2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Canim lutfen mama saatleri ile ve mama isimleri ile ilgili ayrintili beslenme duzenlerini yazar misin benimkiler mamadan sonra bile doygunluk hissetmiyorlar mamayi artririnca da kusuyorlar.benimkiler suan 20 gunluk premature mama kullaniyoruz

Ben de seni ve bebişlerini gördüğüme çok sevindim. Çok tatlılar maşallah. Allahım hepsine sağlık sıhhat versin. Benimkiler çok yorulmuş. Gecede iyi uyudular. Görüşürüz inşallah 😀😀😀

Canim lutfen mama saatleri ile ve mama isimleri ile ilgili ayrintili beslenme duzenlerini yazar misin benimkiler mamadan sonra bile doygunluk hissetmiyorlar mamayi artririnca da kusuyorlar.benimkiler suan 20 gunluk premature mama kullaniyoruz

Benim kızın biri 3 ay kustu cnm çok iyi anlıyorum seni çok özen istiyorlar ilk ay 50 cc içiyorlardı benimkiler yemek yerken sırtlarına küçük yastık koyuyordum ve beslenmeden sonra hemen kaldırmıyordun az bekliyordum kusmasın diye gazıda cıkar cıkmaz hemen yastıga geri yatırıyordum kusmasın diye küçük bebek yastıgı cnm 2 saate bir besliyordum ben 2. Ay 75 cc içmeye basladılar bir ögün 50 birögün 75 veriyordum bir hafta alıştırıyordum miğdeyi once birden yukşenmiyordum kucagıma fazla almıyordum hırpalamıyordum hemen kusuyodu burundan bile çıkıyodu 3 ay 90 cc içmeye basladılar miğde genişledikçe herşey yerinde oldu cnm bu yastık olayını dene doyucagı kadar mamayı yap bir avuç dolusu kusmadı normalmiş ondan korma

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Bebelac mama kullanıyoruz biz canım ilk 2 ay anne sütü verdim ben sagıpta cizelgeme baktım 13 gun küvezde kaldılar eve geldiklerinde 35 cc içiyolardı bir hafta sonra 50 cc yaptım kusmalar basladı eslemde nette arastırdım reflü diyodu lan tahlili yaptırdık kansızlık çıktı 2 ay kullandık biraz düzene girdi küvezdeykem hortumlardan kapakçık zedelenmesi olabilir dedi dr yastıkla destek yapıodum hep arkasına onla yatırıodum cnm cok kusuodu kilo alımımda gerileme olmadı ama çokta kilo almadı ikizi ona yetişti bu zamana kadar hep aynı gittiler hemanjıom vardı bide eslemde 4 aydır tedavi görüo dideral die ilaç kullanıo kilo alımı gene pek yok ikizi baya geçti onu mayısta kontrolleri var ama sanki aralarında yarım kilo fark var gbi hep aynı gidiyolardı bende onla ugrasıyorum yetişsin diye allah yardımcımız olsun

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Bilgiler icin tsk canim.buyuyune kadar bizi kucultecekler galiba:)

Sorma zayıflıyorum peslerinde dolanmaktan yere koy al hoppalaya koy al yürütece koy al yerde yuvarlan beslem uyu odalarına koy uyandırsınlar salla uyut digeri uyansın onu salla uyut derken akşam oluyor valla hiç anlamıyorum zaman nasıl geçiyo 8:30 da kalkıoyoruz bi bakıyorum esimin gelme saati yaklasmıs yemek yap ye topla derken 9:30 oluo kızları besle uyut bi kahve iç iki lafın belini kır saat 12 olmus bizim iş mesaili valla tatil yok ful time 😄

Buğlem'im 👣 Eslem'im

çok sevindim tanışmanıza. duydumki bundan sonra bir kere aha görmüşsünüz birbirinize.
Elınde bı suluk ve hurma ıle kan ter ıcınde ıkı cocuk pesınde kosan bırını gorursen o da bızızdır ınan

sen de mı ankaralısın?

Bu kin degil.Ben disari cikinca k.validem bakiyor.seviyorlar her zaman. ama bazen oyle oluyorki yorunluk had safhada.
azuyusalrda dinlensem diyorsun. o sira uandirilmalari sinir bozucu olabilyor. saba 7 ve 10 da smitci. gn icinde baska saticilr vecocuk sesi bende devar.
suanbacatemizleici satn adam gcti saglsun uyandrdi:))

😄 delirsekte kriz gecirsekte biz ayrıcalıklıyız amannn bosver kıskananlar patlasım catlasın bakıoz işte surada 3-5 yıl cekicez sonra rahatlıcaz allahın izniyle napalım hayat sartları zor insanlar dahada zorlaştırıo nerde o anlayıslı insanlar kalmadı cnm

