- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.381
Canım ikisi aynı ağlarsa oyun yapmaya çalışıyorum susturup daha cazgır olanı( genelde küçüğüm) alıyorum yemeklerini zaten beraber yediriyorum ben sırayla değil daha kolay oluyor kimse üzülmüyor.
Canım bizde aynı senin gibiyiz bugece nerdeyse uyumadım başım ağrıyor gecede 1 i buldu uyutmam o sebeple mutfağı toplayamadım onlarla girdik bugün mutfağa ama ben işimi bitiremeden sıkıldılar huysuzluk ettiler sonra birini uyutup diğerini banyoda duşakabinde yıkadım odaya taşımak zor geldi. Ama dün çay vermedim birazfaydasını görmüşüm sanırım onu farkettim.bugün humanın çayını verdim bakalım nasıl olcaz akşama doğru yinevercem yarın birde papatyayla rezene denicem
ben pek yaşamadım bu durumu. kızımın biri oldukça sakin. ağlasa derdi vardır. öbürü ona göre mızmız. ağlarsa o ağlar. çok nadir de olsa başıma geliyor ama ilacını biliyorum. banyoya götürüyorum. orayı pek seviyorlar. küvetin içine girmek istiyorlar. ya da hep yerde olduklarından yatak üstünü seviyorlar. çekyatı açıyorum. atıyorum üstlerine. bir de arı vız vız şarksı. bittiyalnız bakan anneler,
bebeklerinizin ikisi aynı anda agladıgında aynı anda huysuzluk yaptıgında aynı anda ilgi istediginde ne yapıyorsunuz?
Canim nasil dayaniyorsun uykusuzluga? Benim saftim kayiyor hicbirsey yapamiyorum. Alisiliyor m bu duruma? Beynimin icinde ugultu var sanki.
Sabah oyle bir uyandilar ki bagira bagira,ne yapacagimi sasirdim.ben de oturup onlarla agladim.saskin saskin bana bakiyorlar,beni oyle gorsunler istemezdim...neyse ki uyudular sonra da annem geldi iste.
Canım mecbur kalınca sabrediyorsun evde okuyan kardeşlerim var annem gelemiyor. Yardımcı olabilecek kimsem yok.zombi gibi geziyorum baş ağrısıyla bu saat oldu daha biri sallanıyor ayakta diğerine sıra gelmedi henüz halimi sen düşün:) uykular bi düzene girseydi hayırlısıyla. Bende akşam eşime ağlıcamda fırsat vermiyor ki hoş ağlamakta çözüm değilki
Arkadaşlar dün 16.30 da doğum yaptım.35+2 de. Kilolar 2180-2290 küveze girmediler. Ztb de yaptım. Memnunum. Bebekler ve ben iyiyiz. Mama ve sütle besliyorum. Küçük olduklarından emince yoruluyorlar. İnş mama devri biter. Mememin ucu da az çıkıyor. İnş o da geçer. Gazım çıkmadı. Açıııımmm!!
Canim tabii ki aglamak cozum degil ama ben zaten cozum olsun diye ya da baska birseyden aglamiyorumm kki,elimde degil o.
Bu sabah doktora kontrole gittim ilacimi degistirdi,gelmedim uzun zamandir diye kizdi.ben 8 sene hep ilac kullandim hamileligim haric.hamileyken cok saglikliydim.rabbim korudu bebekleri iste.
Anne gelir gelmez de ev gezmesine gittik beraber
Sen nasilsin? Fena kizlar naslannemin de selami var sana
Arkadaşlar dün 16.30 da doğum yaptım.35+2 de. Kilolar 2180-2290 küveze girmediler. Ztb de yaptım. Memnunum. Bebekler ve ben iyiyiz. Mama ve sütle besliyorum. Küçük olduklarından emince yoruluyorlar. İnş mama devri biter. Mememin ucu da az çıkıyor. İnş o da geçer. Gazım çıkmadı. Açıııımmm!!
