2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ne güzel...Allah'ım ben o günleri çabucak göreyim inşallah

nefisebrk konusman sirasinda facebook tan yazicam demissin bi arkdsa bahsettigin facebook kadinlar kulubunun oldug facebook mu ya ben bulamadim eger oysa bana ozelden msj atarmisin cnm.

Arkadaşlar günaydın herkese! Benim 8 günlük ikiZlerim var. Bu süre içinde oğlumun bitanesi 300 gr aldı. Ama diğeri yerinde sayıyor. Aralarında görünüş olarak da bariz fark var. Sizin tecrübelerinizle bu durum geçici mi? Kiloşu olan çok iştahlı öbürü biraz nazlı. Endişeliyim. Küçüğüm kilo alsın diye didiniyorum😕yakalıyolar mı birbirlerini yoksa hep böyle devam mı edecek?

hayırlı olsun bebeklerın güle güle buyut canım
benim ikizlerimin biri 3250 diğeri 2100 doğdu her ay ıkısı aynı oranda kilo aldı.doğal olarak fark kapanmadı.kapanıvağınıda sanmıyorum benim kilolu olan yapısal olarakda sportif diğer narin ince aralarında bir kilo değilde 10 kilo var gıbı duruyor..tek yumurta ıkızı ama nerdeyse bu yuzden fazla benzemıyorlar bıle başlarda bende düşünüyorum takıyordum bu durumu ama şimdi önemli değil sağlıklı sıhatlı olsunlarda..

Benimkiler 2.390/2.280 doğdu.8 günlükler. Simdi ağır olan 2.700 diğeri 2.500. Küçük kaldı yavrum. Üzülüyorum.

Benimkiler 2.390/2.280 doğdu.8 günlükler. Simdi ağır olan 2.700 diğeri 2.500. Küçük kaldı yavrum. Üzülüyorum.

Hayırlı olsun arkadaşım bebeklerin. Kiloya hiç takılma sağlıklı olsun yeter arada fark illa oluyor. Bizimde 200 gr ile başlayan farkımız 1, 3 gr oldu. Ama kilosu düşük olan bebeğim daha hareketli saha uykusuz ve huysuz. Bu sebeplerden dolayı diğeri fark attı aslında ikisininde kilo alımı güzel. Zaten iki üç ay sonra problem yapmayacaksın bebeklerin biraz daha ele gelmeye başlayınca.

Nefise hoşgeldin canım. Özelden dedikodu yapma bize de anlat. Meraklardayım:) bende bu hafta annemlerdeyim dinlemek için geldim birazda gezdim ilk defa dışarda rahat ettim kızlar huysuzluk yapmadı büyüdüler :)

ne güzel...Allah'ım ben o günleri çabucak göreyim inşallah

Oh mis..bende bu gunleri görür muyum acaba? Hamile olduğuma bile hala inanamazken...bende kuzularımı doğurup büyütup çimlerin toprakların üstüne atmak istiyoruuuum:)

görürsün tabi
çok uzak gibi geliyor aa inabki uzak değil

canım ben edebiyat öğretmeniyim
yani kitapları ve okumayı ne kadar sevdiğimi söylememe gerek yok
ama benimkiler henüz anlaamıyorlar
ben kitap okuyorum onar davul çalıyorlar
ben kitap okuyorum onlar ceeeeeeeee yapıyorlar birbirlerine
sanki ben orada yokmuşum ya da o eylemi yapmıyormuşum gibi davranıyorlar
yani şimdiye kadar elimizde kocaman bir sıfır var

Canim edebiyatci oldugunu bildigim icin dedim ya.yanlis anlama,burada cocuklariyla en ilgili herseye cok titizlik gosteren annelerdensin sen,ben senin yazdiklarini okuyup ders aliyorum cogu zaman.
Benimkiler de hep bakip oturup dinlemiyor ki.ben hikaye kitabi okumuyorum bir de,kelime dagarciklari gelissin diye tarihi kisilerin hayatlarini,yasanmis gercek olaylari okuyorum.tabii ki %100 dinlemiyorlar konusup guluyorlar ama ben inat ediyorum.hele paragrafi bitirmeden asla susmuyorum takintiliyim bir de. Ben ekonomi mezunuyum kitaplara duydugum ilgiyi pkudugum bolume karsi hicbir zaman duymadim.kitap bir kultur,kutuphanesiz ev de ev degil.benim kitapliklar direkt cocuklarin odssind,heryerde kitap var.bazen onlari kitapliklari izlerken buluyorum.oturma odasinda da duvar dolu.
Yani demek istedigim sen bu konuda benden daha bilinclisin,direkt olayin icindesin.gec de degil,dinlemesinler sen oku.bilincaltina iner o kelimeler cumle yapilari.