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Anladım canım dün gece nerdeyse sinir krizi geçirdim çocuklarada kızdım sona pişman oldumsabah 4 ten sona uyumuyolar ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım senin yaşadıklarınla benimki çok benziyor. Benimde 45 günlük ikiz oğullarım var. Bizimkileri gece 10 da beslemeye başlıyorum gece yatmadan mama veriyorum birtek. 60 ar cc annem biberonla ben kaşıkla besliyorum. Sonra alt değiitirme faslı. Işıkları kısıyorum iyice. Ama cin gibi oluyorlar. Sonra bir de ben emziriyorum, gazlarını al pışpışla derken saat 1 oluyo. Sonra beşiklerine yatırıyorum sabah 4 e kadar ancak uyuyorlar. Sonra emzirme faslı gaz vs derken saat 6 oluyor. yatarak emziriyorum saat 4 den sonra ben de uyukluyorum bu arada4 den sonra beşiği kabul etmiyolar benim yanımda uyuyorlar. Sen gündüz de mi mama veriyorsun? Gönül ister gece de mama vermeyeyim ama artık süt kalmıyo o saatte ve mama vermezsem uyumuyorlar gece. Zaten akşam 7 den sonra resmen memeyle kavga halindeler. Sütüm azalıyor çok. Mamasız besleyenlere helal olsun.

evet tuğba tarcınkara ile yine karşılaştık
ben görmedim eşim görmüş; bana, bak internetteki arkadaşın diyor :))
ya duru ile kayra çok tatlı yürüyorlar, pıtır pıtır
maşallah

günaydın hanımlar.....
buradan birilerinin tanışmasına sevindim.
tugbacım birmax a baktım.buradaki dükkanlara da uğraıycam sonra kararımı vericem.

dün kordona çıktık bebek arabamızla. ama saolsun gürültülü parti arabaları nedeniyle kısa sürdü. daha sonra daha sakin bir yere gittik orada ellerinden tutup yürüttüm oturup emeklemek istediler çimlere dokundular arabayla gezdirdim bol bol alışsınlar diye. o kadar yoruldular uyurlar dedim ama yarım saati geçmeden full enerjiyle kalktılar.
herşeye rağmen güzeldi...

Arkadaslar merhaba bebeklerim dört aylık oldular ve benim sütüm azaldı. Yavaş yavaş ek gıdaya başlamak istiyorum. Sizce daha erken mi. Siz ek gıdaya ne zaman ve nasıl başladınız. Geçmişi biraz okudum ama ek gida ile ilgili bişeyler göremedim.

Canım ek gıdada öle doyucak kadar yedirmiyorsun bir cay kaşıgı tattırıyorsun sadece elma suyu ile başlıosun bir hafta bir cay kaşıgı hergun beriosun sonra yogurt mayalıyorsun formül mama ile yap önce az inek sütü alsın ve süt alerjisine bakarsın oda bir çay kasıgı 4. Ayı böle geçiriosun
5. Ay bu dediklerini bir yemek kasıgına çıkartıosun ek olarak kabak havuç corbası yapıp blendırdan gecirip bir cay kasıgı veriosun her yeni gıdada bir cay kasıgı hergun bir hafta olacak 5. Ay böle geçiyo
6. Ay püre yapmaya başlıosun artık çorbasına patates irmik pirinç koyabiliosun bir kase yedirebiliyorsun yiyebilirse
Ek gıdaya baslamak öle basit degil canım sen onlara mama takviyeaine basla bence

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Biz ailecek nezle olduk 4 müzünde burnu akıo hapsuruoz ve gözleriniz sulanıo kızlar ilaç kullanıo pedifen peditus bizde aferin içioz salgın varmıs buda bizi vurdu babamızda vardı ilk bugleme geçti ondan bana bendem esleme ayyy dökülüoz evde

Buğlem'im 👣 Eslem'im

kızlar yazmaya vakit bulamiodm benim sipalar dokuz aylık oldu. zor zamnlar bitti diodum:)) ama şimdi biraz yorucu kısmına gectk bizkiler hiç durmuo pazr günü antares avm gittik. her şeye didik didik ettiler arabalarinda çok keyifli durdular. dün ank sıcaktı hemen attk kndimizi parka. bebekleri küçük olan arkadaslarim inanın zor zmanlar gecio simdi de yorucu ama olsun çok zevkli vakit geciriyorz orumcege biniolar evde gezmedik yer kalmio . EFEM yaramaz oğlum egenin elindeki oyuncaklarida alio. ege de guluo.bizden simdilik bu Kadar herkese kolay gelsin bebeklerinizide sizide öptüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…