2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar dışarıdaydım bugün oglumla.kızımı anneme bırakıp arkadaşıma gittim.anneme gideyim mi dedim,git kafanı dagıt dedi.
kızım gece daha iyi uyudu.11.30ta yattı 05.00a kadar uyanmadı.gece aldırdıgım ılık duş sanırım iyi geldi çocugum uyudu biraz.sen de uyusaydın diyebilirsiniz,oglum sagolsun hiç şaşmadan 2 saatte bir uyanarak uykumun içine gül dikti
bugün ateşi 37.5 38 aralıgında degişiyor.yavaş yavaş toparlanıyor ama hala keyifsiz ve iştahsız.

Uyandırma canım zaten bu uykular çok sürmeyecek dişlere sebep tekrar düzen.oyüzden bu uykuların tadını çıkar dinlenmeye bak. Şekerleri düşmez artık kocaman oldu onlar annesi:)
Oh canım gezmelerin tadını çıkar kızında iyice düzelir inşallah ah birde benim yanımda biri olsa bense kaçsam biyerlere

Yanınızda yatmaya alışmasınlar sonra:)

alışsınlar canım
kucağa alıştırma, yanında yatmaya alıştırma,ona alıştırma buna alıştırma diyip duruyorlar ama
inan umrumda değil
boşversene canım bir bebek ne kadar anne ve babasıyla yatarki
ben bu müthiş duygunun sonuna kadar tadını çıkarmak istiyorum
o nefeslerini içime çekiyorum ya dünyalar benim oluyor

doktorlar da istediği kadar sizin yanınızda yatsın bebekleriniz diyor, güven duygusu için

geldim canım çok şükür
sen de geldin sayılır

duygu açıkçası ben de sana katılıyorum.çocugu sallıyorum ayagımda diyorum kim duysa aman alıştırma diyor.alıştırmamayı marifet sananlar var bir de etrafımda.bir babası bir ben kucagıma alıyorum,aman alma alışır iş yapamazsın diyorlar.millet ne kadar gamlı baykuş,sanane alıştıran benim sıkıntısı olacaksa ki bence de kısa sürecek zaten,çekecek olan benim.
ama benim şu anki korkum ayakta sallanarak sabahı ettiler birkaç kere.sallamayı bırakınca hep uyandılar.ona alışmalarından korkuyorum.hem bacaklarım felç oluyor hem de hiç uyuyamıyorum.
benim doktor 6. ayda artık odaları ayır demişti.ayırsam bir güzel uykusuz kalıcam sabaha kadar.onun umrunda mı.karyolalarına alıştırayım dedim,saat başı kalktılar.ben de saat başı odamdan çıkıp odalarına gittim.zombi gibi gezdim.iki gece sonra yanıma aldım oglumu valla,kızım da annemin koynunda :)

canım ben de ömür boyu böyle olmıcam o yüzden tadını çıkarmaya çalışıyorum
tek çocukla gezmek o kadar kolay ki

Haklısınız aslında.benimde tek heveslediğim o zaten:)eşimin daha çok:)ortamızda yatırırız dimi diyo:)

canım önceden kucağa alıştırma dediler
hiç umursamadım çünkübir zamanı var her şeyin
şu an istesem de kucağımda oturmuyorlar
sıyrılıp iniveriyorlar yere

erenin uyku problemi çok büyüktü
sadece arabada uyutabiliyorduk
akşamları eşimle 10 km falan yol yapıyorduk
demediklerini bırakmadılar
mahalledekiler bile konuştu
uyutmaya mı gidiyorsunuz diye
umursamadım gittim
çünkü isteğim oğlumun ağlamadan uykuya dalmasıydı
geçecek bir süre sonra dedim ve geçti

Anladım canım inş benimkide cabuk iner.5 kilo şişlik vardır diye tahmin ediyorum:)korse ne zaman takabilirim peki?

bana dgumdan bir iki hafta doktor kullan demişti ama ben zaten sıkıntılıydım aldım ama iç kullanmadım.ama göbek aşagı indi tabii ki.kullansam inmezdi sanırım bu kadar.

Anladım canım sağol.bide kundak konusunda ne düşünüyosunuz siz,biz kundak yapmayı düşünüyoz

ben de ilk bir ay kundak yaptım.yoksa ellerini kollarını çıkarıp kendilerini uyandırıyorlardı.sonra kundakta durmamaya başladılar.bir gece baktım kundak bagı oglumun boynunda,korktum ve bir daha yapmadım.zaten ellerini kollarını bilinçsizce kullanmaları yüzlerine götürmeleri de bitmişti.şimdi de bazen kızımın eli kolu durmadıgı için kollarını baglıyorum,daha kolay geçiyor uykuya.oglumun ise uykuya dalarken elleri gözlerinin üstünde olacak,çekersen kıyamet kopuyor o yüzden ellemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…