- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.741
http://www.ikea.com.tr/urundetay/10192013/busa_oyun_tuneli.aspx?onerilen
http://www.ikea.com.tr/urundetay/10243574/busa_cadir.aspx
tavsiye ederim kızlar
benimkiler bayılarak oynuyorlar
kızlar şu an star tv yi açın
sonra görürseniz de internetten izleyin isterseniz
süper dadı diye bir program var
ikiz annesi konukları
izlemek çok eğlenceli
Canım bız evlenırken cok esya almamıstık alamamıstık daha dogrusu onun ıcın odamızın bırı tamamen bostu bırındede sadece esımden kalan baza vardı.sımdı orayı cocukların odası yaptık.bos odaya esım halı dosettı guzelce. Orası hala bos ıkı uc oyuncak koyuyorum sadece. Salondaki tv konsolu yatak odasına tasıdık yemek msassını duvara ıyıce dayadık salonda bosaldı sımdı.hıc yemeklı mısafır agırlamıyorum gelende oyle gelmıyor zaten.
Cocuklara alan yaratmak lazım yoksa cok sıkıntılı bıde benımkıler erkek cok hareketlı.sımdı salonla o oda arasında mekık dokuyorlar.
Oyuncakların cok azını ortada bırakıyorum hergun degıstırıyorum bu sekılde zaptedebılıyorum.
Eger bı sıkıntıları yoksa huysuz degıllerse bırbırlerıne pek bulasmıyorlar. belkıde tek baktıgımdan bırbırlerıne mecbur kaldıkları ıcındır.bılmeyerek zarar verme olayı eskıden vardı ama ogretıyorum yavas yavas ıkı gundur ellerınde bı cubuk vurmak ıstıyolar bı yerlere. Vurma demek olmaz duymaz zaten,ama nereye vurup nereye vurmayacagını anlatırsan kabul edıyorlar.mesela buyuk bı pilates topumuz var bıde yastık onlara vurabılırsınız dıyorum ama anneye kardese vurmak yok.
kurallar en başından beri olmalı zorlanmamak için. yaşayınca göreceğiz.
evet canım eğlenceli derken 3 yaşında ikiz çocuk
seyretmek , yaramazzlıkları çok hoşuma gitti
ama anne mahvolmuş, yıpranmış
çok yanlış eğitilmişler
büyük konuşmak istemiyorum tabi bu onuda ama
anne otorite değil
her istediklerini ağlayarak yaptırmışlar
bir de sandalye köşesi için ilk başta ceza değil dediler
ama program boyunca ceza olarak kullandılar orayı
iki gün önce alışveriş merkezinde gördüm
3.5 yaşındaydılar
o kadar hareketlilerdi ki anlatamam
baba ile muhabbet ederken oğlan bir anda gözden kayboldu
hepimiz çocuğu aradık
çılgınlar gibi koşuyordu avm de
hiçbir şeyin de farkında değil
gözüm korkmadı desem yalan olur
kızlar benimde 5 aylık ikiz kızlarım var tek bakıyorum kayınvalıdem alt katta var ama eltım ıle oturuyor onunda oğlu var sadece sevmeye gelıyorlar bırde acıl bır yere gıdersem 2 3 saat lık bırakıyorum evım pislikden batacak yetısemıyorum camasıra utuye bırde yemek yapıyorum kendım hemsıreyım ama ucretsız ızın aldım sızınde evlerınız oyle mı psikolojım bozuldu artık
kızlar benimde 5 aylık ikiz kızlarım var tek bakıyorum kayınvalıdem alt katta var ama eltım ıle oturuyor onunda oğlu var sadece sevmeye gelıyorlar bırde acıl bır yere gıdersem 2 3 saat lık bırakıyorum evım pislikden batacak yetısemıyorum camasıra utuye bırde yemek yapıyorum kendım hemsıreyım ama ucretsız ızın aldım sızınde evlerınız oyle mı psikolojım bozuldu artık
ben de merak ettim ama izleyemedim geç saatte çünkü. güzel yöntemleri varsa paylaşırsan sevinirim...
Arkadaşlar hepinize Merhaba. Bişey sormak istiyorum. Kizlara vakit gecirebilecekleri ayni zamanda da beni rahatlatmasi icin bisey almak istiyorum. Salıncak kullanan bir arkadaşım var kesinlikle tavsiye ederim diyor baska bir arkadaş ise.anadizi al diyor. Ne alacaksam mecburen iki tane almam gerekecek ancak evim de öyle çok geniş değil. Ve her. Gecen gun küçülüyor :) salincak daha.uzun süre kullanılıyor dediler anadizi o kadar uzun süre kullanılmıyormus. Alanlar ve memnun olan var mi acaba?
Bişey daha var. Zeynep erva min yanaklarında kızarıklıkla beraber kuruluklar oluştu. Yanakları.sertlesti.baya. vücudunun başka yerlerinde bişey yok cok.sukur.2-3 aylıkken de vardi ama arada gecer gibi oluyo.tekrar cikiyo.falan. camasirlarina vs dikkat ediyorum ama ne yapsam bilemedim. Doktora götürdük bebek.egzamasidir gecer dedi kortizon iceren bir krem verdi. Kullanmadim. Sürekli nemli tutmaya çalışıyorum. Zeytin yağı falan sürüyorum arada. Bu arada evde Sudocrem diye bi krem var.bebek bakim kremi. Pisige acayip.derecede.iyi geliyor. Ama sadece pisige degip.birçok seye iyi geldiğini söylemişler internette. Egzama da bunlarin.icinde.İçeriğinde de kortizon yok. Kullanan vsr mi acaba?
