2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tugba tasarımbutiğinde güzel ürünler var fiyatları hangi aralıkta peki? siteye mesaj attım ama sana da sormak istedim.

facebook tan konuştum ben. sayfaları var. magnetler 3 lira, kolonyalar 3,5, hediye çantası 2 lira, poster yaptırdım büyükçe o da 60 lira. ama değişiyor fiyatlar. kamapnya falan oluyor.
birmaX diye bir site vr. arakadaiların çoğu oradan yaptırdı sanırım. benim yaptıdığım yer diğerlerine göre pahalı. ama ilk orayı buldum, beğendim sonra başka yerlere bakamadım detaylı. oraya yaptırdım. vaktin varsa daha uyguna yaptıracağın yerler de bulabilirsin.

eşim işte olduğu için iki sokak ötedeki parka gittik sadece dolaştık yani bir yerde durmadık. yarın hava iyi olursa uzun yol düşünüyorum biraz. dün duracaklar mı diye baktım sadece..
sevindim. umarım böyle devam eder. parkta oynamaya başladınız mı? biz başladık. şimdilik sadece salıncakta tek başalrına oynamak istiyorlar. bence bu aralar sık sık bebek arabasıyla parka git ki arabayla eğlenceli bir yerlere gittiklerini anlasınlar. isteye isteye binerler o zaman.
yaklaşık olarak . aydan beslenme aralığı uzar. benimkilerin saate bile çıkmıştı bir aralar. onları istediği gibi ver şimdilik.

Kkzlar bebekleriniz benimki kadarken gündüzleri nerde uyuyolardı.bizimkiler genelde oturma odasında uyuyolar bizim yanımızda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kkzlar bebekleriniz benimki kadarken gündüzleri nerde uyuyolardı.bizimkiler genelde oturma odasında uyuyolar bizim yanımızda

canım, benim yavrular seninkiler kadarken uyusunlar da nerede uyurlarsa uyusunlar diye gözlerinin içine bakıyordum
benim için yerin bir önemi yoktu, ama merakını gidereyim
salonda uyuyorlardı

kızlar dünya çok küçük, ankara daha da küçük
bu akşam avm de tarçınkara isimli arkadaşımızla karşılaştık oyun alanında
o beni tanıdı, sanki tanıdık birini görmüş gibi oldum, çok mutlu oldum
maşallah bebekleri çok tatlılar ve yürüyorlar

hem de aynı mahallede oturuyormuşuz, komşuymuşuz yani

4.aya kadar gece uykusu en fazla 4 saate bir oluyo cnm cok uzamıo 1 numara mama anca doyuruo 4. Ayda pirinçli mama kullanmaya basladım ben ilk 6 saat oldu sonra 8 saat oldu 9:30 da uyuyolardı beslenip sabaha karsı 4-5 acıkıolardı kalkmak zor oldugu için gece saat 12 de uyurken besledim sabah 8-9 arası uyanmaya basladılar bende gece uykumu iyi uyuom

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Bizde oturma odasında yattık hep cnm amerikan mutfak benim oda yatak odasından gidip gelmek zor oluodu 4. Ayda odalarını ayırdım uyumlu bebeklerse sakinlerse erken ayırmak güzel oluyo daha iyi uyuyorlar

Buğlem'im 👣 Eslem'im

4 saate kurban oluyum:))2 saat anca uyuyolar.3-4 ay hayallerim var benimde inş hayallerim yıkılmaz:)odalarını ayırdım derken,senden ayrı bi odayamı yatırdın 4 aydan sona

canım, benim yavrular seninkiler kadarken uyusunlar da nerede uyurlarsa uyusunlar diye gözlerinin içine bakıyordum
benim için yerin bir önemi yoktu, ama merakını gidereyim
salonda uyuyorlardı

Anladım canım dün gece nerdeyse sinir krizi geçirdim çocuklarada kızdım sona pişman oldumsabah 4 ten sona uyumuyolar ya

Çok gzl ya bende kırıkkaledeyim:))yarın ankaraya gelcez bebek arabası alcaz:)görüşürsünüz artık ortak paylaşımlarınız çok olur.keşke benim etrafımdada benim gibi ikiz annesi arkadaşım olsa daha ne isterim

cnm ben neredeysem orada uyuyolardı.. hala da öyleler oturma odasında uyuyolar yanımda dizimin dibindeler hepp =)))
cnmmm beni hatırladınmı bilmem.. uzun zamandır merak ediyodum seniiii nasılsın kızların nasılll? nasıl geçiyo günleriniz =))))

şuan çok küçükler cnm mama saati aralığı büyüdükçe değişiyo.. benimkilerde gece sürekli acıkıp uyanırlardı ama şimdi şükür gece 1 kere falan uyanıyolar mama için.. tabi sadece mama için 1 kere =)) uyanıp boşu boşuna mızırdandıkları çok oluyo =)))))

Son düzenleme:

Evet canım yan odama ayırdım bebefon aldım birde nefeslerini bile duyuyorum bebegin durumuna göre ayarlarsın canm 4. Ayda gaz sorunu tam bitmesede cok azalıyo daha iyi uyuyorlar şükür ama kendileri yaptı bunu ben sadece o saatleri hiç geçirmedim düzene oturdu 4. Aya kadar sürekli uyuyorlar onları yormaya bak ben 4. Ayda oyun halısı aldım oyuncaklatı tutmaya calılırken yorgun düşüp uyorlardı 6. Ayda hoppala aldım oda cok yoruyor bende rahat ediyorum 😄 yürüteç aldım 8 olcaklar ayın üçünde pek kullanamıyorlar ama yengeç gbi yan yan arka arka gidiyolar yeterli benim için yoruluo güçsüz düşüolar 😄

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Anladım canım 4. Ayda oyun halısında oynayacak kadar büyüyolarmı:)şaka gibi geliyoşimdi bana.büyük oğlum sabah olunca yatağında yatmıyo kesinlikle.oturma odasında ana kucağında yatıyo şuan.zor günler hiç geçmeyecek sanki.çocuklarımdan bişey anlamadım daha inan.koşturmaca hep.

Sağolasın canım.ya bu süreyi ne zaman ve nasıl uzatıyosunuz,mama süresini???ben dün uygulanaya calıştım 3 satte verdim ama gece olunca bozuldu tabi

Ben gündüz hiç yataklarında yatırmadım cnm sıkılıolar yerde yada ana kucagunda 😄 inan kocamn oluyorlar ve bu küçük hallerini unutuosun bile taki yeni dogmus bebek görene kadar

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Benımkının bırı dızımde bırı kucagımda uyurdu.ve yere bırakır bırakmaz uyanıyolardı.

Elınde bı suluk ve hurma ıle kan ter ıcınde ıkı cocuk pesınde kosan bırını gorursen o da bızızdır ınan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…