- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.461
ne güzel...Allah'ım ben o günleri çabucak göreyim inşallahkızlar ben her gün bebeklerimi dışarı çıkarıyorum
zaten çok bunaldıklarında kapıya gidip ayağa kalkıp
sürekli kapıya vurarak aç aç aç diyorlar
montlarını gösteriyorlar
parka gidiyoruz
salıncağa biniyorlar
ama hemen uykuları geliyor
5 dakika sonra gözler kapanmaya başlıyorlar
salıncaktan aldım
parkın yanında boş bir arsa var
taş toprak, yaprak, kum ne ararsanız var
orada oynayan çocuklar vardı
kum kovaları, kürekleri, pet şişeleri
bıraktım benim canavarları toprağın üstüne
inanılmaz şaşırdıar
önce toprağı, sonra kurumuş yaprakları, sonra da taşları ağızlarına götürdüler
öğrenmeye çalışmaları, tanıma çabaları çok güzeldi
kumda oynayan çocukların yanına gittiler
kum kalelerini yıkıyorlar falan
yani oyunlarını bozuyor benimkiler
en sonunda eren seni istemiyoruz dediler
umursamadım
ama nasıl mesutum anlatamam
en sonunda teyze çocuğunu al,bizi rahatsız ediyor dediler
aldım yavruları bu seferde çimin üzerine bıraktım
dokunuyorlar, yokluyorlar
tanımaya çalışıyrlar
üşürler yer soğuktur dedim
aldım yerden ama arabaya bindiremedim inanki
nasıl dieniyorlar
tekrar salıncak istiyorlar
sonra ağızlarına emziklerini verdim de bindiler arabalarına
hemen uyudular
eve gelince banyo yaptırdım
çorbalarını içirdim
uyudular hemen
çok şükür her günümüze arkadaşlar
Duygucum simdiye kadsr cocuklara hic kitap okumadim deme inanmam.coktan kitaplara alisimadi mi seninkiler?
Ben hergun muhakkak gazete okuyorum.basta elimde gazeteyi gorunce sasiran cocuklarim simdi gazete gordugu an atiliyor.
Her gun en az bir saat kitap okuyorum ben cocuklara.dinlesinler dinlemesinler okumami kesinlikle bitirmyorum,dinlemese de kelime dagarciklari gelisir illa ki.
Ben 4 aylik olduklarinda fisher price in soft book denen kitaplarini almistim,kumastan kitap.simdi sayfalari birbir cevirip hayvanlara bakiyorlar.arada normal kitap da veriyorum,sayfa ceviriyorlar.
Deryacim gece iyi uyuyorlar gunduz artik uyumazlar.benim annem de diyordu ama yeni nesiil cocuklar oyle olmuyor.
Faceten yazicam sana uzun uzun,rezalet bir hafta gecirdim.
hayırlı olsun bebeklerın güle güle buyut canımArkadaşlar günaydın herkese! Benim 8 günlük ikiZlerim var. Bu süre içinde oğlumun bitanesi 300 gr aldı. Ama diğeri yerinde sayıyor. Aralarında görünüş olarak da bariz fark var. Sizin tecrübelerinizle bu durum geçici mi? Kiloşu olan çok iştahlı öbürü biraz nazlı. Endişeliyim. Küçüğüm kilo alsın diye didiniyorum😕yakalıyolar mı birbirlerini yoksa hep böyle devam mı edecek?
hayırlı olsun bebeklerın güle güle buyut canım
benim ikizlerimin biri 3250 diğeri 2100 doğdu her ay ıkısı aynı oranda kilo aldı.doğal olarak fark kapanmadı.kapanıvağınıda sanmıyorum benim kilolu olan yapısal olarakda sportifdiğer narin ince aralarında bir kilo değilde 10 kilo var gıbı duruyor..tek yumurta ıkızı ama nerdeyse bu yuzden fazla benzemıyorlar bıle başlarda bende düşünüyorum takıyordum bu durumu ama şimdi önemli değil sağlıklı sıhatlı olsunlarda..
Benimkiler 2.390/2.280 doğdu.8 günlükler. Simdi ağır olan 2.700 diğeri 2.500. Küçük kaldı yavrum. Üzülüyorum.
