- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.941
kızımın ateşi 37 39 arası degişiyor.3 saate ateşi 39 oluyor şurup verince 37.5 a düşüyor.3 saat sonra tekrar 39...
ayakları dondu,çorap giydireyim dedim,öyle bir ateşlendi ki.
kızımın ateşi 37 39 arası degişiyor.3 saate ateşi 39 oluyor şurup verince 37.5 a düşüyor.3 saat sonra tekrar 39...
ayakları dondu,çorap giydireyim dedim,öyle bir ateşlendi ki.
Sakın uyandırma canım gece alışmasınlar bırak uyusunlar acıkınca uyanırlar zaten sonra alışkanlık oluyor canım sen anlayacaksın zaten göğüslerin artık emzirdikten sonra yumuşayacak o ilk başlardaki dolgunluğu sertliği olmayacak işte ozaman bebeklerin hepsini emişlemiş oluyor sağmayı bırakırsın. Istersen şöyle de deneyebilirsin sağacağın vakitte sağma bir dahaki emmeye kadar göğüslerinde çok süt biriktiyse sağmaya devam et demekki emdikleri yetiyor sütün artıyorSütüm ytiyo diye düşünüyorum. Uyku lari gayet iyi. 3 saat olunca gece uyusalar bile veriyorum biberonla. 4.aydaki aşı 3 tane mi yoksa
Bsnada doktorum iyi dedi ama kafam karıştı ya. Elhamdulillah huzursuzlukları yok.gece uykulari da cok iyi. Saatlerinin dolmasini beklemiyorum zaten. Ama cok denedim mesela biberonla veriyorum diyelim.2 bucuk 3 saatte bir 100ml iciyorlarsa 1 buçuk saatte bir verince ancak 50 ml iciyolar. Sen süt sagma yi ne zaman birakmistin?
işten gelince bir sarılmamız var görmelisiniz
onlar beni yalıyor ben onları
Canım ateşten çocuğun elleri ayakları soğur der annem hep o yüzden giydirmek doğru değil. Evin sıcaktır zaten
nefisecim yavruna çok geçmiş olsun
vücut ısısı arttığı için bebeğinin elleri ve aykları soğuyor
sakın giydirme
onlar vücudun sigortası
vücut soğutarak dengesini bulacak
üşüyor zannetme
emin ol hiç üşümüyorlar
oğlum 6. hastalık olduğunda gece bile
kolsuz çıtçıtlı badi ile yatırdım
ateşi 39.5 i görüyordu
eşim çocuğu zatüre yapacaksın dedi ama
şükür hiçbir şey olmadı
Dediğin gibi yapıcam bakalim. 2 öğünde bir sagicam. Doya doya emsin kuzucuklar :) ya kızımın biri çok telaşlı emmek istiyor mu istemiyor mu anlayamıyorum bi turlu. Çoğu zaman biberonla ne içtiğini görünce içim rahat ediyo :) hkere cnm sende şu cizelgeden yapsana. Kim ne kadarlik oldu görelim bilelim
Canım ben mobilden giriyorum zatrn sizin çizelgeleride göremiyorum bebeklerim sekiz ayın içindeler.
Sağmayı bıraksanda arada bi öğün mutlaka biberondan ver unutturma canım benimkiler bu hafta yeni yeni alıştı biberon a. Kolaylık oluyor gerçekten.dışarı çıksam çok oyalanamıyordum acıkma saatleri gelirddiye her yerde emziremiyorsun ortam müsait olmuyor malesef.
Kolaylık ki ne kolaylik. Hem biberon hemde emzik hakkaten işleri cok kolaylaştırıyo.bakalim kızları 22:30 da doyurdum altlarini da değiştirdim şimdi uyuyolar. Bakalim gece kaçta kalkacaklar. Dediğiniz gibi gece kacta uyanirlarsa o saatte doyurucam ikisinide. Yarin durumu bildiririm :) sıkıntı olmazsa aç kalmaları yani büyük kolaylık olur bana da. Saat hesabı yapmamış olurum gece gece
Kızlar bişi sorcam belki saçma olabilşr:)bebekleri doyurdum diyelim,uyumaları için altlarını pisletmelerinimi bekliycem?alt değiştirmeden uyumazlarmı?
Bide doyurduktan sona gazları kaç dkda çıkıyo.kendlerimi çıkarıyo yoksa kucakta pışpışlıyomusunuz?:)
arkadaşlar hümeyram hiç iyi degil,ateşi 39.5tan aşagı düşmüyor... gece doktora gittik,ateş yüksekliginden çırılçıplak eve döndük.virüs kapmış,3 4 gün ateşi seni ugraştıracak dedi doktor.fitil şurup kar etmiyor.huzursuz huysuz devamlı aglıyor uykusu yok...dualarınızı bekliyorum...
Kendileri çıkaramıyor canım sırtını sıvazlıyoruz yada yaptığın o yastıklara yüz üstü yatır bacakları yastığın dışında kalacak midesini yastık sıkıştırır gibi olacak daha kolay çıkıyor gazı. Bazı bebeğide yedikten sonra hemen kımıldatmamak gerek kusmasına sebep oluyor. Sen duruma göre bakarsın bebeğin sırtını sıvazla baktın çıkarmıyor yastığı dene. Benim küçüğüm çokn uğraştırdı beni. İnanırmısın pırt yapacak ona bile ağlıyordu.yastık olayı alttan gaz çıkarmasınada iyi geliyor. Biz şimdi ne desek ne anlatsak olmuyor onlar herşeyi uygulamalı öğretecekler inşallah.
İnşallah şöyle bi beş saat deliksiz uyurlarsa sende dinlenirsin ah nr büyük nimet valla. Benimkiler emzikte almıyor şimdi sadece diş kaşımak için oynuyorlarKolaylık ki ne kolaylik. Hem biberon hemde emzik hakkaten işleri cok kolaylaştırıyo.bakalim kızları 22:30 da doyurdum altlarini da değiştirdim şimdi uyuyolar. Bakalim gece kaçta kalkacaklar. Dediğiniz gibi gece kacta uyanirlarsa o saatte doyurucam ikisinide. Yarin durumu bildiririm :) sıkıntı olmazsa aç kalmaları yani büyük kolaylık olur bana da. Saat hesabı yapmamış olurum gece gece
Allah razı olsun canım.iyiki yapmışım yastıkları:)miniciklerken yüzüstü yatırmak sakıncalı değil dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?