- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.481
Canım sende benim için öylesin teşekkür ederim.. dikkat et kendine çok geçmiş olsun yollar da perişan ediyor insanı. Dinlenmene bak fırsat bulursan
slm kızlar ben tup bebek yöntemıyle ıkızlerıme hamile kalmıstım hatırlarsanız suan 11+1 gunluk hafıf sancılar oluyo.. ben ılk gunden ıtıbaren sureklı dınlendım cok iş yapmadım... ama artık sıkıldım yavas yavas da olsa bişeyler yapmak istıyorum siz benım haftalarımdayken iş yapıyomuydunuz ne tavsıye edersınız sımdıden tesekkur ederım hepınıze
:26::26::26::26:
Kızlar oğluşlarım 10 gündür zatürre olduklarından küvözdelerdi dün ikisinede kavuştun ve dahada zorlu bi maraton başladı:)küvözde huyları değişmiş:)akşam çıldırmak üzereyken kv cağırdık mecburdedim sen bi kaç ay bizde en azından 3 ay gecene kadar tmm dedi..yanında pek rahat edemiycem ama en azından kendime vaktim olcak idare etcex napalım
kızlar ben her gün bebeklerimi dışarı çıkarıyorum
zaten çok bunaldıklarında kapıya gidip ayağa kalkıp
sürekli kapıya vurarak aç aç aç diyorlar
montlarını gösteriyorlar
parka gidiyoruz
salıncağa biniyorlar
ama hemen uykuları geliyor
5 dakika sonra gözler kapanmaya başlıyorlar
salıncaktan aldım
parkın yanında boş bir arsa var
taş toprak, yaprak, kum ne ararsanız var
orada oynayan çocuklar vardı
kum kovaları, kürekleri, pet şişeleri
bıraktım benim canavarları toprağın üstüne
inanılmaz şaşırdıar
önce toprağı, sonra kurumuş yaprakları, sonra da taşları ağızlarına götürdüler
öğrenmeye çalışmaları, tanıma çabaları çok güzeldi
kumda oynayan çocukların yanına gittiler
kum kalelerini yıkıyorlar falan
yani oyunlarını bozuyor benimkiler
en sonunda eren seni istemiyoruz dediler
umursamadım
ama nasıl mesutum anlatamam
en sonunda teyze çocuğunu al,bizi rahatsız ediyor dediler
aldım yavruları bu seferde çimin üzerine bıraktım
dokunuyorlar, yokluyorlar
tanımaya çalışıyrlar
üşürler yer soğuktur dedim
aldım yerden ama arabaya bindiremedim inanki
nasıl dieniyorlar
tekrar salıncak istiyorlar
sonra ağızlarına emziklerini verdim de bindiler arabalarına
hemen uyudular
eve gelince banyo yaptırdım
çorbalarını içirdim
uyudular hemen
çok şükür her günümüze arkadaşlar
Canim eve yeni girdik.kizima da ogluma da doktorunyazmadigi ilac kkalmaadi.firrsatim olunca uzun uzun muayenede olanlari yazicam ama hemeen aklima seni getirenn birsey dedi doktor,bu aylar biraz skintili gece de gunduz yaptiklari aktiviteleri yappmak isterler gecenin bir yarisi oyun isterler dedi.alti gun sonra cocuklari kontrole goturdugumuzde uyku egitimini anlatacakmis.bari ne kadar surer bu donem onu soyleyin dedim,dediklerimi uygularsan bir haftada duzelirller,simdi ilaclarla biraz toparlansinlar dedi.
Yani yasadigimiz skintilar donemselmis canim uyumamalar felan.ogrenddigimde hemen yazicam sana ama belki de duzelmistir senin kizlarin uykulari.
Canım öyle huysuzluğu yok onu bi kaç gün yaptı ağlayarak uyanmayı bıraktı ama hala bir saat deliksiz uykumuz yok ya sallayacağım uyku arası ya yanıma gelecek. Uyku eğitimiyle ilgili bende bikaç şey araştırdım ama ağlatarak öğretmek istemiyorum. Çoğu insanda bikaç gün ağlar sonra kendiliğinden uyur vs diyor ama ben kıyamam. Belki drun değişik bir yöntem tavsiye eder duymak isterim mutlaka paylaş. Gece uyanmazlarımız oyun oynamak istemeleri ama izin vermeme rağmen bir buçuk saatimiz sallayarak vs geçiyor anca uykuya dalıyor. Annemlerdeyim ya gezme fırsatımız oldu hava güzel diye, evde yirmi dk uyuyan bebeler arabada iki saat uyudular sallanmayı seviyorlar acaba ondanmı yoksa açık havadanmı bilemedim ama gezmek çok keyif verdi
canım seni çok iyi anlıyorum uykusuzluk yorgunluk bitek bende var zannediyosun ama inan yeni annelerin hepsinde var.
sana ve diğer kızlara gaz sancısı için acil bi tavsiye vereyim çok işe yarıyo inan.
zeytinyağını karnına bi güzel ovala sonra lahanayı(sarı) biraz tavada yada mikrodalgada ısıt karnına koy beş dk sonra sonucu alırsın.hastanelik olduk bizde malum gaz sancısı var dedi o gün kızıma lavman yapıldı rahatladı ama hergünde yapılmıyor.daha çok dikkat ediyorum emzirdikten sonra hemen gazını alıyorum.alt gazıda lahana sayesinde çıkıyo bu arada lahanayı yarım gün yada bir gün kalsın karnında canım.bu arada uykusu için de bi tavsiyem var fön makinesini çalıştır ve bekle !!!!!
bu arada benim kızımda iki aylık..
canım o ömür boyunca sadece bir kere geçiriliyorHumeyranin huysuzlugu anlasildi kizlar,kizim 2. Kez 6. Hastalik geciriyormus.
canım o ömür boyunca sadece bir kere geçiriliyor
sonra da vücut bağışıklık kazanıyor diye biliyorum ben
eren de geçirdi hem de çok ağır
39.9 u gördük biz
bizde hastalık öncesi ve esnasında huzursuzluk yapmamıştı
3. günün sonunda başlayan ve 4 gün sürez huzursuzluğumuz olmuştu
ateşe çok dikkat et
zordur durumun
çok kolay gelsin
çok çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?