- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.781
Kucakta susan yatağa bırakınca ağlayan iki bebek annesinden günaydın.gün ne kadar aydın olursa.büyüyeceklerine küçülüyolar sanki
Yok öyle:)iki aylıklar şimdi.hele bi kaç ay daha geçsin bak nasıl ağlaya ağlaya kendi başlarına uyumayı öğrenecekler.i:)henüz kıyamıyorım çok küçükler.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok öyle:)iki aylıklar şimdi.hele bi kaç ay daha geçsin bak nasıl ağlaya ağlaya kendi başlarına uyumayı öğrenecekler.i:)henüz kıyamıyorım çok küçükler.
ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum
kucağa alıştırma laflarına da hiç itibar etmedim
hatta kayınvalidem de kucağa alıştırmayalım demişti
aldım kucağıma oturdum
sırayla bir onu bir diğerini
istedikleri kadar kucağa aldık
bir süre sonra istemiyorlar zaten
mesela benimkiler kucakta durmuyor şimdi
anne sıcaklığına ihtiyacı olduğu zamanda bırak o sıcaklığı hissetsinler
hiç ağlatarak uyutmayı da denemedim
bunun da yaratılışla alakalı olduğunu düşünüyorum
alıştırmadığım halde kızım hiç sallanmadı
hala da istemiyor, kendi kendine uyuyor
oğlum ise sadece kucakta uyuyor
demek ki ona ihtiyacı var
eminim bir süre sonra o da istemeyecek bunu
bu beni zorlamadı mı
tabi ki zorladı
ama onların istediği bu diyorum
annelik zaten gönüllü kölelik değil mi?
Bilmiyorumki canım ya üç beş ay sona başedemem diye düşünüyorum şimdi kv var rahatım ya sonrageceleri mama aralarındada sallanmak isterler diye korkuyorum.
Canım her cocuk bir degildir sen evlatlarını durumuna göre hareket bence anne yüregin ne diosa onu yap kimi çocuk çok kucaga alınca sıkılır kucak istemez kimi cocuk hep kucak ister kişilik durumu ben çok kucagıma almadım emzırırken sevdim yatırdım uyudular uyandıklarındada kucak istemediler yattıkları yerden svdim kokladım hala daha öleler yere yatarız koklasırız yuvarlanırız onları kendi hallerine bıraktıgımdada dururlar işimi yemegimi rahat yapıorum dogumdan itibaren tek bakıorum sevgi kucaga alıp almak degil bence ilk 3 ay hep uyuolar ne anlıcaklarki emzirirken sıcagını sevgini alıolar kendini üzme ileride ben yeteniom psikolojısıne dusersin allah korusun
Canım Kızlarım Buğlem 👣 Eslem
O psikolojiye zaten düştüm galibarahatlığada alışıyorum kv gidince napcam bilmiyorum allah inş sabır verir bakarım.gazları çok fazla o yüzdende çok zorlanıyoruz
benim bebeklerim ilk 9 ay neredeyse uyumadı
sabaha kadar 17 kere kalkmışlığım var.
9. aydan sonra kendilerinden uyumaya başladılar
Allah'ıma bin şükür şu an gece sadece bir kere süt içmek için uyanıyorlar
diş döneminde bu düzen bozulabiliyor
tabiki herkes bildiğini ve kendi doğrusunu söylüyor.
her anne zaten bebeğinin ne istediğini anlar
herkese kolay gelsin çünkü bebek büyütmek zor zanaat
Kaç aylık oldular canım sizinkiler,bizde önümüzdeki hafta almayı düşünüyoz 2 aylık olduk:)önlü arkalı olanlardan alcam benkızlar dün bebek arabamız geldi. ben deneyerek açma kapamaya çalıştım hiç kullanmadım daha önce çünkü. çok komikti halim. evin içinde bindirdim çocukları korktular tabi kucağa gelmek istediler dışarıda dururlar umarım. yoksa çok üzülürüm. çok heves ettim bu araba işine bindirip gezdirmeye çok sıkıldım çünkü.cumartesi inşl bir deneme yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?