Benimkiler 2.390/2.280 doğdu.8 günlükler. Simdi ağır olan 2.700 diğeri 2.500. Küçük kaldı yavrum. Üzülüyorum.
ne güzel...Allah'ım ben o günleri çabucak göreyim inşallah
Oh mis..bende bu gunleri görür muyum acaba? Hamile olduğuma bile hala inanamazken...bende kuzularımı doğurup büyütup çimlerin toprakların üstüne atmak istiyoruuuum:)
Duygucum simdiye kadsr cocuklara hic kitap okumadim deme inanmam.coktan kitaplara alisimadi mi seninkiler?
Ben hergun muhakkak gazete okuyorum.basta elimde gazeteyi gorunce sasiran cocuklarim simdi gazete gordugu an atiliyor.
Her gun en az bir saat kitap okuyorum ben cocuklara.dinlesinler dinlemesinler okumami kesinlikle bitirmyorum,dinlemese de kelime dagarciklari gelisir illa ki.
Ben 4 aylik olduklarinda fisher price in soft book denen kitaplarini almistim,kumastan kitap.simdi sayfalari birbir cevirip hayvanlara bakiyorlar.arada normal kitap da veriyorum,sayfa ceviriyorlar.
.
görürsün tabi
çok uzak gibi geliyor aa inabki uzak değil
canım ben edebiyat öğretmeniyim
yani kitapları ve okumayı ne kadar sevdiğimi söylememe gerek yok
ama benimkiler henüz anlaamıyorlar
ben kitap okuyorum onar davul çalıyorlar
ben kitap okuyorum onlar ceeeeeeeee yapıyorlar birbirlerine
sanki ben orada yokmuşum ya da o eylemi yapmıyormuşum gibi davranıyorlar
yani şimdiye kadar elimizde kocaman bir sıfır var
Nefise hoşgeldin canım. Özelden dedikodu yapma bize de anlat. Meraklardayım:) bende bu hafta annemlerdeyim dinlemek için geldim birazda gezdim ilk defa dışarda rahat ettim kızlar huysuzluk yapmadı büyüdüler :)
nefisebrk konusman sirasinda facebook tan yazicam demissin bi arkdsa bahsettigin facebook kadinlar kulubunun oldug facebook mu ya ben bulamadim eger oysa bana ozelden msj atarmisin cnm.
benim kızlar 5 aylık oldular arkadaşım ama kitap konusunu hiç düşünmemiştim ben de alayım madem sen tecrübelisin ne önerirsin??
nefisecim yanlış anlamadım ki
sadece hiç ilgilenmedikleri için üzerine düşmemiştim
sanırım daha ısrarcı olmam lazım
ama az önce yine okudum
hatta masalın sonuna kadar geldim
dönüp de bir kere bile bakmadılar
sütüm bitiyorrr(((
sadece gece iki kere verebiliyorum
çok alışmıştım sağmaya
inanın bir bağım kopuyor gibi hissediyorum
sütü olmayan arkadaşlar sakın yanlış anlamayın lütfen
nispet için söylemiyorum
yaşımıza geldik sayılır
keçi sütüne geçeceğim
sevmezlerse inek sütüne başlayacağım
anne sütüyle ancak 1 ay gidebiliriz o da donmuşlarla ancak
Canim ben hususi kitap almadim ama alicam yakinda.daha cok tarihi kisilerin,evliyalarin peygamberlerin hayatlarini ve menkibelerini okuyorum.
Onun disindda surekli ingilizce cocuk sarkilari soyluyorum.hemen donup bakiyorlar gulmeye basliyorlar.arada ingilizce olarak baby first aciyorum.benimkiler ce-ee ye degil de,peek-a-boo ya guluyorlar ona alistilar
Kizlar uc gundur griptim.bir guzel ogluma da bulasti.kizimin da dis sancilari var.dun gece on dkda bir uyandilar.annem babam ben esim hic uyumadik.kizimi yamuk parmaagi icin capaya goturduk,doktor iki yasina kadar gecer dedi.simdi de oglumu annemdenn alip beylikduzune kendi doktorumuza gidiyoruz.yorgun,uykusuz,iki huysuuz cocukla yollarda gececek berbat bir gun...sizler nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?