2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Canım ben Nisan annesi olucam ins normal dogum hakkında tecrubelerini yazabilir misin ben normal dogum yapmak istiyorum eger olursa nasıl oldu oğlanların pozisyonlari nasıldı mesela kac kilo doğdular kaçıncı hafta dogum yaptın gibi..cok sevinirim teşekkür ederim şimdiden..

Ewet canım uyumadıkları gece çook olacak kendimi herşeye hazorlıyorum:))doktoru dinlemedim valla.her akşam bi çay kaşığı zrytinyağ veriyorum bi zarrını görmedim inş olmaz

canım ben de seni merak ediyordum nerelerde bu kız annesinin yanında degil miydi daha çok vakti olmuştur neden girmiyor internete diye :) tek bakıyorsun ya,bence ondan sana epey alışmışlar.ben dogum yaptıgımdan beri annemle baktıgım için annemi yadırgamıyorlar.rahat rahat bırakabiliyorum.
canım benim de bu rahat günlerim yakında bitecek,yarın degil sonraki pazar günü ben de yalnız bakmak üzere evimin yolunu tutacagım o zaman böyle rahatlık olmayacak elbet.ama cuma eşimin izinli günü oldugu için oglumu eşime bırakıp kızımı alıp çıkabilirim belki.oturdugum yerde epey arkadaşım var,birine hayır desem öteki ısrar ediyor ben de annem bırak git derse bırakıp gidiyorum bazen kızımı ya da oglumu da alıp gitmişligim oldu.sen de sana en düşkün olanı al yanına digerini bırak annene,inan tek çocuk bile çok rahat geliyor iki taneden sonra.

kızlar oglumun sol gözü durup dururken çapaklandı ve kirpikleri birbirine yapıştı.ben uyuyor zannediyorum meger çocugum gözünü açamıyor.sizce neden olmuştur?? doktoru aradım iki damla verdi.ama muayenesi kalabalıkmış sebebini anlatamadı.

Bu sabah aynı sorun nedeniyle büyük oğlanın gözünü cayla sildim canım biraz iyi geldi ama neden oldu acaba

canım muhtemelen mikrop kapmıştır
muayeneye götür istersen

Bu sabah aynı sorun nedeniyle büyük oğlanın gözünü cayla sildim canım biraz iyi geldi ama neden oldu acaba

canım çay değil de
anne sütü ve kaynamış ılımış su ile sil
hemen hemen her yeni doğanda olur, korkulacak bir şey yok canım merak etme

kendi evimize taşındıktan sonra ikizleri duşa kabinde banyo yaptırmayı planlamıştım
biz babaannede hala kendi küvetlerinde ve inanmayacaksınız ama salonda yıkıyorduk
evimizde banyoya alışsınlar dedim
ama ikisi de çok korktular
sudan kaçmak için üstüme tırmandılar
suyun içinde kaldım, ağlamaları da cabası olmuştu
bugün yine denedim acaba ağlamadan yıkayabilir miyim duşa kabinde diye
ama eren banyoya girer girmez anladı yıkanacağını ve resmen bana yapıştı
ağlamaya başladı
hemen her şeyimizi topladık ve salona taşındık
güle oynaya banyomuzu yaptık ve uyuttum
çok şükür her günümüze
Allahım bu günlerimizi aratmasın

kızlar üzerimden dozer geçmiş gibi

Canım bakarsın inşallah bebekler kocaman oldu maşallah. Benim malesef okadar çok arkadaşım yok yakınımda uzağada gidemyoruz. Hadi bakalım bir hafta sonraki maceralarını bekliyoruz. Bebeklerin nasıl uyuyor sallanarakmı belki kendi kendine uyusa belki daha kolay olur. Benim şuan küçüğüm sallanmak istemiyor emerken de uyumuyor illa kucağımda olacak .Aslında mobildeyim fırsat buldukça bakıyorum foruma ama pek paylaşacak bişey bulamadım buaralar.
Baya bi gelişmelerimiz var esasen küçüğüm emeklemeye başladı bi iki emekliyo kendini deviriyor popoyu havaya kaldırıyor tek ayağını havaya kaldırıyor sanki kalkmak istiyor. Büyüğüm de sürünerek heryerde kardeşinin oyuncaklarında hep gözü hep elinden alıyor. Ay çok şey varmış yazacak ilk defa yayla çorbası yaptım çok beğendilrr

