2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kızlar büyük oğlum sürekli kendini topluyor,sıkıyor.gaz sancısımı acaba?doyurduktsn sonada gaz çıkatıyoz halbuki

bence daha 5 günlük bebegin gazı olmaz ya.anne karnı pozisyonudur o diye düşünüyorum.
şiddetli gaz çünkü 20. günde felan başlıyor diye biliyorum.yanlış da biliyor olabilirim.

bence daha 5 günlük bebegin gazı olmaz ya.anne karnı pozisyonudur o diye düşünüyorum.
şiddetli gaz çünkü 20. günde felan başlıyor diye biliyorum.yanlış da biliyor olabilirim.

Bi arkadş daha yazmış canım anne karnından kalma alışkanlık olabilir diye.inş öyledir:)canı acıyo sanıyorum öyle durunca üzülüyorum

Kızlar bebeklerimizin zorluğu 3 aydan sonamı başlıyo?yoksa o zaman düzenemi giriyo?

her ayın zorlugu başka.ama 3 4 aylarda artık hem alışmış olacaksın hem de gaz sancıları bitecegi için rahatlayacaksın.uykuları nispeten oturacak.ama sen daha gaz sancılarını görmemişsindir,hele de iki erkek,allah yardımcın olsun.zor günler seni bekliyor ama onun da bir süresi var tabii ki,geçecek.
4. aylarla birlikte de diş sıkıntıları yavaş yavaş başlıyor.uykuları tekrar tepetaklak oluyor.ama etrafa ilgileri çogalıyor,bakması daha da kolaylaşıyor.
şahsen ben şu an gittikçe rahatladıgımı hissediyorum,maşallah artık ikisi de yerler de oynuyor uzun süre.dün onlar yerde debelenirken ben kanepeye uzanmış dergi okuyordum mesela :)

Nefise:)napalım kız girdik bi kere bu yola:)kolay zor bi şekilde gececek günler.benim hedefim nisan mayısa güzelce gelebilmek.bahar gelince gezmelerede gideriz inş:)PAPATYA,valla gözüm korkuyo zaten ama bi kerede çocuk sayfasını kapattım sonrası benim için rahat olur diyorum:)

Kızlar bide şuan yatakodamızda değil oturma odasındayız.bebekler biz ordayken yanımızda yatsınlar diye ew tipi anakucağı aldım.şuan onda yatıyolar.bi sıkıntı olmaz heralde dimi.

Kızlar bide şuan yatakodamızda değil oturma odasındayız.bebekler biz ordayken yanımızda yatsınlar diye ew tipi anakucağı aldım.şuan onda yatıyolar.bi sıkıntı olmaz heralde dimi.

geceleri yataklarına yatırdıktan sonra sorun olmaz.
ben gece gündüz indirmedim üstlerinden,şimdi zor alışıyorlar yataklarına.gece yatagına geçir bence.

akşama yıgınla misafirim var daha şimdiden çok yoruldumm...
allahtan kuzularım beni yormuyorlar bugün...

Kolay gelsin canım sana maşallah diyelim kuzularına. Bende bu hafta anneme kaçtım daha doğrusu eşim zorla bıraktı gibi bişey oldu hasta gibi buaralar dinlenmek istedi sanırım ama banada iyi olacak inşallah

slm kızlar ve özelikle papatya ... nasılsınız
uzun zamandır yazamadım
malum ikizler zorluyor ... 10 ay yalnız baktım ama son 1.5 aydır bakıcım var biraz olsun hayta döndüm ve bebeklerimle daha keyifli zaman geçirir oldum ... yorgunluğum azaldı oyunlarımız çoğaldı
sanırım yürümeye az kaldı
dişler hastalık iştahsızlık bi çok şey öğrendim
19 gün sonra doğum günümüz inanamıyorum zaman nasılda geçti...
rabbime hergün şükrediyorum bu güzel bıdıklar için
yeni anne olanlara şimdiden söylüyorum zaman çabuk geçiyor... papatya bilir çoook çılgın bebeklerim vardı
şimdi hiiiç bişey hatırlamıyorum
sadece hep güzel gülüşleri var aklımda ...
hepinize sağlıklı güzel günler diliyorum
sevgiyle kalın

eski simaları görmek ne kadar güzel :)
kızım 9 ay sonra huy degiştirdi demiştin,düzeldi mi? benimkiler de 7.5 aylık oldu,ben de yalnız bakmayı düşünüyordum,sen böyle deyince korktum biraz :)

