan yastığa yüzü koyun yatırıyodum tabi ayaklar dizden itibaren yastığın aşağısında olacak karınlarından itibaren yastıkta olacak şekilde kafalarını yan çevirip yatırıyodum ve hafif popolarına vuruyodum gazlarını böyle çıkarttırıyodum tek başıma olduğum için.. eğer başın sıkışırsa bu şekilde deneyebilirsin yastık olayını rahat oluyo..

ne gzl yazmışsın..daha nice yaşları olsun inşallah…sende yalnız bakanlardanmısın?

anladım canım…yastık ince olcak ve karınlarının altında olcak yani dimi…yalnızmısın sen…bende çok istiyorum yalnız bakmayı

kızlar benimkilere ne oldu bugün bilmiyorum...sabahtan beri aglıyorlar bagırıyorlar ne yere koyabiliyorum ne yürüteçte duruyorlar ne kucakta...iştahsızlar yemiyorlar..sabır sabır çeke çeke akşamı ettim.sabah açtıgım süpürgeyi daha şimdi bitirebildim.ne oluyor bunlara anlamıyorum.diş heralde,doktor oglum için 4 tane birden gelecek demişti.ama fıttıracaktım bir ara o derece.

maşallah size,rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
şu bebeklere verilmeyecekleri bir de ben çevreme anlatabilsem...arkamı dönüyorum veriyorlar.

Canım nerdeyse aynı durumdayız. Üstüne birde iki gecedir büyük kızım üçte kalkıp beşe kadar uyumuyor diğer yandan öteki hep yanımda olmak istiyor hastayız üstüne bakanımız yok

Canım nerdeyse aynı durumdayız. Üstüne birde iki gecedir büyük kızım üçte kalkıp beşe kadar uyumuyor diğer yandan öteki hep yanımda olmak istiyor hastayız üstüne bakanımız yok

geçmiş olsun canım..neden oldu niye oldu anlayamıyorum.hiçbirşeyle tatmin olmuyorlar.baby first açayım biraz oyalanırlar dedim o da yok.benimkiler karyolalarını da istemedi.zırt pırt bagırdılar.ne zaman büyüyecek bunlar...
neden uyumuyor canım senin kız ??

Teşekkür ederim canım inşallah geçer iyileşiriz. Ah bi bilsem neden uyumuyor emmiyor sallıyorum ortalığı yıkıyor poposunu havaya atıyor bağırıyor. Gazını alıyorum ama neden böyle yapıyor iki gecedir bilmiyorum var bi sıkıntısı ama anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…