- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.221
sedefçim birbirilierini şu an tam duymuyorlar o yüzden sakindir diger oglun :) dur daha o bir palazlansın erken böyle konuşmak için :)
canım benim oglum da o civarlarda içiyordu.şu an 11buçuk kilo.doktor kilolu demiyor az yedir demiyor.gayet iyi diyor.işte erkek çocukları biraz daha iştahlı oluyor genelde.istiyorsa vereceksin elbet,ben normalini söylemiştim :) hiç sütün yok mu canım??
mamadan sonra degil de,ögün aralarında ver bence canım.böylece çok yiyen oglunu da dengeleyebilirsin.mesela saat başı yiyorsa yarım saatte bir ver.diger arkadaşlar nasıl yaptı bilmiyorum ama ben böyle yaptım.bir de her sabah kalktıklaırnda önce rezene verirdim ben.sonra mama içirirdim.çünkü tok karnına içmezlerdi.galzarı da çıkardı.
su içiriyorsun degil mi?? mama veriyorsun suyu sakın atlama.kabızlıkları ondan da olur.
Sütte veriyorum canım ama az sütüm.10 dk falan emzirip mama veriyorum.küçük oğlum hala ememiyo ona sağıp veriyorum
Ewet canım suda veriyorum sağolun kızlar siz olmasanız napardım
canım estagfirullah yine yapardın annesin sen sagduyuların tava nyapmıştır şu an :) yalnız mı bakıyorsun birileri var mı yanında??
Yalnız sayılırım canım kv arada gelip gidiyo
Canım çok soru sordum ama hangi mamayı kullanmıştın bebeklerine.aptamil kullanıyoz değiştiriyimmi sence
yok canım olurmu öyle şey aklına takilan en ufak ne olursa sor. bebeklerimiz çin herşeyi ogrenmemiz lazım. valla bende aptamille basladim gaz yapti ama tadini begendikleri icin degistirmedim bir hafta fln sonra duzeldiler. zaten bide gaz damlasi kullndim dört ay. bana degistr mamalarini fln dediler ama degistirmedim bebeklermde alisti bi sknt yaşamadım. simdide aptamil 2 deyiz. bide aptamilin cesitli urunleri var ek olarak onlarida çok sevdiler. bence degistirme bebeklerin iciyosa sknt yoksa degistirme.
evindesin yani maşallah sana :) inşallah hep yalnız bakarsın birileriyle bakmak kolaylık ama sıkıntılı maalesef.
Deniycem canım.ne gazmış bu ya:)o ağlıyo öbür oğlanda sessizce onu izleyip uyuyo kuzum:)biri deli biri sakin benimkilerin:)
Valla benimki 70 ml içiyo 2 saae bi.zararlımıki?
Deniycem canım.ne gazmış bu ya:)o ağlıyo öbür oğlanda sessizce onu izleyip uyuyo kuzum:)biri deli biri sakin benimkilerin:)
Valla benimki 70 ml içiyo 2 saae bi.zararlımıki?
bir benimkiler hoşlanmadı şu mama sandalyeleriinden galiba,kemerini bagladıgım anda kıyamet kopuyor istemiyorlar.otursalar bile 5 10 dk.
ben yürütece pek bindirmiyorum aslında,ama annem babam devamlı bindiriyor.bugün mesela babam evde yok haliyle.daha az evvel 15 20 dk bindirdim oglumu.uykusu geldi zaten yedirip uyuttum.kızım da yeni bindi daha.tv de çok açıyorlar ben yanlarında olmadıgımda.işte aileyle birlikte bakmak da böyle birşey.yapmayın etmeyin dedigimde de maalesef suratları düşüyor ben de kırmak istemiyorum.siz de böyle büyüdünüz sizde birşey mi oldu diyorlar.
