- 21 Aralık 2012
- 486
- 126
- 323
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.721
Sizlere tecrübelerinizden dolayı sorum olacak yardımcı olur musunuz bildiğiniz kadarıyla... Ben gebeyim... 8 Mart bat günüm yani cumartesi günü.. Hcg değerim bat günümde 2779 çıktı... İki gün sonra da yani dün de 6278 çıktı.. Çok aşırı yüksek buldu doktorum mol gebelikten şüpheleniyor.. Perşembe günü belli olacak tekrar çağırdı sizlerden yorum istiyorum sizlerin ne kadardı bu değerleri çoğul gebelik ihtimalim hiç mi yok mol gebeikten çok korkuyorum...
Şimdiden özür diliyorum rahatsız ettiğim için..
Hayir canim emdikce gelir dediler sik sik verirsen gelir dediler
bebeklerin düşük kilolu ve güçsüz. emzirmelisin ama bu yetmez. sağmalısın da. ben 3 saatte bir sağdım. ne zaman mememi versem uyudular hep. onlara bıraksam sütüm zor gelirdi. muhakkak sağ. sütün artınca bebeklerin daha iyi çeker sütü, rahat rahat doyururlar karınlarını. emzirdiğin zaman doyuyorlar mı? emzirdikten sonra mama mı veriyorsun, yoksa bir öğün emzirme, bir öğün mama şeklinde mi devam ediyorsunuz?
Sizlere tecrübelerinizden dolayı sorum olacak yardımcı olur musunuz bildiğiniz kadarıyla... Ben gebeyim... 8 Mart bat günüm yani cumartesi günü.. Hcg değerim bat günümde 2779 çıktı... İki gün sonra da yani dün de 6278 çıktı.. Çok aşırı yüksek buldu doktorum mol gebelikten şüpheleniyor.. Perşembe günü belli olacak tekrar çağırdı sizlerden yorum istiyorum sizlerin ne kadardı bu değerleri çoğul gebelik ihtimalim hiç mi yok mol gebeikten çok korkuyorum...
Şimdiden özür diliyorum rahatsız ettiğim için..
okuldan çıktım bir sevinçle eve geldim
köfte yaptım, güzelce yedireyim dedim
ama hiç yemediler çok üzüldm ya
şevkimi kırdılar
sonra aldım anneme gittim çocukları
orada makarna varmış onu yediler
ben dişimi çektirdim hamileyken. antibiyotik kullanmadım. eğer kullanman gerekliyse kullan. doktor hamilelere göre bir ilaç vermiştir. eğer kullanmazsan enfeksiyon erken doğuma neden oluyor.hamılelık sürecınde augmentın1000 mg içen varmı ?diş agrısı ve apsesı için ayrıca anestezi alıp diş cektıren ?
anestezi derken diş cekerken uyusturucu ıgne yapıyolar ya o kızlar tecrubelerınızı beklıyorummm :26::26:
memeden sonra mama geleceğini bildikleri için memeden sütü çekmeyebilirler.sonuçta biberondan beslenmek daha kolay.aslında memeden sonra mama vermemek gerekir. bebekler memeden sonra biberonun geleceğini öğreniyorlar. zoru değl kolayı seçiyorlar. sütün iyi gelse mamaya hiç gerek kalmaz. en azından bir iki öğün mama verirsin. normali bu. bence sütünü sağmayı dene. ne kadar çıktığını gör. çocukların ne kadar anne sütü aldığını gör.Uyaniyorlar emziriyorum sirayla sonra mama veriyorum hemem ve mamayida bitiriyorlar.saatleri ise duzenli degil anlayacaginiz vicdan azabi cekiyorum duzgun besleyemiyorum ddiye
kızlar meme ucunun iyileşmesinin püf noktası meme başlarının açıkta kalması. en azından geceleri emzirdikten sonra kremi sürüp açık bırakıp uyuyun. gün içinde yapabiliyorsanız da yapın. birinci günün sonunda iyileşme olur, 2. günde iyileşir. ben garmastan pomat ve lansinoh krem kullanmıştım.Arkadaşlar içinizde meme başı acısına çare bulan var mı? Emzirirken ağlıyorum resmen.. İkisini aynı anda emzirdiğim için doğru pozisyonda emziremiyorum. Ondan çatladı uçları. Şimdilik kantaron yağı ve lanolin ve bepanten sürüyorum. Başka bir şey bilen var mı? Çocuklarım sütten kesilcek diye korkuyorum😟😟
yer kaplayacak şeyleri almayı erteledim. koyacak yerim yok. braz daha büyüsünler şu küçük parçalardan kurtulalım alacağım.http://www.ikea.com.tr/urundetay/10192013/busa_oyun_tuneli.aspx?onerilen
http://www.ikea.com.tr/urundetay/10243574/busa_cadir.aspx
tavsiye ederim kızlar
benimkiler bayılarak oynuyorlar
kızlar şu an star tv yi açın
sonra görürseniz de internetten izleyin isterseniz
süper dadı diye bir program var
ikiz annesi konukları
izlemek çok eğlenceli
Hanımlar
Benim saçlarım çok fena dökülmeye başladı. Emzirirken olurmuş.
Sarımsak şampuanı denedim bi fayda etmedi. Var mı herhangi bir tavsiyeniz?
http://www.ikea.com.tr/urundetay/10192013/busa_oyun_tuneli.aspx?onerilen
http://www.ikea.com.tr/urundetay/10243574/busa_cadir.aspx
tavsiye ederim kızlar
benimkiler bayılarak oynuyorlar
yer kaplayacak şeyleri almayı erteledim. koyacak yerim yok. braz daha büyüsünler şu küçük parçalardan kurtulalım alacağım.
kadının yaşadıkları hiç eğlenceli değil
Bızde de benzer bısey var cok sevıyolar ama bu daha guzel gıbı. Alsam bayılırlar
Benım saclar degıl dıslerde dokuldu vıtamın ıctım ama cok gectı.
Bu arada tam 38 dakkadır benımkıler oyun odasında ben yatak odasında kıtap okuyorum nete gırıyorum bu bır rekor
Benım saclar degıl dıslerde dokuldu vıtamın ıctım ama cok gectı.
Bu arada tam 38 dakkadır benımkıler oyun odasında ben yatak odasında kıtap okuyorum nete gırıyorum bu bır rekor
canım seninkilerin oyun odası mı var
biz salonda oturuyoruz
bisiklet, tahtıravalli, 2 yürüteç, tünel,çadır ve küçük oyuncakları da hesaba katarsan var gerisini sen düşün
bir gün buradan salonumuzun resmini paylaşayım
bir de yanlarında değilsin ya
birbirlerine zarar vermiyorlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?