2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Bat ın ne olduğunu anlamadım. Ama kendi değerlerine baktım şimdi İlk değerim 230 2 gün sonraki 687. Allah yardımcın olsun inşallah istediğin gibi olur.

Hayir canim emdikce gelir dediler sik sik verirsen gelir dediler

bebeklerin düşük kilolu ve güçsüz. emzirmelisin ama bu yetmez. sağmalısın da. ben 3 saatte bir sağdım. ne zaman mememi versem uyudular hep. onlara bıraksam sütüm zor gelirdi. muhakkak sağ. sütün artınca bebeklerin daha iyi çeker sütü, rahat rahat doyururlar karınlarını. emzirdiğin zaman doyuyorlar mı? emzirdikten sonra mama mı veriyorsun, yoksa bir öğün emzirme, bir öğün mama şeklinde mi devam ediyorsunuz?

okuldan çıktım bir sevinçle eve geldim
köfte yaptım, güzelce yedireyim dedim
ama hiç yemediler çok üzüldm ya
şevkimi kırdılar
sonra aldım anneme gittim çocukları
orada makarna varmış onu yediler

Arkadaşlar içinizde meme başı acısına çare bulan var mı? Emzirirken ağlıyorum resmen.. İkisini aynı anda emzirdiğim için doğru pozisyonda emziremiyorum. Ondan çatladı uçları. Şimdilik kantaron yağı ve lanolin ve bepanten sürüyorum. Başka bir şey bilen var mı? Çocuklarım sütten kesilcek diye korkuyorum😟😟

Uyaniyorlar emziriyorum sirayla sonra mama veriyorum hemem ve mamayida bitiriyorlar.saatleri ise duzenli degil anlayacaginiz vicdan azabi cekiyorum duzgun besleyemiyorum ddiye

hamılelık sürecınde augmentın1000 mg içen varmı ?diş agrısı ve apsesı için ayrıca anestezi alıp diş cektıren ?
anestezi derken diş cekerken uyusturucu ıgne yapıyolar ya o kızlar tecrubelerınızı beklıyorummm :26::26:

Benim doğal yolla ikizlerim oldu. beta hcg değerim oldukça yüksekti. günümü sadece 3 gün geçmiştim kan trestimi yaptığımda. bu çoğul gebelik için bir etkendir. bhcg ler genelde çoğul gebeliklerde daha yüksek çıkar.. ama herzaman böyle olacak diye bir şey yok. ama geneli böyledir. umarım istediğin gibi bir sonuçş alırsın.

Benimkilerde benim yaptığım köfteyi yemiyo ama annemin yaptığını ve dılarıdakini yiyorlar 😞

ben dişimi çektirdim hamileyken. antibiyotik kullanmadım. eğer kullanman gerekliyse kullan. doktor hamilelere göre bir ilaç vermiştir. eğer kullanmazsan enfeksiyon erken doğuma neden oluyor.
Uyaniyorlar emziriyorum sirayla sonra mama veriyorum hemem ve mamayida bitiriyorlar.saatleri ise duzenli degil anlayacaginiz vicdan azabi cekiyorum duzgun besleyemiyorum ddiye
memeden sonra mama geleceğini bildikleri için memeden sütü çekmeyebilirler.sonuçta biberondan beslenmek daha kolay.aslında memeden sonra mama vermemek gerekir. bebekler memeden sonra biberonun geleceğini öğreniyorlar. zoru değl kolayı seçiyorlar. sütün iyi gelse mamaya hiç gerek kalmaz. en azından bir iki öğün mama verirsin. normali bu. bence sütünü sağmayı dene. ne kadar çıktığını gör. çocukların ne kadar anne sütü aldığını gör.
doktoruna danışmadın mı hiç nasıl besleyeceğin konusunda?
kızlar meme ucunun iyileşmesinin püf noktası meme başlarının açıkta kalması. en azından geceleri emzirdikten sonra kremi sürüp açık bırakıp uyuyun. gün içinde yapabiliyorsanız da yapın. birinci günün sonunda iyileşme olur, 2. günde iyileşir. ben garmastan pomat ve lansinoh krem kullanmıştım.

kızlar şu an star tv yi açın
sonra görürseniz de internetten izleyin isterseniz
süper dadı diye bir program var
ikiz annesi konukları
izlemek çok eğlenceli

yer kaplayacak şeyleri almayı erteledim. koyacak yerim yok. braz daha büyüsünler şu küçük parçalardan kurtulalım alacağım.
kızlar şu an star tv yi açın
sonra görürseniz de internetten izleyin isterseniz
süper dadı diye bir program var
ikiz annesi konukları
izlemek çok eğlenceli

kadının yaşadıkları hiç eğlenceli değil

Hanımlar
Benim saçlarım çok fena dökülmeye başladı. Emzirirken olurmuş.
Sarımsak şampuanı denedim bi fayda etmedi. Var mı herhangi bir tavsiyeniz?

