- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.841
tugba tasarımbutiğinde güzel ürünler var fiyatları hangi aralıkta peki? siteye mesaj attım ama sana da sormak istedim.
sevindim. umarım böyle devam eder. parkta oynamaya başladınız mı? biz başladık. şimdilik sadece salıncakta tek başalrına oynamak istiyorlar. bence bu aralar sık sık bebek arabasıyla parka git ki arabayla eğlenceli bir yerlere gittiklerini anlasınlar. isteye isteye binerler o zaman.eşim işte olduğu için iki sokak ötedeki parka gittik sadece dolaştık yani bir yerde durmadık. yarın hava iyi olursa uzun yol düşünüyorum biraz. dün duracaklar mı diye baktım sadece..
yaklaşık olarak . aydan beslenme aralığı uzar. benimkilerin saate bile çıkmıştı bir aralar. onları istediği gibi ver şimdilik.Kızlar bebeklerim halan2 saate bi besleniyolar çoğjnlukla.bu süreyi 3 saate uzatmak için emzik kullansam:)acıktıklarında emzik verip oyalasm olurmu?gündüz böyle yapsam gecede kendiliğinden alışırlarmı 3 saate
Kkzlar bebekleriniz benimki kadarken gündüzleri nerde uyuyolardı.bizimkiler genelde oturma odasında uyuyolar bizim yanımızda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kkzlar bebekleriniz benimki kadarken gündüzleri nerde uyuyolardı.bizimkiler genelde oturma odasında uyuyolar bizim yanımızda
4.aya kadar gece uykusu en fazla 4 saate bir oluyo cnm cok uzamıo 1 numara mama anca doyuruo 4. Ayda pirinçli mama kullanmaya basladım ben ilk 6 saat oldu sonra 8 saat oldu 9:30 da uyuyolardı beslenip sabaha karsı 4-5 acıkıolardı kalkmak zor oldugu için gece saat 12 de uyurken besledim sabah 8-9 arası uyanmaya basladılar bende gece uykumu iyi uyuom
Buğlem'im 👣 Eslem'im
canım, benim yavrular seninkiler kadarken uyusunlar da nerede uyurlarsa uyusunlar diye gözlerinin içine bakıyordum
benim için yerin bir önemi yoktu, ama merakını gidereyim
salonda uyuyorlardı
kızlar dünya çok küçük, ankara daha da küçük
bu akşam avm de tarçınkara isimli arkadaşımızla karşılaştık oyun alanında
o beni tanıdı, sanki tanıdık birini görmüş gibi oldum, çok mutlu oldum
maşallah bebekleri çok tatlılar ve yürüyorlar
hem de aynı mahallede oturuyormuşuz, komşuymuşuz yani
cnm ben neredeysem orada uyuyolardı.. hala da öyleler oturma odasında uyuyolar yanımda dizimin dibindeler hepp =)))Kkzlar bebekleriniz benimki kadarken gündüzleri nerde uyuyolardı.bizimkiler genelde oturma odasında uyuyolar bizim yanımızda
cnmmm beni hatırladınmı bilmem.. uzun zamandır merak ediyodum seniiii nasılsın kızların nasılll? nasıl geçiyo günleriniz =))))Bizde oturma odasında yattık hep cnm amerikan mutfak benim oda yatak odasından gidip gelmek zor oluodu 4. Ayda odalarını ayırdım uyumlu bebeklerse sakinlerse erken ayırmak güzel oluyo daha iyi uyuyorlar
Buğlem'im �� Eslem'im
4 saate kurban oluyum:))2 saat anca uyuyolar.3-4 ay hayallerim var benimde inş hayallerim yıkılmaz:)odalarını ayırdım derken,senden ayrı bi odayamı yatırdın 4 aydan sona
4 saate kurban oluyum:))2 saat anca uyuyolar.3-4 ay hayallerim var benimde inş hayallerim yıkılmaz:)odalarını ayırdım derken,senden ayrı bi odayamı yatırdın 4 aydan sona
Evet canım yan odama ayırdım bebefon aldım birde nefeslerini bile duyuyorum bebegin durumuna göre ayarlarsın canm 4. Ayda gaz sorunu tam bitmesede cok azalıyo daha iyi uyuyorlar şükür ama kendileri yaptı bunu ben sadece o saatleri hiç geçirmedim düzene oturdu 4. Aya kadar sürekli uyuyorlar onları yormaya bak ben 4. Ayda oyun halısı aldım oyuncaklatı tutmaya calılırken yorgun düşüp uyorlardı 6. Ayda hoppala aldım oda cok yoruyor bende rahat ediyorum 😄 yürüteç aldım 8 olcaklar ayın üçünde pek kullanamıyorlar ama yengeç gbi yan yan arka arka gidiyolar yeterli benim için yoruluo güçsüz düşüolar 😄
Buğlem'im 👣 Eslem'im
cnm ben neredeysem orada uyuyolardı.. hala da öyleler oturma odasında uyuyolar yanımda dizimin dibindeler hepp =)))
cnmmm beni hatırladınmı bilmem.. uzun zamandır merak ediyodum seniiii nasılsın kızların nasılll? nasıl geçiyo günleriniz =))))
şuan çok küçükler cnm mama saati aralığı büyüdükçe değişiyo.. benimkilerde gece sürekli acıkıp uyanırlardı ama şimdi şükür gece 1 kere falan uyanıyolar mama için.. tabi sadece mama için 1 kere =)) uyanıp boşu boşuna mızırdandıkları çok oluyo =)))))
Kkzlar bebekleriniz benimki kadarken gündüzleri nerde uyuyolardı.bizimkiler genelde oturma odasında uyuyolar bizim
Sımdı parktan geldık yataklarına yatırdım ustlerını orttum muzık actımuyuyakaldılar sabır dıyorum canım sabır
kızlar dünya çok küçük, ankara daha da küçük
bu akşam avm de tarçınkara isimli arkadaşımızla karşılaştık oyun alanında
o beni tanıdı, sanki tanıdık birini görmüş gibi oldum, çok mutlu oldum
maşallah bebekleri çok tatlılar ve yürüyorlar
hem de aynı mahallede oturuyormuşuz, komşuymuşuz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?