anladım sende haklisin tabi bebekelrini dusunup uyarmak zorunda kaliosun ınş çabuk geçer zaman da biraz daha rahat ederisin. tv nin çok zararlı olduğunu okumustum bebeklerde konuşma bozukluğna ve geç konusmasina sebep oluyomus. ama benim Bebeklerim de tam bi tv meraklisi kafalari çevirip bakiolar. çok ta baktirmiyorum. annen baban kendi annen gil mi eşinin ailesimi
yanlış anladın sen benim yazdigimi canım ben mamayla alakali dediysem zaten mama miktarini kastettim. mama mamadir doğru bişey demedim. bebek ne zaman acikursa bn verdim zla yaptm icebildig kadar içti. benim bebeklerime ben bastan aptamil kullandim hiç degistirmedim de. yanlis anlasilmisim k.bkmayin
kendi ailem havvacım.kayınvalidemle anlaşamadıgımız gibi,bakım konusunda da yardımı olamıyor.arada gidiyorum ben de gitmedi olmasın diye.benim de kızım degil de oglum çok bakıyor tvye.bazen ben de mecbur kalıp açıyorum ama kısa süreli.baby first diye bir bebek kanalı var digitürkte biliyorsundur muhtemelen.onu açıyorum çok bagırdıklarında.ama 'bebek kanalı' tabiri bile ne kadar dogru tartışılır tabii ki.en azından normal kanallardan ve reklamlardan daha yavaş bütün şeyler.işte bir el görünüyor resim yapıyor felan. ya da deniz altı görünüyor.herşey agır agır ilerliyor ben bile bakarken çok sıkılıyorum.allahtan reklam merakısı degiller hiç izletmedim.
kayinvalide konusunda benim canım çok yandi bende arada bi gidiyorum. tv konusunu kökten halletmek için bebekler içi. oyalayici şeyler mesela gazete verdim geçen günlerde tabi gozetimim altinda. parçaladi bayag heyecanlandilarda .bu arada EFEM çok oksurmeye basladi sabah biraz öksürdu bende ihlamur verdim. ama pek fayda etmedi. eşim geldiginde egemi anneme birakip efeyi dktr gturcem çok kötü oksuruyo yavrum ya. neyse snra gorusuruz iyi aksmlar öpüyorum bebisleride senide
Cok gecmis olsun canim insallah ciddi birsey cikmaz.oksuruk icin doktor bize levopront surup vermisti.belki alerjiktir oksurugu,salgin var ya.aman allah tum bebislere saglik sihhat versin.
Nefise canım tuzsuz yapıyorum çorbaları tereyağ güzel tat vermiş severek yediler bu aralar yoğurdu hem fazla yedirdim hem çorba yaptım ishal oldular iyi gelir diye. Bugün kontrolümüz vardı 9 aylık olduk şükür dr amcalarına çok ağladılar iahal için reflor verdi yarımşar kullan dedi. Bol bol muz ve elma püresi yedir dedi. Küçüğüm kulağını çok ytutuyordu meğersem iltihaplanmış antibiyotik verdi ama oda ishal yapar dedi mecburr kullancam. Antibiyotiğin yanında mutlaka calpol ver diyor tembihliyor tek verme diyor. Sonrada pazara gittik kızlarımla kardeşim geldi tatil diye arabalarında uyudular şükür rahat rahat gezdik
Kızlar bisey sorucam. Kizlarla şu dönemde dışarı çıkacak olsak ne giydirmeliyim sizce? Su astronot dedikleri bi kiyafet var ondan mi almak lazım. E malum artık büyüdük oyle portbebelere sigmiyoruz :)
geçmiş olsun canım.bizde hep kabızlık oldugu için ishal olmaları nasıl olurdu diye düşündüm bir an :) yogurt çorbasını dedigim gibi benimkiler tuzsuz yemedi,tereyagını deneyeyim ben de.ben de bugün bir yemek kaşıgı esmer şeker ve yaklaşık 3 yemek kaşıgı pekmez ile kabak tatlısı yaptım çocuklara maşallah severek yediler tavsiye ederim canım.
benim kızımın da eli devamlı kulaklarında iltihaptan mı gidiyormuş eli kulagına?? ben de gittigimde bir sordurayım o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?