- 21 Aralık 2012
- 486
- 126
- 323
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.861
4.aya kadar gece uykusu en fazla 4 saate bir oluyo cnm cok uzamıo 1 numara mama anca doyuruo 4. Ayda pirinçli mama kullanmaya basladım ben ilk 6 saat oldu sonra 8 saat oldu 9:30 da uyuyolardı beslenip sabaha karsı 4-5 acıkıolardı kalkmak zor oldugu için gece saat 12 de uyurken besledim sabah 8-9 arası uyanmaya basladılar bende gece uykumu iyi uyuom
Buğlem'im 👣 Eslem'im
kızlar dünya çok küçük, ankara daha da küçük
bu akşam avm de tarçınkara isimli arkadaşımızla karşılaştık oyun alanında
o beni tanıdı, sanki tanıdık birini görmüş gibi oldum, çok mutlu oldum
maşallah bebekleri çok tatlılar ve yürüyorlar
hem de aynı mahallede oturuyormuşuz, komşuymuşuz yani
Canim lutfen mama saatleri ile ve mama isimleri ile ilgili ayrintili beslenme duzenlerini yazar misin benimkiler mamadan sonra bile doygunluk hissetmiyorlar mamayi artririnca da kusuyorlar.benimkiler suan 20 gunluk premature mama kullaniyoruz
Canim lutfen mama saatleri ile ve mama isimleri ile ilgili ayrintili beslenme duzenlerini yazar misin benimkiler mamadan sonra bile doygunluk hissetmiyorlar mamayi artririnca da kusuyorlar.benimkiler suan 20 gunluk premature mama kullaniyoruz
Bebelac mama kullanıyoruz biz canım ilk 2 ay anne sütü verdim ben sagıpta cizelgeme baktım 13 gun küvezde kaldılar eve geldiklerinde 35 cc içiyolardı bir hafta sonra 50 cc yaptım kusmalar basladı eslemde nette arastırdım reflü diyodu lan tahlili yaptırdık kansızlık çıktı 2 ay kullandık biraz düzene girdi küvezdeykem hortumlardan kapakçık zedelenmesi olabilir dedi dr yastıkla destek yapıodum hep arkasına onla yatırıodum cnm cok kusuodu kilo alımımda gerileme olmadı ama çokta kilo almadı ikizi ona yetişti bu zamana kadar hep aynı gittiler hemanjıom vardı bide eslemde 4 aydır tedavi görüo dideral die ilaç kullanıo kilo alımı gene pek yok ikizi baya geçti onu mayısta kontrolleri var ama sanki aralarında yarım kilo fark var gbi hep aynı gidiyolardı bende onla ugrasıyorum yetişsin diye allah yardımcımız olsun
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Kkzlar bebekleriniz benimki kadarken gündüzleri nerde uyuyolardı.bizimkiler genelde oturma odasında uyuyolar bizim yanımızda
bir ara hep salonda uyuyorlardı. bu benim tercihimdi. sonra yataklarına aldım. orada devam ettiler.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok sevindim tanışmanıza. duydumki bundan sonra bir kere aha görmüşsünüz birbirinize.kızlar dünya çok küçük, ankara daha da küçük
bu akşam avm de tarçınkara isimli arkadaşımızla karşılaştık oyun alanında
o beni tanıdı, sanki tanıdık birini görmüş gibi oldum, çok mutlu oldum
maşallah bebekleri çok tatlılar ve yürüyorlar
hem de aynı mahallede oturuyormuşuz, komşuymuşuz yani
Elınde bı suluk ve hurma ıle kan ter ıcınde ıkı cocuk pesınde kosan bırını gorursen o da bızızdır ınan
Bu kin degil.Ben disari cikinca k.validem bakiyor.seviyorlar her zaman. ama bazen oyle oluyorki yorunluk had safhada.Ayrı olsanda apartmandakiler uyandırıyor kızlar sokakta megafonla bagıran satıcı korna basan bir dengesiz alarmı herseye calan bir araba ve hatta evin dört tarafında olan inşaat alışır cocuk zamanla sesede gürültüyede verin ellerine uyutsunlar sevmekle babanne yenge olunmuyor iş verince gelmezler inanın üzmeyin kendinizi benim 4 aydır bitmek tükenmez insaat seslerim var alıştılar apartmamda gece yarısına kadar merdivende oynayan canavarlarım var alıştılar sokakta her sabah saat 11 de gecen satıcım var napım alıştılar benim gece her an öten araba alarmım var takılmayın kinlenmeyin yazık iki evladınız var size bişey olsa kim bakacak onlara alışsınlar inanın o seslerde bile uyuyorlar
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Bu kin degil.Ben disari cikinca k.validem bakiyor.seviyorlar her zaman. ama bazen oyle oluyorki yorunluk had safhada.
azuyusalrda dinlensem diyorsun. o sira uandirilmalari sinir bozucu olabilyor. saba 7 ve 10 da smitci. gn icinde baska saticilr vecocuk sesi bende devar.
suanbacatemizleici satn adam gcti saglsun uyandrdi:))
Anladım canım dün gece nerdeyse sinir krizi geçirdim çocuklarada kızdım sona pişman oldumsabah 4 ten sona uyumuyolar ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet tuğba tarcınkara ile yine karşılaştık
ben görmedim eşim görmüş; bana, bak internetteki arkadaşın diyor :))
ya duru ile kayra çok tatlı yürüyorlar, pıtır pıtır
maşallah
Arkadaslar merhaba bebeklerim dört aylık oldular ve benim sütüm azaldı. Yavaş yavaş ek gıdaya başlamak istiyorum. Sizce daha erken mi. Siz ek gıdaya ne zaman ve nasıl başladınız. Geçmişi biraz okudum ama ek gida ile ilgili bişeyler göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?