- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.981
Uyandırma canım zaten bu uykular çok sürmeyecek dişlere sebep tekrar düzen.oyüzden bu uykuların tadını çıkar dinlenmeye bak. Şekerleri düşmez artık kocaman oldu onlar annesi:)Dun gece konuştuğumuz gibi kizlarimi gece kacta uyanirlarsa o saatte doyurdum. 10:00 da Karinlarini doyurdum 10:40 da ikisi dd uyumuslardi. 3:20 de uyandilar.neredeyse deliksiz uyudular. Biberonla verdim sutlerini gözlerini bile acmadan 7 bucuga kadar daha uyudular. Altlarini değiştirip Karinlarini doyurdum bi uyku daha çektiler 10:20 ye kadar. Şekerleri dusmuyorsa birakayim uyusunlar zaten aşağı yukarı tahmin ettiğim Acikma saatlerinde otomatikman kalkiyorlar.gece uyusunlar demisyin ya bugünbir gibi yattilar 5 te kalktilar. Acaba gündüz uyandirmalimiyim 3 saatten fazla uyurlarsa
Oh canım gezmelerin tadını çıkar kızında iyice düzelir inşallah ah birde benim yanımda biri olsa bense kaçsam biyerlerekızlar dışarıdaydım bugün oglumla.kızımı anneme bırakıp arkadaşıma gittim.anneme gideyim mi dedim,git kafanı dagıt dedi.
kızım gece daha iyi uyudu.11.30ta yattı 05.00a kadar uyanmadı.gece aldırdıgım ılık duş sanırım iyi geldi çocugum uyudu biraz.sen de uyusaydın diyebilirsiniz,oglum sagolsun hiç şaşmadan 2 saatte bir uyanarak uykumun içine gül dikti
bugün ateşi 37.5 38 aralıgında degişiyor.yavaş yavaş toparlanıyor ama hala keyifsiz ve iştahsız.
Yanınızda yatmaya alışmasınlar sonra:)
dogum yaptıgımda ben bu bebeklere bakmak istemiyorum dedigimde,
annem şöyle bir cümle kurmuştu:
öyle bir gün gelecek ki başka hiç kimseyi istemeyeceksin,çocukların sana yetecek.onlarsız evden adım bile atamayacaksın,çıktıgında da geri dönmek için gözün saatte kalacak.
sen o günlere gelmişsin,maşallah
alışsınlar canım
kucağa alıştırma, yanında yatmaya alıştırma,ona alıştırma buna alıştırma diyip duruyorlar ama
inan umrumda değil
boşversene canım bir bebek ne kadar anne ve babasıyla yatarki
ben bu müthiş duygunun sonuna kadar tadını çıkarmak istiyorum
o nefeslerini içime çekiyorum ya dünyalar benim oluyor
doktorlar da istediği kadar sizin yanınızda yatsın bebekleriniz diyor, güven duygusu için
geldim canım çok şükür
sen de geldin sayılır
Uyandırma canım zaten bu uykular çok sürmeyecek dişlere sebep tekrar düzen.oyüzden bu uykuların tadını çıkar dinlenmeye bak. Şekerleri düşmez artık kocaman oldu onlar annesi:)
Oh canım gezmelerin tadını çıkar kızında iyice düzelir inşallah ah birde benim yanımda biri olsa bense kaçsam biyerlere
alışsınlar canım
kucağa alıştırma, yanında yatmaya alıştırma,ona alıştırma buna alıştırma diyip duruyorlar ama
inan umrumda değil
boşversene canım bir bebek ne kadar anne ve babasıyla yatarki
ben bu müthiş duygunun sonuna kadar tadını çıkarmak istiyorum
o nefeslerini içime çekiyorum ya dünyalar benim oluyor
doktorlar da istediği kadar sizin yanınızda yatsın bebekleriniz diyor, güven duygusu için
geldim canım çok şükür
sen de geldin sayılır
Haklısınız aslında.benimde tek heveslediğim o zaten:)eşimin daha çok:)ortamızda yatırırız dimi diyo:)
canım yatarsınız da,onlar sizi uyuturlar mı orasını bilemem
Onları seyretmekten uyku uyuyamayızki:))anne kokusu belki sakinleştirir onlarıkızlar el ayak şişliği vücuttaki ödem doğumdan ne kadar sonra gidiyo.
benim iki hafta sonra gitmişti canım.ama herkeste farklıdır herhalde.
duygu açıkçası ben de sana katılıyorum.çocugu sallıyorum ayagımda diyorum kim duysa aman alıştırma diyor.alıştırmamayı marifet sananlar var bir de etrafımda.bir babası bir ben kucagıma alıyorum,aman alma alışır iş yapamazsın diyorlar.millet ne kadar gamlı baykuş,sanane alıştıran benim sıkıntısı olacaksa ki bence de kısa sürecek zaten,çekecek olan benim.
ama benim şu anki korkum ayakta sallanarak sabahı ettiler birkaç kere.sallamayı bırakınca hep uyandılar.ona alışmalarından korkuyorum.hem bacaklarım felç oluyor hem de hiç uyuyamıyorum.
benim doktor 6. ayda artık odaları ayır demişti.ayırsam bir güzel uykusuz kalıcam sabaha kadar.onun umrunda mı.karyolalarına alıştırayım dedim,saat başı kalktılar.ben de saat başı odamdan çıkıp odalarına gittim.zombi gibi gezdim.iki gece sonra yanıma aldım oglumu valla,kızım da annemin koynunda :)
ödemim 1 ayın içinde gitti ancak doğumdan sonraki hafta çok hızlı gitti, sonra yavaş yavaş
Anladım canım sağol.bide kundak konusunda ne düşünüyosunuz siz,biz kundak yapmayı düşünüyoz
Çok tatlılar ya:))her sokağa çıkmada böyle sızıp kalıyolarsa hep gezin siz:)sokağa çıkarmıştım, yorgunluktan sızdılar
Anladım canım inş benimkide cabuk iner.5 kilo şişlik vardır diye tahmin ediyorum:)korse ne zaman takabilirim peki?
Anladım canım sağol.bide kundak konusunda ne düşünüyosunuz siz,biz kundak yapmayı düşünüyoz
Sol tarafta bi yıldız koymuşlar onun yerine ama begenilenler görünmüyo eski begen daha iyiydi yaya bu begen butonuna ne oldu allah aşkına??
ya bu begen butonuna ne oldu allah aşkına??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?