Ben ilk 8 ay ana diZi kullandım ancak iyice hareketlenince tehlikeli olmaya başladı.sonra 2 tane salıncak aldık halada kullanıyoruz salıncakta uyutup park yataklarına yatırıyoruz.ayrıca 2 çocugu aynı anda sallayıp uyutabiliyosun biz memnunuz..Arkadaşlar hepinize Merhaba. Bişey sormak istiyorum. Kizlara vakit gecirebilecekleri ayni zamanda da beni rahatlatmasi icin bisey almak istiyorum. Salıncak kullanan bir arkadaşım var kesinlikle tavsiye ederim diyor baska bir arkadaş ise.anadizi al diyor. Ne alacaksam mecburen iki tane almam gerekecek ancak evim de öyle çok geniş değil. Ve her. Gecen gun küçülüyor :) salincak daha.uzun süre kullanılıyor dediler anadizi o kadar uzun süre kullanılmıyormus. Alanlar ve memnun olan var mi acaba?
Bişey daha var. Zeynep erva min yanaklarında kızarıklıkla beraber kuruluklar oluştu. Yanakları.sertlesti.baya. vücudunun başka yerlerinde bişey yok cok.sukur.2-3 aylıkken de vardi ama arada gecer gibi oluyo.tekrar cikiyo.falan. camasirlarina vs dikkat ediyorum ama ne yapsam bilemedim. Doktora götürdük bebek.egzamasidir gecer dedi kortizon iceren bir krem verdi. Kullanmadim. Sürekli nemli tutmaya çalışıyorum. Zeytin yağı falan sürüyorum arada. Bu arada evde Sudocrem diye bi krem var.bebek bakim kremi. Pisige acayip.derecede.iyi geliyor. Ama sadece pisige degip.birçok seye iyi geldiğini söylemişler internette. Egzama da bunlarin.icinde.İçeriğinde de kortizon yok. Kullanan vsr mi acaba?
Arkadaşlar hepinize Merhaba. Bişey sormak istiyorum. Kizlara vakit gecirebilecekleri ayni zamanda da beni rahatlatmasi icin bisey almak istiyorum. Salıncak kullanan bir arkadaşım var kesinlikle tavsiye ederim diyor baska bir arkadaş ise.anadizi al diyor. Ne alacaksam mecburen iki tane almam gerekecek ancak evim de öyle çok geniş değil. Ve her. Gecen gun küçülüyor :) salincak daha.uzun süre kullanılıyor dediler anadizi o kadar uzun süre kullanılmıyormus. Alanlar ve memnun olan var mi acaba?
merhaba. canım bende ne anadizi var ne de saıncak. ana dizi kısa süreli kullanılıyor diye biliyorum kullananlardan. ama işe yarıyormuş. salıncağı çok uzun süre kullanacağın kesin. am sürekli bindirerek sıkmamak da gerek. bu durumu yaşayanlar çok var.
egzaması için bence doktorunun verdiği kremi bence kullan. geçsin egzaması. ve sonra takip et. ne egzama yapıyor? sanırım siz şu an 4 aylık falansınız değil mi? ek gıdaya da başlamamışsınızdır. sabun tozu kullanıyorsun değil mi hala. kullandığın şampuan, bebek yağı vs. bunları da takip et derim. kozmetik ürünsonuçta bunlar.her cild farklı tepki gösterebilir.
sudokremi bilmiyorum. istersen dene. kortizonsuz diyorsun. onu önce bir dene istersen geçmezse doktorunun kremini kullan derim. çok da gecikme çünkü egzamanın durumu daha da kötleşebilir. mantarlaşma da olabilir.
geçmiş olsun.
Salıncak 36 kiloya kadar kullaniliyormus. O yüzden su saatten sonra anadizi almanın bi mantığı yok yani. Iki tane mi alsam bir tane mi bilemiyorum. Evim cok dar1 tane alsam ilerde kavga edebilirler iki tane alsam nereye koyarım diye düşünüyorum ama. Bakalim evde yer ayarlayabilirsem iki tane alırım heralde.
Cnm biz 5 bucuk aylık olduk. Yavaş yavaş ek gidaya başlıyorum. Dediğin şeylere dikkat ediyorum. Sudocrem i iki.gundur kullanıyorum. Ilk gün sertlik kızarıklık gecti gibi bugunde pul pul o bölge dokulmeye başladı. Sanırım ise yarayacak umarim kısa sürede geçer ya ; (
Slm arkadaslar biz bugun 14 gunluk olduk.siz emzik verdiniz mi bebeklerinize en azindan biriyle ilgilenince digerine emzik verip oyalamak amaciyla vermeyi dusunuyorum fakat cok kucuk olduklari icin aciyorum ceneleri yorulur diye
Maşallaj size .Ben verdim canm küvezdeyken alıştırmış hemşireler benim içinde iyi oldu ama biri pek istekli degildi 4 aylıkken aldı emzigi emzik emmesi memeyi daha iyi kavramasına yardımcı olur kasları gelişir yorulunca cıkartır zaten pıt diye atıolar :))
Canım Kızlarım Buğlem 👣 Eslem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?