- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.821
Ga sıkıntınız oldumu canım sizinde.gece benimkiler o yüzdenmi sık uyanıyo huzursuz uyuyo.sıkıntısı olmayan bebek gece rahatça uyur diye düşünüyorum
Bizde aptamil kullanıyoz canım.bebelaca geçmeyi bende düşündüm,geceyimmi sence?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar okadar sinirliyimki benım 5 aylık ikiz kızlarım var.tek bakıyorum k.valıdemle alt katta eltımle oturuyor onunda 1 yasında oğlu var.evım sobalı kızlarımın besıgı oturma odasında ve orda uyutuyorum.kızımın bırı cok zor uyuyor ve mız mız cocugu tam uyutuyorum sevmeye geldık dıyorlar.eltımın oğlunuda getırıyorlar.oda cocuk ama sureklı bıryerlerı karıstırıyor bagrıyor bebeklerın besıgını sallamak ıstıyor ve bebegım uyanıyor.anne getırme kızlar uyuyo dıyorum olsun dıyor.ılla ıkı laf at cocukla konus dıyor bak sana anne dedı dıyor.kızları sayıklamısda ılla gıdelım dıye tutturmusda napcam ben ya esımle paylastım bak tek bakıyorum zorla uyutuyorum aynı şeyı ben yapsam hos olurmu dıyorum sende herseyden rahatsız oluyosun dıyo KIZLAR SIZ OLSANIZ NE YAPARSINIZ YARDIM EDIN
Bende aynidurumdayim. Evim sobali vebesik oturma odasinda. ka.validmlealtli ustluyz. eltim yk sadece.tek bkiyorum
gelince cok zor uyuttum diyorum. birazuzak duruluyo ozaman. am o uyadrdiklaru oldu. v bendeher defasinda uyuyan cocuk uyandirilmaz dedim
Bende hemen büyüsnler istiyorumgözünüz aydın:))
canım çooooooooook sevındım rabbım bızede göstersın ınsallah
süperr darısı başıma :)
Hayırlı olsun:)
Gözünüz aydın canm darısı basınıza inşallah
Buğlem'im 👣 Eslem'im
kızlar bebek arabamızla dün ilk denememiz başarıyla sonuçlandı çok mutluyum artık rahat rahat dışarı çıkabileceğim :)
Hadi hayırlı olsun darısı bana olsun:)bende cocukların bizi dışarda rezil etmedinden korkuyorum)nereye gittiniz açık alanmıydı avm mi?
Kızlar bebeklerim halan2 saate bi besleniyolar çoğjnlukla.bu süreyi 3 saate uzatmak için emzik kullansam:)acıktıklarında emzik verip oyalasm olurmu?gündüz böyle yapsam gecede kendiliğinden alışırlarmı 3 saate
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?