2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Neee ikizlerle tek basina misafir agirlamak mi buyuk cesaret
Allah kolaylik versin sana canim.ben de bir hafta kayinvalidemdeyim donunce gorusurz allaha emanet kal cancagizim.

tuğba bebişlerinin doğum günü geldi sanırım
nice yaşlara sağlıkla hep birlikte girin inşallah
haftaya bugün yaşgünmüz. hilbur un bebeklerinin 2 gün sonra yaşgünü. ondan sonra sırada ben varım.
sağol canım bu arada dileklerin için.
selam kızlar

benım kuzular eylul doğumlular artık dısarı cıksınlar ıstıyorum ama bebek arabasına karar veremıyorum

sızler neler yaptınız
silvercross duo aldım. memnunum.
olay gelsin papatya. ve yaz tatili de çabuk gelsin :)

ikizlere göre kiloları iyi. sütün artar daha. benim de gazım çıkmamıştı. sezaryen ağrısıyla eşdeğer bir ağrı o. berbattı. geçmiş olsun. sağlıklı büyüsünler inşallah.

Neee ikizlerle tek basina misafir agirlamak mi buyuk cesaret
Allah kolaylik versin sana canim.ben de bir hafta kayinvalidemdeyim donunce gorusurz allaha emanet kal cancagizim.

İnşallah dinlenirsin kayınvaliden de takılma öyle herşeye boşver bebeklerinle ilgilen keyif almaya bak canım. Bende şimdi çıktım mutfaktan toparladım çok şükür. İki kere kızımın yanına geldim uyandı salladım.. bugün onlarda perişan oldu tek başına yorucu oldu ama yapcak bişey yok misafire herzman kapımız açık şükür. Yarın sadece bebeklerimle ilgileneceğim inşallah

Kızlar ege zatürreden hastanede yatıyodu bugün 6.gün belki çıkar,dünde eymeni yatırdık ondada öksürük vardı oda zatürre olmuş canlarımı hastanede bırKtım geldim,kıyafetlerini alıp eve dönmek çok zor geldi,allah herkesin bebeğine sağlık versin gerisi boş.ikiz bebeğin manevi zorluğu fiziki zorluğundan daha kötüymüş bunu anladım

Arkdaşlar herkese merhaba,

Ctsi günü ikiz bebek haberimizi aldık. 2 kesemiz var, biri şu an 6+3, diğeri 6+1 haftalık. Afallamış durumdayım. Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz benle rica etsem? Hamilelik üsreciniz vs nasıl geçti?

Tşk.

Canım çok geçmiş olsun iki kuzundan ayrı kalmak seni çok üzmüştür allah yardımcın olsun inşallah çabuk atlatırlar yavrucaklar
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah. Neleri merak ettiğini sorarsan daha kolay yardımcı oluruz arkadaşım. Ben altı ay aşerme haricinde bir sıkıntı yaşamadım hamileliğim esnasında ev işleri vs yapmadım iyice ağırlaşınca. Riskli gebelik olduğun içşn erken doğum olabilir diye ciğer geliştirici iğne vurundum 26.haftada. bebeklerim 34+1 de doğdu birinin suyu azaldığı için aldılar. Beslenmene dikkat et bebeklere kilo aldırmak lazım incir ceviz hurma muz süt hergün yemeni tavsiye ederim. Ben faydasını gördüm .Sanada kolay sorunsuz bir hamilelik diliyorum

canım çok geçmiş olsun çok uzuldum. ins en kısa sürede atlatirlar canim. zaten bu zatürre herkeste var hastaneler tıklım tıklım ya. ama bak benimkiler atlatti ınan ki gecicek ınş seninde yavruların bi an önce sagligina kavuşur yaninda olur Bitanem allah yardımcınız olsun

ben 36 haftlkken doğum yaptm cnm ilk beş ay aşırı derece bulanti ve kusmam vardı. tek yumurta ikizi ikiside erkek. 25 hftalkken.ciğer gelistirici oldum. 27 haftalikken kanim düşük ciktig içi. kan ilaci verdiler. bi kaç kez sancim çok yüksek cikmisti o yuzden de yogun bakimda sancimi durdurdular. 36 haftlkken de sanciyla hastneye gttm. dogum yaptm. sezaryan oldu.şimdi sekiz ayliklar canım. ins sağlıklica bi doğum gecirirsin. kib. ceviz yumurta bal sut pekmez ye canım.

canın bende onu mrk ediodum ve dktruma sordum herhangi bi. kalici bişey birakmio. ama hastaligi atlatirkn öksürük biraz kalio oda zamanla gecio. bizimkilerde yeni geçti. allah yardimcin olsun.

