2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Öncelikle geçmiş olsun. Biz bu gün dört ay dört günlük olduk ve aşımı vardı. Kızım sadece yarım kilo almış, oğluma700 gram. Yine de iyi sşükür. Zaten yaklaşık bir aydırmama veriyorum ggünde bir iki defa. Oğlum mama alıyor ama kızım sadece beni emiyor. Ne biberon ne de kaşıkla fazla beslenemiyor. Ek gıdaya yavaş yavaş geçelim ve tatlar alissinlar istiyorum . Verdiğin bilgiler için Sağol. Ufak ufak başlayim artık sütümün durumuna gore.

Teşekkürler cnm . İkizlere süt yetmiyo emzirenlere sasıyorum nasıl basarıyolar acaba helal olsun onlara ben tek bakıyorum dogduklarından beri 2.5 ay süt verebildim onada sükür ediyorum . Kasık olayı zor oluyot evet reddediyorlar ama alışıyolat onada döke döke öğreniyolar 8 aylık olcaklar hala doyacak kadar yemiyor benim kızlarım biberon istiyolar olmadı bineronla ver canm üzülmesinler çok hersey onlar için

Buğlem'im 👣 Eslem'im

ahlatlı bel mi? :)
Slm arkadaslar 2. gundur verdigim mamayi kizim surekli kusuyor.veriyorum uzatiyorum hemen atiyor.ne yapacagimi sasirdim
refludür. yatar pozisyonda besleme. 45 derecelik açıyla besle ve beslediktan sonra da yatırma yrım saat 45 dakika kadar. ya da yüzüstü yatırırsan kusmaz.

geçmiş olsun.

daha güzel vakitler geçirmeni dilerim. yorucu ama eskiye nazaran zevkli.

Slm arkadaslar 2. gundur verdigim mamayi kizim surekli kusuyor.veriyorum uzatiyorum hemen atiyor.ne yapacagimi sasirdim

Ne kadar oldunuz bilmiom canım m ama bebekler mamaya basladıgında kusuyolar benim kızın biri 3 ay kustu bazen çok kusuodu bazen az dr götürdük kansızlık cıktı biraz reflü yoktu dr bebekler bi avuc dolusu kusabilir dedi çok normalmiş kapakçıkları bazen tam gelişemiomus yastıkta besle bide hemen gazını cıkarmak için kucagına alma gazını aldıktan sonra gene yastıga yatır bebek yastıgı iyi oluyor geçmiş olsun

Buğlem'im 👣 Eslem'im

evet tuğba tarcınkara ile yine karşılaştık
ben görmedim eşim görmüş; bana, bak internetteki arkadaşın diyor :))
ya duru ile kayra çok tatlı yürüyorlar, pıtır pıtır
maşallah

Papatya, eşimde yarın nerde buluşuyosunuz diyo 😄😄 zaten bütün ikizleri ve annelerini inceliyorum tanıdık çıkarmı diye 😄 hAfta sonu görüşmek üzere

Kızlarr bebeklerim 7,8 aylık olduğunda geceleri yanımda birinin olmasına gerek olurmu sizce:)biliyorum bebekten bebeğe değişir ama o ayları geçirdiniz siz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bu gun 23 gunluk olduk.ilk gundrn beri mama veriyorum.yatirie halde mama vermiyorum.kucakta vweiyorum. Sonra gaz cikarip yatiriyorum.

Canım bi dene tek bakmayı olmuyorsa yanına birini çagırırsın ama tek bakmak daha rahat en azından kendi bildigin gbi büyütüosun cıldırıp aglasanda bi sen bi allah biliyo 😄

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Canim bu gun 23 gunluk olduk.ilk gundrn beri mama veriyorum.yatirie halde mama vermiyorum.kucakta vweiyorum. Sonra gaz cikarip yatiriyorum.

Düzene girer canım benim ben ar ac conformil tüm mamaları denedim fayda etmedi bebelac kullandım o biraz iyi geldi ama tam kesmedi kusmasını büyüdükçe düzeliyor dr yinede bir götür derim reflü varmı diye baktır için rahat olur reflü varsada onlara özel mamalar var kullanırsın yıpranmaz melegin

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Rabbime şükürlersin onlar bizim için bir nimet. Allah onları bize bizi onlara bağışlasın (amin)

Maşalllah cnm siz kocaman olmusunuz . Darısı basımıza inşallah

Buğlem'im 👣 Eslem'im

ınş canım. valla büyüdüler teyzesi.parka gidioruz bayiliolar artk herseyin iyice farkna vardilr. bn seni hamileyken de hatirliorum canım şimdi gerçekten bi tuhaf gelio bana hamileykn ne kadar merakli bi seklde hamilelikle ilgili sorular soruoduk şimdi geriye bakinca zaman hızlı gecmis gibi oldu...bide bakımsız birinci yaş günü kutlicaz ınş hepimz. ya çok konustum canım nyse iyi geceler. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…