- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.141
Uykuları fena değil gibi.küçük oğlum daha çok sewiyo uykuyu:)sanırım ikizlerin biri mutlaka huysuz oluyo:)büyük oğlum huysuz biraz.gece saat başı mama istiyo obur:)kızlar allahtan birbirlerinin sesine uyanmıyolar
İnş canım ya sende tek bakıyodun yanlış hatırlamıyosam.dahada alışıyomu insan günler geçtikçe
Kızlar bebeklerinize rezene verdinizmi?
Maşallah paşaya. Benim de oğlum kızıma göre daha güleryüzlü
ben 25 günlük iken felan başladım rezeneye.buradaki pek çok arkadaş da verdi diye biliyorum ben.
humana kimyonlu rezene çayının üstünde 1. haftadan itibaren verilir yazıyor ama sen yine de doktoruna bi danış.epey gaz çıkarttırıyor rezene,devamlı aşagıdan zort zort :)
Humana değil canım sadece rezene,kendimde içiyodum zaten annemde verrlim bişi olmaz deyince verdik:)büyük oğlum acı cekiyo sanki kuzuminş fayda eder
birşey olmaz tabii ki,şifa olsun inşallah.
sütün nasıl yetiyor mu??
selam kızlar ben geldimmmmm
kendi evime geldim, düzen kurmaya çalışıyordum
bir de okulun son haftası olunca
yorgunluktan bitap düştüm
Yoo canım mamada veriyorum mecburen.büyük oğlum az emmeye başladı küçük emmiyo onada sağıp veriyorum
Yoo canım mamada veriyorum mecburen.büyük oğlum az emmeye başladı küçük emmiyo onada sağıp veriyorum
ben bu ek gıda olayını pek beceremiycem sanırımm =( reddediyo benimkiler istemiyolar yemek yaa.. daha henüz meyve püresi aşamasındayım bitanesi geri püskürtüyo ne versem diğeride ağlıyo yedirirken.. kaşık mamasını bile istemiyolar.. kaşık mamasının üstüne bide biberon maması istiyo hanımfendilerim biberonu verince cok cok nasıl çekiyolar bi görseniz =) kaşıkla verilen mamaları yiyecekten saymıyo kuzularım onlar için tek ve gerçek mama biberondan içilen =)))
Bugün emdi küçük oğlumda:)geceleride emziriyimmi mamamı veriyim kızlar?sagıp vermeyi ihmal etme,artar inşallah.hemen artmaz tabii ki,bu süt işi biraz sabır işi maalesef.ama sen sabırla 3 saatte bir gelmese de sagmayı bırakma.çogalacak inşallah.
benim kızım da mememi emmezdi daha ilk günden.el kadar bebek mememi iterdi.ancak sagınca içerdi.küçük oglun henüz ememiyordur ememeyip aç kalınca da bagırıyordur.ögrenir inşallah zamanla.
Gözün aydın canım yalnızmı bakıcaksın ewindeselam kızlar ben geldimmmmm
kendi evime geldim, düzen kurmaya çalışıyordum
bir de okulun son haftası olunca
yorgunluktan bitap düştüm
Kolay olurmu canım:)olsun ama onlar sağlıklı olsun biyerleri ağrıyıp sızlamasında o yeter:))gaz için baş harfi H olan bi damla yazdı canım doktor inş faydası olur.kakasını yapamıyodu oğlum gece hiç uyumadı zeytinyağ içirdim az rahatladı inş bu gece rahat uyurslm canım paşalar ne yapıyo nasıl,yoruyolarmı seni?ben bi taneyle yoruluyorum,sen iki taneyle ....??????????
canım gaz sorunları varsa şiddetle ZİNKO damlayı öneriyorum sana günde 4 defa ve 4 er damla veriyorum alttan üstten çıkarıyoruz evvelallah:))
DEVİT3 damla kullanmayıda unutma,d vitamini eksikliği ve raşitizm hastalığını önlemek için kafatasındaki kemiğin tamamlanmasında yardımcı bi damla,belkide kullanıyosundur ben yinede söylim canım..
sedefcim tekrardan gözün aydın.her sağdığında kaç ml süt çıkıyor canım..
merhaba,
öncelikle kolay gelsin.ek gıda biraz zor evet.emziriyor muydun?? o zaman işin biraz daha zor.
kaşıkla yemeyi bilmedikleri için doyduklarını da anlamıyorlar.benimkiler hala ısrarla biberonlarını istiyorlar.ama yemekten sonra degil,gün içinde devamlı biberon arıyorlar ben de su veriyorum devamlı.bizim biberon maması gün içinde bir kereye düştü artık.
zamanla kaşıkla yedirdikten sonra biberon maması istemeyecekler.
bir de miktar önemli,ne kadar veriyorsun?? bir iki kaşık ile başlayıp arttırdın degil mi?? zorlama,zamanla yerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?