- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.361
Sağolun kızlar gzl dilekleriniz için bugün süt verdim kuzuma sağıp götürdüm sütüm iyice azaldı ama.ewe misafirde gelse bebeklerin odasının kapısını acmıycam artık ister küssün ister darılsınlar yavrumun huzursuzluğu ondanmış demek biz gaz sancısı diyoduk inş cabucak toparlanır kızlar.doktorla konuştum ciğerdeki enfeksiyon için antibiyotik ve vitamin tedavisi uyguluyolarmış antibiyotik tedavisi zaten 5 gün sürer dedi inş sonada çok tutmazlar.yeterki iyileşsinde 10 gün kalsın gerekiyosa.inş yawrum çıkınca eski sakin halini alır annesi iki kuzusunada yetişebilir...
bi kaç haftafir giremiodm kızlar Bnm küçük kuzularim zatürre olmus oksurukten. mahvoldular. ilk önce gece acile gittik .orda grip olmus dediler cocugma doğru düzgün bakmadiklar. bizde başka hastaneye goturduk zatürre olmus dediler. Diger kuzum da olmuş. moralim sıfır di ama iyi olmaya calistim. bu hafta daha iyiler en azindan oksuruk biraz azaldı. grrcekten bütün huyları değişti hastalik mahvetti cocuklarimi. dktrm antibiyotik. vitamin verdi. bide evde hava verin dedi. çok şükür biraz atlatyolar. ınş tamamen duzelirler. rabbim bütün hastalara sifa versn. hasta olan bebeklerimizede şifa versin.herkese iyi akşamlar.
canım çok geçmiş olsun. rabbim şifa versin. bizimkilrde zatürre olmuslar bu hafta daha iyiler ama. ınş tamamen duzelirler.
geçmiş olsun havvacım,topikteki bebeklerin neredeyse hepsi hastalanmış.kış kar yagmadan geçti,kar yagsaydı bence mikroplar da ölürdü.hastalıklar ondan diye düşünmek istiyorum daha beteri olmasın inşallah.
canım ben de 3 gündür yalnız bakıyorum,düzen oturtmaya çalışıyorum.şimdilik sorun yok inşallah böyle devam eder.sen yalnız degilsindir umarım iki bebege yetşebiliyor musun şu an??
bu arada tugbacım güzel dilegin için sagol,bakalım bundan sonraki dişler nasıl gelecek inşallah anlamadan çıkıverirler.
Sağol canım ya bebeklerim çok minik inş çabuk atlatır kuzum.yarın küçüğümüde götürcez kontrole bakalımo nasıl,onda varsa en ufak bişey oda tedavi altına alınsın yawrum benim.sizede çok geçmiş olsun tatlım çok dikkat etmek lazım kışın bebeklere.bide en önemlisi hasta kişilere yaklaştırmamakmış.senin kuzuların daha çabuk atlatcaklar inş annesi.
İnşallah küçüğün iyidir canım oralarda da çok dikkat et. Benimkiler 34 haftalık doğmuştu hasteneye filan giderken yüzlerine hep tülbent örtüyordum kimseyi odaya sokmuyordum şöyle bir bakıp çıkarıyordum yeni yeni öpmeye başladı teyzeleride başlarının etini yedim valla öpmek yok diyerek. Alınganlık eden gelmesin zaten bak minicik beden zatürre olmuş yazık değilmi yavruya. Tepkini tutumunu göster canım
İnşallah küçüğün iyidir canım oralarda da çok dikkat et. Benimkiler 34 haftalık doğmuştu hasteneye filan giderken yüzlerine hep tülbent örtüyordum kimseyi odaya sokmuyordum şöyle bir bakıp çıkarıyordum yeni yeni öpmeye başladı teyzeleride başlarının etini yedim valla öpmek yok diyerek. Alınganlık eden gelmesin zaten bak minicik beden zatürre olmuş yazık değilmi yavruya. Tepkini tutumunu göster canım
canım nasılsın.diger mesajına cevap veremedim artık uzun kalamıyorum malum :) inşallah tanıştırırız bebekleri canım arkadaş olurlar :)
Kızlar bide oğlumu dün özel bi hastaneye götürmüştük kontrol için,küvöz gerekince orda yoğun bakım olmadığı için başka bi hastaneye gönderdiler bizi..normal bi devlet hastanesi araştırma hastanesi.bişey söylemeniz zor ama devlet hastanelerinin yoğun bakımını bilip memnun olan varmı içinizde?