Nefise hoşgeldin canım. Özelden dedikodu yapma bize de anlat. Meraklardayım:) bende bu hafta annemlerdeyim dinlemek için geldim birazda gezdim ilk defa dışarda rahat ettim kızlar huysuzluk yapmadı büyüdüler :)

Guzel arkadasim hosbuldum canim burada bir iki insan var, ki onlardan biri de sensin,sanki eski dostumusuz da seneler sonra tekrar karsilasmisiz gibi mutluluk verici benim icin.o hissi veriyor bana.samsunluyla benzestigimiz cok nokta var,burada anlatip da kimseyi sikmak istemem.ayrica sana zaten yazacaktim unutmam ki seni

nefisebrk konusman sirasinda facebook tan yazicam demissin bi arkdsa bahsettigin facebook kadinlar kulubunun oldug facebook mu ya ben bulamadim eger oysa bana ozelden msj atarmisin cnm.

Havvacim ben kendi hesabimi kastettim orada.
O bahsi gecen facebook hesabi,ayni zamanda dogum yapmis arkadaslarin actigi kapali bir grupmus.genel degil yani.

benim kızlar 5 aylık oldular arkadaşım ama kitap konusunu hiç düşünmemiştim ben de alayım madem sen tecrübelisin ne önerirsin??

Canim ben hususi kitap almadim ama alicam yakinda.daha cok tarihi kisilerin,evliyalarin peygamberlerin hayatlarini ve menkibelerini okuyorum.
Onun disindda surekli ingilizce cocuk sarkilari soyluyorum.hemen donup bakiyorlar gulmeye basliyorlar.arada ingilizce olarak baby first aciyorum.benimkiler ce-ee ye degil de,peek-a-boo ya guluyorlar ona alistilar

nefisecim yanlış anlamadım ki
sadece hiç ilgilenmedikleri için üzerine düşmemiştim
sanırım daha ısrarcı olmam lazım
ama az önce yine okudum
hatta masalın sonuna kadar geldim
dönüp de bir kere bile bakmadılar

sütüm bitiyorrr(((
sadece gece iki kere verebiliyorum
çok alışmıştım sağmaya
inanın bir bağım kopuyor gibi hissediyorum
sütü olmayan arkadaşlar sakın yanlış anlamayın lütfen
nispet için söylemiyorum
yaşımıza geldik sayılır
keçi sütüne geçeceğim
sevmezlerse inek sütüne başlayacağım
anne sütüyle ancak 1 ay gidebiliriz o da donmuşlarla ancak

Evet duygucum vazgecme.dinlemesinler bosver dinlemeseler de kelimeler dolar kulaklarina.

Ben elli gun sagmama ragmen o yara hala kapanmadi desem.icimde hala ukte desem.sirf bu yuzden sirf sut vermek icin bile tekrar cocuk istedigim oldu cogu zaman...
Ben hala alisamadim.

canım sağol bende okuyayım artık belki ilgilenirler:))

bu arada arkadaşlar şu an çok çok öfkeliyim sakın sakın arzum ar 180 meyvix katı meyve sıkacağını almayın ben daha doğrusu eşim almış çocuklara katı meyve sıkmak için ama resmen paramızı çöpe attık..

eğer alacak arkadaşlar varsa tekrar söylüyorum arzum almayın biz teknosa dan aldık aradım az önce hiç hiç ilgilenmiyorlar..

yazık rezalet

Kizlar uc gundur griptim.bir guzel ogluma da bulasti.kizimin da dis sancilari var.dun gece on dkda bir uyandilar.annem babam ben esim hic uyumadik.kizimi yamuk parmaagi icin capaya goturduk,doktor iki yasina kadar gecer dedi.simdi de oglumu annemdenn alip beylikduzune kendi doktorumuza gidiyoruz.yorgun,uykusuz,iki huysuuz cocukla yollarda gececek berbat bir gun...sizler nasilsiniz?

Kızlar Nasılsıniz. Ara ara okuyorum yazdiklarinizi. Ama zamanım olmadı yazmaya. Annem yanımda. Kizlarla annemle gunlerimiz dolu dolu geçiyo çok şükür. Bi ara grip oldum. Maske ile dolaştım 3-4 gun evde. Ama çok şükür atlattik kızları hasta etmeden. Bizim kizlar coştu bu ara birbiriyle konusmalar çığlıklar kahkahalar :)

Canım sende benim için öylesin teşekkür ederim.. dikkat et kendine çok geçmiş olsun yollar da perişan ediyor insanı. Dinlenmene bak fırsat bulursan

Kızlar oğluşlarım 10 gündür zatürre olduklarından küvözdelerdi dün ikisinede kavuştun ve dahada zorlu bi maraton başladı:)küvözde huyları değişmiş:)akşam çıldırmak üzereyken kv cağırdık mecburdedim sen bi kaç ay bizde en azından 3 ay gecene kadar tmm dedi..yanında pek rahat edemiycem ama en azından kendime vaktim olcak idare etcex napalım

slm kızlar ben tup bebek yöntemıyle ıkızlerıme hamile kalmıstım hatırlarsanız suan 11+1 gunluk hafıf sancılar oluyo.. ben ılk gunden ıtıbaren sureklı dınlendım cok iş yapmadım... ama artık sıkıldım yavas yavas da olsa bişeyler yapmak istıyorum siz benım haftalarımdayken iş yapıyomuydunuz ne tavsıye edersınız sımdıden tesekkur ederım hepınıze
:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…