Benım saclar degıl dıslerde dokuldu vıtamın ıctım ama cok gectı.
Bu arada tam 38 dakkadır benımkıler oyun odasında ben yatak odasında kıtap okuyorum nete gırıyorum bu bır rekor

yer kaplayacak şeyleri almayı erteledim. koyacak yerim yok. braz daha büyüsünler şu küçük parçalardan kurtulalım alacağım.

kadının yaşadıkları hiç eğlenceli değil

evet canım eğlenceli derken 3 yaşında ikiz çocuk
seyretmek , yaramazzlıkları çok hoşuma gitti
ama anne mahvolmuş, yıpranmış
çok yanlış eğitilmişler
büyük konuşmak istemiyorum tabi bu onuda ama
anne otorite değil
her istediklerini ağlayarak yaptırmışlar
bir de sandalye köşesi için ilk başta ceza değil dediler
ama program boyunca ceza olarak kullandılar orayı

iki gün önce alışveriş merkezinde gördüm
3.5 yaşındaydılar
o kadar hareketlilerdi ki anlatamam
baba ile muhabbet ederken oğlan bir anda gözden kayboldu
hepimiz çocuğu aradık
çılgınlar gibi koşuyordu avm de
hiçbir şeyin de farkında değil
gözüm korkmadı desem yalan olur

Bızde de benzer bısey var cok sevıyolar ama bu daha guzel gıbı. Alsam bayılırlar

9 da yatan çocuklar dün 10.30 a kadar kudurdular bunlarla
zor yatırdım

Bu arada tam 38 dakkadır benımkıler oyun odasında ben yatak odasında kıtap okuyorum nete gırıyorum bu bır rekor

canım maşallah diyeyim bana hiçbir şey olmadı
hep aynı şeyi söylüyorum ama doktorum bana hiç ilaç da kullandırtmadı
sadece ot ye her şeye yeter dedi
maydanoz hariç dere otu, nane, roka, kuzu kulağı, tere yedim sürekli
kuzu kulağının süte faydasını da çok gördüm
süt veren arkadaşlar deneyebilirler

canım seninkilerin oyun odası mı var
biz salonda oturuyoruz
bisiklet, tahtıravalli, 2 yürüteç, tünel,çadır ve küçük oyuncakları da hesaba katarsan var gerisini sen düşün
bir gün buradan salonumuzun resmini paylaşayım

bir de yanlarında değilsin ya
birbirlerine zarar vermiyorlar mı?

Canım bız evlenırken cok esya almamıstık alamamıstık daha dogrusu onun ıcın odamızın bırı tamamen bostu bırındede sadece esımden kalan baza vardı.sımdı orayı cocukların odası yaptık.bos odaya esım halı dosettı guzelce. Orası hala bos ıkı uc oyuncak koyuyorum sadece. Salondaki tv konsolu yatak odasına tasıdık yemek msassını duvara ıyıce dayadık salonda bosaldı sımdı.hıc yemeklı mısafır agırlamıyorum gelende oyle gelmıyor zaten.
Cocuklara alan yaratmak lazım yoksa cok sıkıntılı bıde benımkıler erkek cok hareketlı.sımdı salonla o oda arasında mekık dokuyorlar.
Oyuncakların cok azını ortada bırakıyorum hergun degıstırıyorum bu sekılde zaptedebılıyorum.

Eger bı sıkıntıları yoksa huysuz degıllerse bırbırlerıne pek bulasmıyorlar. belkıde tek baktıgımdan bırbırlerıne mecbur kaldıkları ıcındır.bılmeyerek zarar verme olayı eskıden vardı ama ogretıyorum yavas yavas ıkı gundur ellerınde bı cubuk vurmak ıstıyolar bı yerlere. Vurma demek olmaz duymaz zaten,ama nereye vurup nereye vurmayacagını anlatırsan kabul edıyorlar.mesela buyuk bı pilates topumuz var bıde yastık onlara vurabılırsınız dıyorum ama anneye kardese vurmak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…