- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.881
Canım ek gıdada öle doyucak kadar yedirmiyorsun bir cay kaşıgı tattırıyorsun sadece elma suyu ile başlıosun bir hafta bir cay kaşıgı hergun beriosun sonra yogurt mayalıyorsun formül mama ile yap önce az inek sütü alsın ve süt alerjisine bakarsın oda bir çay kasıgı 4. Ayı böle geçiriosun
5. Ay bu dediklerini bir yemek kasıgına çıkartıosun ek olarak kabak havuç corbası yapıp blendırdan gecirip bir cay kasıgı veriosun her yeni gıdada bir cay kasıgı hergun bir hafta olacak 5. Ay böle geçiyo
6. Ay püre yapmaya başlıosun artık çorbasına patates irmik pirinç koyabiliosun bir kase yedirebiliyorsun yiyebilirse
Ek gıdaya baslamak öle basit degil canım sen onlara mama takviyeaine basla bence
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Öncelikle geçmiş olsun. Biz bu gün dört ay dört günlük olduk ve aşımı vardı. Kızım sadece yarım kilo almış, oğluma700 gram. Yine de iyi sşükür. Zaten yaklaşık bir aydırmama veriyorum ggünde bir iki defa. Oğlum mama alıyor ama kızım sadece beni emiyor. Ne biberon ne de kaşıkla fazla beslenemiyor. Ek gıdaya yavaş yavaş geçelim ve tatlar alissinlar istiyorum . Verdiğin bilgiler için Sağol. Ufak ufak başlayim artık sütümün durumuna gore.
ahlatlı bel mi? :)
refludür. yatar pozisyonda besleme. 45 derecelik açıyla besle ve beslediktan sonra da yatırma yrım saat 45 dakika kadar. ya da yüzüstü yatırırsan kusmaz.Slm arkadaslar 2. gundur verdigim mamayi kizim surekli kusuyor.veriyorum uzatiyorum hemen atiyor.ne yapacagimi sasirdim
Biz ailecek nezle olduk 4 müzünde burnu akıo hapsuruoz ve gözleriniz sulanıo kızlar ilaç kullanıo pedifen peditus bizde aferin içioz salgın varmıs buda bizi vurdu babamızda vardı ilk bugleme geçti ondan bana bendem esleme ayyy dökülüoz evde
Buğlem'im 👣 Eslem'im
kızlar yazmaya vakit bulamiodm benim sipalar dokuz aylık oldu. zor zamnlar bitti diodum:)) ama şimdi biraz yorucu kısmına gectk bizkiler hiç durmuo pazr günü antares avm gittik. her şeye didik didik ettiler arabalarinda çok keyifli durdular. dün ank sıcaktı hemen attk kndimizi parka. bebekleri küçük olan arkadaslarim inanın zor zmanlar gecio simdi de yorucu ama olsun çok zevkli vakit geciriyorz orumcege biniolar evde gezmedik yer kalmio . EFEM yaramaz oğlum egenin elindeki oyuncaklarida alio. ege de guluo.bizden simdilik bu Kadar herkese kolay gelsin bebeklerinizide sizide öptüm .
Slm arkadaslar 2. gundur verdigim mamayi kizim surekli kusuyor.veriyorum uzatiyorum hemen atiyor.ne yapacagimi sasirdim
daha güzel vakitler geçirmeni dilerim. yorucu ama eskiye nazaran zevkli.
daha güzel vakitler geçirmeni dilerim. yorucu ama eskiye nazaran zevkli.
maşallah canım maşallah nazar değmesin. bizde bir hafta fln sonra dokuz ayimiz bitio. .
evet tuğba tarcınkara ile yine karşılaştık
ben görmedim eşim görmüş; bana, bak internetteki arkadaşın diyor :))
ya duru ile kayra çok tatlı yürüyorlar, pıtır pıtır
maşallah
çok tatlılar çok. biz videolarını izleme imkanı buluyoruz. bir de oynamaları var ki sorma :)
Ne kadar oldunuz bilmiom canım m ama bebekler mamaya basladıgında kusuyolar benim kızın biri 3 ay kustu bazen çok kusuodu bazen az dr götürdük kansızlık cıktı biraz reflü yoktu dr bebekler bi avuc dolusu kusabilir dedi çok normalmiş kapakçıkları bazen tam gelişemiomus yastıkta besle bide hemen gazını cıkarmak için kucagına alma gazını aldıktan sonra gene yastıga yatır bebek yastıgı iyi oluyor geçmiş olsun
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Kızlarr bebeklerim 7,8 aylık olduğunda geceleri yanımda birinin olmasına gerek olurmu sizce:)biliyorum bebekten bebeğe değişir ama o ayları geçirdiniz siz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bu gun 23 gunluk olduk.ilk gundrn beri mama veriyorum.yatirie halde mama vermiyorum.kucakta vweiyorum. Sonra gaz cikarip yatiriyorum.
😄 delirsekte kriz gecirsekte biz ayrıcalıklıyız amannn bosver kıskananlar patlasım catlasın bakıoz işte surada 3-5 yıl cekicez sonra rahatlıcaz allahın izniyle napalım hayat sartları zor insanlar dahada zorlaştırıo nerde o anlayıslı insanlar kalmadı cnm
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Maşalllah cnm siz kocaman olmusunuz . Darısı basımıza inşallah
Buğlem'im 👣 Eslem'im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?