2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kaç aylık oldular canım sizinkiler,bizde önümüzdeki hafta almayı düşünüyoz 2 aylık olduk:)önlü arkalı olanlardan alcam ben

bizim 11 ayımız bitiyor. geçen sene pusetlerde taşıdık çok küçüklerdi. artık taşınmıyor. ben yanyana aldım beneto nun paylaşmıştım daha önce zaten.
papatya bebeklerimizin yaşını gösteren çizelgeyi nasıl ekliyoruz ?

ne anlayışsız insanlar var değil mi?
utana sıkıla değil de açıkça söylemeni istiyorlar herhalde
kızları uyuttum ben de biraz uyuyacağım de
çok zor uyuttum, biraz uyusunlar de
ya da aşağıdaki bebek uyurken bir de sen onu uyandır da anlasınlar ne demek olduğunu
ayyyy sinir oldum valla

canım veb arabaya 4 aydan beri bindiriyorum
erken alıştılar yani
hatta arabayı görünce dışaarı çıkacaklarını anlayıp seviniyorlar
korkmaları normal
çünkü epey büyümüşler, farkındadırlar rtık her şeyin
ama zamanla alışırlar

lilpie diye bir site var canım
oradan yaptım
ama Google yaz çizelgeyi nasıl yapacağını
açık açık anlatmışlar

canım benim bebeklerim rhat uyudukları için ellemdedim. geceleri 3 saatte bir beslemeye devam ettim. aslında ben de yapabilirdim bunu ama dedimki zorlamıyorlarki gerek yok. ama keşke alıştırsaymışım diorum şimdi. neden mi? büyüdükçe daha zor oluyor bu iş. ben bu sıralar uyku eğitimine geçeceğim. sallamadan, başında beklemeden ve sabaha kadar deliksiz uyumaları için. bu dediğim uyku eğitimi geceleri ve gündüzleri çok zorlayan bebekler ile ilgili daha çok. 4. aydan sonra doktorlar gece beslenmesini kesin. sabaha kadar uyuyabilir diyor. bebekler sadece alışkanlıktan kalkıyorlarmış gece beslenmesine. acıktıkları için kalkmıyorlarmış. bu uyku eğitimi işinie de ben yeni yeni öğreniyorum o zamanlar pek bilgim yoktu yani. tamamen psikolojik bir süreç. dayanabiliyorsan dayan. ilk 3 gün zorluyomuş, 4. gün çocuklar sorun çıkarmadan uyumaya başlıyorlarmış.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Astronot tulum almak istiyorum bide.battaniyeye sarmayı sewmiyorum cocukları.biraz büyük alırsam sonbahardada giyerler diye düşünüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım tulumu büyük alma. zaten kendisi oldukça büyük bedenine göre. kendi bedeninde al bence. giyeceği en fazla 1 ay. bence havalar böyle giderse tulum falan giydirme derim. tulum giydiecek hava yok. bence kışa al derim. yün hırkalarınız yokmu kapşonlu. onlarla idare edersin bence. havalar iyi gidiyor çünkü. illa tulum alacaksa bu saatten sonra astronotlardan alma. daha ince ve penye ya da kadife kumaştan olanlarından al derim. ev kıyafetinin zeinine giydirsin yeter.
sonbahara bebeklerin oldukça büyür. şimdi alacağın tulumun iine giremezler. son bahara alırsan tüm kış giyerler.
bebek arabası konusunda taviz verme derim. yoksa hala bizim gibi kucakta, kanguru da taşırsın. bence her gün kısa kısa turlara çıkın alışsınlar. işten güçten vaktiniz varsa muhakkak hem arabaya alışmaları için hemde dış ortama da alışmaları için çıkarın çocukları. biz bir yaşında geldik daha yeni vakit buluyoruz işten güçten. o yüzden bebek arabası konusu sıkıntılı.
veeeeeeeeeeeeeeeeee
oğlum yürüyorrrr

sevindim canım. darısı kızının başına. bizde yürüme çabası yok :)

kelebek konseptli bir parti oldu bizimkisi.
fotoğraflarından 12 dak. klip yaptık. şarkıları özenle seçtik. doğum günü boyunca tekrar tekrar izlendi.
sonra kızlarımıza özel bir arkadaşımıza doğum günü şarkısı yaptırdık. tüm yaş günlerinde bu şarkı söylenir artık.
eşim yerel bir gazeteye fotoğraflı ilan verdi. güzel bir anı oldu.
fotoğraflı magnet, kolonya ve kelebek ve bir şeklinde kurabiyeyi hediye verdim gelenlere. şeker yaptırmadım. minik bir kolonya şişesi verdim. isme özel tasarım zaten.
pastamız kelebek şeklinde idi.
ev süslendi. kızlar güzelce giydirildi ve güzel bir kutlama yapıldı.
böyle oldu.