canim kolay mi aylardir kalmadin evinde,sifirdan temizlik,sifirdan yerlesme,bir de okul var.ben her hafta esya toplayip anneme kayinvalideme gitmekten artik valiz yerlestirme ustasi oldum ve biktim.
kuvete sigiyorlar mi hala duygucum senin kuzular :)
her aksam yikiyor musun?
ben annemin kucagina oturtuyorum kuvette,oyle yikiyorum.kendi kuvetlerini odaya tasi bez ac sonra toparla vs. cok zor geliyordu bana.farkinda olmadan iyi birsey mi yaptim yoksa ben :)
birsey daha sorucam,yurutecleri kullaniyorsun hala degil mi.ben de gunde en fazla iki saat koyuyorum iclerine ama bacaklari egri olacak belleri cikack diye dert ediyorum.

Canım allah bagışlasın evlatlarını.bende 30 haftalık hamileim tek yumurta ikizlerine.Gecen gün doktora gittigimde ögrendim bende tek yumurta ikizleri iilla birbirine benzicek die bişey yok dedi kesinlikle cinsiyetleri aynı olur ama görüntüler farklı olabilir dedi tek yumurta ikizleride kendi aralarında cift die ayrılıyormuş benimde bildigim tıpa tıp aynı olmalarıydı ama yanlış biliormuşum.sende yazınca doktorun söylediginden emin oldum :) Nasıl gidior bebişlerinle ben cok korkmaya başladım cok zor gelior ikiz büyütmek.bide tecrübende yararlanmak isterim kac haftalıkken dogum yaptın kiloları neydi ?

bızımkılerdede olmustu dogduklarında olmustu cay fln etkı etmıo etsede kalıcı bı yontm degl.bana dktrm genta dıe bı goz damlası vermıstı.gunde bı kere damlattım aksama bısey kalmadı maşaallah. onu tavsıye edrım.hala arada bı çapaklanır hemen damlatırım temız bı pamuklada kaynamıs sogumus ılık bı suyla temızlerm. cok gecmıs olsun duzelır ınsallh....

canım senın bebekler yurutec kullanmaya ne zaman basladı. bende kullanıcam ama korkuyorum bnde bacaklarında bı egrılık olucak dıye.bıde erkek cocuklarını fazla bındırmemek gerekıyomus bazı seyler ııcn sakıncalı dıye duymustum.ama 7 ay oldu bızımkılıerde yavas yavas bınerler galıba.

Canım sende yalnız bakanlardansın ikizlere.büyük oğlum oturma odasında bşzim yanımızda yatarken iyide,yatağına koyunca sızlanmaya başlıyo Almıyom bende kucağıms ağlayıp susuyo kendi.iyimi yapıyorum ypksa kötü annemiyim

Kızlar uyumuyo oğluşum.gündüz toplasanız 1 saat uyumadı..bi sıkıntısımı var anlamıyorum..gece uyjusunu geçtim gndüz uyumuyo gözünden uyku akıyo ama direniyo.milupa iyi geceler çayını deneyen varmı?yada uyku için başka bişey?

canım yaz boyunca her gün yıkadım ama şimdi 3 günde bir yıkıyorum
canım ben yürüteci hala kullanıyorum
hiçbir şey olmaz korkma ya
uzun süreli kullanmıyoruz ki
bu arada yürüteci yürüme çalışmaları için kullanıyorlar
tutunup yürüyorlar ama yürüteç hızlı gittiği için hızına yetişemiyorlar
düşüyorlar ama artık düşme ustası oldular
kıyamıyorum düştükleri zaman ama bazen o kadar kişi olmamıza rağmen düşürüyoruz, yetişemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…