Ewet canım bende bugün sordum doktora kalıcı bi sorun bırakmaz dedi.öksürükte galiba hemen geçmiyomuş zamanla geçiyo demişti hemşire.ne kadar zamanla tamamen kesildi sizinki.bidr canım ewde nelere dikkat ediyosun yazarmısın bana.temizlik çok önemli onu biliyorum.zaten bi süre bebeklerin yanına maskesiz girmeyecez biz bile...bebeklere ziyaretçi kabul etmekte yok 2,3 ay.başka neler yapıyosun sen

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Bende şu an iğrenme çok oluyor. gün içinde de peşimi bırakmayan bir mide bulantım var ve çok uykum geliyor saat 15:00 dan sonra. sorun şu ki, ben süt içemiyorum, ilk haftalar çok güzel içiyordum, yumurta vs yiyordum. Sonra bir seyahate çıktım yurtdıdsına ve orada tüm beslenme düzenim bbozuldu. Oradan döndüümden beri süt içemiyorum. Beslenme düzenimi nasıl yapmalıyım? Bir de 6 haftalık olmasına rağmen karnım taş gibi normalmi sizce bu?

kızlar masal kitabı almayı düşünüyorum
sayfaları kolay yırtılmayan, büyük resimleri olan
önerebileceğiniz kitap var mı?
bir de masal okuyan arkadaşlarınıza sormak istiyorum
kuzularınızın kitaba ilgileri nasıl

bir de benimkiler benim kütüphanemin alttan iki rafını sürekli boşaltıyorlar
hem de günde bir kaç kere
ama yırtmıyorlar
kitap haricindeki peçete, gazete gibi her şeyi yırtıyorlar
acaba onlara kitap bilinci oluşturmak için uyduruktan bir kitaplık yapsam
içine de onlara aldığım masal kitaplarını koysam
o sahiplik duygusunu onlara versem
anneleri ve babaları gibi onları kitap aşığı yapabilir miyim
belki biraz erken ama ben deneyeceğim
sonuçlarını da sizinle paylaşacağım canlar

Canım senınkıler kac aylık bilmiyorum ama.benımkıler 18 aylık babalarıda bende kitap okumayız. Ama vaktıyle okumuslugum uz var ve faydalarını da bılırız.bız 3 aylıktan berı kıtap okuruz bu pearson yayıncılık kıtapları var bebek dokun hısset dıye.onlar yırtılmıyor bıde cocuklar dokunup hıssedebılıyolar cok hoslarına gıdıyor hayvanlar meyveler cıcekler tuylerı yaprakları kabartma yapmıslar tavsıye ederım.bız sımdı onları bıraktık masal okuyoz hele ınek ve atlı kıtap okumamı istıyolar.prıma kutularından kıtaplık yaptım duvara yapıstırdım gunde otuz kere bosaltırlar bazen ikisinide kıtap acmıs bakıyor buluyorum. Anne tıkkı ac anne mö ac dıyorlar.sırf ornek olayım dıye sevmedıgım halde yanlarında okuyorum gıdıp kendileride alıyorlar.velhasıl kesınlıkle tavsıye ederım.

bizimkilerde aynı papatya. kitaplığın alt raflarını boşalttım. bize hediye geldi masal kitabı. masal ansiklopedisi denilebilir. adı "her güne bir masal"
dünyadaki tüm ülkelerden masallar var. 300 tane masal vardır içinde. bebekler için ağır bence. 3 yaşında falan okunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…