canım tulumu büyük alma. zaten kendisi oldukça büyük bedenine göre. kendi bedeninde al bence. giyeceği en fazla 1 ay. bence havalar böyle giderse tulum falan giydirme derim. tulum giydiecek hava yok. bence kışa al derim. yün hırkalarınız yokmu kapşonlu. onlarla idare edersin bence. havalar iyi gidiyor çünkü. illa tulum alacaksa bu saatten sonra astronotlardan alma. daha ince ve penye ya da kadife kumaştan olanlarından al derim. ev kıyafetinin zeinine giydirsin yeter.
sonbahara bebeklerin oldukça büyür. şimdi alacağın tulumun iine giremezler. son bahara alırsan tüm kış giyerler.

bebek arabası konusunda taviz verme derim. yoksa hala bizim gibi kucakta, kanguru da taşırsın. bence her gün kısa kısa turlara çıkın alışsınlar. işten güçten vaktiniz varsa muhakkak hem arabaya alışmaları için hemde dış ortama da alışmaları için çıkarın çocukları. biz bir yaşında geldik daha yeni vakit buluyoruz işten güçten. o yüzden bebek arabası konusu sıkıntılı.

sevindim canım. darısı kızının başına. bizde yürüme çabası yok :)[/QUOTE]

Sağol canım çok gzl açıklamalar yapmışsın.uyku eğitimi zorlu bi süreç olcak inş alıştırırsın bende sona tecrübelerinden faydalanırım:)bizim küçük kendi başına uyuyo çoğu zaman,büyük çoook gazlı olduğu için sallıyoz.ama onunda çok zorluk çıkarcanj sanmıyorum gazı bitince.tulum slmsyım o zaman.peluş tulumları var hiç giydirmedim daha.içlerinden normal kıyafet giydirip üstünedd o tulumlarını giydireyim.haftaya dışarı çıkmak istiyoz pazr günü:)bebek arabalarını alcaz inş bu hafta.umarım dışarda çığlık çığlığa bizi rezil etmezler:))

sevindim canım. darısı kızının başına. bizde yürüme çabası yok :)[/QUOTE]

ben de akşamları gittikçe az az da olsa çıkarayım diyorum bakalım inşl alışırlar.

ben de fotoğraflı magnet düşünüyorum ama kolonyayı ilk defa duyuyorum internetten mi yaptırdın? yoksa özel bir yerden mi?

ben de fotoğraflı magnet düşünüyorum ama kolonyayı ilk defa duyuyorum internetten mi yaptırdın? yoksa özel bir yerden mi?

hediyelik kolonya diye aratırsan internette bir sürü seçenek çıkar karşına. ben tasarımbutiği. com a yaptırdım. oraya magnet, kolonya, poster yaptırdım. kolonyaları aslında pek beğenmedim. başka adreslerde daha şık ürünler vardı. eğer düşürsen güzel bir hatıra. sana incelemen için bir kaç adres vereyim.
http://cicihediyeler.com/product/prens-tacli-hediyelik-kolonya/
http://www.burcaksabun.com/2013/09/hediyelik-siseler.html
http://www.tasarimbutigi.com/tasarimlar/kolonya-siseleri/

Ne anlayışsiz insanlar var ikisini ver de bigun baksın bakalım madem onlar çekinmiyor sende çekinme canım uyumam lazım sonra gelin de..allah sabır versin canım ne diyim..
veeeeeeeeeeeeeeeeee
oğlum yürüyorrrr

Hayırlı olsun:)

Canm doktorlar bebek 11 saat aç kalabilit diyo ama 8 saat sonra uyanıolar suda versen emzikte versen dayanamıyolar açlıga biz bile bayılıoz o kadar saat ac kalınca ben 4 aylıkken odalarına ayırdım 3 aylıkkken gece uykuları düzene girmeye başlamıstı gündüz uyuları 2-3 saate bir 15-20 dk felandı kestiriyolardı 9:30 dedinmi kendi kendilerine gece uykusuna geçio uyuolardı
3 aylıkken 6 saat ac uyuyolardı besliodım geri uyuolardı bende gece kalkması zor oldugu için saat 12 de uyurken besledim sabah 8 kalkmaya basladılar sükürler olsun 7.5 aylıklar aynı düzen devam edio

Buğlem'im 👣 Eslem'im

KIZLAR .... KIZLARIMDAN ESLEM DİŞ ÇIKARTIYOR 7.5 aylıklar düzeltilmiş bugun 6 ay oldular ...

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Çok gzl ya:)6 saat 8 saat uyumak be demek mucize gibi:))inş benimkilerde öyle olur:)dişiniz hayrlı olsun canım inş sıkıntısız sancısız çıkarırlar

Ga sıkıntınız oldumu canım sizinde.gece benimkiler o yüzdenmi sık uyanıyo huzursuz uyuyo.sıkıntısı olmayan bebek gece rahatça uyur diye düşünüyorum

Çok gzl ya:)6 saat 8 saat uyumak be demek mucize gibi:))inş benimkilerde öyle olur:)dişiniz hayrlı olsun canım inş sıkıntısız sancısız çıkarırlar
İnşallah canm seninkilerde öyle uyurlar ben pek bişey yapmadım kendileri belirlediler bu saati bende bu saati aksatmadım düzene soktuk bölece ... Tesekkür ederim cnm darısı tüm annelerin basına ..

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…