2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Ga sıkıntınız oldumu canım sizinde.gece benimkiler o yüzdenmi sık uyanıyo huzursuz uyuyo.sıkıntısı olmayan bebek gece rahatça uyur diye düşünüyorum

Oluyodu canım 4 ay baya zorlandım gaz konusunda gaz ilacı kullanmayıda istemedim 2 ay anne sütü aldıklarında hiç gaz sıkıntısı yasamadım gaz yapıcak seler hiç yemedim sagıp veriyordun küveZde alıştılar meme ucumda hiç yok benim tutturamadım mamaya geçince basladı ama kayısı suyu elma suyu ve su verdim ilk mama kabız gaz yaptı aptamil fitil kullandım bi kaç kez sonra kulak çöpüylr uyardım mama degiştirdik hero baby oda aynı sma da aynı bir 20 gun cektik masaj yaptım durmadan bacaklarını karınlarına ittirip cektim yüz üstü yatırdım kaka yapıcagını anladım actım altını ayaklarını ittim cektim masaj yaptım ıkınırken ayaklarını karnına itip bastırdım hafifce bebelac mama işe yarayana kadar ama geceleri yinede uyuolardı gündüz uykularını çok uyumalarına izin vermezsen uyur 4. Aydan sonra dr lar 1-1.5 saati gecerse gündüz uykusu uyandırın diyorlar ama dr larında bilmedigi sey nasıl kıyıcan 😄

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Bizde aptamil kullanıyoz canım.bebelaca geçmeyi bende düşündüm,geceyimmi sence?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizde aptamil kullanıyoz canım.bebelaca geçmeyi bende düşündüm,geceyimmi sence?

Aptamili ne kadardır kullanıonuz cnm çok olduysa 2-3 ay gbi bırakma derim bebekler alıştıkları mama degişince bunyeleri sarsılıo ama 1 ayı geçmediyse degiştir bebelactan ben cok memnun kaldım ne gaz ne kabızlık iyide besliyor şükürler olsun bide ben dr brawns kullandım 4 aya kadar oda çok etkili koruyor cnm

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Bi ara sma denedim canım.ilk başta ağtamildi,sma denedim sona tekrar aptamile döndük 1 ay olöuştur

Dene istersen bi 500 grm al maliyetide uygun içiyorsa bitene kadar mama kutusu içir bu arada diger mamanın kakasını çıkartmasını bekle ondan sonra gelen kaka bu mamanın olcak baktın içio kakada yumusak sorun yok demektir cnm

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Hadi hayırlısı cnm insallah düzelir bebelacla insanın içi acıo o orada kıvranırken bide iki bebegin var iki katı sızlı benim kızlardan biri 3 ay hep kustu küvezde miğde kapakcıgı zedelenmiş biraz 13 gün kaldılar uyku uyumadım bogulcak die ar denedim ac denedim conformil hep aynı bebelac tada kustu ama digerleri kadar olmadı şükür

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Düzelmişler canım ne gzl.çok zor ikiz bebekhiiç gecmeyecek gibi geliyo hiç büyümeyecekler.doğumdan sona küvöze girmeleri çok kötü,bizimkilerde 10 gün yattı zatürreden

Şükür geçiyor hepsi unutuluyor cnm onların her gun yeni bişeyler öğrendiklerini gördükçe hepsi geciyor zo olmasına zorda onların bi gülüşü yetio iki canımız var bizim ayrıcalıklıyoz cokta kıskanılıyoruz 😄😄😄

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Düzelmişler canım ne gzl.çok zor ikiz bebekhiiç gecmeyecek gibi geliyo hiç büyümeyecekler.doğumdan sona küvöze girmeleri çok kötü,bizimkilerde 10 gün yattı zatürreden

Bende aynidurumdayim. Evim sobali vebesik oturma odasinda. ka.validmlealtli ustluyz. eltim yk sadece.tek bkiyorum
gelince cok zor uyuttum diyorum. birazuzak duruluyo ozaman. am o uyadrdiklaru oldu. v bendeher defasinda uyuyan cocuk uyandirilmaz dedim

Ayrı olsanda apartmandakiler uyandırıyor kızlar sokakta megafonla bagıran satıcı korna basan bir dengesiz alarmı herseye calan bir araba ve hatta evin dört tarafında olan inşaat alışır cocuk zamanla sesede gürültüyede verin ellerine uyutsunlar sevmekle babanne yenge olunmuyor iş verince gelmezler inanın üzmeyin kendinizi benim 4 aydır bitmek tükenmez insaat seslerim var alıştılar apartmamda gece yarısına kadar merdivende oynayan canavarlarım var alıştılar sokakta her sabah saat 11 de gecen satıcım var napım alıştılar benim gece her an öten araba alarmım var takılmayın kinlenmeyin yazık iki evladınız var size bişey olsa kim bakacak onlara alışsınlar inanın o seslerde bile uyuyorlar

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Bende hemen büyüsnler istiyorumgözünüz aydın:))

canım çooooooooook sevındım rabbım bızede göstersın ınsallah

süperr darısı başıma :)

Hayırlı olsun:)

Gözünüz aydın canm darısı basınıza inşallah

Buğlem'im 👣 Eslem'im

çok sağ olun kızlar
isteyen herkesin başına
harika bir şey
geçmiyor demeyin kızlar vallahi geçiyor
ilk sayfalara bakarsanız
benim sürekli ağlamalarımı görürsünüz
yine ara ara çok bunalıyorum ama geçiyorrrr

Kızlar bebeklerim halan2 saate bi besleniyolar çoğjnlukla.bu süreyi 3 saate uzatmak için emzik kullansam:)acıktıklarında emzik verip oyalasm olurmu?gündüz böyle yapsam gecede kendiliğinden alışırlarmı 3 saate

Hadi hayırlı olsun darısı bana olsun:)bende cocukların bizi dışarda rezil etmedinden korkuyorum)nereye gittiniz açık alanmıydı avm mi?

eşim işte olduğu için iki sokak ötedeki parka gittik sadece dolaştık yani bir yerde durmadık. yarın hava iyi olursa uzun yol düşünüyorum biraz. dün duracaklar mı diye baktım sadece..

2 saate besleniyolarsa besle canım uzatma derim gündüz hala 2 saate beslenio benimkiler 8 aylık olcaklar gece için yap bence onu

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…