- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.341
Doğumdan sona 10 gün onda kaldım.eltimle pek anlaşamayız.eltimde onun ewinden çıkmadı.eltim ve kv aynı apartmandayız zaten.doğurdum doğuralı bi kap yemek yapıp indirmdi kv.ne bekliyo şimdi.ayrıca annemin ewinde daha rahatım eşimde karışmıyo daha ne.
canım hepimiz üç aşagı beş yukarı benzeri şeyleri yaşıyoruz.kimi şeyleri görmemek lazım aranın bozulmaması için.
ben de kayınvalidemle anlaşamıyorum ama eşimin hatrına katlanıyorum,katlanmak zorundayım büyügüm hem de.
anne evi tabii ki kayınvalidenden daha rahattır,sen keyfine bak boşver.oglun nasıl oldu?
anneme de bahsettim senden canım o da tanıyor seni
küçügü gece hep memede dedim,büyüge fırsat vermiyor,resimlerini de gösterdim cin gibiler maşallah diyor,fena kızlar bunlar diyor :)
soruyor her gün fena kızlar napıyor diye bana
yemegimi de yaptım,gerçekten günün bu kadar kolay geçecegine inanmıyordum,elhamdülillah.inşallah hergünümüz sorunsuz mutlu mesut geçer.
kızlar gece çok sıkıntılı geçti.benm kuzulara ne oldu anlamıyorum uyumuyorlar bir türlü.gayet güzel uyuyan çocuklara nazar mı degdi anlamadım.
kızım odada tık sesi çıksa uyandı ve en az yarım saat sallanarak uyudu her kalkışında.ilk günlerdeki gibi,beşiklerinde uyudular bu gece sıgmamalarına ragmen,beşikten alıp yataga koydugum anda uyandılar.ama aglama sızlanma yok.uyanıyorlar ve oyuna başlıyorlar gecenin bir körü.kızımla annem yatıyordu ama ben 8 aydır oglumla hiçbir gece oyun oynamadım uykusu açılmasın diye,yani alışlkanlıktan olamaz.annemin de uykusu agırdır o da kaldırıp kızımla oyun oynayamaz diye tahmin ediyorum.
ben azı akşamlar tam bugday ununu tereyagıyla kavurup muhallebi yapıp veriyordum,dün gece de verdim acaba o mu agır geldi?yani huzursuz etmedi ama enerji vermiş olabilir acaba?? çünkü kızım sabah 8e kadar hiç mama içmedi.ve ikisi de mama içmeye başladıktan sonra uykuya geçtiler.
tecrübel arkadaşlar,duygu tugba hkere,sizce muhallebiden midir?
kızlar hele şükür oglumun alttan iki dişi çıktı...inşallah geceki sıkıntılar ondandır da bu gece uyur oglum,tabii kızım da.
kızlar gece çok sıkıntılı geçti.benm kuzulara ne oldu anlamıyorum uyumuyorlar bir türlü.gayet güzel uyuyan çocuklara nazar mı degdi anlamadım.
kızım odada tık sesi çıksa uyandı ve en az yarım saat sallanarak uyudu her kalkışında.ilk günlerdeki gibi,beşiklerinde uyudular bu gece sıgmamalarına ragmen,beşikten alıp yataga koydugum anda uyandılar.ama aglama sızlanma yok.uyanıyorlar ve oyuna başlıyorlar gecenin bir körü.kızımla annem yatıyordu ama ben 8 aydır oglumla hiçbir gece oyun oynamadım uykusu açılmasın diye,yani alışlkanlıktan olamaz.annemin de uykusu agırdır o da kaldırıp kızımla oyun oynayamaz diye tahmin ediyorum.
ben azı akşamlar tam bugday ununu tereyagıyla kavurup muhallebi yapıp veriyordum,dün gece de verdim acaba o mu agır geldi?yani huzursuz etmedi ama enerji vermiş olabilir acaba?? çünkü kızım sabah 8e kadar hiç mama içmedi.ve ikisi de mama içmeye başladıktan sonra uykuya geçtiler.
tecrübel arkadaşlar,duygu tugba hkere,sizce muhallebiden midir?
kızlar hele şükür oglumun alttan iki dişi çıktı...inşallah geceki sıkıntılar ondandır da bu gece uyur oglum,tabii kızım da.
canım ben hiç muhallebi vermedim
o yüzden bilemeyeceğim
canım benimkilerde diş sağlam 3 gece huzursuz ediyor
çıknca rahatlıyorar bazriz şekilde
ama seninkilerin şimdi üstler ve alt üst yanlar gelecek maalesef
pek bi rahatlama bekleme canım
Kızla çok geçmiş olsun rabbim evlatlarınıza şifa versin inşallah çabucak atlatırsınız allah yardımcınız olsun
Sedefcim senin yavruların çok küçük bundan sonra çok daha dikkatli ol canım eve misafir kabul etme onlar nefesten bile rahatsız olurlar inşallah atlatır zatürreyi küvez de daha iyi bakarlar hem diğer kuzunda etkilenmemiş olur
kızlar dün doktora gittik.evet boğazlarımızda enfeksiyon var malesefkontrole geldik gittik hasta olduk dedim dr a güldü:) normaldir dedi burda herkes hasta. saatlerce bekledik doktorda çok ağladılar. antibiyotik balgam sökücü nezle ilacı burun akıntısı için peditus ve calpola devam ve burun spreyi. hepsinin kaç gün kullanılacağı farklı valla unutmamak için bir tablo hazırladım hangisi kaç gün ne zman verilecek diye. çok şükür ben tatildeyken denk geldi yoksa kv tek bakıyordu bakamazdı yine rapor alırdım. sürekli uyuyor miniklerim uyandıklarında ağlıyor öksürüyor öksürmekten korkuyor yine ağlıyorlar. oyuncak felen görmüyor gözleri. dr dedi ki dış ateşinin düşmesi sizi yanıltmasın iç ateşi geçmez . çok korktum iç ateşi anlamayız havale felen geçirmesinler de en büyük korkum o benim. gece çıtçıtlı badiyle yattı küçüğüm. büyüğün ateşi düşmeyince ilk def fitil verdim vermek istemesem de. o konuyu da anlamış değilim zaten şurup fitil ilişkisini. kaç saat sonra verilir ne kadar sürede düşe? bilgisi olan açıklama yaparsa sevinirim. moralim çok bozuk kızlar. inanın duş bile alamıyorum. ev berbat halde. pratiklik açısından makarna yapıyoruz :) ayrıca hiçbirşey yemiyorlar. şurup zor içiriyorum mamaya kattığım bile oluyor . korkuyorum mama da içmeyecekler diye..