Kolay gelsin canım sana maşallah diyelim kuzularına. Bende bu hafta anneme kaçtım daha doğrusu eşim zorla bıraktı gibi bişey oldu hasta gibi buaralar dinlenmek istedi sanırım ama banada iyi olacak inşallah

sagol hülyacım tuvalete diye kaçtım odama,biraz soluklanayım dedim ebeveyn banyosunun iyi yanı işte
ben de yarın annemle birlikte annemin evine geçicem.bir hafta kalıp dönücem,artık yalnız bakmak istiyorum.çünkü maşallah oyalanıyorlar,tek bakabilirim gibi geliyor.olmazsa zaten aynı maraton devam edecek.
kayınvaliden sendeydi ne oldu gitti mi??

Canım annen yanındaysa memnunsa halinden biraz daha kalsın bu huylar çok değişken bu hafta canıma okudu miniğim kendini kasma boşver. Kayınvalidemi bıraktık anneme geldim canım bu hafta tatil yapayım annemde:) dönerkende sömestr tatili kardeşlerim gelecek sırayla bu aralar rahat olacağım inşallah. Nasıldı akşamın misafirlerini rahat ağırlayabildinmi bebeklerle

eski simaları görmek ne kadar güzel :)
kızım 9 ay sonra huy degiştirdi demiştin,düzeldi mi? benimkiler de 7.5 aylık oldu,ben de yalnız bakmayı düşünüyordum,sen böyle deyince korktum biraz :)

benimkilerde yedi aylık olduk en baştan tek baktım hep. şimdi alıştım zaten. huy degistirio zaten haftası haftasını tutmuyo ki bizimkilerin
bu ara lardada diş olayimiz gündem de.bakalım her gün bişey öğreniyoruz. huy degissede degismesede insan tek başına bakmayı hedefler se bakar inşallah hepimiz bebeklerimizi en güzel sekilde buyuturuz. herkese kolay gelsin

canım annemler de artık yorulmaya ve sıkılmaya başladılar açıkçası.dogum yaptıgımdan beri annemle bir ay ayrı kalmadık.ananem de bende,alzheimer hastası oldugu için,evini arıyor devamlı.onun da düzene ihtiyacı var.bi orda bi burda kafası çok karışıyor.annem tek çocuk.e bir de abim var bekar,babam da evde.her ne kadar biz halimizden memnunuz deseler de,olmuyor.anneme de hak veriyorum.
canım misafirlerim daha gtmedi.babam raf çakılınca çok yaralı bereli olan duvara duvar kagıdı yapıştırmakla meşgul,sonrasında gidecekler.dün epey yoruldum,üstüne adet de olunca.ama sabah kuzenim yardım etti.toparladık etrafı.çocuklarımın da maşallahı var,kucaklarda durdukları için gıkları çıkmıyor
ben teke düşücem senin etrafında yardımcılar olacak allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.annen de olsa,düzen degişiyor.

ben rahatsızlanınca tek bakma imkanım olmadı maalesef.o yüzden ne düzen kaldı ne birşey,çocuklar herşeye alıştı.
evet her gün hatta her an huyları degişiyor.şimdi benimkiler tam desteksiz oturmaya başladı,kelimeler çogaldı,el hareketleri çogaldı çok zevkli olmaya başladı.gece uykuları da otursa tadından yenmeyecek.
ben seni yaz döneminden hatırlıyorum,temmuz sonu dogumluydu seninkiler degil mi? yakın sayılırız. benimkiler de haziran başında dogdular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…