- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.421
Canım misafirim vardı bıgün yemekli sabah dokuzdan beri koştur koştur tek başına. Zayen bebeklerle yorucu bi tempo şimdi uyuttum ikisini uykusuz kaldılar babası ilgilendi bn sadece iki kere emzirdim mamalrı yedirdim çok yorgunum ama mutfağı toplamam lazım oturduğum yerde uyucam nerdeyse.
haftaya bugün yaşgünmüz. hilbur un bebeklerinin 2 gün sonra yaşgünü. ondan sonra sırada ben varım.tuğba bebişlerinin doğum günü geldi sanırım
nice yaşlara sağlıkla hep birlikte girin inşallah
silvercross duo aldım. memnunum.selam kızlar
benım kuzular eylul doğumlular artık dısarı cıksınlar ıstıyorum ama bebek arabasına karar veremıyorum
sızler neler yaptınız
olay gelsin papatya. ve yaz tatili de çabuk gelsin :)kızlar bugün kuaföre gittim
saçlarımı kestirdim
kıldan tüyden kurtuldum
kendime geldim
yarın okul açılıyor
okula gitmek istemeyen tembel öğrenciler gibiyim
hiç işe gitmek istemiyorum
ikizler de bana acayip alıştılar
alıştılar diyorum zira babannelerini anneleri zannediyorardı :)))
şimdi varsa yoksa anneleri
düşündükçe üzülüyorum
arkamdan ağlayacaklar diye
aman ne zor işler bunlar ya
Arkadaşlar dün 16.30 da doğum yaptım.35+2 de. Kilolar 2180-2290 küveze girmediler. Ztb de yaptım. Memnunum. Bebekler ve ben iyiyiz. Mama ve sütle besliyorum. Küçük olduklarından emince yoruluyorlar. İnş mama devri biter. Mememin ucu da az çıkıyor. İnş o da geçer. Gazım çıkmadı. Açıııımmm!!
Neee ikizlerle tek basina misafir agirlamak mi buyuk cesaret
Allah kolaylik versin sana canim.ben de bir hafta kayinvalidemdeyim donunce gorusurz allaha emanet kal cancagizim.
Canım çok geçmiş olsun iki kuzundan ayrı kalmak seni çok üzmüştür allah yardımcın olsun inşallah çabuk atlatırlar yavrucaklarKızlar ege zatürreden hastanede yatıyodu bugün 6.gün belki çıkar,dünde eymeni yatırdık ondada öksürük vardı oda zatürre olmuş canlarımı hastanede bırKtım geldim,kıyafetlerini alıp eve dönmek çok zor geldi,allah herkesin bebeğine sağlık versin gerisi boş.ikiz bebeğin manevi zorluğu fiziki zorluğundan daha kötüymüş bunu anladım
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah. Neleri merak ettiğini sorarsan daha kolay yardımcı oluruz arkadaşım. Ben altı ay aşerme haricinde bir sıkıntı yaşamadım hamileliğim esnasında ev işleri vs yapmadım iyice ağırlaşınca. Riskli gebelik olduğun içşn erken doğum olabilir diye ciğer geliştirici iğne vurundum 26.haftada. bebeklerim 34+1 de doğdu birinin suyu azaldığı için aldılar. Beslenmene dikkat et bebeklere kilo aldırmak lazım incir ceviz hurma muz süt hergün yemeni tavsiye ederim. Ben faydasını gördüm .Sanada kolay sorunsuz bir hamilelik diliyorumArkdaşlar herkese merhaba,
Ctsi günü ikiz bebek haberimizi aldık. 2 kesemiz var, biri şu an 6+3, diğeri 6+1 haftalık. Afallamış durumdayım. Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz benle rica etsem? Hamilelik üsreciniz vs nasıl geçti?
Tşk.
Kızlar ege zatürreden hastanede yatıyodu bugün 6.gün belki çıkar,dünde eymeni yatırdık ondada öksürük vardı oda zatürre olmuş canlarımı hastanede bırKtım geldim,kıyafetlerini alıp eve dönmek çok zor geldi,allah herkesin bebeğine sağlık versin gerisi boş.ikiz bebeğin manevi zorluğu fiziki zorluğundan daha kötüymüş bunu anladım
Arkdaşlar herkese merhaba,
Ctsi günü ikiz bebek haberimizi aldık. 2 kesemiz var, biri şu an 6+3, diğeri 6+1 haftalık. Afallamış durumdayım. Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz benle rica etsem? Hamilelik üsreciniz vs nasıl geçti?
Tşk.
Allah razı olsun kızlar inş sapasağlam çıkcaklar benim merak ettiğim bu hastalık kalıcı bişey bırakıyomu?
canın bende onu mrk ediodum ve dktruma sordum herhangi bi. kalici bişey birakmio. ama hastaligi atlatirkn öksürük biraz kalio oda zamanla gecio. bizimkilerde yeni geçti. allah yardimcin olsun.
ben 36 haftlkken doğum yaptm cnm ilk beş ay aşırı derece bulanti ve kusmam vardı. tek yumurta ikizi ikiside erkek. 25 hftalkken.ciğer gelistirici oldum. 27 haftalikken kanim düşük ciktig içi. kan ilaci verdiler. bi kaç kez sancim çok yüksek cikmisti o yuzden de yogun bakimda sancimi durdurdular. 36 haftlkken de sanciyla hastneye gttm. dogum yaptm. sezaryan oldu.şimdi sekiz ayliklar canım. ins sağlıklica bi doğum gecirirsin. kib. ceviz yumurta bal sut pekmez ye canım.
kızlar masal kitabı almayı düşünüyorum
sayfaları kolay yırtılmayan, büyük resimleri olan
önerebileceğiniz kitap var mı?
bir de masal okuyan arkadaşlarınıza sormak istiyorum
kuzularınızın kitaba ilgileri nasıl
bir de benimkiler benim kütüphanemin alttan iki rafını sürekli boşaltıyorlar
hem de günde bir kaç kere
ama yırtmıyorlar
kitap haricindeki peçete, gazete gibi her şeyi yırtıyorlar
acaba onlara kitap bilinci oluşturmak için uyduruktan bir kitaplık yapsam
içine de onlara aldığım masal kitaplarını koysam
o sahiplik duygusunu onlara versem
anneleri ve babaları gibi onları kitap aşığı yapabilir miyim
belki biraz erken ama ben deneyeceğim
sonuçlarını da sizinle paylaşacağım canlar
kızlar masal kitabı almayı düşünüyorum
sayfaları kolay yırtılmayan, büyük resimleri olan
önerebileceğiniz kitap var mı?
bir de masal okuyan arkadaşlarınıza sormak istiyorum
kuzularınızın kitaba ilgileri nasıl
bir de benimkiler benim kütüphanemin alttan iki rafını sürekli boşaltıyorlar
hem de günde bir kaç kere
ama yırtmıyorlar
kitap haricindeki peçete, gazete gibi her şeyi yırtıyorlar
acaba onlara kitap bilinci oluşturmak için uyduruktan bir kitaplık yapsam
içine de onlara aldığım masal kitaplarını koysam
o sahiplik duygusunu onlara versem
anneleri ve babaları gibi onları kitap aşığı yapabilir miyim
belki biraz erken ama ben deneyeceğim
sonuçlarını da sizinle paylaşacağım canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?