canım ben doktor ve hastane konusunda devlet hastanesi taraftarıyım
ne kadar hijyen olmasalar da
çalışanar ne kadar güler yüzlü olmasalarda
hasta çok olduğu için tecrübe çok
hep doğru teşhisi koydular benimkilere
bu seneki grip hemen anlaşılmazsa zatürreye çeviriyormuş. bu seneki gribe beton gribi diyorlar o yüzden. griple başlayıp zatürreye çevirmiştir. normalde zatürre kolay kapıla bir hastalık değil. geçmiş olsun. allah kolaylıklar versin.bi kaç haftafir giremiodm kızlar Bnm küçük kuzularim zatürre olmus oksurukten. mahvoldular. ilk önce gece acile gittik .orda grip olmus dediler cocugma doğru düzgün bakmadiklar. bizde başka hastaneye goturduk zatürre olmus dediler. Diger kuzum da olmuş. moralim sıfır di ama iyi olmaya calistim. bu hafta daha iyiler en azindan oksuruk biraz azaldı. grrcekten bütün huyları değişti hastalik mahvetti cocuklarimi. dktrm antibiyotik. vitamin verdi. bide evde hava verin dedi. çok şükür biraz atlatyolar. ınş tamamen duzelirler. rabbim bütün hastalara sifa versn. hasta olan bebeklerimizede şifa versin.herkese iyi akşamlar.
hiç yaşamadım. turnusol kağıdını kırtasiyeden alabilirsin. deney malzemeleri satılıyor kırtasiyelerde. sağlıklı bir doğum diliyorum.Su sızıntısı
Selam arkadaşlar! 35 hafta ikiz gebeyim. Siz tecrübeli annelere sormak istedim. Benden habire su sızıyor. İdrar değil eminim. En son bu sabaha karşı çok geldi, Acilde kontrol oldum. Hiç birşey çıkmadı. Turnusollu kağıt arıyorum sızan amniyo sıvısı mı yoksa akıntı mı anlamak için. Böyle birşey yaşayan var mı? Ayrıca turnusol kağıdı bulan var mı biryerlerden? Drum bebekler hareket ettikçe korkma dedi ama sızıntı varsa mikrop kapabilirler onu da dert ediyorum.
kızlar benim bebeklerim hiçbir yere tutunmadan bir kaç saniye durabiliyorlar
sanırım yürümeleri yakın
banyoyu seven çocuklara bir şey oldu
çılgınlar gibi bağırıyorlar ya
anlamadım neden
geçmiş olsun havvacım,topikteki bebeklerin neredeyse hepsi hastalanmış.kış kar yagmadan geçti,kar yagsaydı bence mikroplar da ölürdü.hastalıklar ondan diye düşünmek istiyorum daha beteri olmasın inşallah.
canım ben de 3 gündür yalnız bakıyorum,düzen oturtmaya çalışıyorum.şimdilik sorun yok inşallah böyle devam eder.sen yalnız degilsindir umarım iki bebege yetşebiliyor musun şu an??
bu arada tugbacım güzel dilegin için sagol,bakalım bundan sonraki dişler nasıl gelecek inşallah anlamadan çıkıverirler.
Sağol canım ya bebeklerim çok minik inş çabuk atlatır kuzum.yarın küçüğümüde götürcez kontrole bakalımo nasıl,onda varsa en ufak bişey oda tedavi altına alınsın yawrum benim.sizede çok geçmiş olsun tatlım çok dikkat etmek lazım kışın bebeklere.bide en önemlisi hasta kişilere yaklaştırmamakmış.senin kuzuların daha çabuk atlatcaklar inş annesi.
kızımın huysuzluguna daha fazla dayanamadım ve annemi çagırdım kızlar.gece hiç uyumadı diyebilirm.
sabah ben aglıyorum onlar bana bakıp aglıyorlar.annem de pazar günü dönecek öyle eskisi gibi kalmak yok artık.zaten ben de pazar günü kayınvalideme geçmek zorundayım,eşimin yegeni askerden dönüyor.gidince de biraz kalırım herhalde.orada da bir başımayım gerçi,yardım edenim yok.
onlar büyürken ben daha ne hallere giricem çok merak ediyorum.
yalnız bakan anneler,
bebeklerinizin ikisi aynı anda agladıgında aynı anda huysuzluk yaptıgında aynı anda ilgi istediginde ne yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?