- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.101
Kızlar büyük oğlum sürekli kendini topluyor,sıkıyor.gaz sancısımı acaba?doyurduktsn sonada gaz çıkatıyoz halbuki
bence daha 5 günlük bebegin gazı olmaz ya.anne karnı pozisyonudur o diye düşünüyorum.
şiddetli gaz çünkü 20. günde felan başlıyor diye biliyorum.yanlış da biliyor olabilirim.
Kızlar bebeklerimizin zorluğu 3 aydan sonamı başlıyo?yoksa o zaman düzenemi giriyo?
Bi arkadş daha yazmış canım anne karnından kalma alışkanlık olabilir diye.inş öyledir:)canı acıyo sanıyorum öyle durunca üzülüyorum
daha birşey görmedin ki,neler neler göreceksin.sancıdan çatlayacak gibi aglarlar saatlerce... inşallah gaz olayını kolay atlatırsın.
korkutma kızın gözünü
Kızlar bide şuan yatakodamızda değil oturma odasındayız.bebekler biz ordayken yanımızda yatsınlar diye ew tipi anakucağı aldım.şuan onda yatıyolar.bi sıkıntı olmaz heralde dimi.
geceleri yataklarına yatırdıktan sonra sorun olmaz.
ben gece gündüz indirmedim üstlerinden,şimdi zor alışıyorlar yataklarına.gece yatagına geçir bence.
akşama yıgınla misafirim var daha şimdiden çok yoruldumm...
allahtan kuzularım beni yormuyorlar bugün...
slm kızlar ve özelikle papatya ... nasılsınız
uzun zamandır yazamadım
malum ikizler zorluyor ... 10 ay yalnız baktım ama son 1.5 aydır bakıcım var biraz olsun hayta döndüm ve bebeklerimle daha keyifli zaman geçirir oldum ... yorgunluğum azaldı oyunlarımız çoğaldı
sanırım yürümeye az kaldı
dişler hastalık iştahsızlık bi çok şey öğrendim
19 gün sonra doğum günümüz inanamıyorum zaman nasılda geçti...
rabbime hergün şükrediyorum bu güzel bıdıklar için
yeni anne olanlara şimdiden söylüyorum zaman çabuk geçiyor... papatya bilir çoook çılgın bebeklerim vardı
şimdi hiiiç bişey hatırlamıyorum
sadece hep güzel gülüşleri var aklımda ...
hepinize sağlıklı güzel günler diliyorum
sevgiyle kalın
Kolay gelsin canım sana maşallah diyelim kuzularına. Bende bu hafta anneme kaçtım daha doğrusu eşim zorla bıraktı gibi bişey oldu hasta gibi buaralar dinlenmek istedi sanırım ama banada iyi olacak inşallah
sagol hülyacım tuvalete diye kaçtım odama,biraz soluklanayım dedimebeveyn banyosunun iyi yanı işte
ben de yarın annemle birlikte annemin evine geçicem.bir hafta kalıp dönücem,artık yalnız bakmak istiyorum.çünkü maşallah oyalanıyorlar,tek bakabilirim gibi geliyor.olmazsa zaten aynı maraton devam edecek.
kayınvaliden sendeydi ne oldu gitti mi??
eski simaları görmek ne kadar güzel :)
kızım 9 ay sonra huy degiştirdi demiştin,düzeldi mi? benimkiler de 7.5 aylık oldu,ben de yalnız bakmayı düşünüyordum,sen böyle deyince korktum biraz :)
Canım annen yanındaysa memnunsa halinden biraz daha kalsın bu huylar çok değişken bu hafta canıma okudu miniğim kendini kasma boşver. Kayınvalidemi bıraktık anneme geldim canım bu hafta tatil yapayım annemde:) dönerkende sömestr tatili kardeşlerim gelecek sırayla bu aralar rahat olacağım inşallah. Nasıldı akşamın misafirlerini rahat ağırlayabildinmi bebeklerle
benimkilerde yedi aylık olduk en baştan tek baktım hep. şimdi alıştım zaten. huy degistirio zaten haftası haftasını tutmuyo ki bizimkilerin
bu ara lardada diş olayimiz gündem de.bakalım her gün bişey öğreniyoruz. huy degissede degismesede insan tek başına bakmayı hedefler se bakar inşallah hepimiz bebeklerimizi en güzel sekilde buyuturuz. herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?