çok yazdım sanırım ama benden haberler bunlar. şimdi uyudukları için yazabildim. uğrayabilirsem yazarım yine... hoşçakalın sağlıkla kalın....
Kızlar büyük oğlum öksürüyo diyodum zatürre olmuş dün küvöze aldılar yawrumu canımın yarısı onda kaldı.kan sonuçları ve ciğer filmleri kötü çıkmadı şükür..dua edin hemen iyileşsin yawrum.
cnm havlularını aldım english home dan tavsiyen üzerine çok ii oldu teşekkürler
kızlar bebek bezini internetten hesaplı albileceğimiz biyer var mı tabi mama da aynen
dişten olduğunu söyleyecektim, sen yazmışsın bile. ben hep muhallebi veriyorum geceleri. bir sıkıntımız olmadı. diş çıkacağı gün yada bir kaç gün bir şey yemek istemezler genelde. devamını sorunsuz çıkarrılar inşallah.kızlar hele şükür oglumun alttan iki dişi çıktı...inşallah geceki sıkıntılar ondandır da bu gece uyur oglum,tabii kızım da.
allah bizlere sağlık versin. kim bakar. çok kötü bir durum.okuldan öğretmen arkadaşım kansere yakalandı
sadec 30 yaşında daha
bugün onu ziyarete gittim
iki tane kızı var
birisi 3.5 yaşında bir diğeri ise 1.5 yaşında
tam 3. yü yapmaya niyetleniyordu
bu hastalık ortaya çıktı
her şey boş arkadaşlar
yaşamın ve sevdiklerimizin kıymetini bilelim
ne zaman başımıza ne geleceğini bilmiyoruz
insanız ve her şey bizim için
çok etkilendim çok
o küçük yavruları evdde öyle görü
canım fitili ateşi çok yükseldiyse veriyorsun. ben 39 olursa fitil veriyorum. 38 civarındaysa şurup veriyorum. mesela fitilin etkisi daha uzun olduğu için gece yatmadan fitil veriyorum. sabaha kadar rahat uyuyor çocuk. mesela çocuğun ateşi 39 civarıysa fitil veriyorum. fitilden sonra ateşi düşüp tekrar yükselmeye başladıysa yani 38 civarındaysa ateşi şurup veriyorum. ilişki bu şekilde.kızlar dün doktora gittik.evet boğazlarımızda enfeksiyon var malesefkontrole geldik gittik hasta olduk dedim dr a güldü:) normaldir dedi burda herkes hasta. saatlerce bekledik doktorda çok ağladılar. antibiyotik balgam sökücü nezle ilacı burun akıntısı için peditus ve calpola devam ve burun spreyi. hepsinin kaç gün kullanılacağı farklı valla unutmamak için bir tablo hazırladım hangisi kaç gün ne zman verilecek diye. çok şükür ben tatildeyken denk geldi yoksa kv tek bakıyordu bakamazdı yine rapor alırdım. sürekli uyuyor miniklerim uyandıklarında ağlıyor öksürüyor öksürmekten korkuyor yine ağlıyorlar. oyuncak felen görmüyor gözleri. dr dedi ki dış ateşinin düşmesi sizi yanıltmasın iç ateşi geçmez . çok korktum iç ateşi anlamayız havale felen geçirmesinler de en büyük korkum o benim. gece çıtçıtlı badiyle yattı küçüğüm. büyüğün ateşi düşmeyince ilk def fitil verdim vermek istemesem de. o konuyu da anlamış değilim zaten şurup fitil ilişkisini. kaç saat sonra verilir ne kadar sürede düşe? bilgisi olan açıklama yaparsa sevinirim. moralim çok bozuk kızlar. inanın duş bile alamıyorum. ev berbat halde. pratiklik açısından makarna yapıyoruz :) ayrıca hiçbirşey yemiyorlar. şurup zor içiriyorum mamaya kattığım bile oluyor . korkuyorum mama da içmeyecekler diye..
çok yazdım sanırım ama benden haberler bunlar. şimdi uyudukları için yazabildim. uğrayabilirsem yazarım yine... hoşçakalın sağlıkla kalın....
allah allah her gelen bebekleri eline mi aldı. yazık bebeğine. ne zor. küvezde yalnız olduğunu, anne şefkatinden uzak olduğunu bilmek sana çok güç gelecektir. iyileşsin de telafi edersiniz inşallah.Kızlar büyük oğlum öksürüyo diyodum zatürre olmuş dün küvöze aldılar yawrumu canımın yarısı onda kaldı.kan sonuçları ve ciğer filmleri kötü çıkmadı şükür..dua edin hemen iyileşsin yawrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?