WBugun kızların 4.ay aşısı vardı. Kuzucuklar ya nasıl agladilar nasılhemşire bugün ateşlerini kontrol etmemi söyledi.su saate kadar herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Umarım da çıkmaz. Birde demir ilacına baslattilar bizi. Sabah aksam 5 damla. Boy kilo ölçümleri yapıldı. 63-60 boyları. Masallah Kilolari 5800-5100 gr. Hala dogumdaki kilo farklarıni koruyarak devam ediyorlar. Cok şükür bi sağlık sorunumuz yok. Burada bi cok arkadasin Bebekleri hasta olmus hepsine acil şifalar diliyorum. En kısa zamanda sagliklarina kavuşsun melekler. Bugun ayse Rana nin kalca ultrasonu vardi ancak randevu alamadık. Doktorlar izindeymis.Burada olanlarda da yer yok. Pzts yada sali gününe kaldi o da. Hala çift bez uygulamasına devam.
Kizlara su damakli biberon emziginden aldik gecen gun . Damakli daha i satilanlari var yi olur demisti bi arkadas.Ancak bi türlü icemediler. Bizde yine orta akisli normal biberon emzigiyle devam ediyoruz.emzikleri damakli halbuki ama bunu begenmediler. Kizlara biberon almak istiyorum. Biberonlari küçük gelmeye başladı ama cam mi.yoksa plastik mi alayım karar veremedim. Şimdiye kadar kullandiklarim cam di. Cok da memnunum. Ama. Biberon büyüdükçe cok agirlasiyo. Plastige de gönlüm el vermiyo. Siz ne dersiniz?
As canım. Sorma bizi uyku düzen yok mızırdayarak geçiyor günler çayda fayda etmedi. Bugün küçüğüm kendi başına koltuğa tutunarak ayaklanmış odaya bi girdim şok oldum başladım gülmeye:) birde dişlerini gördüm heralde yakında patlayacak daha derinin altında.büyüğümünde hiç huzuru yok sanırım onuda diğer dişler zorluyor. Bişiler oluyorda ne oluyor bilmiyorum. Annen gelip gitcekti dimi yavaş yavaş keser ayağını sende alışırsın inşallah.
sen buranın demirbaşlarındandın,tabiri caizse ablamızdın yani,hatırlamaz mıyım :)
benim de bir arkadaşım kullanmadıgı salıncagı bana vermişti.ne işime yarar ki,al bir eşya kalabalıgı daha demiştim,ama dedigin gibi benimkiler de uzun süre uyumayınca ben de içine atıyorum uyuyorlar.bir de orada yatmak istiyorlar boynu bükük bir biçimde.
3buçuk aylıkken kötü bir denemem olmuştu,o yüzden endişeliyim biraz ama çocuklar çok gelişti degişti tabii.
bakıcılar ne kadar istiyorlar? ve sana nasıl yardımları oluyor,her işini yapıyorlar mı??
W
Deryacim ben her ihtimale karsi gece yatirmadan calpol vermenj oneririm.
Masallah kilolari boylari cok iyi.sutun yariyor demek ki.hala sadece sut mu veriyorsun?
Canim ben avent biberon kullaniyorum plastik,cok da memnunum.ikili satilanlari var40tl kadar.
Ben de cam ile basladim ama buyudukce biberonlari ellerine alip kafalarina vurmaya basladiklari icin plastik aldim.ama camla devam edenler de var. Bir de dr. Brownsu oneririm.bundan sonra alacaksan artik genis agizli al.
Bir saate kadar kalkarlar inşallah o zaman vereyim. Doktorumuz da uzun boylu kızlar olacak bu kızlar diyo :) evet cok şükür anne sütü veriyorum hala. Bende agirligindan cekiniyorum cam biberonlarin. Geniş agizli dediğin nasil oluyo cnm
çok geç cevap oldu kusura bakma canım
bakıcıma 1100 tl veriyorum bende evdeyim
o genelde ev işlerini yapıyor sonrada bebeklere yardım ediyor
yani kısacası yükümü bayağı hafifletti
sadece 15 tatilde izin alması beni yordu kv geldi sağolsun
yarın gidecek p.tesi bakıcımız gelecek
ve dün bebeklerimin doğum günüydü
büyük bi parti planım vardı ama sadece pasta kestik
benim biraz sağlık problemlerimden dolayı
sizler nasılsınız ?? bebişler nasıl....
Mrb benim ikizlerimde 14 buçuk aylıklar çok şükür zor günler bitti ama artık farklı zorluklar başladı..her yere tırmanıyorlar sürekli peşlerinden koşmak ve göz önünden ayırmamak gerekiyor.boylarının yetmediği yerde ayaklarının altına başka bişey bulup çıkmaya çalışıyorlar..kıZım yaramaz değil ancak oğlum ona yol gösteriyo..Rabbim herkesin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?