2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Canım afiyet olsun sana ben annene yakın sayılırım sana uzağım ataşehirdeyim ben. İyi maşallah korktuğun kadar olmadı bak

anneme de bahsettim senden canım o da tanıyor seni
küçügü gece hep memede dedim,büyüge fırsat vermiyor,resimlerini de gösterdim cin gibiler maşallah diyor,fena kızlar bunlar diyor :)
soruyor her gün fena kızlar napıyor diye bana
yemegimi de yaptım,gerçekten günün bu kadar kolay geçecegine inanmıyordum,elhamdülillah.inşallah hergünümüz sorunsuz mutlu mesut geçer.

Kkzlar bide encef isimli antibiyotik yazdı.kullanmasammı diye geçiriyorum aklımdan

Hap kadar çocuğa ilaç vermek çok fena ama mecburuz galiaba

Kızlar doktor benim bebeğimede peditus verdi

sedefçim geçmş olsun.öksürük için tugbanın dedigi gibi ben okaliptüs yagı kullanmıştım.yastıgına damlat ve gögsüne demişti doktor. ve mustelanın mentollü gögüz balsamını vermişti ama küçücük tüpe 35 tl verdim pahalı epey.gögsüne sürüyordum yatmadan önce.
sen doktorunu dinle,gerek olmasa yazmazdı çünkü çok küçük bebegin daha.
bu arada bak neredeyse bir aylık oldular hemencecik büyüyecekler anlamayacaksın :)

Ne biliyim canım ya büyürlermi diyosun:)annemin ewinde rahatlığa alıştım valla napıcam sona bilmşyorum

Ne biliyim canım ya büyürlermi diyosun:)annemin ewinde rahatlığa alıştım valla napıcam sona bilmşyorum

canım benden çok anne rahatlıgına alışan var mı burda bilmiyorum,bak ben sabahtan akşam yalnızlıga alıştım bile.evi toplamaya yemek yapmaya hatta kitap okumaya bile vakit bulabildim.şimdi düşünme o kadar ileriyi bugünün keyfine bak :)

Öylemi diyosun:)peki o zaman.yaza kadar artık biraz ewde biraz annemde kalıcam gidip gelicem.idare etcez seninkiler 8 ay oldumu

Öylemi diyosun:)peki o zaman.yaza kadar artık biraz ewde biraz annemde kalıcam gidip gelicem.idare etcez seninkiler 8 ay oldumu

ayın 5inde dolu dolu 8 aylık olacaklar canım.9dan gün alacaklar.5 haziran dogumlu benimkiler.
o yaz da biraz uzayabilir,kasma kendini.hem kardeşinin de okulu tatil olur,annen sana yardım etmeye devam eder.zaten ayrılamaz torunlarından,benim annem ne yani artık gelmicek miyim ben diyor bana :) duramaz haftasonu damlar babamla biliyorum

Allah anneleri başımızdan eksik etmesin:)

önce ona gitmeni beklemiştir.
duyma canım herşeyi yoksa sinr oldugunla kalırsın.40lı mırklı diye birşey mi kaldı artık,ben 10 günlük gezmelere gitmiştim.

Doğumdan sona 10 gün onda kaldım.eltimle pek anlaşamayız.eltimde onun ewinden çıkmadı.eltim ve kv aynı apartmandayız zaten.doğurdum doğuralı bi kap yemek yapıp indirmdi kv.ne bekliyo şimdi.ayrıca annemin ewinde daha rahatım eşimde karışmıyo daha ne.

nadidecim geçmiş olsun.bana balgam için doktor ventolin ve sekrol vermişti.ama balgamın çıkması bir haftayı bulmuştu.
sen nasılsın? epeydir yoksun.kolayladın mı biraz?

ben çalıştığım için pek uğrayamıyorum bazen okum fırsatım oluyor. şimdi izindeyim sözde tabi ve dr dışında evden çıkmadım. sanırım yarın dr a tekrar gidicez diğeri de aynen öksürük felen başladı.böyle bir durumla karşılaşınca hemen açtım yazdım size... tşkler

ilaçlar konusunda doktorlar çok farklı görüşlere sahip. peditus hakkında hiç bir şey duymamıştım. calpol hakkında da çıkmıştı. kimi doktor zararlı diyor, kimisi bir şey yok deyip veriyor. bizim doktorumuz da hala calpol veriyor. hatta bir kaç doktor birden calpol verdi.
selin nezle olmuştu. burnu tıkalıydı. bakterş enfeksiyonuna dönüşmüştü. doktor adını unuttum şimdi, bir antibiyotik verdi. tekrardan o doktora gitme imkanımız olmadı. başka doktora gittik. o da kullandığımız antibiyotik için 4 yaşın altındaki bebeklere vermeyiz pek dedi. halbuki buradaki bazı annelerin bebekleri o antibiyotiği kullanmıştı, kullanıyordu. hatta şu demir damlası kullanımı konusunda gittiğim 4 farklı doktorun dördü de farklı şeyler söyledi. insanın aklını karıştırıyorlar.
yani kaç farklı doktora gidersen git, hepsinin görüşü, bilgisi birbirinden farklı. şu ilaç kesin zararlıdır diyebileceğin bir ilaç yok. bazı doktorlar fazla evham yapıyor bence. ya da kesin bir dayanağı olmadan ilacın tehlikeli olduğunu düşünebiliyorlar.

Canım ins basta alışana kadar mutlaka yardım alırım sagolsun annem istedigin kadar kalırım dedi..benim dedigim su an senin için.. masallah gunü kurtarmışsin bu topigi okuyorum sürekli ben..hamilelik ve bebek ikisinin de zorlukları var ama tadını çıkarmaya çalışıyorum hayat tadını çıkardığın kadar var cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…